Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Likimo ironija

senas hrienas

S

540 įrašai

2010/10/16 08:28:35 08:28:35

Lady_scorpio:

Pyktis ne moteriska energija, todel jei norit geresniu santykiu palikit tai vyrui.

Pyktis ne moteriška energija? Mitas. Tai tik idėja. Įsimylėjusių poetų paistalai. Realybė kitokia. Duok, Dieve, aš klystu. Bet gyvenime mačiau daug piktų ir pagiežingų moterų, o piktų vyrų matyti kaip ir neteko. Bent jau negaliu dabar prisiminti.[/quote]

O ar matei kur nors pikta ir pagiezinga moteri laiminga ?

senas hrienas

S

540 įrašai

2010/10/16 08:37:19 08:37:19

Va dabar gerai : )

Lady_scorpio:

Pyktis ne moteriška energija? Mitas. Tai tik idėja. Įsimylėjusių poetų paistalai. Realybė kitokia. Duok, Dieve, aš klystu. Bet gyvenime mačiau daug piktų ir pagiežingų moterų, o piktų vyrų matyti kaip ir neteko. Bent jau negaliu dabar prisiminti.

O ar matei kur nors pikta ir pagiezinga moteri laiminga ?[/quote]

senas hrienas

S

540 įrašai

2010/10/16 09:08:44 09:08:44

Kaikada: [color=#FF0000:2wn6jxbx]Pyktis ne moteriska energija, todel jei norit geresniu santykiu palikit tai vyrui. [/color:2wn6jxbx]

Topinis pateisinimas visai vyrų giminei. Tokio dar nebuvau girdėjusi Moterytės, nuolankiai nusilenkite prieš vyrus ir pakluskite jų agresijai, nes tai jų energija.

Moterys is esmes protingesnes uz vyrus, todel tokiais atvejais gali pasielgti protingai arba apipilti vyra "pamazgom"...ir laimejusiu cia nebebus.

Deja neretai tenka pastebeti kokiam prekybos centre, kaip bendrauja jaunos poros. Kartais tikrai gaila tu jaunu vyru , taip ir norisi pasakyti tokiam- skirkis zmogau, kol dar neturi vaiku. Gal tokiu nera dauguma, bet tai labai krenta i akis.

senas hrienas

S

540 įrašai

2010/10/16 09:34:05 09:34:05

Buv.Ugnelė:
Meilužiai būna kartu, kol aistra liepsnoja. Paskui nebelieka prasmės.
O meilė iš tikro yra truputį aukščiau tarpkojo anot seno hrieno.

As tik sakiau, kad kuo meile auksciau tarpkojo , tuo ji tvirtesne, bet taip pat galima myleti zmogu del sekso Ir tai nera blogai, bet tokia meile trunka trumpiausiai.

Svetlana

S

980 įrašai

2010/10/16 10:28:55 10:28:55

Svečias: Todėl kad myli ir supranta viens kitą tik meilužiai, o ne sutuoktiniai. Teisingai sako bendrakeleiviai.

Tikrai ne. Be reikalo idealizuojate meiluziu santykius. Meile ir supratimas nepriklauso nuo seimyninio statuso, jis priklauso nuo daugelio kitu dalyku, o ypac nuo to ar zmones turi bendru tikslu,ar geba/stengiasi suprasti vienas kita ir zinoma, ar traukia vienas kita (drugeliai sidry ir pilve)..

Svetlana

S

980 įrašai

2010/10/16 10:33:43 10:33:43

Moteris_Ji: Žmonės, o kas Jums yra Meilė?
Manau, kad daugelis šią savoką suprantame skirtingai (dažniausiai kalbame tik apie jausmus) arba aplamai nesusimąstome, kas tai. Dažniausiai girdžiu, kad meilė suprantama kaip kažkokia abstrakcija, sufokusuota į kitą (vieną) asmenį.
Aš ieškojau atsakymų kokius penkis metus. Dabar ši savoka išsigrynino ir suvokiau, kad Meilė nėra tik gražus jausmas. Tai yra žymiai žymiai daugiau ir plačiau. Mylėti reikia mokėti arba išmokti, pirmiausia save (save priimti tokį koks esi), ir tik paskui būsi pajėgus mylėti ir kitus.
Visi jausmai yra klasifikuojami: pyktis, liūdesys, baimė, įsimylėjimas, džiaugsmas, aistra, neapykanta ir t.t. Stipriausiai veikia pyktis ir meilė (jausų lygmenyje). Visi jausmai turi pradžią ir pabaigą. Tikra Meilė apima daugiau nei jausmų lygmenį ir esu įsitikinusi, kad Ji niekada nesibaigia .

Visiskai pritariu. Pridursiu: del to,kad tikroji meile yra reta, tai nereiskia kad neturime jos siekti.Del to kelio verta uzzeldinti visus kitus takelius..

Svetlana

S

980 įrašai

2010/10/16 10:40:12 10:40:12

Svečias: Jei taip ir toliau svaičiosite, šeimų tikrai neliks ir pačios niekada jos neturėsite. Nugyvenat amželį be meilės viską suvesdamos tik į seksą ir instinktus, net keista, kaip moterys šitaip gali. Pasirodo, kad gali, kad joms daugiau sekso ir atsidavimo seksui nieko nereikia. Be lojalumo seksui daugiau nieko nėr. Gaila man jūsų nelaimėlių,tikrai, nes negalvojate ką kalbate.

Nereikia apibendrinti - tikrai ne visos ir ne visi. Man atrodo del tu apibendrinimu, etikeciu daug zmoniu vienisu ir nelaimingu lieka. Tik paklausykite:"visos jos tokios","visi ilgaplaukiai tinginiai, o zydai skrudzai" ir tt.Vaduokimes is stereotipu - nes istrigsime juose ir nesutiksime savo zmogaus.

Kaikada

K

298 įrašai

2010/10/16 11:02:09 11:02:09

[quote=
[i[i:17l2oe3k]]Visiskai pritariu. Pridursiu: del to,kad tikroji meile yra reta, tai nereiskia kad neturime jos siekti.Del to kelio verta uzzeldinti visus kitus takelius..[/i:17l2oe3k][/i][/quote]
Nežinau, nežinau. Kaip ją atskirti? Atrodo, bendrauji pusmetį, viską galėtum dėl to žmogaus atiduoti, jis nusprendžia kitaip, kad kažkokios kliūtys neleidžia būti kartu. Atsiranda po kelių metų, tada nei virpuliukų, nei drugelių nebėra. Tai meilė buvo tikra ar ne, jei pagauni save galvojant, kad gerai, jog tada nesurizikavai įdėti dar daugiau pastangų ir gyventi kartu? Tada atrodė, kad ta meilė tokia stipri ir didelė, kad didesnės būti negali. Dabar atrodo, kad tai buvo tik didžiulė aistra.
Jei būčiau tada nusprendusi gyventi kartu, būčiau galvojusi, kad padariau labai drąsų sprendimą iš didelės meilės.
Dabar galvoju, kad būčiau padariusi didelę kvailystę.
Bet spręsti reikėjo tada. Likimas išsprendė savaip. Klausimas kitas -ar įmanoma suprasti, kada tai tikroji meilė, o kada tik klystkelis?

Moteris_Ji

M

268 įrašai

2010/10/16 15:15:58 15:15:58

Kaikada: [quote=
[i[i:2cv16onn]]Visiskai pritariu. Pridursiu: del to,kad tikroji meile yra reta, tai nereiskia kad neturime jos siekti.Del to kelio verta uzzeldinti visus kitus takelius..[/i:2cv16onn][/i]

Nežinau, nežinau. Kaip ją atskirti? Atrodo, bendrauji pusmetį, viską galėtum dėl to žmogaus atiduoti, jis nusprendžia kitaip, kad kažkokios kliūtys neleidžia būti kartu. Atsiranda po kelių metų, tada nei virpuliukų, nei drugelių nebėra. Tai meilė buvo tikra ar ne, jei pagauni save galvojant, kad gerai, jog tada nesurizikavai įdėti dar daugiau pastangų ir gyventi kartu? Tada atrodė, kad ta meilė tokia stipri ir didelė, kad didesnės būti negali. Dabar atrodo, kad tai buvo tik didžiulė aistra.
Jei būčiau tada nusprendusi gyventi kartu, būčiau galvojusi, kad padariau labai drąsų sprendimą iš didelės meilės.
Dabar galvoju, kad būčiau padariusi didelę kvailystę.
Bet spręsti reikėjo tada. Likimas išsprendė savaip. Klausimas kitas -ar įmanoma suprasti, kada tai tikroji meilė, o kada tik klystkelis?[/quote]

" kada tai tikroji meilė, o kada tik klystkelis?" Va nuo čia ir pradėk - ieškoti, kas yra tikroji Meilė. Man prireikė keletos metų paieškų (ne vyrų, suvokimo), mąstymo, darbo su savimi. )) Sėkmės.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/10/16 15:23:17 15:23:17

Aš galvoju kartais-sunku atrasti tą ploną siūlą, kuris riboja meilę sau arba kur prasideda egoizmas. neradau kol kas..

Moteris_Ji:

" kada tai tikroji meilė, o kada tik klystkelis?" Va nuo čia ir pradėk - ieškoti, kas yra tikroji Meilė. Man prireikė keletos metų paieškų (ne vyrų, suvokimo), mąstymo, darbo su savimi. )) Sėkmės.[/quote]

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume