Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisMūsų istorijos → man patinka vaikinas, bet jis turi draugę

man patinka vaikinas, bet jis turi draugę

ieva

I

96405 įrašai

2013/02/27 11:11:25 11:11:25

Ne,aš nebekartosiu šitos klaidos.Turbūt ir jam nėra smagu,kad taip padarė.Tiesiog galvoju kaip elgtis jai susitiksime,gal apsimesti,kad to nebuvo.Stengsiuosi nesutikti jo,bet nežinai kaip gali gyvenime nutikti.Tikrai taip nebesielgsiu,moku tvardytis,aš aiškiai supratau jus ir man dabar viskas pasidarė aišku.Teisingai kažkas pasakė,reikia džiaugtis,kad jis man atvėre akis.

Dovile-as

D

7 įrašai

2013/02/27 11:13:55 11:13:55

na jau lengvai prieinama,jis juk savo kailiu patyrė,kad nesu lengvai prieinama...

senas chrienas

S

43 įrašai

2013/02/27 11:25:08 11:25:08

Dovile-as: na jau lengvai prieinama,jis juk savo kailiu patyrė,kad nesu lengvai prieinama...

Is principo neteisingas poziuris nes esmes tai nekeicia.

ieva

I

96405 įrašai

2013/02/27 11:29:44 11:29:44

Nemanau,kad sakys.Jis juk draugė turi.Nebent iš kokio keršto,bet aš juk jam nieko nepadariau.

ieva

I

96405 įrašai

2013/02/27 12:23:17 12:23:17

Svečias: Nemanau,kad sakys.Jis juk draugė turi.Nebent iš kokio keršto,bet aš juk jam nieko nepadariau.

Ne iš keršto, o iš pasigyrimo, tipo koks aš šustras ir aip galiu visas turėti. patikėk - ne karta taip girdejau, kaip bernai vienas kitam giriasi, o paskui ir tavo statusas toks nei šioks nei toks, ne visi nori su tokiom draugauti, tipo jau nuvalkiota. Arba dar atleks ka nors suzinojusi jo drauge tau akiu padraskyti. Lietuvoje pletkai greitai sklinda.

ieva

I

96405 įrašai

2013/02/27 12:40:33 12:40:33

Na man irgi tokia mintis buvo,bet nežinau,kad jis sakytu ant manęs,man kažkaip nesitiki,bet aš jo gal taip gerai nepažįstu.Apskritai negali pažinoti žmogaus iki galo niekada,žmogus net pats nevisai save pažįsta,kaip ir mano atveju dabar.Nenoriu čia girtis,bet aš jo visiem draugams patinku ir tą vakarą jie kalbėjo,maždaug kam ji gali nepatikti.Labai pavydėjo.Tad gal todėl jis ir gali kažką panašaus jiems priburti...

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/31 20:10:18 20:10:18

Nur ir kas kad turi? Drauge ne zmona. O tu jam patinki? Esate bendrave, kur ir kaip? Ar buvo kas tarp jusu?

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/31 20:12:49 20:12:49

pasimetusi: Beja, nzn kaip rimtai jis su ta mergina draugauja, gal ji tik jo simpatija. Man patinkantis vaikinas su manimi flirtuoja, sako komplimentus. Vienu zodziu, dar nesuvokiu situacijos, nes neseniai ji pazistu. Bet vis del to, jei numatytumėm man nepalankiausią situaciją, jog jis rimtai draugauja su mergina, ką daryt? Patenku į dviprasmišką situaciją: jis man rodo dėmesį, bet turi kitą:( nesuprantu vaikinų visai:D

Nieko jis ten rimto neturi, jei flirtuoja su tavim. Draugyste tarp ju, bet ne meile. Kiek jam metu? Megink atmust, bet nepaskesk iliuzijose - 95 proc. kad budamas su tavim flirtuos su kitom, jei tox.

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/31 20:13:06 20:13:06

pasimetusi: Beja, nzn kaip rimtai jis su ta mergina draugauja, gal ji tik jo simpatija. Man patinkantis vaikinas su manimi flirtuoja, sako komplimentus. Vienu zodziu, dar nesuvokiu situacijos, nes neseniai ji pazistu. Bet vis del to, jei numatytumėm man nepalankiausią situaciją, jog jis rimtai draugauja su mergina, ką daryt? Patenku į dviprasmišką situaciją: jis man rodo dėmesį, bet turi kitą:( nesuprantu vaikinų visai:D

Nieko jis ten rimto neturi, jei flirtuoja su tavim. Draugyste tarp ju, bet ne meile. Kiek jam metu? Megink atmust, bet nepaskesk iliuzijose - 95 proc. kad budamas su tavim flirtuos su kitom, jei tox.

Blogoji

B

1 įrašai

2013/05/31 20:30:38 20:30:38

Svečias:
Dovile-as: Sveiki.Labai norėčiau jusu patarimo.Matau čia žmones malonus ir ižvalgus...Na ką mano situacija atitinka šia tema,nes jis tai pat turi draugė...Beje ilgamete drauge...Mes susipazinome darbe,jis atėjo kaip naujas darbuotojas...Kadangi esu studentė dirbu tik vasara.Mes pradėjome bendrauti,atsirado trauka...Bet gavosi kaip gavosi,tiesiog pasakė jos nepaliks Kita vasara vėl grįžau,jo demesys man buvo didelis,tie žvilgsniai,elgesys viskas rode,kad tikrai jam patinku..Bet as tiesiog nebegalejau,norejau,bet negalejau...Ir vėl studijos,išėjau..Nesenai mes susitikome per bendrus draugus..Ir tarp musu įvyko...Jis pasakė,kad tai buvo geriausia...Žinau jam tai labai patiko,mes tiesiog net stovėti vienas prie kito negalėdavome,aistra užvaldydavo stipri.Ir jis pasake,kad nenori,kad aš jam rašyčiau...Kaip tai suprasti.Del drauges gal..Per daug neklausinėjau,nenorėjau įkyrėti..Ar verta man kovoti dėl jo

Taip panele, jums labai teisingai atsake postas pries mane. Norejai sekso, gavai seksa, ko dar??? Dar nori sekso su uzimtu vaikinu?
Tu sutikai vaikina, turinti drauge, jis tau pasake, kad jos nepaliks, po to liepe nerasyti. Kas dar tau neaisku??? Na, uzejo vaikinui silpnumo akimirka, na sugriesijo su tavim (kam nepasitaiko?), na gal ir tas seksas ne pats blogiausias buvo. Bet tai viskas. Jei vaikinas pasako, kad nepaliks drauges ir pasake, kad jam nerasytum, cia aiskiau negu aisku. Ten meile, o su tavim tik seksas, kuri tuoj pamirs.
Atstok nuo jo

Matosi, kad mergina labai i isduodamos merginos situacija isijautusi "Gal ir seksas su ja buvo ne is bloguju"? Savotiskai suprantat meile, panele Jus naivi. Pas mane ateina vyras, musu santykiai neipareigoja abieju susitarimu, bet jame yra tiek aistros... Jis jos nepalieka, bet as nesuprantu, ka jis su savo moterim veikia Kaip ji sugeba jame palikti tiek aistros! Malonu Jums tai kaip antrajai pusei ar nemalonu, bet taip yra

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume