2013/08/17 11:37:13 11:37:13
Sveikos, man 30-imt metų, esu netekėjusi moteris. Atėjo laikas, kai norėčiau sukurti šeimą, tik kažkaip labai sunku susirasti antrąją pusę. Kalbėjomės su draugėmis, kur ieškoti potencialaus draugo ar jaunikio be reikalo negaištant laiko. Tai daugelis iš jų nurodė, kad internetinės pažintys yra laiko gaišimas, kad juose daugiausiai lankosi meilužių ieškantys vyrai arba nepilnaverčiai vyrai. Aš dar nesu išbandžiusi tokio pažinčių būdo - ar verta? Kokia jūsų patirtis?
2013/08/17 11:52:11 11:52:11
Labas Paulina, mano patirtis, kad neverta gaisti laiko. Ypac cia. Man 25 metai, cia periodiskai prisiregistruodavau nuo 20 metu, tai galiu pasakyti, kad tragedija, o ne puslapis. Visus tuos metus nuolatiniai dalyviai sukinejasi, sexo nemokamo iesko. Geriau nueikt i koki bariuka ar i koki kluba istok (o cia neieskok - pasiskaityk temas "ar yra normaliu vyru") ir pasidarys viskas aisku.
2013/08/17 12:11:07 12:11:07
Bet ir bobos seis laikais. Kokiu nesamoniu prisigalvoja.Tokius reikalavimus issikele, kad net baisu. Registruokis, jai normalei bendrausi. O jei elgsiesi kaip durne taj tau atsakys tuo paciu. Cia buna tokiu 40meciu kurios per pirma pasimatyma lauzosi. Taj ce normalu? Padevetos, visokiu vaiku prisidariusios ir kazka is saves lauze. Zeuru.
2013/08/17 12:31:58 12:31:58
Man ne 30imt, 40 metų. Šiame portale esu daugiau kaip metus, bet mąstau vis dažniau apie išsiregistravimą. Esu išsiskyrusi, auginu du vaikus. Atvirai apie tai rašau anketoje... Tai vyrai, kurie manimi susidomėjo - blogiau nei tragedija. 40-50mečiai, kelis kartus išsiskyrę, nieko nedirbantys... vingių Jonai.. Kava pavaišinti nesugeba, iškart sexo reikalauja. Nežinau, gal čia man vienai taip nesiseka, bet esu labai nusivylusi šituo puslapiu...
2013/08/17 15:29:36 15:29:36
Svečias: Bet ir bobos seis laikais. Kokiu nesamoniu prisigalvoja.Tokius reikalavimus issikele, kad net baisu. Registruokis, jai normalei bendrausi. O jei elgsiesi kaip durne taj tau atsakys tuo paciu. Cia buna tokiu 40meciu kurios per pirma pasimatyma lauzosi. Taj ce normalu? Padevetos, visokiu vaiku prisidariusios ir kazka is saves lauze. Zeuru.
Matai, kokiu princu cia besama Vien del ju verta registruotis Tik nepamirsk sexo duoti per pirma pasimatyma, mainais gonoreja gausi, kad nebutu visai nachaliavai
2013/08/17 15:31:20 15:31:20
Svečias: Man ne 30imt, 40 metų. Šiame portale esu daugiau kaip metus, bet mąstau vis dažniau apie išsiregistravimą. Esu išsiskyrusi, auginu du vaikus. Atvirai apie tai rašau anketoje... Tai vyrai, kurie manimi susidomėjo - blogiau nei tragedija. 40-50mečiai, kelis kartus išsiskyrę, nieko nedirbantys... vingių Jonai.. Kava pavaišinti nesugeba, iškart sexo reikalauja. Nežinau, gal čia man vienai taip nesiseka, bet esu labai nusivylusi šituo puslapiu...
Cia visi tokie, ne tau vienai taip nuskyla.... Mano drauge susirado cia ale padoru, tai visus namus apvoge po savaites
2013/08/17 16:55:59 16:55:59
Ei, 40metės gal į save pasižiūrėkit? Ar žinot, kad vyrų LT mažiau negu moterų? Kam man tasytis su kelis vaikus turincia 40mete, kai galiu pakabint 20metę? Gal į realybę kreipkit dėmesį bent šiek tiek. Kam man celiulitinė, kelis vaikus auginanti bobutė, kai galiu jauno kraujo gaut? Šakės, durnumas kai kurių moterų...
2013/08/17 20:54:28 20:54:28
Svečias: Ei, 40metės gal į save pasižiūrėkit? Ar žinot, kad vyrų LT mažiau negu moterų? Kam man tasytis su kelis vaikus turincia 40mete, kai galiu pakabint 20metę? Gal į realybę kreipkit dėmesį bent šiek tiek. Kam man celiulitinė, kelis vaikus auginanti bobutė, kai galiu jauno kraujo gaut? Šakės, durnumas kai kurių moterų...
tau ant proto celiulitas, atsirado matai is nakvynes namu puskvailis:roll: sperma smegenis spaudzia, nes nieks neduoda, ane???
2013/08/18 07:42:17 07:42:17
Svečias: Ei, 40metės gal į save pasižiūrėkit? Ar žinot, kad vyrų LT mažiau negu moterų? Kam man tasytis su kelis vaikus turincia 40mete, kai galiu pakabint 20metę? Gal į realybę kreipkit dėmesį bent šiek tiek. Kam man celiulitinė, kelis vaikus auginanti bobutė, kai galiu jauno kraujo gaut? Šakės, durnumas kai kurių moterų...
O kiek paciam metu?
2013/08/18 08:20:36 08:20:36
Svečias: Svečias: Ei, 40metės gal į save pasižiūrėkit? Ar žinot, kad vyrų LT mažiau negu moterų? Kam man tasytis su kelis vaikus turincia 40mete, kai galiu pakabint 20metę? Gal į realybę kreipkit dėmesį bent šiek tiek. Kam man celiulitinė, kelis vaikus auginanti bobutė, kai galiu jauno kraujo gaut? Šakės, durnumas kai kurių moterų...
tau ant proto celiulitas, atsirado matai is nakvynes namu puskvailis:roll: sperma smegenis spaudzia, nes nieks neduoda, ane???
Cia tom putojanciom - 45 metai man Vadinkit, kaip norit, pusdurniu, puskvailiu. O pykstat, nes teisybe pasakiau - kam jus tokios reikalingos su vaiku kraicias, celiulitais, durnu charakteriu ir t.t. Jeigu jaunos su manim pasiraso, tai kam man su jumis trankytis? Pykit, pykit uz teisybe
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume