Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisMūsų istorijos → nežinau kaip pamesti vyrą

nežinau kaip pamesti vyrą

Viešnia

V

281 įrašai

2009/07/26 16:29:08 16:29:08

pasižiūrėjau temą Ir moterys meta vyrus ir pagalvojau - pamesti vyrą laiku irgi reikia mokėti.
nesugebėjau pamesti laiku. o dabar skaudu ir dar lieku kvailės vietoje:)
kai skyriausi, buvo visokių klaikių situacijų, po vienų buvusios brolienės komentarų galvojau, jog geriausia pasikarti, bet tuo momentu mano gyvenime pasirodė vyriškis, kuris užjautė mane. pagalvojau - dievo siųstasis. Man buvo blogai su jausmais. jis neturėjo nei kur gyventi, nei darbo, nei pinigų. taip ir pradėjom kartu gyventi viens kitą užjausdami.šiaip taip apmokėjom jo skolas, pradėjo dirbti. darbe prisidirbo, vėl skolos ir gyvenimas iš mano atlyginimo. lyg ir vėl viskas pagerėjo, vieną vakarą prakalbo, kad jo sūnus skambina, verkia, nebenori gyventi pas tetą (jo motina anglijoj) jis nežino ką daryt, o spręst reikia greit... pasimečiau. kitą dieną jis vėl... sakau gal tegu atvažiuoja... na taip... iš pradžių gal ir nieko buvo, bet...vaikas nenorėjo suprast, kad dar ir mano dukros yra. savom nuperku drabužius iš humanos ir gerai, o jis nea... maistas netoks, viskas ne taip... vyriškis ėmė išvažiuot po mėn du į europą. likau rūpintis viskuo viena. teisybės dėlei turiu pasakyti, jog jokių išlaidų man niekas taip ir nepadengė, nei nepasisiūlė sumokėt bent kartą už maistą. iš anglijos grįžo jo exs, pradėjau siūlyti grįžti vaikinui pas mamą, jis spyrėsi, kad mama neturi pinigų. vėl gavom pranešimą, jog maniškis įsiskolinęs...taip tęsėsi pusantrų metų. pagaliau sausį ėmaiu sakyt, kad manęs tai netenkina. jis vis nutaiso, jog nesupranta, kas blogai, o aš nedrįstu pasakyti, kad jis jau trys metai gyvena mano sąskaita, o sunus antrus.dabar jo sūnus atostogauja pas motiną. šiandien pasakiau, jog gal tegu pasilieka ten. manasis pasakė, kad jeigu jau taip tai jis nežino, ką daryt ir turbūt jam teks išeit:)
gražu
tiesa:)?
suprantu, kad taip būtų geriausia, bet taip skaudu.

elenka

E

2079 įrašai

2009/07/26 16:34:00 16:34:00

viešnia: pasižiūrėjau temą Ir moterys meta vyrus ir pagalvojau - pamesti vyrą laiku irgi reikia mokėti.
kai skyriausi, buvo visokių klaikių situacijų, po vienų buvusios brolienės komentarų galvojau, jog geriausia pasikarti, bet tuo momentu mano gyvenime pasirodė vyriškis, kuris užjautė mane. pagalvojau - dievo siųstasis. Man buvo blogai su jausmais. jis neturėjo nei kur gyventi, nei darbo, nei pinigų. taip ir pradėjom kartu gyventi viens kitą užjausdami.šiaip taip apmokėjom jo skolas, pradėjo dirbti. darbe prisidirbo, vėl skolos ir gyvenimas iš mano atlyginimo. lyg ir vėl viskas pagerėjo, vieną vakarą prakalbo, kad jo sūnus skambina, verkia, nebenori gyventi pas tetą (jo motina anglijoj) jis nežino ką daryt, o spręst reikia greit... pasimečiau. kitą dieną jis vėl... sakau gal tegu atvažiuoja... na taip... iš pradžių gal ir nieko buvo, bet...vaikas nenorėjo suprast, kad dar ir mano dukros yra. savom nuperku drabužius iš humanos ir gerai, o jis nea... maistas netoks, viskas ne taip... vyriškis ėmė išvažiuot po mėn du į europą. likau rūpintis viskuo viena. teisybės dėlei turiu pasakyti, jog jokių išlaidų man niekas taip ir nepadengė, nei nepasisiūlė sumokėt bent kartą už maistą. iš anglijos grįžo jo exs, pradėjau siūlyti grįžti vaikinui pas mamą, jis spyrėsi, kad mama neturi pinigų. vėl gavom pranešimą, jog maniškis įsiskolinęs...taip tęsėsi pusantrų metų. pagaliau sausį ėmaiu sakyt, kad manęs tai netenkina. jis vis nutaiso, jog nesupranta, kas blogai, o aš nedrįstu pasakyti, kad jis jau trys metai gyvena mano sąskaita, o sunus antrus.dabar jo sūnus atostogauja pas motiną. šiandien pasakiau, jog gal tegu pasilieka ten. manasis pasakė, kad jeigu jau taip tai jis nežino, ką daryt ir turbūt jam teks išeit:)
gražu

suprantu, kad jum skaudu, bet ir tuos trys metus nebuvo geriau. siulau dar paspirt, kad greiciau issiridentu kai iseidines.

Martynas Vasarėlė

M

55 įrašai

2009/07/26 17:02:30 17:02:30

[b:3ljvzggj]"o aš nedrįstu pasakyti, kad jis jau trys metai gyvena mano sąskaita"[/b:3ljvzggj]

Koks šitos temos tikslas? Žinoma, sulėks visos užjaučiančios bobulytės, iškeiks vyrą, bet nieko daugiau niekas nepasakys. Nelakstyk ratais kvadratais per aplinkui, o tiesiai šviesiai žmogui pasakyk kas tau ramybės neduoda. Užtenka "geros širdies", kad visą svetimą šeimą ant sprando susikrautum? Tai dabar tą gerą širdį panaudok vyro akių praplovimui ir paaiškinimui kaip viskas gyvenime vykt turėtų ir kas už ką atsakingas turi būti.

ieva

I

96405 įrašai

2009/07/26 20:24:12 20:24:12

O tu bent tą vyrą ar myli?

Onytė

O

56 įrašai

2009/07/26 20:50:44 20:50:44

Tas vyrukas supranta viska kuo puikiausiai. Itariu, kad ne pas pirma moteri taip pagyvena is jos dusios gerumo, kol ta apsiziuri. O ka daryti zmogui, jeigu namu neturi, taip ir verciasi. Uzjauciu Viesnia, dar gali vargti, bet beprasmiska tai. Dar sulauksi, kad jo sunus paauges panele atsives, pasigimdys vaika, ir spek, kas tures juos visus islaikyti?

Pikta Moteris

P

55 įrašai

2009/07/26 21:18:49 21:18:49

O tu pati,. kas pasikeitė, kad tik dabar, po 3 metų praregėjai? Ir.. tu jo dar nemetei. Kažin kiek tai dar truks. Kokios kartais kvailos mes moterys: išsiskyrei kažkodėl su vyru. Ir vietoje to, kad atrastum save užsikrovei sau ant kaklo net visą šeimynėlę.. Nors.. Ką gali žinoti, gal būtent šios patirties tau ir trūko, kad subręstum, kad neleistum savęs išnaudti.
Kąč gi, belieka palinkėti tau stiprybės. Ir atsimink, kokį pavyzdį tu rodai savo dukroms. Juk jos kartos tavo kelią.

gudruna

G

3 įrašai

2009/07/26 23:37:34 23:37:34

manau akivaizdu,kad jusu augintinis-islaikytinis jus psichologiskai santazuoja..?
sakydamas ,jei jau taip-teks ir jam iseiti..ir parodo,kiek ''daug'' jus jam reiskiate..
kam eikvoti savo laika,energija ir pinigus del zmogaus,kuriam esat svelniai tariant niekas..
sakot skaudu..su kiekviena diena praleista tarnaujant luzeriui ir jo seimynai(o,kad jis toks byloja nesibaigiancios ir vis naujos skolos) bus skaudziau ir skaudziau.jei nesate mazochiste-ir panasu,kad pradedate atsitoketi..uzdarykite duris i savo gyvenima jau siandien..
turekit bent krisla savigarbos.kam jums akmuo po kaklu,jei skandintis dar nenorit?

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/07/27 06:31:19 06:31:19

Labai yra sunku kažką patarti iš šalies, bet akivaizdu, kad jau yra šantažas.
Sutelk visą savo stiprybę ir pasakyk, kad gali keliauti į visas keturias puses ir neužmiršk pridėti, kad irgi ei žmogus ir irgi turi poreikių, kurie neaosiriboja viso taboro išlaikymu..
Tas jo pasakymas, kad paliks yra labai rizikingas-jis bando tavo ribas. Kai pasakysi, kad durys jam atviros-kažin ar bėgs lauk-juk jam gyventi taip yra labai patogu. O patogu turi būti abiems.

viešnia: pasižiūrėjau temą Ir moterys meta vyrus ir pagalvojau - pamesti vyrą laiku irgi reikia mokėti.
gražu

salvija35

S

99 įrašai

2009/07/27 06:48:24 06:48:24

Labas. Matau, neskaitei V.Petkevičiaus "Molio Motiejus - žmonių karalius" Paskaityk, tikrai nėra ilgas- tada ir patarimaų vargiai ar reikės, pati atsirinksi... Nuoširdžiai to linkiu ir dėl Tavęs, ir dėl dukrų

ieva

I

96405 įrašai

2009/07/27 07:37:55 07:37:55

Delfyje straipsnis http://gyvenimas.delfi.lt/love/article.php?id=23246093
Gal ne visai apie tave, nes nežinia, ištikimas tau ar ne tavo draugas, tačiau apie draugystę su žmonėmis, kuriems labai padedame.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume