Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisMūsų istorijos → Mano pasimatymo istorija

Mano pasimatymo istorija

mergina28

M

19 įrašai

2012/07/30 13:48:02 13:48:02

Daliadaluze: Na, mano istorija jau truputį apipelijus, bet, baigėsi jinai vedybom...
Einam Nemuno krantine, net nežinau, ar išvis noriu su tuo žmogum kur nors eiti, bet, kol kas pakeliui... Staiga, praskrisdama žuvėdra man ant peties palieka...blyną. Sustojau, ir galvoju, ką dabar daryt, bet, jei jis nusijuoks, tai apsisuku, ir-į kitą pusę...O jis, raudamas žolę:"tai dar gerai, kad karvės neskraido...".
Tą vakarą vaikščiojom iki tamsos, po to buvo daug pasivaikščiojimų...
Dabar esu palikta trijų vaikų mama. Matyt, neužteko tokio požiūrio, kad kartu pasentume:)

va cia su tom karvem tai gerai

ieva

I

96405 įrašai

2012/07/30 14:12:33 14:12:33

mergina28:
Daliadaluze: Na, mano istorija jau truputį apipelijus, bet, baigėsi jinai vedybom...
Einam Nemuno krantine, net nežinau, ar išvis noriu su tuo žmogum kur nors eiti, bet, kol kas pakeliui... Staiga, praskrisdama žuvėdra man ant peties palieka...blyną. Sustojau, ir galvoju, ką dabar daryt, bet, jei jis nusijuoks, tai apsisuku, ir-į kitą pusę...O jis, raudamas žolę:"tai dar gerai, kad karvės neskraido...".
Dabar esu palikta trijų vaikų mama. Matyt, neužteko tokio požiūrio, kad kartu pasentume:)

nu bet paziurejus i tavo nuotrauka tai tu irgi gera karve

ieva

I

96405 įrašai

2012/07/30 18:17:34 18:17:34

Svečias:

Debilizmas

mergina28

M

19 įrašai

2012/07/30 20:13:23 20:13:23

Svečias:
mergina28:

o ko ziuri i karves zinai,vafliu gimes tortu nebusi kvailuti

senas hrienas

S

540 įrašai

2012/07/31 11:57:30 11:57:30

Svečias:
Svečias:

Debilizmas

Kam taip isizeisti. Gal cia komplimentas buvo

Liaudies ismintis byloja: kai kam ir kumele panele, ir darzine gimti namai.

jaucianti

J

452 įrašai

2012/08/03 21:23:18 21:23:18

Senas hrienas:
Svečias:
Svečias:

Debilizmas

Kam taip isizeisti. Gal cia komplimentas buvo

Liaudies ismintis byloja: kai kam ir kumele panele, ir darzine gimti namai.

Bet juk į tokius nesilygiuojam, taip?

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/18 13:22:56 13:22:56

Mangofruit: Ieškau vyro. Galantiško. Išsilavinusio. Subtilaus. Su geru humoro jausmu. Švelnaus. Nevedusio. Fiziniai aspektai: aukštas, atletiškas. Santykių tikslas – ilgalaikiai santykiai arba vedybos. Nedomina trumpalaikiai nuotykiai ir sekso paslaugų neteikiu. Daug maž taip sudėstau atsakymus į nesvarbu kurį pažinčių puslapį, išrenku šauniausią savo foto ir su dideliu entuziazmu esu pasiruošusi susipažinti. Taigi, praėjus 10 minučių nuo užsiregistravimo pradžios, gaunu pirmąjį laišką. „Esate labai graži moteris ir labai noriu su jumis susipažinti“, taip rašo pirmasis kandidatas į būsimus vyrus, apibūdinantis save verslininku. Nuotraukos nėra, amžiaus irgi, bet man atsako, kad yra pačiame gyvenimo gražume. Taigi, sutariame susitikti. Netoli mano namų( jeigu kas, apsidraudžiu save) kavinukėj. Ateinu į pasimatymą laiku, apžiūriu visus sėdinčius vyrus- būsimojo dar nėra. Pagaliau pamatau. Pasiūlo man kavos ir žiūri į laikrodį. Padavėjai nespėjus priimti užsakymo, man paaiškina, kad „laiko jis neturi (tik iki 22:00), pasiūlo viešbutį su pirtele (apie 50 km. nuo Klaipėdos) susipažinimui. Ir kalba grynu žemaitišku akcentu, griežtai. Aha, sako , tai blondinė matai. Ir įsistebeilija į mane. Po minutės komentuoja „Kai blondinių šaknys pradeda juoduoti, vadinas blondinės pradeda galvoti“ ir sukrizena, patenkintas savo „sąmoju“. Gal jau į kirpyklą metas, pagalvoju ir suklapsiu dažytomis blakstienomis. Vyriškis apie 55 metų, gal kokį porą mėnesių nesikirpęs, ant rankos dešinės rankos baltas ruožas nuo sutuoktuvių žiedo. Džinsai gal dar iš bėdos ir tiktų, bet va striukė man primena tas pirmąsias odines iš Turkijos vežtas ir mintyse suskaičiuoju, kad galėtų turėti apie 20 metų. Kas po striuke – nematau, be to ir noras dingo. Taigi, praryju verdančią kavą, ir paaiškinus, kad šiandien lygiai prieš valandą numirė močiutė, beveik bėgte bėgu pro duris. Išėjusi dar matau, kaip verslininkas sėda į apie 25 metų senumo ir spalvą nuo purvo praradusį automobilį ir išvažiuoja. Einu namo ir šypsausi. Ir sau sakau – pirma nesėkmė – ne nesėkmė.Ir aš su dideliu polėkiu toliau skaitau laiškus.....

Cia Jums, jei kada dar pasirodysit, laukti as moku
http://www.youtube.com/watch?v=GBQa-2ap ... re=related

man 38m. plius odines striukes amzius,kuri galesite nustatyti Jus pati, jei kada bus lemta susitikti

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume