Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Prašau patarimo

ieva

I

96405 įrašai

2012/08/12 16:14:33 16:14:33

Moterizz: Neteisus tas Aurimas - siuvinėjimas kryželiu, žaidimai klubuose - išvardino būdus, kaip žmonės bando kovoti su nuoboduliu ir apgauti save, kad nėra vieniši.
Vienintelis teisingas dalykas ką jis pasakė - atsigręžti į save, kas yra svarbu.
iš tiesų kas ir man užkliuvo - vyras kaip pinigų maišas. Nepagabriai ir apie tuos imperijų paveldėtojus atsiliepei, ne tik apie jų žmonas, nutekėjusias klasiokes. Argi norėtum šalia turėti tokį, kuris pats nieko nesukuria, o tik leidžia svetimus uždirbtus pinigus? Ar norėtum būti ta aktyviai dirbančia namie moterėle? kažkodėl abejoju.
Jei paauglystėje ir universitete nelabai domėjaisi vyriais ir tikrai nenorėjai nieko rimto - vadinasi tam buvo rimtų priežasčių, tavo asmenybėje. Kad ir dabar, apie vyrą pasisakei kaip apie bendro plano dalį, prestižo dalį..
Iš tikrųjų manau, kad turėtum įsisavinti, kad niekas tavo laimės ant lėkštutės neatneš - negali perkelti tos laimės vilties ant kito žmogaus - kažkokio pasakų princo. Kai būsi laiminga pati viena būdama, tada ir išsispręs visos tavo problemos.
Nėra ko joms pavydėti - nėra namų be dūmų. Jos gal norėtų bent dienelei atsidurti tavo vietoje ir nebūtinai dėl to, kokia tu esi, o dėl to, kokia jos tave įsivaizduoja.

Labai ačiū už komentarą. Tikrai nesistengiau atsiliepti apie jas nepagarbiai. Turbūt mano rankos tuo metu vedžiojo jų tėvų nuomonę. Na, kad ir prisiminkime elementarią Jasaičio ir Jasaitienės skyrybų istoriją. Manau, turėtume įsigilinti ir į tokių "paveldėtojų" tėvų kailį. Pirmiausiai, bet koks verslininkas nori, kad šeimos biznyje kapitalas būtų investuojamas bei koncentruojamas į jį. Dėl to, be abejo, tėvai vėlgi norėtų gauti marčią, kuri taip pat sugebėtų tai daryti, o ne būti tik išlaikytine. Šiuos "paveldėtojus" išskyriau ne dėl jų pinigų, o dėl jų geros šeimos, išauklėjimo bei išmokslinimo lygio. Kaip minėjau, skirtingai negu tos moterys, savo laimės ir nesistengiu sieti su 'tuo vieninteliu". Juk dėl to ir tobulinausi, kad būčiau verta jų, o jie būtų verti manęs. Juk ketutiolikos metų aš mokiausi, daug skaičiau, eidavau į teatrus, tobulinau kulinarinius sugebėjimus, o ne voliodavausi patvoriais su neaiškaus tipo vyriškiais (skirtingai nuo dabartinių jų žmonų). Tačiau atleiskite už vulgarumą, traukinys š**ančių nelaukia. Būtent šiuo metu aš tą ir suprantu. Tačiau ką man daryti - juk susizgribau jau per vėlai...

Moterizz

M

3 įrašai

2012/08/12 16:19:15 16:19:15

Va, matai, kol aš rašiau tu pati dar porą įrašų padarei, o juos paskaičius kiek labiau situacija pasimatė.
Na pagalvok - ar tu norėtum turėti tokią žertvą uošvienę, kuri kviečiasi kitas moteriškes jos manymu "tinkamas" į marčias (beje irgi kaip daikčiukas) ir aiškina kokia marti netikusi. Trūksta žodžių. Bėk nuo tokios šeimynėlės kuo toliau.

Nebent... Ar tu įsimylėjusi savo kažkurį klasioką? Jei taip - tuomet nuoskauda kitokia ir istorija skamba kitaip.

O jei šeip, aplamai piktintis dėl pasaulio netiesos - na pražilsi ir susensi per anksti.

Žinai, jei esi iš tiesų nelaiminga ir gali sau leisti paišlaidauti dėl savęs pačios - pavaikščiok į psichoterapiją. Sunku tai nupasakoti ypač viešame forume. Bet manau tau padėtų pakeisti požiūrį į daugelį dalykų. Ir tau, kaip mastančiam žmogui. labai padėtų.

O 29 metai - pati jaunystė. Kada jei ne tokiame amžiuje mėgautis vyrų dėmesiu? Taip ir pasakiua - mėgautis, o ne kiekviename vyriškyje ieškoti potencialaus "iki grabo".
Na gerai, tarkim pats blogiausias variantas - tu niekada nesukursi šeimos. NA IR KAS? Ar tai tave daro kažkuo kitu nei tu esi? Mažiau išsilavinusia? Mažiau gera profesionale? Mažiau gera drauge? Dukterim? Žmogum?

Moterizz

M

3 įrašai

2012/08/12 16:30:29 16:30:29

Ir dar - teatras, kulinarijos kursai, išsilavinimas, knygos, karjera... visa tai gerai, jei tai darai dėl savęs, dėl to, kad tau tai įdomu, smagu, veža... Gal.. pakelia tavo savivertę. pakutena ambicijas..
O jei sakai, kad tai buvo tam, kad kažkam įtikti... Na, tai aukos, o aukos niekam nereikalingos.

Aurimaz

A

150 įrašai

2012/08/12 16:51:54 16:51:54

Sakote, nedomina pinigai ir turtai, nes pati jų turite. Gal. Bet pačiame pirmąjame jūsų poste būtent tai ir figūruoja - ta TURI tai, šita TURI tiek, TURI, TURI, TURI. Man mažiausiai įdomu, ką jūs apie save sakote, kol už jus kalba jūsų pačios tekstai. O jie kalba siaubingai materialistiškai.
Didžiausia jūsų klaida, kurią padarėte rašydama apie save - jūs apskritai akcentavote tuos turtus. Jeigu ieškote normalaus vyro, kuris jus gerbtų už jūsų nuostabų vidų - meskite iš galvos (ir iš teksto) visus materialius dalykus. Sakykite, kas esate, o ne ką turite. Akcentuokite ne savo sugebėjimus daryti pinigus, o charakterį, pomėgius. Kažkodėl va tokių dalykų aš net nepamačiau ir, turiu, prisipažinti, mane nuo tokio materializmo netgi nupurtė. Praktiškai jūs tokiu būdu pasidarėte puikią reklamą prieš alfonsus ir antireklamą prieš tuos, kurie ieško žmogaus, o ne pinigų.

ieva

I

96405 įrašai

2012/08/12 17:44:33 17:44:33

Aurimaz, o tu nustok kabinėti etiketes.

Aurimaz

A

150 įrašai

2012/08/12 17:50:39 17:50:39

Raskit, kas to nedaro.

ieva

I

96405 įrašai

2012/08/12 18:56:12 18:56:12

Hmmm... O man asmeniškai labai įdomi ši autorės užvesta tema. Žinoma, jūs labai pabrėžėte tą materiąlųjį turtą, tačiau iš kitos pusės turiu jums pasakyti, kad vėlokai nusiėmėte rožinius akinius. Iš tiesų tose pačiose mokyklose klesti lengvas barakudizmas arba "tinkamo partnerio paieškos". Savo rašinyje užduodate daug klausimų, bet taip ir nesupratau, ar jums svarbiau kad jums patvirtintų/paneigtų, kad turtingi tėvai specialiai vaikus leidžia į prestižines mokyklas antros pusės "paieškoms, ar jūs bandote išspręsti savo asmeninė "tragediją"?
Dėl pirmo klausimo, jeigu Jūs, pvz., būtumėte p. Matijošaitienė, būtumėte patenkinta, kad jūsų sūnus bendrautų su pvz., Barščio dukra ar kokio pono Kiaurymės iš Kulautuvos dukra? Tai yra normalu, kad turtingieji renkasi turtinguosius. Ir tokios mokyklos žinoma, yra tokių santykių organizavimo būstinė. Niekas jaunuolių neverčia rinktis, bet dėl hormonų audrų tai vyksta automatiškai. Nebuvo jums tuo metu hormonų audrų - ką padarysit. Bandykit išsiskyrusį Matijošaičių sūnų kabinti
Dėl jūsų situacijos - niekas neneigia, kad esate gerai susitvarkiusi gyvenimą (jeigu rašėte tiesą apie savo meterialiąją padėtį). Tačiau, jeigu tikrai viską užsidirbote pati - jūs greičiau esate išimtis iš taisyklės. Šiuo metu kiti jūsų metų jaunuoliai kai kuriais atvejais net nėra dirbę arba dėl krizės dirba už minimumą. Na, jums pasisekė, o jiems ne... Tai gal geriau bandykite ieškoti perspektyvaus tokių pačių metų ar jaunesnio vaikino? Jis gal šiuo metu ir neturės buto, bet gal jį įsigys už 5 m?
Tuo labiau - ieškokite tiesiog širdžiai mielo vyro, o ne pinigų maišo. Beje, jeigu esate čia užsiregistravusi, palikite kontaktus - gal pavyktų bendravimą iš virtualaus perkelti į realybę

Aurimaz

A

150 įrašai

2012/08/12 19:33:29 19:33:29

Kaip aš mėgstu laimingas pabaigas

Linas_M

L

10 įrašai

2012/08/12 19:38:13 19:38:13

Atsirado antra Kvietkute DD Tik gerokai vyresne

jaucianti

J

452 įrašai

2012/08/12 20:12:05 20:12:05

Svečias: Hmmm... O man asmeniškai labai įdomi ši autorės užvesta tema. Žinoma, jūs labai pabrėžėte tą materiąlųjį turtą, tačiau iš kitos pusės turiu jums pasakyti, kad vėlokai nusiėmėte rožinius akinius. Iš tiesų tose pačiose mokyklose klesti lengvas barakudizmas arba "tinkamo partnerio paieškos". Savo rašinyje užduodate daug klausimų, bet taip ir nesupratau, ar jums svarbiau kad jums patvirtintų/paneigtų, kad turtingi tėvai specialiai vaikus leidžia į prestižines mokyklas antros pusės "paieškoms, ar jūs bandote išspręsti savo asmeninė "tragediją"?
Dėl pirmo klausimo, jeigu Jūs, pvz., būtumėte p. Matijošaitienė, būtumėte patenkinta, kad jūsų sūnus bendrautų su pvz., Barščio dukra ar kokio pono Kiaurymės iš Kulautuvos dukra? Tai yra normalu, kad turtingieji renkasi turtinguosius. Ir tokios mokyklos žinoma, yra tokių santykių organizavimo būstinė. Niekas jaunuolių neverčia rinktis, bet dėl hormonų audrų tai vyksta automatiškai. Nebuvo jums tuo metu hormonų audrų - ką padarysit. Bandykit išsiskyrusį Matijošaičių sūnų kabinti
Dėl jūsų situacijos - niekas neneigia, kad esate gerai susitvarkiusi gyvenimą (jeigu rašėte tiesą apie savo meterialiąją padėtį). Tačiau, jeigu tikrai viską užsidirbote pati - jūs greičiau esate išimtis iš taisyklės. Šiuo metu kiti jūsų metų jaunuoliai kai kuriais atvejais net nėra dirbę arba dėl krizės dirba už minimumą. Na, jums pasisekė, o jiems ne... Tai gal geriau bandykite ieškoti perspektyvaus tokių pačių metų ar jaunesnio vaikino? Jis gal šiuo metu ir neturės buto, bet gal jį įsigys už 5 m?
Tuo labiau - ieškokite tiesiog širdžiai mielo vyro, o ne pinigų maišo. Beje, jeigu esate čia užsiregistravusi, palikite kontaktus - gal pavyktų bendravimą iš virtualaus perkelti į realybę

Ji praleido visus savo jaunystės metus plėtodama karjeros galimybes, ką ji veiks su jaunesniu??? ji jau prašoko tą rožinį etapą, kuris būna jaunystėje, kaip sakote, hormonų audrą. Ji vyrą šalia savęs, manyčiau, įsivaizduoja tik tokį patį sėkmingai susitvarkiusį pirmiausiai profesinę sėkmę, o toks vyras gali būti turbūt tik daug už ją vyresnis. Tiesa, jis greičiausiai turės sukūręs ne tik gerą karjerą, bet ir šeimą. Čia grandininė reakcija: išsilavinimas-vertybės-karjera-finansai... Dar nelabai aišku, ar ji tik pati sau tokia tobula, ar ir kitiems... Bet kuriuo atveju linkiu geros pabaigos ir gero vyro

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume