Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Prašau patarimo

ieva

I

96405 įrašai

2012/08/12 20:24:37 20:24:37

jaucianti:
Svečias: Hmmm... O man asmeniškai labai įdomi ši autorės užvesta tema. Žinoma, jūs labai pabrėžėte tą materiąlųjį turtą, tačiau iš kitos pusės turiu jums pasakyti, kad vėlokai nusiėmėte rožinius akinius. Iš tiesų tose pačiose mokyklose klesti lengvas barakudizmas arba "tinkamo partnerio paieškos". Savo rašinyje užduodate daug klausimų, bet taip ir nesupratau, ar jums svarbiau kad jums patvirtintų/paneigtų, kad turtingi tėvai specialiai vaikus leidžia į prestižines mokyklas antros pusės "paieškoms, ar jūs bandote išspręsti savo asmeninė "tragediją"?
Dėl pirmo klausimo, jeigu Jūs, pvz., būtumėte p. Matijošaitienė, būtumėte patenkinta, kad jūsų sūnus bendrautų su pvz., Barščio dukra ar kokio pono Kiaurymės iš Kulautuvos dukra? Tai yra normalu, kad turtingieji renkasi turtinguosius. Ir tokios mokyklos žinoma, yra tokių santykių organizavimo būstinė. Niekas jaunuolių neverčia rinktis, bet dėl hormonų audrų tai vyksta automatiškai. Nebuvo jums tuo metu hormonų audrų - ką padarysit. Bandykit išsiskyrusį Matijošaičių sūnų kabinti
Dėl jūsų situacijos - niekas neneigia, kad esate gerai susitvarkiusi gyvenimą (jeigu rašėte tiesą apie savo meterialiąją padėtį). Tačiau, jeigu tikrai viską užsidirbote pati - jūs greičiau esate išimtis iš taisyklės. Šiuo metu kiti jūsų metų jaunuoliai kai kuriais atvejais net nėra dirbę arba dėl krizės dirba už minimumą. Na, jums pasisekė, o jiems ne... Tai gal geriau bandykite ieškoti perspektyvaus tokių pačių metų ar jaunesnio vaikino? Jis gal šiuo metu ir neturės buto, bet gal jį įsigys už 5 m?
Tuo labiau - ieškokite tiesiog širdžiai mielo vyro, o ne pinigų maišo. Beje, jeigu esate čia užsiregistravusi, palikite kontaktus - gal pavyktų bendravimą iš virtualaus perkelti į realybę

Ji praleido visus savo jaunystės metus plėtodama karjeros galimybes, ką ji veiks su jaunesniu??? ji jau prašoko tą rožinį etapą, kuris būna jaunystėje, kaip sakote, hormonų audrą. Ji vyrą šalia savęs, manyčiau, įsivaizduoja tik tokį patį sėkmingai susitvarkiusį pirmiausiai profesinę sėkmę, o toks vyras gali būti turbūt tik daug už ją vyresnis. Tiesa, jis greičiausiai turės sukūręs ne tik gerą karjerą, bet ir šeimą. Čia grandininė reakcija: išsilavinimas-vertybės-karjera-finansai... Dar nelabai aišku, ar ji tik pati sau tokia tobula, ar ir kitiems... Bet kuriuo atveju linkiu geros pabaigos ir gero vyro

Ir kiek gi pačiai metų, kad taip gerai išmanai kada ir kokiam amžiuje kam tos hormonų audros?

jaucianti

J

452 įrašai

2012/08/12 20:39:55 20:39:55

Mano komentaras - refleksija į prieš tai buvusį, tam jį ir citavau. Susiraskite, kur rašoma apie hormonų audras

Kam toks piktumas?

ieva

I

96405 įrašai

2012/08/12 20:41:44 20:41:44

jaucianti: Mano komentaras - refleksija į prieš tai buvusį, tam jį ir citavau. Susiraskite, kur rašoma apie hormonų audras
Kam toks piktumas?

O kodėl piktumas? Paklausiau amžiaus. O jei yra noras visame kame įžvelgti piktą valią - susimastyk.

jaucianti

J

452 įrašai

2012/08/12 20:45:19 20:45:19

Svečias:
jaucianti: Mano komentaras - refleksija į prieš tai buvusį, tam jį ir citavau. Susiraskite, kur rašoma apie hormonų audras
Kam toks piktumas?

O kodėl piktumas? Paklausiau amžiaus. O jei yra noras visame kame įžvelgti piktą valią - susimastyk.

Ačiū už rūpinimąsi: mąstysiu apie norą be piktos valios

ieva

I

96405 įrašai

2012/08/12 20:47:01 20:47:01

o kiek metų vistiek nepasakei Negi taip sunku atsakyti į paprastą klausimą, neieškant vinų?

jaucianti

J

452 įrašai

2012/08/12 20:51:19 20:51:19

Svečias: o kiek metų vistiek nepasakei Negi taip sunku atsakyti į paprastą klausimą, neieškant vinų?

bet mano metai visai nėra paslaptis truputį daugiau nei temos autorei o vinių ieškoti sunkiau nei plaktuko, ir šiaip apsimoka - gali praversti ūkyje, jei pavyks rasti

ieva

I

96405 įrašai

2012/08/12 20:58:48 20:58:48

Tikrai taip, tokia nepaslaptis, kad tam reikia net 3 žinučių, kad nieko ir nepasakyti. Kažkaip net nesinori čia išvis kažkokių temų kurti - vietoj normalios diskusijos prasideda tokie tušti asmeniniai apsišaudymai. Nuvulgarina viską

Ne tas

N

27 įrašai

2012/08/12 21:04:50 21:04:50

Autore truputi perdaug uzsiciklino ant tu materialiniu dalyku, ant tai, jog vyrukas butu is pasiturincios seimos, ant tai, jog pati turi irgi daug pasiekti. Susidaro ispudis, jog svarbiausia, susikurti seima , kuri butu aukstame visuomenes sluoksnyje. O kur mintys apie darnia seima, apie supratinguma vienas kitam, pagarba ir siltus santykius? Kas kad susirasi gydytoja ar verslininka, bet ar tikrai busi laiminga kaip moteris, zmona ir mama? Bet ok, tu jau susisgribai. 29 metai tai tikrai nera daug. Manau paprasciausiai tau reiketu pasinerti i visuomenini gyvenima. Tiesiog eiti i zmones. Teatrai, kinai, visokie kursai, sokiu pamokos, sporto klubai ir t.t. Su lygiaverciais partneriais aisku bus sunkiau, bet kas neiesko tas ir neranda. O jei partneris bus maziau pasiekes, argi bus taip jau blogai ? Manau reiketu atkreipti daugiau demesio i zmogiskasias savybes. Pinigus ir socialini statusa galima ir kartu pasiekti.
Is kitos puses autore as suprantu, nes turiu/turejau panasu mastyma. Mano gyvenimo istorija kiek kitokia, nesu ir susikures tokio gero gyvenimo aplinkui, bet dirbu link to, ir tai pat siai dienai nepageidauju rimtu santykiu. Manau jie trukdytu tikslu siekimui. Elgiuosi panasiai kaip autore, bet pamokslauju, kaip jai reikejo elgtis emmm..... dar trupuciuka padirbsiu ir tada darysiu ka patarinejau autorei. Bet cia jau mano reikalai.
Dar pamastant, manau autore turetu persidelioti vertybes apie seima. Kas yra seima, ka turi inesti vyras ir ka moteris i seima. Be materialiu dalyku ir socialiniu statusu, kokio noretum vyro ir ka galetum pati duoti vyrui. Gal tu nemoki buti svelni, silta ir jauki vyrui. Tu puiki profesinei sferoje, bet kazin kokia tu esi kaip moteris salia vyro. Zinoma, gali buti , jog tu puiki ir zmona butum, tik tiek, jog kazkada per daug pasinerei i karjieros siekima. Cia jau reiketu bendrauti ir pazinti tave.
Klausei, kodel gerus vaikinus isgraibe tavo klasiokes ir grupiokes? Pati ir atsakei i si savo klausima. "....jauni užsikabino už pirmos "kuri davė" " Juk ne paslaptis , jog vyrai seksui teikia didele reiksme, o tuo labiau jauni. Galu gale seksas buvo ne is karto, jie gavo is tu merginu bendravima, flirta, kompanija laisvalaikiui praleisti, zmogu kuris pasveikins per gimtadieni ar kaledas, jie jautesi reikalingi.

jaucianti

J

452 įrašai

2012/08/12 21:08:46 21:08:46

Svečias: Tikrai taip, tokia nepaslaptis, kad tam reikia net 3 žinučių, kad nieko ir nepasakyti. Kažkaip net nesinori čia išvis kažkokių temų kurti - vietoj normalios diskusijos prasideda tokie tušti asmeniniai apsišaudymai. Nuvulgarina viską

nes tema visai ne apie tai Kai žmogus nori sužinoti ne su tema susijusios info, jis rašo asmeniškai

Bet kuriuo atveju jums saldaus ir ramaus miego, o temos autorei - sėkmės.

Autore

A

28 įrašai

2012/08/12 21:50:28 21:50:28

Ne tas: Autore truputi perdaug uzsiciklino ant tu materialiniu dalyku, ant tai, jog vyrukas butu is pasiturincios seimos, ant tai, jog pati turi irgi daug pasiekti. Susidaro ispudis, jog svarbiausia, susikurti seima , kuri butu aukstame visuomenes sluoksnyje. O kur mintys apie darnia seima, apie supratinguma vienas kitam, pagarba ir siltus santykius? Kas kad susirasi gydytoja ar verslininka, bet ar tikrai busi laiminga kaip moteris, zmona ir mama? Bet ok, tu jau susisgribai. 29 metai tai tikrai nera daug. Manau paprasciausiai tau reiketu pasinerti i visuomenini gyvenima. Tiesiog eiti i zmones. Teatrai, kinai, visokie kursai, sokiu pamokos, sporto klubai ir t.t. Su lygiaverciais partneriais aisku bus sunkiau, bet kas neiesko tas ir neranda. O jei partneris bus maziau pasiekes, argi bus taip jau blogai ? Manau reiketu atkreipti daugiau demesio i zmogiskasias savybes. Pinigus ir socialini statusa galima ir kartu pasiekti.
Is kitos puses autore as suprantu, nes turiu/turejau panasu mastyma. Mano gyvenimo istorija kiek kitokia, nesu ir susikures tokio gero gyvenimo aplinkui, bet dirbu link to, ir tai pat siai dienai nepageidauju rimtu santykiu. Manau jie trukdytu tikslu siekimui. Elgiuosi panasiai kaip autore, bet pamokslauju, kaip jai reikejo elgtis emmm..... dar trupuciuka padirbsiu ir tada darysiu ka patarinejau autorei. Bet cia jau mano reikalai.
Dar pamastant, manau autore turetu persidelioti vertybes apie seima. Kas yra seima, ka turi inesti vyras ir ka moteris i seima. Be materialiu dalyku ir socialiniu statusu, kokio noretum vyro ir ka galetum pati duoti vyrui. Gal tu nemoki buti svelni, silta ir jauki vyrui. Tu puiki profesinei sferoje, bet kazin kokia tu esi kaip moteris salia vyro. Zinoma, gali buti , jog tu puiki ir zmona butum, tik tiek, jog kazkada per daug pasinerei i karjieros siekima. Cia jau reiketu bendrauti ir pazinti tave.
Klausei, kodel gerus vaikinus isgraibe tavo klasiokes ir grupiokes? Pati ir atsakei i si savo klausima. "....jauni užsikabino už pirmos "kuri davė" " Juk ne paslaptis , jog vyrai seksui teikia didele reiksme, o tuo labiau jauni. Galu gale seksas buvo ne is karto, jie gavo is tu merginu bendravima, flirta, kompanija laisvalaikiui praleisti, zmogu kuris pasveikins per gimtadieni ar kaledas, jie jautesi reikalingi.

Visiems ačiū už komentarus ir pasisakymus. Išsiskyrę vyrai manęs nedomina – esu užaugusi darnioje šeimoje, todėl esu įsitikinusi, kad šeimą kursiu vieną kartą. Kaip minėjau, manęs netraukia tų vyrų finansai.
Dėl pavėlavimo – šiuo metu puikiai suprantu, kad pavėlavau, bet negi tai kiek nors keičia mano vertybes ir mano nusistatymus? Niekada neturėjau vienos nakties nuotykių ir nenorėčiau jų turėti. Niekada nebūčiau pasimylėjusi anksčiau kaip 18kos metų.
Augau šeimoje, kurioje buvo išaiškinta, kad seksas turi būti susijęs su meile, kad mylėtis galima tik sulaukus pilnametystės ir kad mokslai visada yra prieš pasidraikymus su neaiškiom kompanijom. Ir dėl to labai džiaugiuosi. Esu tėvams nuoširdžiai dėkinga už tokį išauklėjimą.
Nepavadinčiau savęs karjeriste, tačiau karjera tikrai nesiskundžiu. Visi tobulinimaisi buvo skirti man, juk jeigu būčiau vadovavusis būdu – griebk „baxurą“ kuo greičiau, turbūt būčiau jį lengvai pagriebusi. Bet man tuo metu tai nebuvo įdomu. Negi jūs norite pasakyti, kad 14 metų vaikui, tokiam kaip aš, būtų buvę geriau sugulti su kieno nors sūneliu. Juk tai nenormalu, žiūrint iš bet kokių logikos pozicijų. Gal tai pateisinama iš pozicijos, kad tikslas pateisina priemones, tačiau aš to niekada sau nebūčiau leidusi.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume