Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Prašau patarimo

ieva

I

96405 įrašai

2012/08/14 05:40:59 05:40:59

Aurimaz:
Svečias: Normaliai čia visi moralų prirašė DD Bliamba, per tokius bernus kaip jūs normalios panos ir bėga iš šitos svetainės. Visi svajonių jaunikiai. Normali pana paaiškino kas ir kaip, tai pradėjo ją pulti kaip materialistę. Kai buvau iki 25 metų, aišku, man finansinis panos pajėgumas buvo dzin. Svarbu, na, patys suprantate, kas svarbu... Bet dabar vis labiau atkreikpiu dėmesį į visumą. Į panelės išorinį grožį, inteligenciją ir visa kita. Bliamba, čia kai parašot, tai man už visų vyrų giminė gėda. Pirmiausiai visi verkiat, kad moterys barakudos, bet kai moteris normaliai pasako apie savo pajamas ir ko tikėtųsi iš antros pusės, tai visi puolat, kad meterialistė, nors nesukrapštot lito jos kavai. Aš rgi tikiu lygiavos principu. Matyt, mergina nepesčia, jeigu taip susitvarkė gyvenimą. Tai aišku, ką ji veiks su tuo šleikom važinėjančiu baxūru arba prie kompo prisiklijavusiais bedarbiais, kurie nebent darbo biržos paskyrimu gali gatves pašluot.

Klausyk, kokios problemos? Džiaukis, kad mes pasistengėme pirma tavęs, pavadinome ją materialiste - tau beliko užėjus pasipiktinti mumis ir taip parodyti, koks tu supratingas jos atžvilgiu. Ir netgi panašus savo turtais. Dabar belieka pradėti susirašinėti su panele, kviesti į pasimatymą ir po poros savaičių skirti vestuvių datą

Tai kad neberašo jinai, tai ką man kviest? DD Išvaikėt.

ieva

I

96405 įrašai

2012/08/14 05:58:08 05:58:08

Svečias: Normaliai čia visi moralų prirašė DD Bliamba, per tokius bernus kaip jūs normalios panos ir bėga iš šitos svetainės. Visi svajonių jaunikiai. Normali pana paaiškino kas ir kaip, tai pradėjo ją pulti kaip materialistę. Kai buvau iki 25 metų, aišku, man finansinis panos pajėgumas buvo dzin. Svarbu, na, patys suprantate, kas svarbu... Bet dabar vis labiau atkreikpiu dėmesį į visumą. Į panelės išorinį grožį, inteligenciją ir visa kita. Bliamba, čia kai parašot, tai man už visų vyrų giminė gėda. Pirmiausiai visi verkiat, kad moterys barakudos, bet kai moteris normaliai pasako apie savo pajamas ir ko tikėtųsi iš antros pusės, tai visi puolat, kad meterialistė, nors nesukrapštot lito jos kavai. Aš rgi tikiu lygiavos principu. Matyt, mergina nepesčia, jeigu taip susitvarkė gyvenimą. Tai aišku, ką ji veiks su tuo šleikom važinėjančiu baxūru arba prie kompo prisiklijavusiais bedarbiais, kurie nebent darbo biržos paskyrimu gali gatves pašluot.

Miela autore, kaip matote jau atsirado jums tinkamas kavalierius, kuris ivertins visus jusu privalumas. Gal per stebukla net ir is pirmu ranku, t.y.nenusivalkiojes ir nenusidevejes . Ciupkit ji kuo greiciau, nuveskit uz savo keturzenkli atlyginima i geriausia restorana ir svajoniu jauniki jau turite O DP susimes po 5 Lt dovanai vokelyje

ieva

I

96405 įrašai

2012/08/14 06:09:47 06:09:47

Man 28, taigi beveik autores metu. Buvo ir pas mus universitete tokiu moksliukiu, kurios be knygu nieko daugiau nematydavo. Nors kitos paneles spedavo ir pasimokyti, i knygas paskaityti, ir ansambliuose dalyvauti, ir i visokius zygiu eidavo. Nu pykit nepykit, bet nei su viena tu moksliukiu nesusideciau ir dabar. Buvo grupes susitikimas, tai baisiausiai pasikele, jos ten atseit karjera padare, pinigu kaip sieno, as labai aukstai, o jus visi man po kojom. Turim ir mes tuos darbus, butu gal dar ir nenusipirkom, bet pavazinejom, visi beveik su antrom pusem, kas vede, kas ne, bet gyvenimai sutvarkyti. Ir yra apie ka pasikalbeti su kitais. O sitos tai padebesiais skrajoja, o apie gyvenima ir siaip pasikalbeti neiseina. Tuoj prasideda smerkimas, vertinimas, saves iskelimas ir pan. Ai, geriau jau as turesiu paprasta faina panele, su kuria kartu univerke baigiau ir barake paskutini desros gabala dalinausi, kuri mane supras, myles, o dabar kartu dirbam, pataupom, keliaujam, valgi gaminam, nei tokia nuo realybes atitrukusia mimoza. Dar turbut ir pries mylejimasi ji mane ivertins, kiek as ir mano kunas jos vertas. Ir neduok Dieve jai pasirodysiu jos nevertas

ieva

I

96405 įrašai

2012/08/14 06:15:57 06:15:57

Svečias:

Juk ketutiolikos metų aš mokiausi, daug skaičiau, eidavau į teatrus, tobulinau kulinarinius sugebėjimus, o ne voliodavausi patvoriais su neaiškaus tipo vyriškiais (skirtingai nuo dabartinių jų žmonų).

Matyt ne mokydavotes, o pro langa su pavydu ziuredavote, kad taip gerai zinote, ka kitos paneles darydavo. Labai greitai jau esate klijuoti etiketes Tai apie jus irgi kai ka pasako. Nemanau, kad ,,tokiu tevu vaikai'' patvorines susirinko. O kad jos uzdirba maziau nei jus, ju blogesnemis nuo to nepadaro. Nuolaidumas, moteriskumas kur kas vertingesnes savybes, nei mokejimas uzkalti pinigus.

54367id_Lorenzo1895

5

114 įrašai

2012/08/14 06:20:34 06:20:34

Svečias: Man 28, taigi beveik autores metu. Buvo ir pas mus universitete tokiu moksliukiu, kurios be knygu nieko daugiau nematydavo. Nors kitos paneles spedavo ir pasimokyti, i knygas paskaityti, ir ansambliuose dalyvauti, ir i visokius zygiu eidavo. Nu pykit nepykit, bet nei su viena tu moksliukiu nesusideciau ir dabar. Buvo grupes susitikimas, tai baisiausiai pasikele, jos ten atseit karjera padare, pinigu kaip sieno, as labai aukstai, o jus visi man po kojom. Turim ir mes tuos darbus, butu gal dar ir nenusipirkom, bet pavazinejom, visi beveik su antrom pusem, kas vede, kas ne, bet gyvenimai sutvarkyti. Ir yra apie ka pasikalbeti su kitais. O sitos tai padebesiais skrajoja, o apie gyvenima ir siaip pasikalbeti neiseina. Tuoj prasideda smerkimas, vertinimas, saves iskelimas ir pan. Ai, geriau jau as turesiu paprasta faina panele, su kuria kartu univerke baigiau ir barake paskutini desros gabala dalinausi, kuri mane supras, myles, o dabar kartu dirbam, pataupom, keliaujam, valgi gaminam, nei tokia nuo realybes atitrukusia mimoza. Dar turbut ir pries mylejimasi ji mane ivertins, kiek as ir mano kunas jos vertas. Ir neduok Dieve jai pasirodysiu jos nevertas

+1000
Labai teisingai.

ieva

I

96405 įrašai

2012/08/14 09:34:58 09:34:58

Lorenzo1895:
Svečias: Man 28, taigi beveik autores metu. Buvo ir pas mus universitete tokiu moksliukiu, kurios be knygu nieko daugiau nematydavo. Nors kitos paneles spedavo ir pasimokyti, i knygas paskaityti, ir ansambliuose dalyvauti, ir i visokius zygiu eidavo. Nu pykit nepykit, bet nei su viena tu moksliukiu nesusideciau ir dabar. Buvo grupes susitikimas, tai baisiausiai pasikele, jos ten atseit karjera padare, pinigu kaip sieno, as labai aukstai, o jus visi man po kojom. Turim ir mes tuos darbus, butu gal dar ir nenusipirkom, bet pavazinejom, visi beveik su antrom pusem, kas vede, kas ne, bet gyvenimai sutvarkyti. Ir yra apie ka pasikalbeti su kitais. O sitos tai padebesiais skrajoja, o apie gyvenima ir siaip pasikalbeti neiseina. Tuoj prasideda smerkimas, vertinimas, saves iskelimas ir pan. Ai, geriau jau as turesiu paprasta faina panele, su kuria kartu univerke baigiau ir barake paskutini desros gabala dalinausi, kuri mane supras, myles, o dabar kartu dirbam, pataupom, keliaujam, valgi gaminam, nei tokia nuo realybes atitrukusia mimoza. Dar turbut ir pries mylejimasi ji mane ivertins, kiek as ir mano kunas jos vertas. Ir neduok Dieve jai pasirodysiu jos nevertas

+1000
Labai teisingai.

Gal jos realybė per šviesmetį nuo tavo realybės su dešra atitrūkusios )))

Juk ji ir sako, kad nori žmogaus, kuris ją suprastų ir kurį ji suprastų. O ką, tau toks baisus apmaudas, kad tai ne tu, kad šitaip žmogų žeminti reikia?

Aurimaz

A

150 įrašai

2012/08/14 09:46:25 09:46:25

Susimąsčiau - 1000 Lt - tai čia irgi keturženklis atlyginimas. Ir daug kas tokius gauna... Kaži, ar tikrai nebus čia aukštas pilotažas padebesiais?

ieva

I

96405 įrašai

2012/08/14 10:57:41 10:57:41

Aurimaz: Susimąsčiau - 1000 Lt - tai čia irgi keturženklis atlyginimas. Ir daug kas tokius gauna... Kaži, ar tikrai nebus čia aukštas pilotažas padebesiais?

o pats tikriausiai 850 gauni ir ant 1000 gaunančių panų dantį grieži?

Aurimaz

A

150 įrašai

2012/08/14 11:18:26 11:18:26

Svečias: o pats tikriausiai 850 gauni ir ant 1000 gaunančių panų dantį grieži?

Aišku, griežiu Galėtų gauti kur kas daugiau - man dirbti nebereikėtų.

ieva

I

96405 įrašai

2012/08/14 15:27:19 15:27:19

Aurimaz:
Svečias: o pats tikriausiai 850 gauni ir ant 1000 gaunančių panų dantį grieži?

Aišku, griežiu Galėtų gauti kur kas daugiau - man dirbti nebereikėtų.

O prie ko čia mergų atlyginimas ir tavo nedarbas?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume