Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisMūsų istorijos → man patinka vaikinas, bet jis turi draugę

man patinka vaikinas, bet jis turi draugę

Dovile-as

D

7 įrašai

2013/02/26 14:57:55 14:57:55

Iš patirties sakai?

ieva

I

96405 įrašai

2013/02/26 16:28:56 16:28:56

Dovile-as: Sveiki.Labai norėčiau jusu patarimo.Matau čia žmones malonus ir ižvalgus...Na ką mano situacija atitinka šia tema,nes jis tai pat turi draugė...Beje ilgamete drauge...Mes susipazinome darbe,jis atėjo kaip naujas darbuotojas...Kadangi esu studentė dirbu tik vasara.Mes pradėjome bendrauti,atsirado trauka...Bet gavosi kaip gavosi,tiesiog pasakė jos nepaliks Kita vasara vėl grįžau,jo demesys man buvo didelis,tie žvilgsniai,elgesys viskas rode,kad tikrai jam patinku..Bet as tiesiog nebegalejau,norejau,bet negalejau...Ir vėl studijos,išėjau..Nesenai mes susitikome per bendrus draugus..Ir tarp musu įvyko...Jis pasakė,kad tai buvo geriausia...Žinau jam tai labai patiko,mes tiesiog net stovėti vienas prie kito negalėdavome,aistra užvaldydavo stipri.Ir jis pasake,kad nenori,kad aš jam rašyčiau...Kaip tai suprasti.Del drauges gal..Per daug neklausinėjau,nenorėjau įkyrėti..Ar verta man kovoti dėl jo

Taip panele, jums labai teisingai atsake postas pries mane. Norejai sekso, gavai seksa, ko dar??? Dar nori sekso su uzimtu vaikinu?
Tu sutikai vaikina, turinti drauge, jis tau pasake, kad jos nepaliks, po to liepe nerasyti. Kas dar tau neaisku??? Na, uzejo vaikinui silpnumo akimirka, na sugriesijo su tavim (kam nepasitaiko?), na gal ir tas seksas ne pats blogiausias buvo. Bet tai viskas. Jei vaikinas pasako, kad nepaliks drauges ir pasake, kad jam nerasytum, cia aiskiau negu aisku. Ten meile, o su tavim tik seksas, kuri tuoj pamirs.
Atstok nuo jo

Dovile-as

D

7 įrašai

2013/02/26 16:45:26 16:45:26

Aš norėjau patarimo,taip aš jį gavau, ir ačiu už tai.Toks gyvenimas,kvailos mes panos kai tikimės kažko kito.Pati gailiuosi to,bet padaryta kas padaryta.Jis nesakė,kad ja myli,bet nesake,kad nemyli..Tiesiog nežino,o kiek ten tiesos yra,kas čia žino.Atrodo tikrinau jį,rodė didele simpatija,o taip aš ir suklydau...

ieva

I

96405 įrašai

2013/02/26 19:32:23 19:32:23

Dovile-as: Aš norėjau patarimo,taip aš jį gavau, ir ačiu už tai.Toks gyvenimas,kvailos mes panos kai tikimės kažko kito.Pati gailiuosi to,bet padaryta kas padaryta.Jis nesakė,kad ja myli,bet nesake,kad nemyli..Tiesiog nežino,o kiek ten tiesos yra,kas čia žino.Atrodo tikrinau jį,rodė didele simpatija,o taip aš ir suklydau...

Nedaryk nieko, nes kovoti verta tik tada kai tu jau esi su juo, o kazkas bando nuvilioti. Jei tu ji myli, o jis nezinia,tai nera del ko ir kovoti. Jei abu vienas kita mylite/myletumete, tada ir kovoti nera su kuo, nes ir taip butumete kartu. Aisku kaip diena.

Dovile-as

D

7 įrašai

2013/02/26 20:16:48 20:16:48

Reikės pats susiras,neieškos tai ir nereikia...Tik,kad paskui nebūtu vėlu.Aš vietoje nesiruošiu stovėti,kažko laukti.

ieva

I

96405 įrašai

2013/02/26 20:30:42 20:30:42

Dovile-as: Reikės pats susiras,neieškos tai ir nereikia...Tik,kad paskui nebūtu vėlu.Aš vietoje nesiruošiu stovėti,kažko laukti.

Nebuk juokinga, negi galvoji, kad kiekvienos, kuri su juo permiega tuoj ir puola ieskoti? Na nebent dar karta nores pasidulkint.... dykai:)

ieva

I

96405 įrašai

2013/02/26 20:46:23 20:46:23

Negalvoju aš nieko..Kam čia iškarto kalbėti šitaip...Bjaurus tie lietuviai,nepažįsta žmogaus iškart smerkia.Gyvenime visi daro klaidas.Netikiu,kad jis jau labai dulkinasi su visomis

ieva

I

96405 įrašai

2013/02/26 20:55:48 20:55:48

Pavizgino pana uodegą ir neatsilaikė, taip apsilpo, kad net ilgametė draugystė reikšmę prarado.Silpnas vyrukas, ir stiprybės jam ateičiai. O tu, Dovile ,susirask laisvą ir stipresnį žmogų.Nelysk į draugystę, nes ir tavęs tai nepuošia.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2013/02/26 21:47:58 21:47:58

Jeigu panos flirtuoja - dauguma vyrų į tai vienaip ar kitaip atsakys - klausimas tik pas ką kokios ribos. Visai dabar neužjaučiančiai pasakysiu, bet tokia yra tiesa - jeigu namie nėra aistros, bet darbe pasitaikytų laikina koketuojanti kolegė ir jei ji būtų pakankamai nusiteikusi, daugelis vyrų su ja nusidėtų, nieko daugiau net nebandydami prisigalvoti. Stažuotojai, praktikantai visi laikini kolegos yra ta sakykim "galimybė", kuria pasinaudojus ar kuriai esant yra mažiausia tikimybė susikompromituoti prieš žmoną ir prieš kolegas. Visi sakymai nuostabu, tu geriausia - tėra natūralus pagrindas sekantiems kartams - moterys su laiku išmoko suvaidint orgazmą - vyrai sakyt melagingus komplimentus jei norit pasitikrint visada prisiminkit - ne žodžiais, o darbais mes tėvynė mylim

ieva

I

96405 įrašai

2013/02/26 21:52:37 21:52:37

deepsorrow: Jeigu panos flirtuoja - dauguma vyrų į tai vienaip ar kitaip atsakys - klausimas tik pas ką kokios ribos. Visai dabar neužjaučiančiai pasakysiu, bet tokia yra tiesa - jeigu namie nėra aistros, bet darbe pasitaikytų laikina koketuojanti kolegė ir jei ji būtų pakankamai nusiteikusi, daugelis vyrų su ja nusidėtų, nieko daugiau net nebandydami prisigalvoti. Stažuotojai, praktikantai visi laikini kolegos yra ta sakykim "galimybė", kuria pasinaudojus ar kuriai esant yra mažiausia tikimybė susikompromituoti prieš žmoną ir prieš kolegas. Visi sakymai nuostabu, tu geriausia - tėra natūralus pagrindas sekantiems kartams - moterys su laiku išmoko suvaidint orgazmą - vyrai sakyt melagingus komplimentus jei norit pasitikrint visada prisiminkit - ne žodžiais, o darbais mes tėvynė mylim

Taip taip ir butent darbais jis irode, kad nezada palikti savo drauges ir nenori jokiu laisku su sita NUSIDEJELE.
As ir nusidedavau su praktikantemis, chi chi... Jaunos uogos, svieziena, chi chi.... Naivios ir patiklios:) Gal panele su manim noretum?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume