Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisMūsų istorijos → nežinau kaip pamesti vyrą

nežinau kaip pamesti vyrą

matas44

M

174 įrašai

2009/07/28 07:08:38 07:08:38

O ko rupiniesi kad tam vaikui mokslai jei nori juo atsikratyti? Ir koks cia neryztingumas pranesti.

Jei tavo vyras yra toks koks aprasei, tai gali vaikui ar jo mamai pranesti apie vaiko nepriemima taip: "Laba diena, nuo rugsejo Alius (tarkim cia tavo vyro vardas) nusprende kad del jo nepatogiu gyvenimo salygu tau geriausia butu gyventi pas tikraja mama. Todel nors as ir labai noreciau kad tu butum cia, daugiau pas mane negrizk ir ieskokis mokyklos tenai". Manau taip sneketi bus daug maloniau negu tiesiai rezti i akis. O po tokio tapo pokalbio vaikas ar jo mama pasiskambins tavo vyreliui ir pasiklausines kaip yra. Tada jis ir tures viska pasakyti kad ne jis o tu pati nenori. Tu islosi tuom, kad tau paciai nereikes sakyti i akis, ir snekejimo momentu liksi geriete.
Bet kokiu atveju procesas jau uzsisuks ir atejus rugsejo 1ajai tavo norai vaikui nebus kaip perkunas is giedro dangaus.

Biski daugiau ryztingumo.

viešnia: ačiū visiems..
kaip sakė martynas vasarėlė, gal aš ir ieškau tos užuojautos, nes realiam gyvenime, net prasižiot nedrįstu, kaip kvailai įklimpusi.
šinadien dar kartą pakartojau, jog nenoriu, jog jo sūnus čia atvažiuotų, tegu pagaliau pas mamą pagyvena. o jis:0 na dabar nėra kada spręsti, poryt man į reisą, va kai grįšiu rugsėjį ir nutarsim... o kad rugsėjo 1 vaikui mokslai... ar jis čia man palieka malonumą pranešt, kad jo nepriimu ir tegu ieškosi mokylos savo mieste...
aij
matyt po skyrybų man reikėjo gero psichiatro, o ne tikėtis kad abipusė užuojauta padės.
kažkas klausė ar myliu bet jau.
nemanau. nuo sausio beveik ir santykių jokių. maniau, jog pats susirinks daiktus ir išeis, juk vyras... niekaip nesugebu tiesiai pasakyt, jog dingtų, gan išnaudot - - šaltas prakaitas tik išmuša, keliai linksta, žodžiai kažkur užstringa, pasidaro taip silpna.
mano gyvenimas geriausias pavyzdys koks gyvenimas neturėtų būti.

salvija35

S

99 įrašai

2009/07/28 07:13:44 07:13:44

Pritariu Piktai Moteriai. Visada atsiranda nebandančių įsiskaityti į situaciją, o besimėgaujančių kabinti etiketes ar kaltinti. Ir nereikia taip sulyginti "bobų" ir "diedų" ( jau vien šie žodžiai pasako daug ) . Ar ne dėl to kai kurie vyrai ir pateisina savo tingumą, lepumą- lygios teisės, tegul "boba" mane išlaiko, globoja, mano vaikais (net ir ne bendrais) rūpinasi, lovoje patenkina, pamaitina, užjaučia... o ir už mane darbus galėtų nudirbti. Taip atimam iš vyrų vyriškumą, savigarbą, o dažnai ir pats tai atiduoda su malonumu- dar jaučiasi paslaugą padaręs- "lygias teisias" suteikęs... O paskui kaltinam dar moteris, kad jos drįsta būt kuo nepatenkintos. Ech, kur ritasi pasaulis, kad vis dažniau tokius dalykus girdžiu.
Gerai, kad vis tik yra tikrų vyrų, turinčių savigarbą- tą tikrai žinai. Gerbiu juos už tai... Kaip ir moteris...

elenka

E

2079 įrašai

2009/07/28 08:14:11 08:14:11

viešnia: ačiū visiems..
kaip sakė martynas vasarėlė, gal aš ir ieškau tos užuojautos, nes realiam gyvenime, net prasižiot nedrįstu, kaip kvailai įklimpusi.
šinadien dar kartą pakartojau, jog nenoriu, jog jo sūnus čia atvažiuotų, tegu pagaliau pas mamą pagyvena. o jis:0 na dabar nėra kada spręsti, poryt man į reisą, va kai grįšiu rugsėjį ir nutarsim... o kad rugsėjo 1 vaikui mokslai... ar jis čia man palieka malonumą pranešt, kad jo nepriimu ir tegu ieškosi mokylos savo mieste...
aij
matyt po skyrybų man reikėjo gero psichiatro, o ne tikėtis kad abipusė užuojauta padės.
kažkas klausė ar myliu bet jau.
nemanau. nuo sausio beveik ir santykių jokių. maniau, jog pats susirinks daiktus ir išeis, juk vyras... niekaip nesugebu tiesiai pasakyt, jog dingtų, gan išnaudot - - šaltas prakaitas tik išmuša, keliai linksta, žodžiai kažkur užstringa, pasidaro taip silpna.
mano gyvenimas geriausias pavyzdys koks gyvenimas neturėtų būti.

susikaup ir paklausyk. jis neiseis, neiseis niekada. todelturi surinkti jo daiktus, manau jo tikru daiktu, o ne tavo, bu sndaug ir kai keliaus i reisa pasakyt , kad pasiimtu su savim, nes viuskas baigta, jokiu pasikalbesim rytoj, jokiu as pasikeisiu, jokiu as tavemyliu ir t.t., del sunaus..negalvok, kad tai negrazu, ar dar ka,pasakyk, kad ne vienas jo seimos narys nera pageidaujamas, nes sedejo ant jusu sprando 3 metus, sita butinai pasakyk, dar pabriezk, kad jam kaip vyrui turetu nepatikti skola tau ir tu priimsi jo pinigus kai jis ju tures. labai tavers prasau padaryt o del to , kodel buvai su jo.. na tau labai norejosi, kad kas padetu, uzjaustu, budama su njo padedavai sau, jei supranti ka turiu pomenyje. rasyk , jei ka. cia yra mano e-mailu, patarsim, palaikysim, nes bus nelengva. tik labai prasau, kai tik perskaitysi ka parasiau eik deti jo daiktu. ka daryt kai jis iseis pasakysiu veliau, ir pamatysi koks nuostabus yra moters gyvenimas, net ir vienosos:)
k taip. zinau ,ad bus sunku, zinau, bet tu privalai.

Leo

L

543 įrašai

2009/07/28 08:18:12 08:18:12

kiek daug gyvenimo mokytoju:) O jei paklausius patarimo bus blogai? Ka tada patarsit?

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/07/28 08:29:40 08:29:40

labai apsirinki-kiekviename interneto puslapyje yra daug moterų(ir ne tik internete-žinau bent kelis faktus apie moteris, kenčiančias smurtą, pažeminimą, išlaikančios geriančius vyrus. Mano patirtis buvo kitokia-mano buvęs draugas buvo įklimpęs į lošimo aparatus. Tai daug baisiau, nei alkoholis. Tave terorizuoja blaivas žmogus, kurio galvoje sukosi aparatų 777; teko išsiskirti, nes gydytis ir pripažinti savo ligą atsisakė. Ir dar yra labai geras ispanų filmas, kurį rekomenduočiau "Pasiimk mano akis", režisierė I.Boyar. suprasi, kodėl būtent mane jaudina moterų problemos su vyrais, kurie atviru tekstu niekina savo moteris.

Svečias: Mangofruit, įžeisti nenoriu. Tačiau kai diskutuoji apie vyrus, juos visus "sulygini" ko gero su savo buvusiuoju. Tada diskusija virsta statine (judėjimo prasme)...
Prasigėrimas tai galima "prižastis" ko neperskaitei svečio mums paliktoje nuorodoje.
Jei nori testi diskusija, "ištrauk" atitinkama temą.
swx

elenka

E

2079 įrašai

2009/07/28 08:39:52 08:39:52

zinau apie ta filma, labai norejau paziuret, bet internete tik jo gabaliukai, gal zinai kur gaut visa?

Pikta Moteris

P

55 įrašai

2009/07/28 10:50:07 10:50:07

Leo: kiek daug gyvenimo mokytoju:) O jei paklausius patarimo bus blogai? Ka tada patarsit?

O kas dar gali būti blogiau?
Blogiau nebus

Ir labai pritariu Elenkai - jie jis turi skolų - primink jas ir paprašyk grąžinti.
o matas44 labai diplomatiškai patarė kaip kalbėti su vaiku. O kokios problemos su motina, kad ji nenori, kad vaikas gyventų su ja?
Bet pradžioje, neatidėliodama, turi pakalbėti su vyru. Nes... Iš tiesų tai tu skiriesi su juo, o ne su jo vaiku. Ar jis jau išvažiavo?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume