Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Pamilau nimfomane

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/09/22 09:06:20 09:06:20

jau tikrai esi tikras lobis..ir daug stovi, ir meilybė nesvietiška..

ir kaip čia dabar susidėjai su tikra kale, kuri lipa ant kiekvieno ir ligų nesisaugo ?

Svecias: Itarimu turiu ir daugiau, negaliu visko rasyti pvz: vakare pasivaikstant viskas ok, glaustosi, buna meili...diena jauciu atstuma.....as gana geras psichologas.Pradejau stebeti.....DP prisikonektina toliau po kelis kartus i diena, taigi, kilo planas (ne tam, kad pasitycioti, o, kad save apsaugoti).....padariau eksperimenta su ja.Paprasiau draugo, kad idetu savo anketa.Kadangi jau pazinau jos skoni, tai prisistatyma sukuriau pats......ji jau kabina ji.....raso beveik ta pati ka ir man........va, taip.Taigi visiems sekmes ir bukite atsargus.Pagrinde pati uzkalbina ir naujus prisiregistravusius.Daugiau sorry negaliu sakyti.
P.S. Esu per savo gyvenima turejes kelis susirgimus nemaloniom ligom.....nors naudoju pastoviai apsauga.....ir savaitgali vienam kartui apsaugos nebeliko.......taigi, turiu sau liudna zinia......kazka jauciu, pagal patirti jau zinau panasiai ir ka......tik klausimas kuriuo keliu pateko: ar oraliniu ar vaginaliniu........

BjauriBoba

B

64 įrašai

2009/09/22 09:23:54 09:23:54

Svečias: Mano istorija tokia: susipazinau cia su zavia moterimi.Ir is pirmu pokalbiu ji mane uzbure.Bendravimas buvo tiesiog nuostabus.Po savaites, faktiskai pirmo pasimatymo metu jau buvome lovoje.Seksas puikus, fatalinis ir be tabu.Mergina vyresne, bet labai gerai issilaikiusi.As taip pat ne jaunas, bet ir nesenas.Ji mane taip uzvede, kad turiu pastovia erekcija.Su ja galiu myletis po 5 kartus per nakti.Nors man 39 metai ir tiek myledavausi tik jaunas.Taciau beda, kad as ja isimylejau ir itariu, kad ji nimfomane.Nes pagal savo amziu jai turetu uztekti keliu kartu ir turetu buti patenkinta, o mes per sestadieni ir sekmadieni kartu paemus pasimylim kokius 10 kartu.Kartais matau, kaip per viena karta ji patiria kelis orgazmus.As turejes nemazai merginu ir suteikes nemazai orgazmu, todel zinau, kaip po to jauciasi dekinga mergina vyrui.O pas ja tas dekingumas buna tik pirmomis minutemis po orgazmo, veliau ji atvesta.Toks ispudis, kad jai orgazmas nebedaro tokio ispudzio kaip normalai merginai ir ji gali ji pasiekti kone su kiekvienu vyru.Tai mane tiesiog varo i nevilti.Bandau save raminti, kad gal as klystu....bet po savaitgalio santykiai atvesta.As suprantu, kad po tokio saunaus savaitgalio kiekviena moteris tiesiog butu suzaveta ir dekinga tokiam pajegiam vyrui kaip as, o cia visiska ramybe. O gal kas netycia su panasia turejo santykiu, gal gali pasidalinti mintimis.Nenoriu cia smulkiai nupiesti jos paveikslo, tai butu negrazu ir negarbinga.Is jos pasakojimu susidariau vaizda, kad vyru ji turejo pakankamai, ir mego juos keisti....o gal taip gyvenime gavosi.....siaip mes labai atviri....girdejau, kad nimfomanes megsta pasakotis savo nuotykius, tai ji butent taip ir daro.Itariu, kad ir dabar ji palaiko santykius su keliais vyrais ir nera nuosirdi.ji pasakojo, kad ja vyrai labai greitai isimyli.Kurgi ne, jauciuosi ir pats patekes i jos pinkles.Galima ir parasyti i mano pasta: [email protected]

O Dieve!Dar vienas mulkis! Didybes manijos apsestas.
Uz ka tau buti dekingai? Kad pimpala turi? Tai zinok, juos VISI vyrai turi ir dauguma moka jais naudotis Jis orgazma moteriai suteike ot tai herojus.
Tu kailinius nupirk, tada lauk dekingumo ir istikimybes.

ieva

I

96405 įrašai

2009/09/22 09:24:50 09:24:50

Svecias: Itarimu turiu ir daugiau, negaliu visko rasyti pvz: vakare pasivaikstant viskas ok, glaustosi, buna meili...diena jauciu atstuma.....as gana geras psichologas.Pradejau stebeti.....DP prisikonektina toliau po kelis kartus i diena, taigi, kilo planas (ne tam, kad pasitycioti, o, kad save apsaugoti).....padariau eksperimenta su ja.Paprasiau draugo, kad idetu savo anketa.Kadangi jau pazinau jos skoni, tai prisistatyma sukuriau pats......ji jau kabina ji.....raso beveik ta pati ka ir man........va, taip.Taigi visiems sekmes ir bukite atsargus.Pagrinde pati uzkalbina ir naujus prisiregistravusius.Daugiau sorry negaliu sakyti.
P.S. Esu per savo gyvenima turejes kelis susirgimus nemaloniom ligom.....nors naudoju pastoviai apsauga.....ir savaitgali vienam kartui apsaugos nebeliko.......taigi, turiu sau liudna zinia......kazka jauciu, pagal patirti jau zinau panasiai ir ka......tik klausimas kuriuo keliu pateko: ar oraliniu ar vaginaliniu........

Gražu kad esi toks neapsakomai diskretiškas jos atžvilgiu. Bet tu bent savo niką parašyk, kad mes, nimfomanės, tavęs tokio pasisaugotumėm.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/09/22 09:39:43 09:39:43

Tu irgi pasirašyk, nes o gal čia apie tave kalba

Svečias:

Gražu kad esi toks neapsakomai diskretiškas jos atžvilgiu. Bet tu bent savo niką parašyk, kad mes, nimfomanės, tavęs tokio pasisaugotumėm.

Svečias

S

689 įrašai

2009/09/22 09:50:26 09:50:26

.....nesuprantu jusu kritikos, as pamilau ja....as netgi tai, kad mane ji uzkrete galiu jai atleisti....kad tik pasikeistu ir butu su manimi.....tik as norejau pilnai viska issiaiskinti.O gal tureciau ja sumusti uz taiMan tai nepriimtina.Juk as ja Myliu.Ir dabar galvoju ar sakyti jai, kad turiu jau liga.....numatytas dar vienas pasimatymas, pasimylejimas.....dabar jau dzin, blogiau nebus.....o gal po to reiks pasakyti.....labai jos noriu.O kol neissigydysiu, as ne su viena moterim neprasidesiu.Dar nesu ne vienai "dovanos" palikes

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/09/22 09:59:20 09:59:20

Nu nu...ir kas čia per meilė-apie mane taip parašytų kas-iš gėdos numirčiau.Ar pats duodi sau ataskaitą ką rašai? jau tau rašė tavo "perliukus"-kaip taip galima rašyti apie mylimą moterį????

Svecias: .....nesuprantu jusu kritikos, as pamilau ja....as netgi tai, kad mane ji uzkrete galiu jai atleisti....kad tik pasikeistu ir butu su manimi.....tik as norejau pilnai viska issiaiskinti.O gal tureciau ja sumusti uz taiMan tai nepriimtina.Juk as ja Myliu.Ir dabar galvoju ar sakyti jai, kad turiu jau liga.....numatytas dar vienas pasimatymas, pasimylejimas.....dabar jau dzin, blogiau nebus.....o gal po to reiks pasakyti.....labai jos noriu.O kol neissigydysiu, as ne su viena moterim neprasidesiu.Dar nesu ne vienai "dovanos" palikes

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/09/22 10:04:44 10:04:44

Jau tikrai žiūriu-be pinigų ar kailinių niekur..

O ar daug sukolekcionavai kailinių? [/quote]

O Dieve!Dar vienas mulkis! Didybes manijos apsestas.
Uz ka tau buti dekingai? Kad pimpala turi? Tai zinok, juos VISI vyrai turi ir dauguma moka jais naudotis Jis orgazma moteriai suteike ot tai herojus.
Tu kailinius nupirk, tada lauk dekingumo ir istikimybes.[/quote]

Giselle

G

48 įrašai

2009/09/22 10:14:35 10:14:35

nu ka as zinau.... uznizo pasididziavima - reiskia ji tave uzkrete kazkuo! ir taip galvoji apie savo "mylima" moteri... gal paprasciausiai triusikai pritryne ar dzinsuose susutai neeeee! is karto net neabejodamas teigi, kad ji tave uzkrete. gal palik tu ta "nimfomane" ramybej ir leisk jai susirast kazka, kas vertins jos aistringuma ir sexualuma, o ne bijos to.

vat perskaiciau viska ir ir taip liudna pasidare... visada galvojau - vyresnis reiskia protingesnis... o pasirodo kad ne

ka reiskia "matau" kaip po kelis orgazmus patiria??? o gal tu jos nepatenkini - todel ji vis nori pratest zaidimus ir pagaliau pasiekt virsune ar apie toki varianta net nepagalvoji?
na pasitaike laisva ir aistringa moteris lovoje - garsiau reiskia emocijas - o tau atrodo, kad ji jau ir "baige"...
O DP niekas netrukdo bendraut, flirtuot, pazindintis... ypac jei tu jos netenkini - ji nori susirast toki, kuris tiks.
o jei ji tikrai tokia, kaip tu pasakoji - manau, kad moteri virs 40m jau velu keist, o ir nereikia...
Jei tikrai myli - kalbek su ja! ar myletis galima, o kalbetis tai jau nepatogu???
ji vienintele gali tau paaiskint ar ji tau jaucia kazka, ar reikia kitu vyru...
bet siulyciau nutylet, kad per draugo anketa ja tikrinai... toki tai jau mesciau ir begciau neatsigrezdama.

P.S. jau is tos dalies apie dekinguma kazkoki tai krizenau iki asaru

ieva

I

96405 įrašai

2009/09/22 11:30:58 11:30:58

Is principo jamu ir stoju i svecio vieta. Net nesvarstau perzenge intymuma ar ne, buvo tie desimt kartu, ar ne. Reklama tai ar ne. Skelbimas ar ne. Isijauziu i tai kas parasyta.
Zodziu leisiu sau fantazuoti:
kokie dar kailiniai, o gal masina dar nupirkti?! kai tau abejinga. Visa nakti pluso kai negras, net aciu nepasake vien tik uz tai, kad naktimis nemiegojo. Nesuprantu, cia jam vergas ar jai? Jei visi sutinkame, kad moters orgazmas tai unikumas, o ji nesugeba pasitenkinti.Jei jau taip, tai ko tyli. Pasekmes jau turime.
Idomiai gaunasi. Jei vyras frigidiskas=vargse moteris. Jei moteris nimfomane=blogas vaikinas.

Rimtai.Jus mielieji kaip norite, bet zmogui tam liezuvis duotas. Lygiai kaip ir autorius pasigesciau komplimentu. Nebutu komplimentu kiltu abejones. Kiltu abejones, reiktu "pasitikrinti" Zodziu "KITA" tol kol surasciau savo. [b:33ysu1o4]O problema, laiku neapverstas liezuvis.[/b:33ysu1o4]
Kuris (-i) is Jusu esanciu nenori buti pagirtas?!
Autoriui nuo saves. Kalbekis su ja. Jei kyla abejones del kito, vadinasi esi ne savanaudis.
swx
PS kazkas temoje krizeno, as irgi. Tik visai ne del to.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/09/22 11:42:19 11:42:19

Kai pradėsi labai girti-neš autus kitur. Vyrai, būkit geri, nesusireikšminkit iki begalybės, ką?
Nu davė tuos pimpalus vyrams dievulis-ką dabar padarysi? neabejoju, jeigu būtų moterims davę ne ką prasčiau susitvarkytų. Ir nezystų dėl to, kad nepagyrė.Ar labai giriate savo moteris už skanią vakarienę, švarius lovos baltinius ar už tai, kad yra geros mamos? ir už tai, kad sugeba atsiduodančiai mylėti?
Dievaži, esate panašūs į mažus vaikučius-nepaglostė galvytės prieš miegą..

Svečias: Is principo jamu ir stoju i svecio vieta. Net nesvarstau perzenge intymuma ar ne, buvo tie desimt kartu, ar ne. Reklama tai ar ne. Skelbimas ar ne. Isijauziu i tai kas parasyta.
Zodziu leisiu sau fantazuoti:
kokie dar kailiniai, o gal masina dar nupirkti?! kai tau abejinga. Visa nakti pluso kai negras, net aciu nepasake vien tik uz tai, kad naktimis nemiegojo. Nesuprantu, cia jam vergas ar jai? Jei visi sutinkame, kad moters orgazmas tai unikumas, o ji nesugeba pasitenkinti.Jei jau taip, tai ko tyli. Pasekmes jau turime.
Idomiai gaunasi. Jei vyras frigidiskas=vargse moteris. Jei moteris nimfomane=blogas vaikinas.

Rimtai.Jus mielieji kaip norite, bet zmogui tam liezuvis duotas. Lygiai kaip ir autorius pasigesciau komplimentu. Nebutu komplimentu kiltu abejones. Kiltu abejones, reiktu "pasitikrinti" Zodziu "KITA" tol kol surasciau savo. [b:2iszz5a7]O problema, laiku neapverstas liezuvis.[/b:2iszz5a7]
Kuris (-i) is Jusu esanciu nenori buti pagirtas?!
Autoriui nuo saves. Kalbekis su ja. Jei kyla abejones del kito, vadinasi esi ne savanaudis.
swx
PS kazkas temoje krizeno, as irgi. Tik visai ne del to.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume