Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Prašau patarimo

Linute

L

19 įrašai

2012/08/14 15:43:48 15:43:48

Svečias: Normaliai čia visi moralų prirašė DD Bliamba, per tokius bernus kaip jūs normalios panos ir bėga iš šitos svetainės. Visi svajonių jaunikiai. Normali pana paaiškino kas ir kaip, tai pradėjo ją pulti kaip materialistę. Kai buvau iki 25 metų, aišku, man finansinis panos pajėgumas buvo dzin. Svarbu, na, patys suprantate, kas svarbu... Bet dabar vis labiau atkreikpiu dėmesį į visumą. Į panelės išorinį grožį, inteligenciją ir visa kita. Bliamba, čia kai parašot, tai man už visų vyrų giminė gėda. Pirmiausiai visi verkiat, kad moterys barakudos, bet kai moteris normaliai pasako apie savo pajamas ir ko tikėtųsi iš antros pusės, tai visi puolat, kad meterialistė, nors nesukrapštot lito jos kavai. Aš rgi tikiu lygiavos principu. Matyt, mergina nepesčia, jeigu taip susitvarkė gyvenimą. Tai aišku, ką ji veiks su tuo šleikom važinėjančiu baxūru arba prie kompo prisiklijavusiais bedarbiais, kurie nebent darbo biržos paskyrimu gali gatves pašluot.

Bent vienas toks atsirado Prie to galeciau prideti tik tai, kad zmogaus sugebejimas uzsidirbti tik patvirtina tai, kad zmogus moka suktis ir kritinese situacijose tikrai neprazus.

Aurimaz

A

150 įrašai

2012/08/14 15:47:47 15:47:47

Svečias:
Aurimaz:
Svečias: o pats tikriausiai 850 gauni ir ant 1000 gaunančių panų dantį grieži?

Aišku, griežiu Galėtų gauti kur kas daugiau - man dirbti nebereikėtų.

O prie ko čia mergų atlyginimas ir tavo nedarbas?

Kvailai paklausei, kvailą ir atsakymą gavai.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2012/08/14 15:56:12 15:56:12

Bet kaip sunku kai kuriems žmonėms gyventi. Vis bandyti save lyginti, sukt galvą kas kokią/kokį susirado ir patiems stengtis prilygti, o geriausia išvis perspjauti. Autore kalbate apie tai jog jūs negalite pasigirti „tokiais trofėjais“ kaip jūsų draugės/pažįstamos, o aš manau priešingai – jūs turite būtent tokius „trofėjus“ kokių norėjote ir kokių siekėte(mokslas, karjera, finansinis stabilumas ir socialinis statusas), tad ar gali medžioklis pykti ant kažko, kad nenušovė matyto elnio – jeigu šautuvą savo laisva valia jis palikęs namie? Kita vertus gal iš jūsų pozicijos ir atrodo, kad tai yra draugių trofėjus, tačiau aš sakyčiau, kad jos pačios greičiau tėra trofėjai, tik nesakykite, jog vis dar naiviai tikite, kad jūsų rikiuojami kandidatai be žmonos neturi nors keleto meilužių.
Turiu pažįstamą, kuris susituokė 19 metų su mergina, kuria bendravo gal kiek daugiau nei 3 mėnesiai vien todėl, kad irgi buvo kilęs iš jūsų vardintos „prestižinės“ šeimos ir tėvas jam vedus pažadėjo savo imperiją – užtruko gal 2 metus, išsiskyrė ir toliau sau laimingas skaičiuoja meilužes.

Ieškote jūs pagrįstai, nemanau to ginčyti, čia vėlgi atsiranda vienas niuansas – nemanau, kad yra įmanoma surasti bendrų sąlyčio taškų santykiams kurti, kad ir su vienodo statuso žmogumi, jeigu tas statusas jam nukrito iš dangaus(suprask gimdytojų uždirbtas), paprastai be to jie daugiau nieko neturi.
Auksinė taisyklė,- jeigu siekiama kapitalo – pamirškim jausmus, kur jausmai – ten kapitalas užmirštas. Tiesa ir amžius toks, kad tie, kurie jau kažko pasiekę yra įsipareigoję, o tie kurie laisvi dar įkalnėje ir jaunesni, tačiau jeigu tikrai pati visko pasiekėte savo jėgomis tą žmogaus potencialą turėtumėte gana nesunkiai pastebėti – svarbiausia apsidairyti.

ieva

I

96405 įrašai

2012/08/14 17:02:19 17:02:19

Aurimaz:

Kvailai paklausei, kvailą ir atsakymą gavai.

wau, dabar tu jau varžaisi kas kvailesnis?

Aurimaz

A

150 įrašai

2012/08/14 17:44:49 17:44:49

Aha. Pirmauti visada malonu

ieva

I

96405 įrašai

2012/08/14 18:33:13 18:33:13

Aurimaz: Aha. Pirmauti visada malonu

Tai kad tu nepirmauji.
Kaip toje Akvariumo dainoje: ne priekyje, ne centre ir net ne pačioje uodegoje..

ieva

I

96405 įrašai

2012/08/14 20:14:38 20:14:38

deepsorrow: Bet kaip sunku kai kuriems žmonėms gyventi. Vis bandyti save lyginti, sukt galvą kas kokią/kokį susirado ir patiems stengtis prilygti, o geriausia išvis perspjauti. Autore kalbate apie tai jog jūs negalite pasigirti „tokiais trofėjais“ kaip jūsų draugės/pažįstamos, o aš manau priešingai – jūs turite būtent tokius „trofėjus“ kokių norėjote ir kokių siekėte(mokslas, karjera, finansinis stabilumas ir socialinis statusas), tad ar gali medžioklis pykti ant kažko, kad nenušovė matyto elnio – jeigu šautuvą savo laisva valia jis palikęs namie? Kita vertus gal iš jūsų pozicijos ir atrodo, kad tai yra draugių trofėjus, tačiau aš sakyčiau, kad jos pačios greičiau tėra trofėjai, tik nesakykite, jog vis dar naiviai tikite, kad jūsų rikiuojami kandidatai be žmonos neturi nors keleto meilužių.
Turiu pažįstamą, kuris susituokė 19 metų su mergina, kuria bendravo gal kiek daugiau nei 3 mėnesiai vien todėl, kad irgi buvo kilęs iš jūsų vardintos „prestižinės“ šeimos ir tėvas jam vedus pažadėjo savo imperiją – užtruko gal 2 metus, išsiskyrė ir toliau sau laimingas skaičiuoja meilužes.

Ieškote jūs pagrįstai, nemanau to ginčyti, čia vėlgi atsiranda vienas niuansas – nemanau, kad yra įmanoma surasti bendrų sąlyčio taškų santykiams kurti, kad ir su vienodo statuso žmogumi, jeigu tas statusas jam nukrito iš dangaus(suprask gimdytojų uždirbtas), paprastai be to jie daugiau nieko neturi.
Auksinė taisyklė,- jeigu siekiama kapitalo – pamirškim jausmus, kur jausmai – ten kapitalas užmirštas. Tiesa ir amžius toks, kad tie, kurie jau kažko pasiekę yra įsipareigoję, o tie kurie laisvi dar įkalnėje ir jaunesni, tačiau jeigu tikrai pati visko pasiekėte savo jėgomis tą žmogaus potencialą turėtumėte gana nesunkiai pastebėti – svarbiausia apsidairyti.

Va, matote, autore, dar vienas patarimas žiūrėti į perspektyvius jaunesnius vaikinus. Beje, kur jūs dingote? Aš žinau, kad tokių {didžiai gerbiamų} vyrų kaip Aurimėlio ar Lorenciano pasisakymai gali užgauti, tačiau siūlyčiau į juos nekreipti dėmesio. Kaip suprantame profesinį ir materialinį gyvenimą jūs susitvarkėte, dabar teliko širdies reikalai. Siūlyčiau jums bandyti laimę čia, bet matote kad normalių ir nenormalių vyrų santykis pagal pasisakymus 20:80. Taigi jums rinktis, ar norite čia pasimurkdyti.

ieva

I

96405 įrašai

2012/08/14 20:19:45 20:19:45

Svečias: Man 28, taigi beveik autores metu. Buvo ir pas mus universitete tokiu moksliukiu, kurios be knygu nieko daugiau nematydavo. Nors kitos paneles spedavo ir pasimokyti, i knygas paskaityti, ir ansambliuose dalyvauti, ir i visokius zygiu eidavo. Nu pykit nepykit, bet nei su viena tu moksliukiu nesusideciau ir dabar. Buvo grupes susitikimas, tai baisiausiai pasikele, jos ten atseit karjera padare, pinigu kaip sieno, as labai aukstai, o jus visi man po kojom. Turim ir mes tuos darbus, butu gal dar ir nenusipirkom, bet pavazinejom, visi beveik su antrom pusem, kas vede, kas ne, bet gyvenimai sutvarkyti. Ir yra apie ka pasikalbeti su kitais. O sitos tai padebesiais skrajoja, o apie gyvenima ir siaip pasikalbeti neiseina. Tuoj prasideda smerkimas, vertinimas, saves iskelimas ir pan. Ai, geriau jau as turesiu paprasta faina panele, su kuria kartu univerke baigiau ir barake paskutini desros gabala dalinausi, kuri mane supras, myles, o dabar kartu dirbam, pataupom, keliaujam, valgi gaminam, nei tokia nuo realybes atitrukusia mimoza. Dar turbut ir pries mylejimasi ji mane ivertins, kiek as ir mano kunas jos vertas. Ir neduok Dieve jai pasirodysiu jos nevertas

DD geriausias pasisakymas. Didžiausia siekiamybė - gelbėjimosi rato lašinių kiekis aplink pilvą ir dešrigalis su "paprastute" šalia Įvertinkit, kad autorė viena iš savo pajamų nusipirko butą, o jūs nesugebat iš dviejų asmenų pajamų nusipirkt. Tik lūzeriai gali tokias nesąmones rašyt. Jeigu patinka gyvent su apgraužtais dešrigaliais, tai gyvenkit. Ir kirminams šūdo krūvoj gerai DD

ieva

I

96405 įrašai

2012/08/14 20:57:43 20:57:43

Svečias:
Svečias: Man 28, taigi beveik autores metu. Buvo ir pas mus universitete tokiu moksliukiu, kurios be knygu nieko daugiau nematydavo. Nors kitos paneles spedavo ir pasimokyti, i knygas paskaityti, ir ansambliuose dalyvauti, ir i visokius zygiu eidavo. Nu pykit nepykit, bet nei su viena tu moksliukiu nesusideciau ir dabar. Buvo grupes susitikimas, tai baisiausiai pasikele, jos ten atseit karjera padare, pinigu kaip sieno, as labai aukstai, o jus visi man po kojom. Turim ir mes tuos darbus, butu gal dar ir nenusipirkom, bet pavazinejom, visi beveik su antrom pusem, kas vede, kas ne, bet gyvenimai sutvarkyti. Ir yra apie ka pasikalbeti su kitais. O sitos tai padebesiais skrajoja, o apie gyvenima ir siaip pasikalbeti neiseina. Tuoj prasideda smerkimas, vertinimas, saves iskelimas ir pan. Ai, geriau jau as turesiu paprasta faina panele, su kuria kartu univerke baigiau ir barake paskutini desros gabala dalinausi, kuri mane supras, myles, o dabar kartu dirbam, pataupom, keliaujam, valgi gaminam, nei tokia nuo realybes atitrukusia mimoza. Dar turbut ir pries mylejimasi ji mane ivertins, kiek as ir mano kunas jos vertas. Ir neduok Dieve jai pasirodysiu jos nevertas

DD geriausias pasisakymas. Didžiausia siekiamybė - gelbėjimosi rato lašinių kiekis aplink pilvą ir dešrigalis su "paprastute" šalia Įvertinkit, kad autorė viena iš savo pajamų nusipirko butą, o jūs nesugebat iš dviejų asmenų pajamų nusipirkt. Tik lūzeriai gali tokias nesąmones rašyt. Jeigu patinka gyvent su apgraužtais dešrigaliais, tai gyvenkit. Ir kirminams šūdo krūvoj gerai DD

Tai kad mano ,,paprastute'' Medicinos akademija baige, o ringiu pas ja jokiu nebuvo ir nenusimato. Sokeja buvusi Cia gal pagal save sprendziat, ane? O buta nusipirksim, nematau komplekso, kad pora metu po baigimo jo neturim. Ne visiem materialiniai dalykai pirmoj vietoj. Labai smagu bendra ateiti ir materialine gerove kurti kartu su miela moterimi, nereikia man svetimo gatavo.

Aurimaz

A

150 įrašai

2012/08/14 21:33:34 21:33:34

Svečias:
Aurimaz: Aha. Pirmauti visada malonu

Tai kad tu nepirmauji.
Kaip toje Akvariumo dainoje: ne priekyje, ne centre ir net ne pačioje uodegoje..

Būtent. Jeigu jau aš nepirmauju kvailumo varžybose, tai logiška, kad kažkas kitas.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume