Na bauda butu buvusi 40 Lt... tai jie tiesiog nuvaziavo...
Kaip miela!
O kaip Tau sekesi su ta mergina? Ar buvo verta tokio ekipazo?
Chanelle
2009/06/15 10:14:13 10:14:13
Kaip miela!
O kaip Tau sekesi su ta mergina? Ar buvo verta tokio ekipazo?
Mangofruit
2009/06/15 10:33:24 10:33:24
Ieškau vyro. Galantiško. Išsilavinusio. Subtilaus. Su geru humoro jausmu. Švelnaus. Nevedusio. Fiziniai aspektai: aukštas, atletiškas. Santykių tikslas – ilgalaikiai santykiai arba vedybos. Nedomina trumpalaikiai nuotykiai ir sekso paslaugų neteikiu. Daug maž taip sudėstau atsakymus į nesvarbu kurį pažinčių puslapį, išrenku šauniausią savo foto ir su dideliu entuziazmu esu pasiruošusi susipažinti. Taigi, praėjus 10 minučių nuo užsiregistravimo pradžios, gaunu pirmąjį laišką. „Esate labai graži moteris ir labai noriu su jumis susipažinti“, taip rašo pirmasis kandidatas į būsimus vyrus, apibūdinantis save verslininku. Nuotraukos nėra, amžiaus irgi, bet man atsako, kad yra pačiame gyvenimo gražume. Taigi, sutariame susitikti. Netoli mano namų( jeigu kas, apsidraudžiu save) kavinukėj. Ateinu į pasimatymą laiku, apžiūriu visus sėdinčius vyrus- būsimojo dar nėra. Pagaliau pamatau. Pasiūlo man kavos ir žiūri į laikrodį. Padavėjai nespėjus priimti užsakymo, man paaiškina, kad „laiko jis neturi (tik iki 22:00), pasiūlo viešbutį su pirtele (apie 50 km. nuo Klaipėdos) susipažinimui. Ir kalba grynu žemaitišku akcentu, griežtai. Aha, sako , tai blondinė matai. Ir įsistebeilija į mane. Po minutės komentuoja „Kai blondinių šaknys pradeda juoduoti, vadinas blondinės pradeda galvoti“ ir sukrizena, patenkintas savo „sąmoju“. Gal jau į kirpyklą metas, pagalvoju ir suklapsiu dažytomis blakstienomis. Vyriškis apie 55 metų, gal kokį porą mėnesių nesikirpęs, ant rankos dešinės rankos baltas ruožas nuo sutuoktuvių žiedo. Džinsai gal dar iš bėdos ir tiktų, bet va striukė man primena tas pirmąsias odines iš Turkijos vežtas ir mintyse suskaičiuoju, kad galėtų turėti apie 20 metų. Kas po striuke – nematau, be to ir noras dingo. Taigi, praryju verdančią kavą, ir paaiškinus, kad šiandien lygiai prieš valandą numirė močiutė, beveik bėgte bėgu pro duris. Išėjusi dar matau, kaip verslininkas sėda į apie 25 metų senumo ir spalvą nuo purvo praradusį automobilį ir išvažiuoja. Einu namo ir šypsausi. Ir sau sakau – pirma nesėkmė – ne nesėkmė.Ir aš su dideliu polėkiu toliau skaitau laiškus.....
Saules nubuciuota
2009/07/22 11:53:51 11:53:51
Va kad tik nepritruktu optimizmo ir toliau taip ziureti i pazintis - kad pirma nesekmes - tik nedidele nesekme, ir kad nereikia iskart nusiminti. Sauniai aprasyta!
Zygfrid1295609168_db
2009/07/22 12:29:03 12:29:03
Man labiausiai isimine kai nuejau i pasimatyma su labai katalikiska ir skaiscia mergina. Galvojau jau, kad nieko nebus is pirmo karto, bet galiausiai uzsiemem 69, po to sokom nuogi issitepe sperma pagal The Doors...
medziotoja
2009/10/02 13:47:11 13:47:11
Labiausiai isimine pasimatymas, kai susirasinedama su vaikinu pasiuliau jam susitikti nakti gerti parke arbatos. Netikejau, kad sutiks - neatrode, kad jis is tu, kurie ryztasi tokies dalykams. Bet buvau maloniai nustebinta. Buvo labai smagu gerti avieciu arbata is termoso, sedeti apsigaubus pledu ir sneketis apie kina. Gaila, kad tas vaikinas turejo isvaziuot i uzsieni. Kitaip, manau, tokiu pasimatymu butu buve dar daugiau..
Lelis Borgia
2009/10/02 16:15:44 16:15:44
Taip, matosi, kad esate grynas produktas ir nepėsčia, o fruktas iš intelekto ir česnako su pipirais. Vedę jums beviltiški, išsiskyrę - niekam tikę. Žemi- nekokybiški. Dviratininkai per prasti. Esate per graži ir kuklūs vyrai jūsų bijo. Bijo jūsų išprusimo ir erudicijos. Tada tikrai ne kas. Nebijot nieko - nei velnio, nei pakaruoklių. Eiliniai vyrai neria į krūmus.
Vaivita
2009/10/02 16:55:17 16:55:17
Man tai buvo toks komiskas atvejis nutikes per pirmaji pasimatyma Susitikom su vaikinu,nuvaziavom i kavine,uzsisakem alaus,gurksnojam mes ta alu,kalbames,ir staiga jis toks issigandes atsistoja,pasako,kad tuoj gris ir isbega.. Ir likau as prie staliuko su tais 2 bokalais alaus Sedziu ir galvoju,idomu,sugris jis ar ne,ar tiesiog eme ir pabego Bet neilgai trukus jis sygrizo Pasakes,kad pamirso sumoketi uz masinos stovejima Abu saldziai pasijuokem is tokios kurioziskos situacijos
wilmantė
2009/10/03 22:10:29 22:10:29
ši istorija geriausia (iš visų čia esančių) kaip tikras anekdotas
pati negaliu pasigirti, kad kažkas tokio įdomesnio yra nutikę.. nors.. galiu pasisakyt..
vieną gražią vasaros dienelę susitikau su tokiu vaikinu; viskas iš pradžių buvo šaunu - pasivaikščiojimai gamtoje, važinėjimasis po miestą ir pan. Kaip sakoma, kalba liejosi laisvai, lb viskas atitiko ir patiko.. jau buvau bepagalvojus, kad pasimatymas vertas 10 balų, kad sutikau nuostabų žmogų, iki kol... Jis nusprendė mane pabučiuot.. Prieš tai ištarė : "o žinai, aš norėčiau tave pabučiuot" ir puolė į lūpas.. Spėjau sureaguot ir greit nusisukau ir jį atstūmiau.. galbūt galit pagalvot, kad esu kokia šventuolė.. bet .. tas žmogus tuo momentu lb pasikeitė - patapo kažkuo kitu, ir tą lb pajutau.. Norėjau jau nutraukti pasimatymą, bet susitvardžiau, jis atsiprašė.. po to kalbėjomės iki paryčių.. ir bučiavomės.. .......
taip, su juo buvo ir daugiau pasimatymų.. tik bučiniai.. bet buvo nuostabu, tačiau greit supratau, kad vis dėlto - jis ne man ir aš ne jam.. baigėsi draugystė..
moralas: nesibučiuokit per pirmą pasimatymą lb retos išimtys, kad po to santykiai būtų rimti..
ieva
2009/10/03 22:38:44 22:38:44
A6 tai irgi nesibučiuoju, tik po kokio mėnesio pasibučiuoju. Bet seksas būna per pirmą pasimatymą
mantisimo
2009/10/05 12:34:37 12:34:37
Oho kokis Vaivitos nuotykis ar cia vienas is idomiausiu pasimatymu As i sita foruma rasau pirma karta, tai labai nesupykit jeigu kazkas kazkam nepatiks As i pasimatymus daznai vaikstau, nes taip ar taip nera ka veikti vakarais. Sedziu ir galvoju kuris cia pasimatymas buvo linksmiausias, nes per kiekviena pasimatyma sugebu prisicirkinti Vienas is juokingiausiu, kai susitikau su mergina per radija skelbiamas zinutes. Nuvaziuoju i susitikimo vieta, laukiu kokio cia grazumo ir idealumo mergina pasirodys. Nes dar pries atvaziuojant gavau perspejancia zinute, jeigu jai nepatiksiu su manim ji niekur nevaziuos. Tai va, sedziu laukiu.. Ateina mergina, labas - labas. Mano vardas - Sandra, o as sakau mano vardas Ciunga cianga Idemiai apziuri mane nuo galvos iki koju. Sakau: - Ar tinku? Ji: taip. Tada valio lekiam i kavine. Nuvaziavom i kavos ir arbatus namus. Snekam bendraujam apie studentiska gyvenima, apie pasimatymu kieki ir sutiktu vaikinu skaiciu Viskas kaip ir smagu, stumiu saldytuva i nakti ir nesikraunu, viskas jai limpa ir tinka. Klausiu: Ka noretum nuveikti? Ji- nezinau, siulyk. Na galvoju, gerai pasiulysiu. Negaila. Siulau nuvaziuoti prie juros, i kita kavine, kluba. Niekas netinka.. f*ck galvoju ka cia dar pasiulyti? Vyno pas mane. Irgi netinka Bet tada paskutine krizine minute man gime isganinga mintis padaryti jai staigmena kokios dar neturejo Sedom ir nuvaziavom i viena vieta, kur mociutes kepa ir daro labai "skanius" beliasus. Nupirkau beliasa uz 1 lt. Mergina labai patenkinta, sake kad skanus cebureka. As nznau pats nevalgiau Tiesa ta cebureka suvalge lauke kad masinoi tauku nepritaskytu. Sedziu zviegiu iki negaliu Galvoju cirkas jau baiges, vezu ta mergaite namo ir skirstomes savo keliais. Bet sitoje vietoje as labai stipriai klydau, cirkas dar nesibaige. Parvezu as ja iki namu, ji sedi masinoi nelipa-stumia kazka. Galvoju kas yra ko nelipi Mykia mykia neismykia nieko. Sakau: tai gal tu ir pasimyleti dar nori????! Ji sako: na noreciau. What??? Toli vaziuoti nereikejo pasukom i tamsesni kiema ir davem judesi Oralinis no1, nei viena dar labiau nenustebino. Va taip ir baiges sitas pirmas musu susitikimas. Veliau dar gyvenime teko susipazinti su jos vaikinu Aisku dabar kas netingejo perskaityti mano rasineli, sakys: cia nesamone taip nebuvo ir nebuna. Bet patikekit tikrai taip buvo, netgi mano draugas gales paliudyti. Kadangi jam teko garbe irgi su ja susipazinti Tiesa jis ja pavaisino ne cebureku, o beliasu Aciu tiem kas skaitet Peace