Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisMūsų istorijos → nežinau kaip pamesti vyrą

nežinau kaip pamesti vyrą

ieva

I

96405 įrašai

2009/07/27 07:50:07 07:50:07

šitą straipsnį pritemčiau iki temos kas turi išlaikyti šeimą. Arba pasaka kaip vyras gryžes nomo savo atlyginimą pakloja žmonai. Dabar supratau kaip vyrai prasigeria.
Ačiu svečiui ir Lapinui.
Atsiprašau, kad ne į temą. Tiesiog pirma atostogų diena
swx

ieva

I

96405 įrašai

2009/07/27 08:09:20 08:09:20

Čia kaip pažiūrėsi.
Iš dalies straipsnis ir apie tai, kodėl vyrai prasigeria.
Esmė, kad žmonės, kurie linkę užsikarti ant sprando taip daro,nes jiems buvo sudarytos sąlygos.

O moteriai tik padrąsinimas - nedvejoti. pasakyti aiškiai, kad nori, kad situacija keistųsi. Ir jokiu būdu nepasiduoti nei tokiom manipuliacijom, kad jis jei jau taip,tai turės išeiti. Nei tokiom, kad čia tu kalta dėl visko su savo reikalavimais ir nuolaidžiavimu, kad atseit sudarei sąlygas. Be abejo, kad bandys sužaisti tavo kaltės jausmu. Ir jei tu auginai svetimą vaiką, kuris tau visai nemielas, o jo tėvo nebūdavo net po kelis mėnesius - vadinasi tikrai jausdavaisi kalta.

beje, dar vienas delfio straipsnis apie lūzerius. http://gyvenimas.delfi.lt/love/article.php?id=23227726

Bet man pirmasis labiau patiko, kaip ieškant sprendimo ką daryti ir kodėl atsidūrei ten, kur esi.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/07/27 08:20:33 08:20:33

Ši kartą su tavim mesutiksiu-geriau jau tegu vyras parneša algą žmonai-kuri rųpinasi ūkiu, parduotuvės, skalbimais negu prageria.Ir dar vaiką išlaikytinį parsiveda..nu viršūnė...Tipo meilė tokia turi būti??? gerai, kad nemini, kad asmeninės erdvės trūksat ir pasiganymų ieškant kitos "bobikės"kuri jį išlaikys...Iki ko reik nusigyventi...BL..

Svečias: šitą straipsnį pritemčiau iki temos kas turi išlaikyti šeimą. Arba pasaka kaip vyras gryžes nomo savo atlyginimą pakloja žmonai. Dabar supratau kaip vyrai prasigeria.
Ačiu svečiui ir Lapinui.
Atsiprašau, kad ne į temą. Tiesiog pirma atostogų diena
swx

ieva

I

96405 įrašai

2009/07/27 08:45:33 08:45:33

Mangofruit, įžeisti nenoriu. Tačiau kai diskutuoji apie vyrus, juos visus "sulygini" ko gero su savo buvusiuoju. Tada diskusija virsta statine (judėjimo prasme)...
Prasigėrimas tai galima "prižastis" ko neperskaitei svečio mums paliktoje nuorodoje.
Jei nori testi diskusija, "ištrauk" atitinkama temą.

swx

Viešnia

V

281 įrašai

2009/07/27 13:34:55 13:34:55

ačiū visiems..
kaip sakė martynas vasarėlė, gal aš ir ieškau tos užuojautos, nes realiam gyvenime, net prasižiot nedrįstu, kaip kvailai įklimpusi.
šinadien dar kartą pakartojau, jog nenoriu, jog jo sūnus čia atvažiuotų, tegu pagaliau pas mamą pagyvena. o jis:0 na dabar nėra kada spręsti, poryt man į reisą, va kai grįšiu rugsėjį ir nutarsim... o kad rugsėjo 1 vaikui mokslai... ar jis čia man palieka malonumą pranešt, kad jo nepriimu ir tegu ieškosi mokylos savo mieste...
aij
matyt po skyrybų man reikėjo gero psichiatro, o ne tikėtis kad abipusė užuojauta padės.
kažkas klausė ar myliu bet jau.
nemanau. nuo sausio beveik ir santykių jokių. maniau, jog pats susirinks daiktus ir išeis, juk vyras... niekaip nesugebu tiesiai pasakyt, jog dingtų, gan išnaudot - - šaltas prakaitas tik išmuša, keliai linksta, žodžiai kažkur užstringa, pasidaro taip silpna.
mano gyvenimas geriausias pavyzdys koks gyvenimas neturėtų būti.

salvija35

S

99 įrašai

2009/07/27 14:33:27 14:33:27

Čia pati ir pasakai, ko reikia. Įsiklausyk, ką jauti. Ir rėžk tiesiai, griežtai, neleisk manipuliuoti. Jokiu būdu nesijausk nejaukiai (ar dar blogiau- kalta, nebent šiek tiek prieš save, kad buvai silpna). Bent aš taip patarčiau iš to, kiek leidai suprasti. Gailestingumas gerai, tik nepamiršk jo ir sau bei dukrom- pagailėk savo gyvenimo.
Labai sunku būna pasakyti nemalonią žinią, bet gera, kai tai padarai. O kuo ilgiau atidėlioji, tuo sunkiau. Manau, jau spėjai tuo įsitikint...

antropologija

A

1 įrašai

2009/07/27 17:34:59 17:34:59

uzsuku cia kas pusmeti vis paskaityti forumo, tai ziuriu, situacija nesikeicia
Tos pacios piktos moterys vis "patarineja", kaip "ta praspirti, ana praspirti"... Tai vat visus praspardziusios cia ir sedit vienos prie kompiuteriu ekranu

Kas del pacios temos - as tai nesuprantu, kuo cia situacija bloga ar netikusi? Gal laikas susivokti, kad praejo tie laikai, kai boba sedejo namie, o diedas i namus tempe atlyginima. Dabar tai nera seimos pagrindas. Seimos pagrindas - santykiai, o ne uzdarbis.

Kazkaip nepastebejau tarp vyru tokiu temu, kad "parsivedziau namo boba su vaiku, islaikau... jezau, net geda kam pasakyti kokia GEDA". Tik zemo isprusimo zmogui gali buti del to geda. Kas blogo, jei vyra kartais islaikyti reikia? Gal pas ji prastesnis ishsilavinimas ar maziau paklausus darbas, SO FUCKING WHAT? Ar butinai turi buti finansine lygybe tam, kad butu santykiai?

Nuosirdziai gaila man jusu, zmones. Su tokiu mastymu taip ir liksit vieni.

ieva

I

96405 įrašai

2009/07/27 18:23:54 18:23:54

Ahhhhhhhh!! Antropologija, teisus(-i), kaip velnias Laukiam moterų keiksmų tavo pusėn..

Pikta Moteris

P

55 įrašai

2009/07/27 19:35:30 19:35:30

Čia ne akmenys, o neįsiskaitei į situaciją - vyras NEŽIŪRI savo vaiko. Pirma gyveno jis pas kažkokius giminaičius (gyvą tėvą ir motiną turėdamas), o po to - pas tėvo draugę. Tiesiog, numetė, kaip kokį šuniuką. O kas ten per motinėlė irgi neaišku. Gaila vaiko? Gaila, bet meilės jam nėra. Santykių su tuo vyru - nebėra. Ir pirmas, kas pasakys, kad tai visiški normalu, kad tuomet kitas žmogus, turi susitaikyti su situacija ir nuolankai toliau būti melžiama karve - tegu meta į mane akmenį. Ir visiškai nesvarbu vyras tai ar moteris.
Dėl to ir rašomos knygos, statomos muilo operos apie tokius atvejus, nes jie iš idealaus pasaulio, o realybėje - reti.

nieko sau

N

21 įrašai

2009/07/28 07:02:23 07:02:23

ačiū visiems..
kaip sakė martynas vasarėlė, gal aš ir ieškau tos užuojautos, nes realiam gyvenime, net prasižiot nedrįstu, kaip kvailai įklimpusi.

Nera kito budo ka nors padaryti, kaip tiesiog daryti. Tai ir vyra reiktu pamesti tiesiog metant.
Man atrodo, jus dar nesat apsisprendus ar jums to vyro reikia. Gal tikrai, apsilankykit
pas koki psichologa. Kai pati sau issiaiskinsit: ko norit, ar matot savo ateiti su tuo vyru, nebus sunku ir koki nors sprendima priimt ir pasakyt ta ka norit. Sekmes.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume