Svečias: tikrai tenka bendrauti,juos matyti,tikrai noreciau nematyti,bet taip jau yra.na nemanau,kad elgiuosi keistai,tiesiog nekreipiu demesio i juos,visiskai jokio,prie ju esu patenkinta ir jiem tai neitiketina...dabar supratau,kad man tai patinka,megaujuosi rodidama,kad man tai visiskai nesvarbu jam tai nepatinka,labai nepatenkintas...turbut galvoja,,,as jai tiek tik rupejau...noreciau dar truputi ji paerzinti,atlyginti jam uz tai,tik nebesugalvojiu nieko tokio.vaikinai sakykit koks merginos elgesys tokioje situacijoje jus stebintu,erzintu???as juos paleisiu,zinoma tegul jie buna laimingi,jai nori...tik ziuriu,kad as jau labai jiems idomi(labiau jam),kad pats izdaves negali paleisti,nesuprantu kodel taip stebi mane,mano reakcija i viska.
Tai aišku, kad jis nepatenkintas, nes tu jo širdies damai keli įtampą savo egzistencija. Aišku, jisai liurbis, nes nesugebėjo normaliai su tavimi atsisveikinti prieš pradėdamas naują draugystę. Tokiu atveju pati su juo išsiaiškink, ar tikrai viskas baigta. Nusiųsk jam SMS su klausimu, pvz.: "ta kita panelė skirta seksui trise, ar tarp mudviejų jau viskas baigta? Kaip suprast?"