Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Prašau patarimo

Aurimaz

A

150 įrašai

2012/08/13 06:12:57 06:12:57

Tai šaunu. Dabar belieka susikurti gražią anketą, kur jūs esate kur nors neutralioje aplinkoje, geriausia gamtoje Papasakokite būsimiems kandidatams, kokia jūs nuostabi savo vidumi (TIK NE BABKES KALDAMA!!!), pokalbiuose nė už ką nesukite į pinigų ar turtų pusę. Jeigu jūs savo gyvenime nors kiek rimčiau flirtavote su vyrais, tai turėtumėte turėti kažkokius pamatinius įgūdžius, kad atsirinktumėte, kas yra kas. O vyro savarankiškumą nustatysite pasimatymų metu. Nes jeigu taip paklausite, maždaug "tamsta, o jūs sugebėtumėte išlaikyti save ir savo būsimą gyvenimo draugę?", tai vėlgi - rimtesni vyrai susimąstys, ko jums iš tiesų reikia ir pasimatymas gali neįvykti

Jei jūs ne itin patyrusi santykiuose su vyrais, tai paprastas patarimas - nueikite bent į 6-8 skirtingus pasimatymus. Jų metu pamatysite, kokių skirtingų yra vyrų. Vieni jums nepatiks, kiti bandys labai greitai įsitempti į lovą, treti bus... tiesiog tušti. Jeigu ir pasitaikys įdomus ir dar be trūkumų - tai čia jau būtų super, ar ne?
Tų pasimatymų esmė ne ta, kad jus paversti "dievuška na pabeguškax", ar sugriūti su kuo daugiau vyrų į lovą - tų pasimatymų esmė yra gyvenimo mokymasis užturbintais tempais. Nes jeigu jūs tiek praleidote savo laiku, jums reikia šią mokslų programą prašokti itin greitai, o tam nėra nieko geriau, kaip įvairūs pasimatymai. Pradėtumėte geriau perprasti vyrišką giminę, daugeliu atvejų nusiviltumėte, susikalibruotumėte pojūčius, nuojautas, o jau tada pats metas į tikrą paieškų žygį. Net jeigu pasimatymų metu sutiksite krūvą liurbių, tai džiaukitės - tie liurbiai padarys jums neįkainojamą paslaugą surandant, ką darote ne taip.

Tai čia būtų maždaug toks saugus kursas. Be tokių apgailėtinų pasekmių, kad ieškodama to vienintelio vienam ir paskutiniam kartui, nepasidarytumėte problemos visam gyvenimui. Jūs minėjote, kad tėvai jus auklėjo gyventi su išsirinktu vienu žmogumi. Mane irgi taip pat auklėjo, bet yra didelis skirtumas tarp tos visuomenės, kurioje išaugo mūsų tėvai, ir šiuolaikinės. Tada buvo daugiau emocijų, mažiau išskaičiavimo (išskaičiavimus už vaikus darė jų tėvai, o šie, padlos, neklausė ). Dabar esi priverstas daryti išskaičiavimus, nes sumažėjo vertybių. Arba prie tų vertybių grįžtama tik gerai nusvilus, o tai paprastai būna tam tikrame vyresniame amžiuje.
Viskas, šia tema aš nebeturiu ką pasakyti, sėkmės.

ieva

I

96405 įrašai

2012/08/13 07:14:52 07:14:52

Negi manai, kad sitokiu paziuru moteris dar des nuotrauka viesai?????? o kas bus kai paaiskes, kad ji vis dar mergaite???

Aurimaz

A

150 įrašai

2012/08/13 07:24:32 07:24:32

O tu manai, atpažinsi ją, kai gerai užsimaskuos po Maksimos sijonais???

ieva

I

96405 įrašai

2012/08/13 13:08:03 13:08:03

Atsirado du geidžiami jaunikiai.

Svetlana

S

980 įrašai

2012/08/13 15:19:37 15:19:37

autore: Aš jų ginkdie, nežeminu. Tiesiog būtų smagu sulaukti jūsų nuomonės, kodėl taip yra.

Mieloji autore, gali būti kad tos merginos tiesiog šiltesnės, jaukesnės negu jūs, business-lady. Vyrai mėgsta pirmas ir prisibijo antrų. Jei vyras verslininkas, jam nėra būtina šalia turėti verslininkę žmoną, nes ji visada užsiėmusi, pavargusi... Arba tuomet šalia jis turi ir meilužę. Pažįstu puikią moterį verslininkę, kurios vyras, turintis neįgalumą, susirado kitą, "paprastą" moterį. Šalia žmonos jam buvo nejauku. Tikiu, kad galima būti verslininke, bet kartu ir paprasta, patraukli savo kuklumu, tolerancija, išmintingumu. Bandykit, siekit, turi pasisekti:)

54367id_Lorenzo1895

5

114 įrašai

2012/08/13 16:18:55 16:18:55

Iš autorės pasisakymų žiauriai dvelkia materializmu. Dar keista, kodėl neištekėjusi? Man iš šalies žiūrint nė kiek nekeista. Tokios žmonos ir aš nenorėčiau. Ai, mano gi tėvai ne turtuoliai, nesu karjeristas ir važinėju troleibusais.

Autorei siūlyčiau mažiau koncentruotis į pinigus ir labiau atrasti savyje žmogiškąją pusę. Keistas įsitikinimas, kad ji kažkur "pavėlavo". 29 metai - tai ne 39, dar netiksi biologinis laikrodis, ištekėti, susilaukti vaikų laiko į valias. Tiesiog reikia būti paprastesnei, gyventi GYVENIMĄ o ne karjerą, mažiau skaičiuoti savo ar kitų pinigus, o išmokti džiaugtis kasdienybes smulkmenomis - kad ir vasaros lietumi. Pinigai, karjera, o gyvenimą, paprastus kasdienius džiaugsmus ar matai per visa tai? Šioje temoje duota daug gerų patarimų, jei pasinaudosi - nenusivilsi. Svarbiausia - pamiršk materializmą, atrask paprastus džiaugsmus, jų aplink mus labai daug.

o taip

O

4 įrašai

2012/08/13 18:50:11 18:50:11

Viskas čia gerai su autore, ji žino kas ji yra, ko nori, ir ką gali pasiūlyti. Subrendęs žmogus rimtiems santykiams, ji turėtų būti pavyzdys visoms merginoms. Tik tada vyrai pradės gerbti moteris, kai jos pačios save gerbs. Šaunuolė, autore, atsiras tavo žmogus, lygiai toks kokio tu nori.. kokio tau reikia... Tik nesiimk atkaklių paieškų ir neforsuok įvykių, rimtam protingam vyrui būsi kaip stebuklas, kaip perlas tarp tuščių kriauklių.. Pavydėsi pati sau, o ne klasiokėms, kurios daugiau mažiau slapčia jaučia menkavertiškumą prieš savo labiau sėkmingus vyrus.

Linute

L

19 įrašai

2012/08/13 19:00:10 19:00:10

Paprase mergina patarimo ... Is daugumos (ne visu) gavo kruva moralu Tradiciniai lietuviai

"O taip" grazus zodziai

ieva

I

96405 įrašai

2012/08/13 21:51:44 21:51:44

Normaliai čia visi moralų prirašė DD Bliamba, per tokius bernus kaip jūs normalios panos ir bėga iš šitos svetainės. Visi svajonių jaunikiai. Normali pana paaiškino kas ir kaip, tai pradėjo ją pulti kaip materialistę. Kai buvau iki 25 metų, aišku, man finansinis panos pajėgumas buvo dzin. Svarbu, na, patys suprantate, kas svarbu... Bet dabar vis labiau atkreikpiu dėmesį į visumą. Į panelės išorinį grožį, inteligenciją ir visa kita. Bliamba, čia kai parašot, tai man už visų vyrų giminė gėda. Pirmiausiai visi verkiat, kad moterys barakudos, bet kai moteris normaliai pasako apie savo pajamas ir ko tikėtųsi iš antros pusės, tai visi puolat, kad meterialistė, nors nesukrapštot lito jos kavai. Aš rgi tikiu lygiavos principu. Matyt, mergina nepesčia, jeigu taip susitvarkė gyvenimą. Tai aišku, ką ji veiks su tuo šleikom važinėjančiu baxūru arba prie kompo prisiklijavusiais bedarbiais, kurie nebent darbo biržos paskyrimu gali gatves pašluot.

Aurimaz

A

150 įrašai

2012/08/14 04:52:27 04:52:27

Svečias: Normaliai čia visi moralų prirašė DD Bliamba, per tokius bernus kaip jūs normalios panos ir bėga iš šitos svetainės. Visi svajonių jaunikiai. Normali pana paaiškino kas ir kaip, tai pradėjo ją pulti kaip materialistę. Kai buvau iki 25 metų, aišku, man finansinis panos pajėgumas buvo dzin. Svarbu, na, patys suprantate, kas svarbu... Bet dabar vis labiau atkreikpiu dėmesį į visumą. Į panelės išorinį grožį, inteligenciją ir visa kita. Bliamba, čia kai parašot, tai man už visų vyrų giminė gėda. Pirmiausiai visi verkiat, kad moterys barakudos, bet kai moteris normaliai pasako apie savo pajamas ir ko tikėtųsi iš antros pusės, tai visi puolat, kad meterialistė, nors nesukrapštot lito jos kavai. Aš rgi tikiu lygiavos principu. Matyt, mergina nepesčia, jeigu taip susitvarkė gyvenimą. Tai aišku, ką ji veiks su tuo šleikom važinėjančiu baxūru arba prie kompo prisiklijavusiais bedarbiais, kurie nebent darbo biržos paskyrimu gali gatves pašluot.

Klausyk, kokios problemos? Džiaukis, kad mes pasistengėme pirma tavęs, pavadinome ją materialiste - tau beliko užėjus pasipiktinti mumis ir taip parodyti, koks tu supratingas jos atžvilgiu. Ir netgi panašus savo turtais. Dabar belieka pradėti susirašinėti su panele, kviesti į pasimatymą ir po poros savaičių skirti vestuvių datą

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume