Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Ar verta gaišti laiką internetinėse pažintyse?

Ar verta gaišti laiką internetinėse pažintyse?

Paulina30

P

3 įrašai

2013/08/18 08:42:08 08:42:08

Hmmm, o čia taip normalu šiose internetinėse pažintyse įžeidinėti vienas kitą? Aš vaikučių neturiu, bet man atrodo normalu, kad moterys, net ir turinčios vaikų ar išsiskyrusios nori meilės, supratimo ir gražių santykių... Ir nebūtina iš jų visaip šaipytis ir versti jaustis jas žemesnėmis. Yra visokių vyrų ir visokių moterų - vieniems reikia jaunesnių, kitiems su didesne patirtim...

ieva

I

96405 įrašai

2013/08/18 15:17:50 15:17:50

Paulina30: Hmmm, o čia taip normalu šiose internetinėse pažintyse įžeidinėti vienas kitą? Aš vaikučių neturiu, bet man atrodo normalu, kad moterys, net ir turinčios vaikų ar išsiskyrusios nori meilės, supratimo ir gražių santykių... Ir nebūtina iš jų visaip šaipytis ir versti jaustis jas žemesnėmis. Yra visokių vyrų ir visokių moterų - vieniems reikia jaunesnių, kitiems su didesne patirtim...

Kas ce ka izeidyneja. Bobos piksta kad kaskas teisibe pasake. As visada kabinu tas pagivenuses mamites. Per pirma pasimatima pasiraso masinoj pasimilet. Jokios savigarbos neturi. Ce registruotas esu 5 metus. Acimenu buvo toke veikeje ugnele. Taj su ja per antra pasimatima pasimilejom. Paskuj aiskino ji kitom kat to darit negalima. Isverstaskure zodziu. O seip daug tokiu mamiciu per pirma pasimatima duoda.

ieva

I

96405 įrašai

2013/08/18 16:20:46 16:20:46

Svečias:
Paulina30: Hmmm, o čia taip normalu šiose internetinėse pažintyse įžeidinėti vienas kitą? Aš vaikučių neturiu, bet man atrodo normalu, kad moterys, net ir turinčios vaikų ar išsiskyrusios nori meilės, supratimo ir gražių santykių... Ir nebūtina iš jų visaip šaipytis ir versti jaustis jas žemesnėmis. Yra visokių vyrų ir visokių moterų - vieniems reikia jaunesnių, kitiems su didesne patirtim...

Kas ce ka izeidyneja. Bobos piksta kad kaskas teisibe pasake. As visada kabinu tas pagivenuses mamites. Per pirma pasimatima pasiraso masinoj pasimilet. Jokios savigarbos neturi. Ce registruotas esu 5 metus. Acimenu buvo toke veikeje ugnele. Taj su ja per antra pasimatima pasimilejom. Paskuj aiskino ji kitom kat to darit negalima. Isverstaskure zodziu. O seip daug tokiu mamiciu per pirma pasimatima duoda.

ir tuos 5 metus su visom taip prastai dulkinais ir nei vienos nepatenkinai,kad nei viena toliau nepasirase tolesniam sexui ar draugystei? eik tu nabasnyke su nutysusiais kiausais ir nepasistojanciu pimpiu

ieva

I

96405 įrašai

2013/08/18 16:26:53 16:26:53

Save laikau daug maz normaliu vyruku, be zalingu iprociu, dirbantis, 32 m. Bet i moteru puse nebelabai ir norisi ziureti. Mandrios, naglos, kodel as cia turiu daryti ta, kodel ana, i jokius kompromisus neina. Mat jos yra moterys ir turi pataikauti, kaip suniukas is paskos lakstyti, mat ji nori buti uzkariauta.
O jei moteris jau turi vaiku, tai jau skaitausi kiaule, jei atsargiai veliuosi i santykius su ja. Turiu lyg niekur nieko, is kart susidraugauti su vaiku, vaikai juk gyvenimo geles ir is viso, kaip cia vaikas is vis kliutis gali buti. Akis drasko, ir jokio supratingumo, jog vyras neturi to instikto, jog pamates vaika tuoj issilydo, puola ji visaip kalbinti myluoti ir t.t.

Toks jausmas, jog viskas i vienus vartus, tik duok duok ir duok, suprask, uzjausk, isklausyk, toleruok , ir t.t. ir t.t. Ok, didziaja dalim vyras toks ir turi buti, bet kai kazko nors truputi nori atgal, tai sulauki tik akiu draskymo, jokiu kompromisu, kodel as cia turiu daryti ta , kodel ana.

Ai, vienas esi, tai zinai kad esi vienas. Yra darbas yra pomegiai, nebelabai to laiko ir belieka moterims. O ir kam? Kad vakare tureciau isklausyti visokias depresijas, kaip praejo diena, kaip ten kazkas kreivai paziurejo, kaip ten kas didziai izeide, toleruok visokias ten nuotaiku kaitas. O jei kas atsitinka , tai kas buna kaltas , tai aisku visada kalciausias lieka vyras. Kuriems galams man tas kryzius...

ieva

I

96405 įrašai

2013/08/18 17:08:21 17:08:21

Svečias:
Svečias:

ir tuos 5 metus su visom taip prastai dulkinais ir nei vienos nepatenkinai,kad nei viena toliau nepasirase tolesniam sexui ar draugystei? eik tu nabasnyke su nutysusiais kiausais ir nepasistojanciu pimpiu

visos butu pasirase ale nenorejau pac. Toke Skorpe vaidino baise pone taj per pirma pasimatima kojas praskete. isverstaskure irgi. Kam man tos senos tundros reikalingos. Seip del smagumo tik.

bicukas

B

1 įrašai

2013/08/18 17:58:49 17:58:49

Bobos dabar is viso ispindeje. Per 2 metus permiegojau su 150,tai kad gauti oralini su ciulpimu,reikia pastangu ideti. Anksciau to nebudavo. Db blyn kavos jos nori, dar ko nors. Aj, vopce pacios nezino ko nori.Bet as tai bet kuria galiu pasiguldyti, nedurnas esu.

ieva

I

96405 įrašai

2013/08/18 19:37:44 19:37:44

Matyt esi tikras vyras, o ką mama sako? Per 150 bobų, su kuriomis permiegojai dar ne riba, tiesa?

ieva

I

96405 įrašai

2013/08/18 21:13:56 21:13:56

Svečias:
Svečias:
Svečias: Ei, 40metės gal į save pasižiūrėkit? Ar žinot, kad vyrų LT mažiau negu moterų? Kam man tasytis su kelis vaikus turincia 40mete, kai galiu pakabint 20metę? Gal į realybę kreipkit dėmesį bent šiek tiek. Kam man celiulitinė, kelis vaikus auginanti bobutė, kai galiu jauno kraujo gaut? Šakės, durnumas kai kurių moterų...

tau ant proto celiulitas, atsirado matai is nakvynes namu puskvailis:roll: sperma smegenis spaudzia, nes nieks neduoda, ane???

Cia tom putojanciom - 45 metai man Vadinkit, kaip norit, pusdurniu, puskvailiu. O pykstat, nes teisybe pasakiau - kam jus tokios reikalingos su vaiku kraicias, celiulitais, durnu charakteriu ir t.t. Jeigu jaunos su manim pasiraso, tai kam man su jumis trankytis? Pykit, pykit uz teisybe

asile, kad tu senas diedas tai jauniklei reikalingas??? kiek babkiu suploji, kad ji uzsimerkus tau kojas paskestu?

ieva

I

96405 įrašai

2013/08/19 05:33:24 05:33:24

Kai buvote jaunos, nemažas babkes už jus ir klojome, tad nevaidinkite čia kažko tai tokio, ko apskritai nėra. Būdamos jaunos gerai nusidulkinote, o dabar galite ir atsipūsti - pailsėti ir be to sekso. Kai buvote jaunos į bendraamžius nežiūrėjote - tik į diedus, o dabar mūsų eilė su jauniklėmis gyvenimą užbaigti. Babkių turime pakankamai, net nepilnametės lipa, bet tenka jų paprašyti metelių kitų palaukti kol bus pilnametės.

ieva

I

96405 įrašai

2013/08/19 06:26:04 06:26:04

O man 29 metai, manau save irgi galiu priskirti prie normalių vyrų. Mano anketoje aiškiai parašyta, kad santykių su vaikų turinčiomis moterimis neįsivaizduoju. Tai kad jūs žinotumėte, kiek aš esu susilaukęs visokių komentarų, koks šiknius ir kiaulė aš esu... o aš tik nenoriu švaistyti nei savo, nei tų jaunų ar nejaunų mamų laiko. galit smerkt mane kiek norit, bet svetimų vaikų nenorėčiau prižiūrėti. Norėčiau vesti vieną kartą, mylėti žmoną ir būti mylimas, turėti savų vaikučių. Bet tas jaunų mamyčių aršumas tiesiog glumina. Vieniems patinka liesos merginos, kitiems - apkūnios... kodėl aš tiesiai šviesiai pasakydamas kas ir kaip, susilaukiu tokių replikų? Man svetimas vaikas yra tabu. Tikrai niekaip nesmerkiu išsiskyrusių moterų ar merginų, susilaukusių vaikų ne santuokoje, bet noriu rinktis moterį, kuri būtų "tabula rasa" man

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume