Svečias: Dovile-as: Sveiki.Labai norėčiau jusu patarimo.Matau čia žmones malonus ir ižvalgus...Na ką mano situacija atitinka šia tema,nes jis tai pat turi draugė...Beje ilgamete drauge...Mes susipazinome darbe,jis atėjo kaip naujas darbuotojas...Kadangi esu studentė dirbu tik vasara.Mes pradėjome bendrauti,atsirado trauka...Bet gavosi kaip gavosi,tiesiog pasakė jos nepaliks Kita vasara vėl grįžau,jo demesys man buvo didelis,tie žvilgsniai,elgesys viskas rode,kad tikrai jam patinku..Bet as tiesiog nebegalejau,norejau,bet negalejau...Ir vėl studijos,išėjau..Nesenai mes susitikome per bendrus draugus..Ir tarp musu įvyko...Jis pasakė,kad tai buvo geriausia...Žinau jam tai labai patiko,mes tiesiog net stovėti vienas prie kito negalėdavome,aistra užvaldydavo stipri.Ir jis pasake,kad nenori,kad aš jam rašyčiau...Kaip tai suprasti.Del drauges gal..Per daug neklausinėjau,nenorėjau įkyrėti..Ar verta man kovoti dėl jo
Taip panele, jums labai teisingai atsake postas pries mane. Norejai sekso, gavai seksa, ko dar??? Dar nori sekso su uzimtu vaikinu?
Tu sutikai vaikina, turinti drauge, jis tau pasake, kad jos nepaliks, po to liepe nerasyti. Kas dar tau neaisku??? Na, uzejo vaikinui silpnumo akimirka, na sugriesijo su tavim (kam nepasitaiko?), na gal ir tas seksas ne pats blogiausias buvo. Bet tai viskas. Jei vaikinas pasako, kad nepaliks drauges ir pasake, kad jam nerasytum, cia aiskiau negu aisku. Ten meile, o su tavim tik seksas, kuri tuoj pamirs.
Atstok nuo jo
Matosi, kad mergina labai i isduodamos merginos situacija isijautusi "Gal ir seksas su ja buvo ne is bloguju"? Savotiskai suprantat meile, panele Jus naivi. Pas mane ateina vyras, musu santykiai neipareigoja abieju susitarimu, bet jame yra tiek aistros... Jis jos nepalieka, bet as nesuprantu, ka jis su savo moterim veikia Kaip ji sugeba jame palikti tiek aistros! Malonu Jums tai kaip antrajai pusei ar nemalonu, bet taip yra