Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Likimo ironija

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/14 16:10:33 16:10:33

Moteris_Ji: Paskaitinėjus apie "šeimyninę laimę" pagalvojau, aš viena, bet bet nevieniša. Žmonės gyvena porose ir jaučiasi vieniši. Gyvenu labai labai gerai. Turiu laisvę, puikius draugus, daug veiklų, kuriose realizuoju save... puikumėlis:).
Dažnai mes į kitą rodome pirštais, o saves nematome. Man patinka posakis, kad reikia padėkoti tiems, kurie nervina, nes paprastai jie atspindi tai, ko patys daugiausiai turime ir kur galėtume save labiau "paauginti", patobulinti.
Ex, Gyvenimas yra geras, gražus ir prasmingas ! O kiekviena diena - nepakartojama, kaip nuotykis. Nepasiduokite toms niūrioms rudėninėms nuotaikoms, daugiau šypsenos ir optimizmo visiems!

ex gyvenimas tai reiskia kad jau praejo kaip ex vyras?

Pasileidusi

P

395 įrašai

2010/10/14 16:57:22 16:57:22

Svečias:
Pasileidusi:
Tik jei iš tikro norėtum bandyti taisyti situaciją - manau, kad tiesiog vilioji moterį ne taip, kaip ji nori būti suviliota.

Pasilikau sita desertui. As nesakiau jog nebandziau, zvakiu sviesos ar masazo.
Amzinas klausimas kas pirma vista ar kiausinis.
Kam pareiga vilioti, moterims ar vyrams?

Kodel kitos vilioja, o nuosava ne?!

Iš esmės Ugnelė labai daug ir pasakė to, ką norėjau.
Bet. Vilioti - tai nėra niekieno PAREIGA. Nei vyro nei moters.
Gal nevisai ir supratai ką turėjau omeny - kažkodėl nusprendei, kad žvakės ir masažas vilioja...
Iš esmės klausimas - ar tau svarbu parodyti koks tu visas baltas ir pūkuotas ir gauti forumo indulgenciją vaikščioti į kairę (sprask, žmona - netikusi ledo karalienė) - tuomet galima postringauti be galo be krašto apie vištas ir kiaušinius. Ar atrasti sprendimą.

Jei sakai, kad taip nebuvo visuomet - vadinasi ieškok kas pasikeitė. Ji NĖRA laiminga. Ir nėra laimingi vaikai - žinoma kad įtampa tarp tėvų persiduoda ir jiems.

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/14 17:47:43 17:47:43

Pasileidusi:
Svečias:
Pasileidusi:
Tik jei iš tikro norėtum bandyti taisyti situaciją - manau, kad tiesiog vilioji moterį ne taip, kaip ji nori būti suviliota.

Pasilikau sita desertui. As nesakiau jog nebandziau, zvakiu sviesos ar masazo.
Amzinas klausimas kas pirma vista ar kiausinis.
Kam pareiga vilioti, moterims ar vyrams?

Kodel kitos vilioja, o nuosava ne?!

Iš esmės Ugnelė labai daug ir pasakė to, ką norėjau.
Bet. Vilioti - tai nėra niekieno PAREIGA. Nei vyro nei moters.
Gal nevisai ir supratai ką turėjau omeny - kažkodėl nusprendei, kad žvakės ir masažas vilioja...
Iš esmės klausimas - ar tau svarbu parodyti koks tu visas baltas ir pūkuotas ir gauti forumo indulgenciją vaikščioti į kairę (sprask, žmona - netikusi ledo karalienė) - tuomet galima postringauti be galo be krašto apie vištas ir kiaušinius. Ar atrasti sprendimą.
Jei sakai, kad taip nebuvo visuomet - vadinasi ieškok kas pasikeitė. Ji NĖRA laiminga. Ir nėra laimingi vaikai - žinoma kad įtampa tarp tėvų persiduoda ir jiems.

Nesąmonė!

Paprasta mergina

P

4 įrašai

2010/10/14 18:35:57 18:35:57

Istorija istikruju yra sentimentali. Nezinau kiek joje yra tiesos ir kiek yra melo... Taciau as tikiu santuoka... Visada paprasciau palikti zmogu... As nebejauciu savo zmonai/vyrui aistros, musu santykiai pasikeite ir t.t. O kas sako, kad tai yra lengva... Kodel zmones apie tai nepagalvoja? Tiesingai kam reikia zmonos jei turi "pupytes"... Man labai gailu tu moteru... Beje, mazybiniu zodziu vartojimas yra vienas is budu, kuriais galima manipuliuoti zmonemis. As linkiu visiems supratimo ir kantrybes, meile praeina, aistra praeina, taciau pagarba turi islikti visada...

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/14 18:47:06 18:47:06

paprasta mergina: Istorija istikruju yra sentimentali. Nezinau kiek joje yra tiesos ir kiek yra melo... Taciau as tikiu santuoka... Visada paprasciau palikti zmogu... As nebejauciu savo zmonai/vyrui aistros, musu santykiai pasikeite ir t.t. O kas sako, kad tai yra lengva... Kodel zmones apie tai nepagalvoja? Tiesingai kam reikia zmonos jei turi "pupytes"... Man labai gailu tu moteru... Beje, mazybiniu zodziu vartojimas yra vienas is budu, kuriais galima manipuliuoti zmonemis. As linkiu visiems supratimo ir kantrybes, meile praeina, aistra praeina, taciau pagarba turi islikti visada...

Mieloji, koks gyvenimas, kai tau tik 30, o ta aistra ir meilė jau praejusi. Is pagarbos parasysiu sveikinima buvusiajai gimtadienio proga ar pagelbesiu ukyje ar pinigu pridursiu, o ir aistros nueisiu pas mylima.

Paprasta mergina

P

4 įrašai

2010/10/14 19:22:59 19:22:59

Brangusis, manai, kad sutiksi moteri su kuria tave jungs aistra visa gyvenima (na nebent tu nenori jo praleisti su vienu zmogumi), nes)... Viskas praeina ypac aistra... Taip kaip rodo filmai niekada nebuna... )) P.S. Man dar nera 30 m. (dar teks paluketi keleta meteliu , bet tai nerieiskia, kad mano amzius gali pateisinti lengva gyvenimo buda...

Svetlana

S

980 įrašai

2010/10/14 19:37:11 19:37:11

Svečias:
svetlana:
Svečias: Jeigu turiu tris pupytes - tai jau aš tuščias, ania? Na ne, pupytės, deja, taip nemano. Tiesa, viena ištekėjusi ir gan neprasta.

Atsakymas yra jusu zodziuose:tik tusti zmones sugeba girtis tokiais dalykais.

Svetlana, ką ką reiškia tuščias? Mano pupytės ir viena mokslų daktarė taip nemano. Nesu kažin kas, bet manau, kad labiau užpildytas nei vidutinis, statistinis vyras. Daug ką moku ir daug ką sugebu. Moterų nemušu, nežeminu ir nesityčioju iš jų, kaip tie jūsų geidžiamieji šeimos vyrai, ištikimi tik vienai vienintelei putytei. Taip nebūna, moterys, nebūna, patikėkite. Ir moteris aš myliu ne žodžiais, o darbais, negi sunku jums tuo patikėti? Vaikais rūpinuosi labiau nei statistinis vyras galėtų pasirūpinti. Žinokit, be lyties dar yra asmenybė, yra žmogus, yra dvasia ir siela - kultūra pagaliau. Ir nesigiriu aš - tai realybė. Nerealiai jūs čia mąstote. Geros dienos, fantazuotojos!

As ne ta norejau pasakyti. Jusu pagyruniskumas yra tuscias. O jus gal visai net netuscias. Bet lieku prie savo nuomones:girtis tokiais dalykais turetu buti nesmagu...Stai jei butumete istikimas savo zmonai - tada taip. Bet kazkodel tokiais dalykais nesigiriama...

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/14 19:43:26 19:43:26

paprasta mergina: Brangusis, manai, kad sutiksi moteri su kuria tave jungs aistra visa gyvenima (na nebent tu nenori jo praleisti su vienu zmogumi), nes)... Viskas praeina ypac aistra... Taip kaip rodo filmai niekada nebuna... )) P.S. Man dar nera 30 m. (dar teks paluketi keleta meteliu , bet tai nerieiskia, kad mano amzius gali pateisinti lengva gyvenimo buda...

Cia ne lengvas gyvenimo budas o laimes paieskos. Kaip merginos visa gyvenima nori nauju drabuziu, ziedu, graziu namu, taip vyrai nori daug daug sekso, kuriu jus nesuteikiat.

Svetlana

S

980 įrašai

2010/10/14 19:49:32 19:49:32

Nusivylusi vyrais: Oi, neklausykite jūs tos ištvirkėlės, kuri čia pasileidusią ir svetimų vyrų viliotoją vaizduoja. Jai dar atsirūgs visa tai. Dabar kaip maras išplito virtualus ženotų vyrų seksas su tokiomis, kaip ši pasileidėlė. Ištekėjusios moterys nebežino ką daryti, kad jų teisėtų vyrų seksualūs pokalbiai su kitomis moterimis internetu užima labai aukštą vietą jų gyvenime, o mums tai grynu gryniausia neištikimybė - išdavystė ir santuokos sakramento(įžadų) sulaužymas. Gerai būtų, jei nelikti to prakeikto interneto ir panašių svetainių, kuriose tokios pasileidėlės kaip šita tik ir laukia mūsų vyrų. Savo vyrą užtikau besimasturbuojantį prie kompo va su tokiomis, kaip ši „Pasileidusi“. Žinot, moterys, teisėtų vyrų masturbacija pokalbio metu – dar blogiau. Aš sužinojau, kad mano mylimas vyras nuolat užsiiminėja virtualiu seksu su vienišomis ir ištekėjusiomis moterimis ir pasijutau baisiai įskaudinta, išduota ir pažeminta. Visada stengiausi, kad mano vyras būtų seksualiai patenkintas, bet kur tau, jam mat reikia tuzino paleistuvių. Padaviau skyryboms, nebegaliu. Nereikia, moterys, mus tokių vyrų, nereika, tegu jie eina velniop, te pasikaria su tokios ištvirkėlėmis, kaip šita mūsų DP pasileidėlė. Pragyvensim ir be jų. Vaikus užauginsime pačios.

Ziauru..suprantu jus ir uzjauciu.Be gal reikejo pameginti rasti savyje jegu pasikalbeti su vyru ir issiaiskinti kas jam ten taip patrauklu?O interneto nekaltinkite:zmones ji sukure, zmones ir naudojasi - kaip kas ismano.

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/14 20:20:14 20:20:14

Nusivylusi vyrais: Oi, neklausykite jūs tos ištvirkėlės, kuri čia pasileidusią ir svetimų vyrų viliotoją vaizduoja. Jai dar atsirūgs visa tai. Dabar kaip maras išplito virtualus ženotų vyrų seksas su tokiomis, kaip ši pasileidėlė. Ištekėjusios moterys nebežino ką daryti, kad jų teisėtų vyrų seksualūs pokalbiai su kitomis moterimis internetu užima labai aukštą vietą jų gyvenime, o mums tai grynu gryniausia neištikimybė - išdavystė ir santuokos sakramento(įžadų) sulaužymas. Gerai būtų, jei nelikti to prakeikto interneto ir panašių svetainių, kuriose tokios pasileidėlės kaip šita tik ir laukia mūsų vyrų. Savo vyrą užtikau besimasturbuojantį prie kompo va su tokiomis, kaip ši „Pasileidusi“. Žinot, moterys, teisėtų vyrų masturbacija pokalbio metu – dar blogiau. Aš sužinojau, kad mano mylimas vyras nuolat užsiiminėja virtualiu seksu su vienišomis ir ištekėjusiomis moterimis ir pasijutau baisiai įskaudinta, išduota ir pažeminta. Visada stengiausi, kad mano vyras būtų seksualiai patenkintas, bet kur tau, jam mat reikia tuzino paleistuvių. Padaviau skyryboms, nebegaliu. Nereikia, moterys, mus tokių vyrų, nereika, tegu jie eina velniop, te pasikaria su tokios ištvirkėlėmis, kaip šita mūsų DP pasileidėlė. Pragyvensim ir be jų. Vaikus užauginsime pačios.

nei cia tavo vyras nuejo, nei ka. neapsimetinek ir nerasyk daugiskata. pries pusmeti vyru vardu rasei irgi daugiskaita vyrai jei ir nueina tai pas pupytes, o ne paleistuves ir DP paleistuve labai rimta is tikruju. atsirado baba - dizel

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume