Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisMūsų istorijos → man patinka vaikinas, bet jis turi draugę

man patinka vaikinas, bet jis turi draugę

Aurimaz

A

150 įrašai

2012/08/14 16:48:11 16:48:11

Svečias: tikrai tenka bendrauti,juos matyti,tikrai noreciau nematyti,bet taip jau yra.na nemanau,kad elgiuosi keistai,tiesiog nekreipiu demesio i juos,visiskai jokio,prie ju esu patenkinta ir jiem tai neitiketina...dabar supratau,kad man tai patinka,megaujuosi rodidama,kad man tai visiskai nesvarbu jam tai nepatinka,labai nepatenkintas...turbut galvoja,,,as jai tiek tik rupejau...noreciau dar truputi ji paerzinti,atlyginti jam uz tai,tik nebesugalvojiu nieko tokio.vaikinai sakykit koks merginos elgesys tokioje situacijoje jus stebintu,erzintu???as juos paleisiu,zinoma tegul jie buna laimingi,jai nori...tik ziuriu,kad as jau labai jiems idomi(labiau jam),kad pats izdaves negali paleisti,nesuprantu kodel taip stebi mane,mano reakcija i viska.

Tai aišku, kad jis nepatenkintas, nes tu jo širdies damai keli įtampą savo egzistencija. Aišku, jisai liurbis, nes nesugebėjo normaliai su tavimi atsisveikinti prieš pradėdamas naują draugystę. Tokiu atveju pati su juo išsiaiškink, ar tikrai viskas baigta. Nusiųsk jam SMS su klausimu, pvz.: "ta kita panelė skirta seksui trise, ar tarp mudviejų jau viskas baigta? Kaip suprast?"

ieva

I

96405 įrašai

2012/08/14 19:02:07 19:02:07

Aurimaz:
Svečias: tikrai tenka bendrauti,juos matyti,tikrai noreciau nematyti,bet taip jau yra.na nemanau,kad elgiuosi keistai,tiesiog nekreipiu demesio i juos,visiskai jokio,prie ju esu patenkinta ir jiem tai neitiketina...dabar supratau,kad man tai patinka,megaujuosi rodidama,kad man tai visiskai nesvarbu jam tai nepatinka,labai nepatenkintas...turbut galvoja,,,as jai tiek tik rupejau...noreciau dar truputi ji paerzinti,atlyginti jam uz tai,tik nebesugalvojiu nieko tokio.vaikinai sakykit koks merginos elgesys tokioje situacijoje jus stebintu,erzintu???as juos paleisiu,zinoma tegul jie buna laimingi,jai nori...tik ziuriu,kad as jau labai jiems idomi(labiau jam),kad pats izdaves negali paleisti,nesuprantu kodel taip stebi mane,mano reakcija i viska.

Tai aišku, kad jis nepatenkintas, nes tu jo širdies damai keli įtampą savo egzistencija. Aišku, jisai liurbis, nes nesugebėjo normaliai su tavimi atsisveikinti prieš pradėdamas naują draugystę. Tokiu atveju pati su juo išsiaiškink, ar tikrai viskas baigta. Nusiųsk jam SMS su klausimu, pvz.: "ta kita panelė skirta seksui trise, ar tarp mudviejų jau viskas baigta? Kaip suprast?"

Nu jo, parašiusi tokį sms ir nusileisi iki aurimaz intelekto lygio.
O kam tau tuos balvonus nervinti? Negi tu nori parodyti jiems, kad jie tau toookie svarbūs toookie svarbus tai neapsaaaakomai tau sušiko gyvenimą, kad verti , kad tu dėl jū nervintumeis ir dar tavo keršytum? Per daug jiems garbės, kad tu apie juos dar kažką galvotum ar suktum savo gražią galvelę. O jie taip negalvoji tai bent jau apsimesk, kad tau NUSIŠVILPT. O po to, po kurio laiko, iš tikro bus nusišvilpt ir stebėsiesi, kad gaišai savo laiką ir mintis dėl tokios niekingos būtybės.

ieva

I

96405 įrašai

2012/08/14 21:00:57 21:00:57

Svečias:
Aurimaz:

Nu jo, parašiusi tokį sms ir nusileisi iki aurimaz intelekto lygio.
O kam tau tuos balvonus nervinti? Negi tu nori parodyti jiems, kad jie tau toookie svarbūs toookie svarbus tai neapsaaaakomai tau sušiko gyvenimą, kad verti , kad tu dėl jū nervintumeis ir dar tavo keršytum? Per daug jiems garbės, kad tu apie juos dar kažką galvotum ar suktum savo gražią galvelę. O jie taip negalvoji tai bent jau apsimesk, kad tau NUSIŠVILPT. O po to, po kurio laiko, iš tikro bus nusišvilpt ir stebėsiesi, kad gaišai savo laiką ir mintis dėl tokios niekingos būtybės.

kokia cia dar varna nesamones karksi?

