Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Likimo ironija

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/14 12:13:42 12:13:42

Buv.Ugnelė:
Svečias: Tai kaip legalu eiti i kaire?

O ką gausi kairėje?
Nebent seksą. Vargiai gausi meilę. Nes laisva mąstanti moteris bijos įsimylėti, bijos prisirišti, nes... vedęs vyras jai nepriklauso gi...
O kur dar sąžinės graužatis, moralė?
Su ištekėjusia tokia pat nelaiminga? Nežinau, gal...
Bet kokia gali būti meilė, kai apvaginėjamas kitas vyras? Negi tenkina svetimos meilės likučiai?
Čia taip iš mano varpinės.

Nesisavink Ugnele. "Uzdariau namu lauko duris ir tau jau nepriklausau".
Kaip ten be butu, viena tai bijoti, kita tai noreti zmogaus.

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/14 12:24:48 12:24:48

Buv.Ugnelė:
Vilioja tos, kurias domini arba iš sportinio intereso savivertei pasitikrinti.
Nevilioja, kai nedomina arba kai viskas iki kraujo aišku ir nebeįdomu, kuo tai baigsis.
O gal visko tiesiog ryškiai perdaug. Persisotinimas. Reikalinga pauzė, atokvėpis.
Išnykimas iš akiračio kuriam laikui, kad permąstytų ir įvertintų...

o sitas patiko

Buv.Ugnelė

B

190 įrašai

2010/10/14 12:29:24 12:29:24

Svečias:
Buv.Ugnelė:

O ką gausi kairėje?
Nebent seksą. Vargiai gausi meilę. Nes laisva mąstanti moteris bijos įsimylėti, bijos prisirišti, nes... vedęs vyras jai nepriklauso gi...
Bet kokia gali būti meilė, kai apvaginėjamas kitas vyras? Negi tenkina svetimos meilės likučiai?

Nesisavink Ugnele. "Uzdariau namu lauko duris ir tau jau nepriklausau".
Kaip ten be butu, viena tai bijoti, kita tai noreti zmogaus.

Nesisavinu, bet...
Kiek galima kitam ar kitai duoti meilės, kai tavo dalis vistiek šeimoje? Netikiu tuo "Uzdariau namu lauko duris ir tau jau nepriklausau".
Vat ir lieka ko gero, tik aistra ir seksas. Tik kad nėra kur dingti....
Esu beveik buvusi tame ,,atrastosios'' vaidmenyje...

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/14 12:39:16 12:39:16

o tai but buve mazai, ar geriau netureti nieko?!

Tiek to, nuspresta...

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/14 12:54:33 12:54:33

Skirkitės, moteriškaitės, kuo greičiau, tuo bus geriau, kai esate su tokiais mąstymais, nes beveik visi vyrai turi po meilužę. O dabartinės panelės iki santuokos būna juodai nusikrušusios su turtingais diedais už babkes, kol mokslus baigia. Tad apie kokią jūs čia santuoką ir ištikimybę kalbate?

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/14 13:06:20 13:06:20

Ne visos nusikrušusios, oi ne visos. Yra ir padorių, puoselėjančių tikras vertybes, ir ieškančių tokių pat vyrų.

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/14 13:13:39 13:13:39

Svečias: Ne visos nusikrušusios, oi ne visos. Yra ir padorių, puoselėjančių tikras vertybes, ir ieškančių tokių pat vyrų.

...neieskanciu meiliuziu

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/14 13:47:14 13:47:14

Buv.Ugnelė:

O ką gausi kairėje?

Mastanti moteris matyt turi proto isimyleti protingai ,o baime suklysti visada yra.
Kazkada ziurejau filma "Admirolas" tragiska meile ir visi atsakymai i jusu abejones.

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/14 14:18:40 14:18:40

[url:1d0d9t1f]http://www.balsas.lt/naujiena/506329/18-reiksmingiausiu-vyru-paslapciu/3[/url:1d0d9t1f]

Moteris_Ji

M

268 įrašai

2010/10/14 15:22:15 15:22:15

Paskaitinėjus apie "šeimyninę laimę" pagalvojau, aš viena, bet bet nevieniša. Žmonės gyvena porose ir jaučiasi vieniši. Gyvenu labai labai gerai. Turiu laisvę, puikius draugus, daug veiklų, kuriose realizuoju save... puikumėlis:).
Dažnai mes į kitą rodome pirštais, o saves nematome. Man patinka posakis, kad reikia padėkoti tiems, kurie nervina, nes paprastai jie atspindi tai, ko patys daugiausiai turime ir kur galėtume save labiau "paauginti", patobulinti.

Ex, Gyvenimas yra geras, gražus ir prasmingas ! O kiekviena diena - nepakartojama, kaip nuotykis. Nepasiduokite toms niūrioms rudėninėms nuotaikoms, daugiau šypsenos ir optimizmo visiems!

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume