Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Pamilau nimfomane

ieva

I

96405 įrašai

2009/09/22 12:10:46 12:10:46

Niekas ir nesureikšmina. Tavo pacios zodziais: na kas ta vakariene, na ir ka ta pataline. Pamanyk, maza cia tokiu vakariene daranciu Neskanu tiesa?! Ir jeigu taip, nieko Jus nepasieksite!
Aplamai pagalvojam vat tas pats autorius ta pati situacija. Vaikinukas pasitenkina karta, apsisuka ir iseina namolio. Kaip dabar ? ziurek jau ji kaltes jausmas persekios?!

Kaip šauksi taip atsilieps.
swx

Nimfomane-2

N

2 įrašai

2009/09/22 12:13:04 12:13:04

Svečias:
Rimtai.Jus mielieji kaip norite, bet zmogui tam liezuvis duotas. [b:nw4bxkox]O problema, laiku neapverstas liezuvis.[/b:nw4bxkox]
swx
PS kazkas temoje krizeno, as irgi. Tik visai ne del to.

Taip, visi žinome kam vyrui liežuvs duotas. Ir tikra bėda kai jis jo neapverčia TAI darydamas...

Nimfomane-2

N

2 įrašai

2009/09/22 12:14:42 12:14:42

mangofruit0406: Tu irgi pasirašyk, nes o gal čia apie tave kalba
Svečias:
Svecias: Itarimu turiu ir daugiau, negaliu visko rasyti pvz: vakare pasivaikstant viskas ok, glaustosi, buna meili...diena jauciu atstuma.....as gana geras psichologas.Pradejau stebeti.....DP prisikonektina toliau po kelis kartus i diena, taigi, kilo planas (ne tam, kad pasitycioti, o, kad save apsaugoti).....padariau eksperimenta su ja.Paprasiau draugo, kad idetu savo anketa.Kadangi jau pazinau jos skoni, tai prisistatyma sukuriau pats......ji jau kabina ji.....raso beveik ta pati ka ir man........va, taip.Taigi visiems sekmes ir bukite atsargus.Pagrinde pati uzkalbina ir naujus prisiregistravusius.Daugiau sorry negaliu sakyti.
P.S. Esu per savo gyvenima turejes kelis susirgimus nemaloniom ligom.....nors naudoju pastoviai apsauga.....ir savaitgali vienam kartui apsaugos nebeliko.......taigi, turiu sau liudna zinia......kazka jauciu, pagal patirti jau zinau panasiai ir ka......tik klausimas kuriuo keliu pateko: ar oraliniu ar vaginaliniu........

Gražu kad esi toks neapsakomai diskretiškas jos atžvilgiu. Bet tu bent savo niką parašyk, kad mes, nimfomanės, tavęs tokio pasisaugotumėm.

Tegu kalba Mūsų čia daug...

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/09/22 12:16:36 12:16:36

Tai va, kad vaikinukas neina namo-o nori dar ir dar...

ne tame esmė-esmė tame, kad autorius gražiai nupasakoja savo geismų objektą-"gerai išsilaikiusi, nepasotinama, o dabar dar + ir venerinių ligų nešiotoja"-fantastika-tikra meilė

Svečias: Niekas ir nesureikšmina. Tavo pacios zodziais: na kas ta vakariene, na ir ka ta pataline. Pamanyk, maza cia tokiu vakariene daranciu Neskanu tiesa?! Ir jeigu taip, nieko Jus nepasieksite!
Aplamai pagalvojam vat tas pats autorius ta pati situacija. Vaikinukas pasitenkina karta, apsisuka ir iseina namolio. Kaip dabar ? ziurek jau ji kaltes jausmas persekios?!

Kaip šauksi taip atsilieps.
swx

ieva

I

96405 įrašai

2009/09/22 12:33:28 12:33:28

Svecias: Itarimu turiu ir daugiau, negaliu visko rasyti pvz: vakare pasivaikstant viskas ok, glaustosi, buna meili...diena jauciu atstuma.....as gana geras psichologas.Pradejau stebeti.....DP prisikonektina toliau po kelis kartus i diena, taigi, kilo planas (ne tam, kad pasitycioti, o, kad save apsaugoti).....padariau eksperimenta su ja.Paprasiau draugo, kad idetu savo anketa.Kadangi jau pazinau jos skoni, tai prisistatyma sukuriau pats......ji jau kabina ji.....raso beveik ta pati ka ir man........va, taip.Taigi visiems sekmes ir bukite atsargus.Pagrinde pati uzkalbina ir naujus prisiregistravusius.Daugiau sorry negaliu sakyti.
P.S. Esu per savo gyvenima turejes kelis susirgimus nemaloniom ligom.....nors naudoju pastoviai apsauga.....ir savaitgali vienam kartui apsaugos nebeliko.......taigi, turiu sau liudna zinia......kazka jauciu, pagal patirti jau zinau panasiai ir ka......tik klausimas kuriuo keliu pateko: ar oraliniu ar vaginaliniu........

geras, sita praleidau

Einu pamoku daryt
swx

smilgute

S

253 įrašai

2009/09/22 12:48:32 12:48:32

Labai gerai nori vyrukas, kad tokia seksuali moteris butu tik su juo..) Ir dar dekotu uz seksa:))) Juokingiau buti negali. Nimfomane irgi zmogus, turbut supranta, kad jusu "isimylejimas" niekam vertas. Cia tie jausmai su meile nieko bendro neturi. Tiesiog fiziologija. O vyrukas pakibo ant savo paties kabliuko. taip kad tegu dziaugiasi, kad ji apskritai jy itraukia i savo meiluziu sarasa:)))

ieva

I

96405 įrašai

2009/09/22 12:53:57 12:53:57

smilgute: Labai gerai nori vyrukas, kad tokia seksuali moteris butu tik su juo..) Ir dar dekotu uz seksa:))) Juokingiau buti negali. Nimfomane irgi zmogus, turbut supranta, kad jusu "isimylejimas" niekam vertas. Cia tie jausmai su meile nieko bendro neturi. Tiesiog fiziologija. O vyrukas pakibo ant savo paties kabliuko. taip kad tegu dziaugiasi, kad ji apskritai jy itraukia i savo meiluziu sarasa:)))

Reikėtų gal prisiregistruoti O gal pasiseks ir mane į tą meilužių sąrašiuką įtrauks

ieva

I

96405 įrašai

2009/09/22 12:59:16 12:59:16

Išleidžia gruzinas savo sūnų į Maskvą mokytis ir mokina:
- sūnau būk labai atsargus Maskvoj su moterimis. Žinai kaip ten būna... Užsikrėsi, grįši, savo žmoną užkrėsi. Tavo žmona mane užkrės, aš tavo mamą, o žinai mūsų mama... Jinai visą kaimą užkrės.
swx

Svečias

S

689 įrašai

2009/09/22 15:11:11 15:11:11

Svečias: Mano istorija tokia: susipazinau cia su zavia moterimi.Ir is pirmu pokalbiu ji mane uzbure.Bendravimas buvo tiesiog nuostabus.Po savaites, faktiskai pirmo pasimatymo metu jau buvome lovoje.Seksas puikus, fatalinis ir be tabu.Mergina vyresne, bet labai gerai issilaikiusi.As taip pat ne jaunas, bet ir nesenas.Ji mane taip uzvede, kad turiu pastovia erekcija.Su ja galiu myletis po 5 kartus per nakti.Nors man 39 metai ir tiek myledavausi tik jaunas.Taciau beda, kad as ja isimylejau ir itariu, kad ji nimfomane.Nes pagal savo amziu jai turetu uztekti keliu kartu ir turetu buti patenkinta, o mes per sestadieni ir sekmadieni kartu paemus pasimylim kokius 10 kartu.Kartais matau, kaip per viena karta ji patiria kelis orgazmus.As turejes nemazai merginu ir suteikes nemazai orgazmu, todel zinau, kaip po to jauciasi dekinga mergina vyrui.O pas ja tas dekingumas buna tik pirmomis minutemis po orgazmo, veliau ji atvesta.Toks ispudis, kad jai orgazmas nebedaro tokio ispudzio kaip normalai merginai ir ji gali ji pasiekti kone su kiekvienu vyru.Tai mane tiesiog varo i nevilti.Bandau save raminti, kad gal as klystu....bet po savaitgalio santykiai atvesta.As suprantu, kad po tokio saunaus savaitgalio kiekviena moteris tiesiog butu suzaveta ir dekinga tokiam pajegiam vyrui kaip as, o cia visiska ramybe. O gal kas netycia su panasia turejo santykiu, gal gali pasidalinti mintimis.Nenoriu cia smulkiai nupiesti jos paveikslo, tai butu negrazu ir negarbinga.Is jos pasakojimu susidariau vaizda, kad vyru ji turejo pakankamai, ir mego juos keisti....o gal taip gyvenime gavosi.....siaip mes labai atviri....girdejau, kad nimfomanes megsta pasakotis savo nuotykius, tai ji butent taip ir daro.Itariu, kad ir dabar ji palaiko santykius su keliais vyrais ir nera nuosirdi.ji pasakojo, kad ja vyrai labai greitai isimyli.Kurgi ne, jauciuosi ir pats patekes i jos pinkles.Galima ir parasyti i mano pasta: [email protected]

Perskaičiau ir net nežinau kaip reaguoti. Pakrizenti? Pagailėti? Patarti? Turbūt teisūs žmonės sakydami, kad tie pajėgūs ir užsiciklinę ant sekso vyrai prastai naudojasi savo viršutine galva.

kora

K

2495 įrašai

2009/09/22 20:01:05 20:01:05

[u:3o335lgj]Sveciui, "Autoriui" sios temos[/u:3o335lgj]
1) Panasu, kad vienos pinkles i kitas pinkles papuole. Kad suprasti, kurios tvirtesnes, neleisk liudeti jai ir sau nei darbo dienomis, nei iseiginem. Ir taip procesa teskite, kol kojos nes , o Melo kojos trumpos.

2) Naturali duona garbinama pries valgi ir po jo , nes tas, kas valgo, zino, kiek ideta ne vien tik darbo, bet ir jausmo, kad butu ji abiems skani.

P.S. Gaila, kad daug kas zavisi ispustom bandutem, todel veliau problemos kyla ir verzias per visus galus.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume