Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisMūsų istorijos → Kodėl vyrai bijo savimi pasitikinčių moterų?

Kodėl vyrai bijo savimi pasitikinčių moterų?

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2010/10/12 21:00:17 21:00:17

Mona: Chia [b:2kch6mnf]nuo kada pasitikejimas protiniu sugebejimu lygi pradejo atspindeti[/b:2kch6mnf]? Gal maziau i Cosmo bei Sexas ir miestas lygio makulatura ziuekite, jei jau taip protu pasigirti norite scio me nihil scire - tikrai protingi zmones teigia, kazkodel tas posakis pasitikejimu nedvelkia...

Elementaru - kai su žmogumi pradedi bendrauti, tada ir pradeda atspindėti. Pasitikintį savimi žmogų praktiškai neįmanoma suvaryti į kampą, nes kiekvienoj keblioj situacijoj jam išeitį nurodo būtent šaltas protas. Čia tinka tiek vyrams, tiek moterims. O Jūsų išvardytus pavadinimus girdėjau [/quote]
Oi, Mona, negi neteko susidurti su savim pasitikinčiais idiotais? Kartais susidaro įspūdis, kad kuo didesnis idiotas, tuo daugiau pasitikėjimo savimi. Aišku, būna ir priešingai.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2010/10/12 21:18:26 21:18:26

buv.Ugnelė:
Moteris_Ji:
Senas hrienas: Nebijo vyrai tokiu moteru. Atvirksciai, net gi idomu su tokia pabendrauti. Zinoma, tokia isitempti i lova neuztenka atverti savo pinigine, dar reikia ja ir sudomint...O cia daznai vyru galimybes tampa ribotos. Na ne visu zinoma, bet.. Taigi vyrai iesko lengvesniu budu.

Įdomu pasidarė (čia tik šeip), ar visi keliai veda į vieną tikslą - į lovą? ir tik būdai skirtingi: vieni lengvesni, kiti sudėtingesni? hm???
Tuomet aš iki šiol naivuolė.

Manau, kad taip. Ar gali būti pilnavertė draugystė/bendrystė, jei ji neturi tikslo pasiekti intymumą? Kiek laiko galėtum būti kartu su žmogum, kuris visai, na visiškai netraukia? Aš nebūčiau išvis.
Vistiek visi savo vizijos gale regi tą lovą. Tik norėtųsi, kad draugystė prasidėtų ne nuo jos.

Senam hrienui - kalbek uz save.
Moteris ji, gal didzioji dalis keliu uzsuka i lova, bet tik vienas veda i Edena.
Ugnele, va norejau paklausti apie pilnaverte draugyste/bendryste ir intymuma zvelgiant pro impotencijos prizme. Gal ziuri i sia diena, arba as i kosmosa.
Man skaitant komentara pasirode jog esi sumaisiusi seksa su bendryste. As su savo broliu nesimylejau.
"Vistiek visi savo vizijos gale regi tą lovą." Butent, kad ne vistiek. Butent kad ne visi. Vizijos gale regi sviesa. O ispradziu mato zmogu.(Nors galite matyti lova)

Buv.Ugnelė

B

190 įrašai

2010/10/13 04:58:26 04:58:26

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
Ugnele, va norejau paklausti apie pilnaverte draugyste/bendryste ir intymuma zvelgiant pro impotencijos prizme. Gal ziuri i sia diena, arba as i kosmosa.
Man skaitant komentara pasirode jog esi sumaisiusi seksa su bendryste. As su savo broliu nesimylejau.
"Vistiek visi savo vizijos gale regi tą lovą." Butent, kad ne vistiek. Butent kad ne visi. Vizijos gale regi sviesa. O ispradziu mato zmogu.(Nors galite matyti lova)

Vienaip yra, kai ta impotencija atsiranda jau atradus jame Žmogų, kitaip, kai viskas užuomazgos stadijoje. Galiu tik spėlioti, kaip tokia draugystė rutuliotųsi.
Gal netinkamame kontekste pavartojau žodį ,,bendrystė'', bet turėjau galvoje draugystę jau gyvenant kartu.
Lova nėra pamatas draugystės tarp vyro ir moters, bet kai bandai įžiūrėti Žmogų, perspektyvoje bandai jame įžiūrėti ir vyrą.
Aš čia ne apie draugystes ,, tu man padedi, man šalia tavęs saugu ir t.t.''
Aš čia apie ,,tavęs į nieką gyvenime nekeisčiau, sielai ir kūnui''....

C

1075 įrašai

2010/10/13 05:41:49 05:41:49

Ex. Viskas cia labai "paprasta". Gal ne visiems taip. Bet. Grubiai gavau ir nera del ko stengtis.
Moteris daug greiciau supranta vyro vidaus grozi. Va vyrai pirma mato moters isorini grozi.
Butent, kad daugumai vyru seksas Nr1 lentineleje. Moterims jausmai.
"tavęs į nieką gyvenime nekeisčiau, sielai ir kūnui'' Reik laiko.

Manau Zmogaus negalima isskirti perspektyvoje.

Buv.Ugnelė

B

190 įrašai

2010/10/13 06:06:05 06:06:05

Pamenu, kažkada jaunystėje močiutė sakydavo: na geras gali būti tas vyras, na darbštus, na tu kaip už mūro jo būsi...
Bet tau gi dar ir vienoje lovoje su juo reiks gulėti!!!
Reiks? O gal turi norėtis? Kaip vyrui jaustis, jeigu man tik ,,reikia''???
Man ,,Į nieką gyvenime nekeisčiau'' neatsiejama nuo jausmų.

C

1075 įrašai

2010/10/13 06:20:53 06:20:53

Buv.Ugnelė: Pamenu, kažkada jaunystėje močiutė sakydavo: na geras gali būti tas vyras, na darbštus, na tu kaip už mūro jo būsi...
Bet tau gi dar ir vienoje lovoje su juo reiks gulėti!!!
.

Jausmus Ugnele pamirsai. Aistra ir Meile.
Jiems gimti LOVA N E P A D E S.
Be jausmu ir ju kurstymo atsiranda perspektyvos. Perspektyvos zmones isskiria.
Tiesiog leiskites buti vaikais, o vaikams viskas paprasta.

Buv.Ugnelė

B

190 įrašai

2010/10/13 06:35:01 06:35:01

Nesupratai manęs nuo pat pradžių.
Į lovą turi būti gulamasi iš meilės. Arba - jau atsiradus jai. Ne lova padeda atsirasti meilei, bet lova vistik yra svarbi jos dalis.
Tame ir pamokslai, kad nereiktų ten gultis vien iš pareigos kitam ar ,,seksas dėl sekso''.
Yra žmonės, kuriuos gali labai gerbti, jų gali būti pats gražiausias vidus, bet daugiau nebus nieko. Nes nebus traukos.
,,Perspektyvą'' turėjau galvoje tai, kaip užuominą, ar gali būti bent kokia galimybė, kad tarp tų žmonių gali atsirasti aistra, jos pasekoje - meilė.
Tai dažniausiai jau intuityviai pajauti per pirmuosius susitikimus, nors - būna kad ir vėliau.

stebėtojas

S

370 įrašai

2010/10/13 06:39:10 06:39:10

Tai teisingai parašė,tik jeigu reiks tai trumpam, o jeigu norėtūsi tai ir gyvent galima ,ir jei norėtūsi o ne reiktų tai mielų ponių čia ir nebūtų nes ko gero dažniausiai tik reikia ,ar aš neteisus?

C

1075 įrašai

2010/10/13 06:42:04 06:42:04

Tai, kad mes kalbam skirtingom kalbom apie ta pati suprantu.
Senai jau tai buvo. Bet kai prisimenu pirmuosius pasimatymus jausdavau* zavesi, o aistra daug veliau.

Buv.Ugnelė

B

190 įrašai

2010/10/13 06:51:18 06:51:18

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Tai, kad mes kalbam skirtingom kalbom apie ta pati suprantu.
Senai jau tai buvo. Bet kai prisimenu pirmuosius pasimatymus jausdavau* zavesi, o aistra daug veliau.

Taip, čia tu teisus.
Kai man buvo -niolika, iš pradžių tikrai būdavo tik žavesys. Aistra tikrai atsirasdavo vėliau.
O dabar labai stengiuosi, kad iki pat galo išliktų aistra ir meilė:)

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume