Smalsu pasidare, kokios naudos galima aptureti is vaziavimo dviraciu :)

ieva
2008/11/27 08:14:30 08:14:30
Smalsu pasidare, kokios naudos galima aptureti is vaziavimo dviraciu :)
mezelaitis
2008/11/27 08:22:30 08:22:30
tai pats ir atsakei i savo klausima: kad vienai nevazinet dviraciu :)
tai vat tame ir yra esme: kad vienas zmogus tikisi vieno dalyko is susitikimo, o kitas visai ka kito. skirtingos priemimo bangos :))
lina
2008/11/27 09:41:04 09:41:04
Dviraciais pasivazineti ar tiesiog pasivaikscioti pasivazineti todel, kad pries susipazistant norisi zmogu pajausti, isidrasinti. Jeigu per pirma pasimatyma zmogus pradetu kalbeti rimtomis temomis, tai sorry, antra karta nebesusitikciau. Juk turi buti santykiuose romantikos. Cia ne detales, ne puzle, patikrinom, sutampa, arba - ne. Reikia priejimo... Mes visi is cia norime to pacio, tik skirtingais budais norime tai pasiekti.
gedassan
2008/11/27 11:44:56 11:44:56
O kas tame blogo? Juk tu ji palikai:) Nenorejai su juo vestuviu:) Nieko del to neprarandi, teisingai?:)
Ediiss
2008/11/27 14:59:20 14:59:20
Va as gyvenu su draugais.Jie susipazino dar seniau per mirka.Ji gyveno UK o draugas IE.Pirma karta susitiko Lietuvoje,as ir tada jo busima zmona pamaciau pirma karta.Maniau kad ne jo skonio.Bet va padraugavo metus per atstuma,atvaziodavo vienas pas kita.Ir jau vede turi dukrele 2metuku:) Visiem ir sako susipazinom internetu:)
3591id_svajoklis
2009/01/18 21:22:11 21:22:11
pritariu simtu procentu, geriau su zmogumi susitikti ir pabendrauti gyvai, nei fantazuoti sau, rasant zinute visada turi laiko pagalvoti parasymui, ir jei kas ne taip istrinti, nuotraukose esu ir as turejes patirties, vienos grazesnes buvo kitos prastesnes, tad as esu uz smilgutes pasisakymus, nuotrauka bendras vaizdas, rasymasis taip pat kazkas tokio y bendra, o susitikus pamatai zmogu be jokiu paslapciu
vaidilana
2009/01/18 22:13:50 22:13:50
Išsiskiri ne dėlto, kad patiko ar nepatiko nuotrauka, o kad "nesutapo charakteriai", vertybės ir pan.. Juk yra nefotogeniškų žmonių ir nuotraukos tiesos neparodys... žmogus atsiskleidžia bendraudamas... O kadangi klausimas buvo: Kodėl išsiskyrėte su DP surastu žmogumi - tai aš išsiskyriau todėl, kad 1)melavo ,2)vertybės labai skirtingos buvo, 3)bendravimą norėjo pradėti nuo sekso, o ne atvirkščiai... Šiaip kiekvienas atvejis skirtingas, juk visi esam unikalūs...
representer
2009/01/19 19:21:10 19:21:10
Na aš tai pat neįdėjau nuotraukos Bet buvau susitikusi,ir su tais kurie neįdejo nuotraukų.Tikrai susipažinau su įdomiais žmonėmis.Ir dabar bendrauju .Manau ,kad nuotrauka dar ne viskas-svarbu,koks tu žmogus esi,kaip bendrauji,ir ko ieškai...."trumpalaikiai" santykiai jaučiasi jau susirašinėjant...Tai ir atsirinkim,ko mums reikia
ieva
2009/01/19 20:00:28 20:00:28
As buvau susitikusi su dviem darnioje poroje surastais zmonemis. Sakyciau, kad bendrauti su jais buvo tikrai lengva. Vienas eidamas i pasimatyma jau antri metai draugauja su moterimi, po pasimatymo pasak jo jis yra pasimetes, nes as jam patikau. Po pasimatymo bande nutraukti su drauge santykius, bet as ji sulaikiau, nenoriu buti ju santykiu nutraukimo priezastimi. Liko jis su drauge... Su kitu suderintu zmogumi taip pat susitikau, tik gaila, kad siam zmogui absoliuciai nejauciau jokios traukos, galiu su juo kalbetis telefonu, rasinetis sms, bet pasimatyme "krato" net nuo nekalto prisilietimo. Negaliu sakyti kad isvaizda prasta, bet nera traukos. Tad manau, kad suderinamumai gerai, bet trauka zmogui taip pat turi buti. Kitas gali buti visai neisvaizdus, bet su juo malonu bendrauti susitikus, o kitas gali buti ir labai isvaizdus, bet...
Lale
2009/01/19 21:21:48 21:21:48
Pries pora metu uzmezgiau rysi (skirtingu metu) su pora vyruku is DP . Iki siol su jais bendrauju, nes is tiesu jauciu , kad jie man reikalingi . Iki siol man jie ypatingi zmones. Jauciu rysi . Tiesa bendrauju tik per atstuma . Nes... ir vienas ir kitas pabego )). Nezinau ar jiems is tiesu reikejo naujos "vienos vieninteles" . Gal tiesiog jie buvo pasimete , jiems buvo blogai ir jie kazka bande daryti . Siandiena jie abu su savo antrom puselem, nuo kuriu ir bego )) .