Nusivylusi vyrais: Oi, neklausykite jūs tos ištvirkėlės, kuri čia pasileidusią ir svetimų vyrų viliotoją vaizduoja. Jai dar atsirūgs visa tai. Dabar kaip maras išplito virtualus ženotų vyrų seksas su tokiomis, kaip ši pasileidėlė. Ištekėjusios moterys nebežino ką daryti, kad jų teisėtų vyrų seksualūs pokalbiai su kitomis moterimis internetu užima labai aukštą vietą jų gyvenime, o mums tai grynu gryniausia neištikimybė - išdavystė ir santuokos sakramento(įžadų) sulaužymas. Gerai būtų, jei nelikti to prakeikto interneto ir panašių svetainių, kuriose tokios pasileidėlės kaip šita tik ir laukia mūsų vyrų. Savo vyrą užtikau besimasturbuojantį prie kompo va su tokiomis, kaip ši „Pasileidusi“. Žinot, moterys, teisėtų vyrų masturbacija pokalbio metu – dar blogiau. Aš sužinojau, kad mano mylimas vyras nuolat užsiiminėja virtualiu seksu su vienišomis ir ištekėjusiomis moterimis ir pasijutau baisiai įskaudinta, išduota ir pažeminta. Visada stengiausi, kad mano vyras būtų seksualiai patenkintas, bet kur tau, jam mat reikia tuzino paleistuvių. Padaviau skyryboms, nebegaliu. Nereikia, moterys, mus tokių vyrų, nereika, tegu jie eina velniop, te pasikaria su tokios ištvirkėlėmis, kaip šita mūsų DP pasileidėlė. Pragyvensim ir be jų. Vaikus užauginsime pačios.
nei cia tavo vyras nuejo, nei ka. neapsimetinek ir nerasyk daugiskata. pries pusmeti vyru vardu rasei irgi daugiskaita vyrai jei ir nueina tai pas pupytes, o ne paleistuves ir DP paleistuve labai rimta is tikruju. atsirado baba - dizel