Aurimaz

A

150 įrašai

2012/08/14 21:31:02 21:31:02

O Dieve, dabar prasidės paieškos tų, kurie daugiau nusišneka...

ieva

I

96405 įrašai

2012/08/15 06:42:47 06:42:47

na ne sms as nerasysiu,tikrai tuo parodyciau,kad man labai jis rupi,ypac su klausimu ar viskas tarp musu baigta na taip suprantu dabar,kad jis liurbis...kazkaip net ir dziaugiuosi,kad jis su ta kita,man juk tokio nepatikimo nereikia,,,o vaikinu demesio man netruksta.zinoma skaudu,kad iskeite i kita,juolab,kad tikrai atrode isimylejau ta zmogu...kiek is jo pasakojimu zinau,visos visada begiojo paskui ji,po skirybu sunkei atsigaudavo mergytes.o tai panelei tikrai savo buvimu nesukeliu jokiu neigiamu jausmu,atvirksciai,ji nori buti mano drauge manau gali buti,kad jis dar nores gryzti pas mane zinoma,to nebus...kaip manote gal man reikia pavyda jam kelti? ar kaip ir toliau nedaryti nieko,nekreipti demesio i juos.bet kazka daryti tai taip norisi

Aurimaz

A

150 įrašai

2012/08/15 06:58:13 06:58:13

Susirask ir tu kitą, bent turėsi ką veikti, užuot nesąmones mąsčiusi.

ieva

I

96405 įrašai

2012/08/15 07:22:12 07:22:12

Svečias: na ne sms as nerasysiu,tikrai tuo parodyciau,kad man labai jis rupi,ypac su klausimu ar viskas tarp musu baigta na taip suprantu dabar,kad jis liurbis...kazkaip net ir dziaugiuosi,kad jis su ta kita,man juk tokio nepatikimo nereikia,,,o vaikinu demesio man netruksta.zinoma skaudu,kad iskeite i kita,juolab,kad tikrai atrode isimylejau ta zmogu...kiek is jo pasakojimu zinau,visos visada begiojo paskui ji,po skirybu sunkei atsigaudavo mergytes.o tai panelei tikrai savo buvimu nesukeliu jokiu neigiamu jausmu,atvirksciai,ji nori buti mano drauge manau gali buti,kad jis dar nores gryzti pas mane zinoma,to nebus...kaip manote gal man reikia pavyda jam kelti? ar kaip ir toliau nedaryti nieko,nekreipti demesio i juos.bet kazka daryti tai taip norisi

Gal bent susigaudyk savo jausmuose pirmiau?
Jei norisi kažką daryti, reiškia dar rūpi jis tau.
taip kad su kitu draugauti nepulk, nes nieko gero nesigaus, o pačai š. ant širdies liks.
geriau eik pasportuoti. ir figūrai gerai ir užsiėmimas nuo kvailų minčių atitrauks.

ieva

I

96405 įrašai

2012/08/15 09:36:23 09:36:23

na taip,jus teisus,kvailai elgiuosi

Dovile-as

D

7 įrašai

2013/02/26 13:43:49 13:43:49

Sveiki.Labai norėčiau jusu patarimo.Matau čia žmones malonus ir ižvalgus...Na ką mano situacija atitinka šia tema,nes jis tai pat turi draugė...Beje ilgamete drauge...Mes susipazinome darbe,jis atėjo kaip naujas darbuotojas...Kadangi esu studentė dirbu tik vasara.Mes pradėjome bendrauti,atsirado trauka...Bet gavosi kaip gavosi,tiesiog pasakė jos nepaliks Kita vasara vėl grįžau,jo demesys man buvo didelis,tie žvilgsniai,elgesys viskas rode,kad tikrai jam patinku..Bet as tiesiog nebegalejau,norejau,bet negalejau...Ir vėl studijos,išėjau..Nesenai mes susitikome per bendrus draugus..Ir tarp musu įvyko...Jis pasakė,kad tai buvo geriausia...Žinau jam tai labai patiko,mes tiesiog net stovėti vienas prie kito negalėdavome,aistra užvaldydavo stipri.Ir jis pasake,kad nenori,kad aš jam rašyčiau...Kaip tai suprasti.Del drauges gal..Per daug neklausinėjau,nenorėjau įkyrėti..Ar verta man kovoti dėl jo

ieva

I

96405 įrašai

2013/02/26 14:52:52 14:52:52

Kodel turetum del jo kovoti? Tam kad dazniau pasidulkint? Tada gal ir verta, jei jau taip gerai jums buvo. Daugiau priezasciu nematau. Ko norejai ta ir gavai, bet daugiau tarp jusu nieko negali buti.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume