ieva
2009/01/20 10:09:01 10:09:01
miegapele
2009/01/20 11:43:50 11:43:50
Zivile, kuo internetines pazintys skiriasi nuo ne internetiniu? Negi realybeje mazai meluojanciu zmoniu. Kiek zmoniu isitaiso meiluzes ir zmonoms meluoja arba atvirksciai?
miegapele
2009/01/20 11:57:38 11:57:38
Zinai Nerijau, kai tave tempiasi arba kelia ultimatuma: arba - arba, tuomet isivaizdavimai nebereikalingi, o del nuosirdumo, tai as sutinku, deja daznai mums truksta bendravimo igudziu, nemokam valdyt situacijos matyt per daug itampos buna, tai ir gaunasi, kaip gaunasi. Is vienos puses reikia atprast nuo kaukiu is kitos puses nereiketu skubeti su isvadom.
vik_1
2009/01/23 18:10:59 18:10:59
Nemaisykit dvieju skirtingu dalyku: zmogaus su pinigais ir is aukstuomenes. Pinigu tureti yra paprasciau nei buti issilavinusiu ir kulturingu zmogumi
Telieka prioritetus susidelioti..
matas44
2009/03/15 21:25:27 21:25:27
Su savo ex susipazinau ne cia, bet issiskyrus ji isidejo anketa i DP ir ka jus manote.. suderinamumas 70%.. Sakyciau kazkokia nesamone.. Mes del to ir issiskyreme, kad nebegalejome gyventi del skirtingumu, o cia bac ir toks procentas.. Todel kreivai ziuriu i tuos suderinamumus..
Binary
2009/03/15 21:42:28 21:42:28
Iš kuklios patirties savo pastebėjau, kad per didelis suderinamumas bent jau man yra blogai
Geriau kažkaip sekasi kai jis yra mažesnis
Matai, dėl kokių skirtingumų? vertybių, charakterių, seksualinių ar kokių kitų ar visų bendrai?
Liauda
2009/03/15 23:35:31 23:35:31
Na, pasakykit man durnai, ar tai tikrai vyrai ieško tik sekso? Ar moteris - ne žmogus? Ar, jei nenoriu dulkintis per pirmą ir net per antrą, o gal ir per trečią pasimatymą, tai jau man tas žmogus netinka? Žinote, aš, naivuolė, tikiuosi, kad būsiu kažkam svarbi ir ne dėl sekso...
jklmnr
2009/03/16 00:52:01 00:52:01
Tingejau skaityti visa tema, bet vien padrikas rasliavas paskaicius juokinga darosi...
MIELOS PROVINCIALES... Jeigu vyrukas jus pakviete i pasimatyma, o jei net ir ne pirma ir ne antra karta, nereiskia, kad jis jau MORALIAI yra tik jusu ir neturi teises bendrauti su kitom moterim. Kai busit PORA, tada ir reikalaukite to is vyro, o kol nesate, SKAUDINTIS save delto, kad "susitikinejo lygiagreciai ir su kita moterim", deja, bet butu juokinga, jei nebutu graudu...
Is vis, ka reiskia "ishsiskyrete"? As ishsiskyrimu laikau ta momenta, kai su tuo zmogum buvai bent pora, o jei ne, tai koks cia ishsiskyrimas? Kokios nuoskaudos? Nebukit kvailai naivios, brangiosios...
Man yra teke patirti vienos tokios moters pykcio protruki, kuri supyko, kad su kitom susitikineju, kai susimatydavau retkarciais ir su ja. Prisikure moteryte savo kvailoj galvelej iliuziju, kad busiu jos vyru, nors as jos net kaip zmogaus nepazinojau, keleta kartu susitikom, permiegojom ir viskas... Bet labai dziaugiuosi, kad tokie dalykai ishlindo gana greitai - iskart supratau, kad ta mergina ne man, daug skaudziau butu, jei i tokius santykius isibegejus ar tik vedus tokia moteri i dienos sviesa islystu sios savybes, kaip nenoras matyti realia situacija ir pykcio nevaldymas.
Ne karo metas, bus tu moteru. O pasirinksime tas, kurios labiausiai pasistengs del musu. O tos, kurios pasistengs del musu ir bus mums patrauklios - mes stengsimes del ju, atiduosime save ir savo gyvenimus joms. Bet ne provincialems, kurioms nuejimas arbatos = "skaistybes izadai arbatos sugerovei".
Raaa
2009/03/16 09:50:34 09:50:34
Tikrai įdomu būtų pažiūrėti tuos suderinamumus su žmogumi, kai realiai su juo draugauji
O jie n paslaptis, su ex kokie buvo suderinamumai pagal charakterį, vertybes ir seksualumą?
Erikut??
2009/03/31 06:37:16 06:37:16
"Man yra teke patirti vienos tokios moters pykcio protruki, kuri supyko, kad su kitom susitikineju, kai susimatydavau retkarciais ir su ja. Prisikure moteryte savo kvailoj galvelej iliuziju, kad busiu jos vyru, " Va nuo to mano atsargumo jausmas labai išlavintas, kai pasiskaitau.