Jei Dievas to nedavė patirti, tai nereiškia, kad kiti to nepatiria.
Tau ,kad dave tai ir dribtelejo Zile galvon , velnias uodegon
bzzzz
2011/03/20 20:39:40 20:39:40
Tau ,kad dave tai ir dribtelejo Zile galvon , velnias uodegon
Svetlana
2011/03/20 21:53:37 21:53:37
Labai teisingai pastebeta. Taip ir as kadaise nusprendziau paleisti savo vyra pas kita moteri. Nebeliko nei meiles, nei pagarbos,zinojau kad jis nesiliaus dairytis i sali. Laikas parode kad pasielgiau teisigai: jis susikure nauja seima, o man po kurio laiko nusprendus, kad gana jau vienai zingsniuoti per gyvenima - atsirado mano Zmogus...
Priesaika "ir dziaugsme ir varge". Man regis, budamas neistikimas jis jau pirmas ja sulauze ir "pakase" meile. Priesaika - tai prievarta. Gal liksiu nesuprasta - bet dziaugiuosi kad mano ex vyras ieskojo kitu moteru - nes iki dabar neziociau, ka reiskia MYLETI IR BUTI MYLIMAI. Jaunyste - klaidu darymo metas, meiles repeticija - bent taip buvo man. Ir atlaidziai su meile ziuriu i savo klaidas ir patirti.
Svetlana
2011/03/20 22:24:14 22:24:14
Panasu kad zmona "mirtim"vaduojasi tik tada kai vyras nusprendzia (eilini karta!) ja palikti . Cia ir atsakymas,ar imanoma gyventi su melage.Kai ji tikrai vaduosis, ja niekas jau nebetikes, kaip tuo vaikiu, kuris vis reke:gaisras, gaisras!Vyro grizimas bet kokiu atveju mirties neatitolins.O stai priartinti gali - niekada nepatikesiu, kad zmona per prievarta laikanti vyra, sugeba buti laiminga. Kai mano ex vyras buvo nuejes i kaire, skirtis jis nenorejo, buvo bandymu mane perkalbeti nuo skyrybu - tada jutau kad mano gyvybes siulas silpsta ir gali greit nutrukti...Neimanoma gyventi su nemylimu, nemylinciu, isdaviku nesekinant savo gyvybiniu jegu.
Mangofruit
2011/03/20 22:50:01 22:50:01
Tai taip išeina, kad dabar žmona kalčiausia, kad vyras meilužę pasilinksminimui susirado? Vyras nekaltas - jam MEILĖ , matot.
Iš tiesų nenoriu nagrinėti svetimų marškinių, bet niekad gyvenime man nepatiko rujojančios bobos. Meilės ieškančios svetimuose guoliuose. Savo namuose tos meilės ieškok, kurk santykius, o netinka - skirkis. bet vedę vyrai neturėtų būti būsimosios meilės objektai - vien dėl to, kad jie vedę.
cia tas draugas kuris
2011/03/21 07:23:27 07:23:27
Vienas iš Rašto aiškintojų atėjęs paklausė Jėzų: [b:ufq0gfky]„Koks yra visų pirmasis įsakymas?“[/b:ufq0gfky]
Jėzus jam atsakė: „Pirmasis yra šis: „Klausyk, Izraeli, – Viešpats, mūsų Dievas, yra vienintelis Viešpats; tad mylėk savo Viešpatį Dievą visa širdimi, visu protu, visomis jėgomis“. Antrasis: „Mylėk savo artimą, kaip save patį“. Nėra įsakymo didesnio už šiuodu“.
Kazkam tai absurdas?
cia tas draugas kuris
2011/03/21 07:44:12 07:44:12
imk ir sita:
Tačiau to nepakanka: „mylėti artimą, kaip save patį“ – tai taip pat yra žmogaus pareiga. Artimas, etimologiškai reiškia tą, kuris yra visai šalia, visai arti. Tuo tarpu mylėti save patį tai nėra egoizmas. Tai yra pritarimas tam, jog aš esu Dievo sukurtas ir apdovanotas. Mylėti „tik save“ ir mylėti „ir save“ tai akivaizdžiai skirtingi dalykai. Kai mes pajaučiam asmeninę vertę ir mylime save be jokio egoistinio prieskonio, tai leidžia mums sukurti įvadinę sąlygą mylėti ir kitą žmogų. Meilė savo artimui – tai jo vertės ir orumo (iš žmogaus prigimties kylančios vertės) pripažinimas bei dovanojimas jam to, ką patys esame gavę iš Dievo.
Taigi kiekvienas iš mūsų, jei tik suprantame šias tiesas, joms pritariame ir jas praktikuojame – esame arti išganymo, o Dievo Karalystė jau yra mumyse.
[url:17lirh66]http://www.bernardinai.lt/straipsnis/2010-03-12-mk-12-28b-34-mylek-savo-artima-kaip-save-pati/41745[/url:17lirh66]
onaaaa
2011/03/21 07:45:50 07:45:50
Parmusei . Kaip gali zmona vadinti melage, nezinodama realios situacijos . Vaizda kuriesi is meiluzes pasakojimu ir to pakanka ? Meiluze krokodilo asaras lieja ir is to darai isvadas, kad zmona melage ir t.t.Gal nusiimkite rozinius akinius ir pazvelkite i situacija kitu kampu . Meiluze kontroliuoja situacija , jai uzpakalis uzsidege ir ,zutbut, stengiasi atimti vyra is teisetos zmonos. Tas jos meiles objektas ,pasidulkino ir pamate ,kad pas meiluze nei kiek ne kitaip nei pas zmona ir parejo namo .Negi kam nors jo sprendimas gali buti neaiskus. Kas, jei si aprasyta situacija istiks pacia tave? Busi kalta ,kad kazkam pauodegys panizo ir taikinys tavo vyras . Niekada nesakyk niekada
cia tas draugas kuris
2011/03/21 08:32:47 08:32:47
Nezinau as tos situacijos detaliu, galiu kalbeti tik uz save.
Esu buves tokioje situacijoje daugybe metu atgal.
Nebeperteiksiu anu dienu jausmu bet:
Tai kai aplinkiniai deda lygybes zenkla tarp taves ir nelabojo.
Tai jausmas kai esi reikalingas tiek kiek telpa tavo pinigineje. Izadejo Myleti, o virto namu ukio kombainu.
Matai jei iseisi tuoj uzaugs muro siena tarp taves ir vaiku. (Prisneka koks blogas tevas, jis kaltas, jis iseina).
Iseiti, tai paciam paminti savo vertybes.
Iseiti, tai atsisakyti dalies to ka pats sudejas i rysi.
Iseiti, tai pripazinti pralaimejus musi.
Iseiti, nedrasu. Juk nezinai ant kokios meiles ar "meiles" vel uzsirausi. Ankstesniajame juk zinai kaip yra.
Pasilikti, tai gyventi "poroje" bet buti vienisam.
Pasilikti, kad apsaugoti vaikus nuo neigiamu emociju.
Negali zmogus laikytis pazado myleti, kai vertybes kitos.
Kas pirmas?! ar tas kuris sulauze izada myleti ar tas kuris buvo neistikimas?!
Zinau kam reikalingas melas. Zinau kam reikalinga tiesa.
Negali zmogus be Meiles. Negali.
senas hrienas
2011/03/21 09:39:14 09:39:14
1.Kaip mylet kazka ir ignoruot sutuotini cia tau daugelis gali papasakoti.
2.Zinoma vyrai myli ir gali myleti, bet tai nera taip svarbu. Cia Danieliaus reika paklausti, kaip taip galima.
3. Zinoma, kad tas nelabasis manyje tuno ir krecia kvailystes. O tavyje jo nera?
O kas yra tiesa pazinsi ne is knygu, knygos tik startas.
cia tas draugas kuris
2011/03/21 09:49:52 09:49:52
Yra.
Aciu.
Danieliaus neklausiu, turiu patikimesniu saltiniu.