Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Prašau patarimo

54367id_Lorenzo1895

5

114 įrašai

2012/08/14 23:24:33 23:24:33

Svečias:
Svečias: Man 28, taigi beveik autores metu. Buvo ir pas mus universitete tokiu moksliukiu, kurios be knygu nieko daugiau nematydavo. Nors kitos paneles spedavo ir pasimokyti, i knygas paskaityti, ir ansambliuose dalyvauti, ir i visokius zygiu eidavo. Nu pykit nepykit, bet nei su viena tu moksliukiu nesusideciau ir dabar. Buvo grupes susitikimas, tai baisiausiai pasikele, jos ten atseit karjera padare, pinigu kaip sieno, as labai aukstai, o jus visi man po kojom. Turim ir mes tuos darbus, butu gal dar ir nenusipirkom, bet pavazinejom, visi beveik su antrom pusem, kas vede, kas ne, bet gyvenimai sutvarkyti. Ir yra apie ka pasikalbeti su kitais. O sitos tai padebesiais skrajoja, o apie gyvenima ir siaip pasikalbeti neiseina. Tuoj prasideda smerkimas, vertinimas, saves iskelimas ir pan. Ai, geriau jau as turesiu paprasta faina panele, su kuria kartu univerke baigiau ir barake paskutini desros gabala dalinausi, kuri mane supras, myles, o dabar kartu dirbam, pataupom, keliaujam, valgi gaminam, nei tokia nuo realybes atitrukusia mimoza. Dar turbut ir pries mylejimasi ji mane ivertins, kiek as ir mano kunas jos vertas. Ir neduok Dieve jai pasirodysiu jos nevertas

DD geriausias pasisakymas. Didžiausia siekiamybė - gelbėjimosi rato lašinių kiekis aplink pilvą ir dešrigalis su "paprastute" šalia Įvertinkit, kad autorė viena iš savo pajamų nusipirko butą, o jūs nesugebat iš dviejų asmenų pajamų nusipirkt. Tik lūzeriai gali tokias nesąmones rašyt. Jeigu patinka gyvent su apgraužtais dešrigaliais, tai gyvenkit. Ir kirminams šūdo krūvoj gerai DD

Aha, jeigu jau esi "ne lūzeris", tai tiri dieną naktį plėšytis dėl lyšnos kapeikos ir nematyti gyvenimo. O po 10 metų pasižiūri atgal, kaip autorė, ir supranti, kad kapitalą susikrovei, bet taip ir negyvenai.

Ne viskas pinigais matuojama.

ieva

I

96405 įrašai

2012/08/16 09:35:59 09:35:59

Nu tai kazin ar autore pasinaudojo cia pasisakiusiu protingu zmoniu patarimais ir nusprende, ka daryti?

ieva

I

96405 įrašai

2012/08/16 17:09:45 17:09:45

Lorenzo1895:
Svečias:
Svečias: Man 28, taigi beveik autores metu. Buvo ir pas mus universitete tokiu moksliukiu, kurios be knygu nieko daugiau nematydavo. Nors kitos paneles spedavo ir pasimokyti, i knygas paskaityti, ir ansambliuose dalyvauti, ir i visokius zygiu eidavo. Nu pykit nepykit, bet nei su viena tu moksliukiu nesusideciau ir dabar. Buvo grupes susitikimas, tai baisiausiai pasikele, jos ten atseit karjera padare, pinigu kaip sieno, as labai aukstai, o jus visi man po kojom. Turim ir mes tuos darbus, butu gal dar ir nenusipirkom, bet pavazinejom, visi beveik su antrom pusem, kas vede, kas ne, bet gyvenimai sutvarkyti. Ir yra apie ka pasikalbeti su kitais. O sitos tai padebesiais skrajoja, o apie gyvenima ir siaip pasikalbeti neiseina. Tuoj prasideda smerkimas, vertinimas, saves iskelimas ir pan. Ai, geriau jau as turesiu paprasta faina panele, su kuria kartu univerke baigiau ir barake paskutini desros gabala dalinausi, kuri mane supras, myles, o dabar kartu dirbam, pataupom, keliaujam, valgi gaminam, nei tokia nuo realybes atitrukusia mimoza. Dar turbut ir pries mylejimasi ji mane ivertins, kiek as ir mano kunas jos vertas. Ir neduok Dieve jai pasirodysiu jos nevertas

DD geriausias pasisakymas. Didžiausia siekiamybė - gelbėjimosi rato lašinių kiekis aplink pilvą ir dešrigalis su "paprastute" šalia Įvertinkit, kad autorė viena iš savo pajamų nusipirko butą, o jūs nesugebat iš dviejų asmenų pajamų nusipirkt. Tik lūzeriai gali tokias nesąmones rašyt. Jeigu patinka gyvent su apgraužtais dešrigaliais, tai gyvenkit. Ir kirminams šūdo krūvoj gerai DD

Aha, jeigu jau esi "ne lūzeris", tai tiri dieną naktį plėšytis dėl lyšnos kapeikos ir nematyti gyvenimo. O po 10 metų pasižiūri atgal, kaip autorė, ir supranti, kad kapitalą susikrovei, bet taip ir negyvenai.

Ne viskas pinigais matuojama.

Tai kad pats viską pinigais matuoji.
Jei dirbi nemėgiamą darbą, eini į jį tik pinigėlių pramogoms ir namo parsinešti. Jei nežinai, kad galima dirbti paromis nemiegant ir nevalgant. Ir galvoji, kad vienintelė to motyvacija - užsikalti pinigų - tai smarkiai klysti.
Na nekelk tu tos savo savivertės menkindamas kitus.

risys

R

4 įrašai

2012/08/16 17:39:15 17:39:15

Pasakysiu paprastai ir mano nuomone teisingai. Tokiu karjerisciu normalus vyras niekada neims sau gyvenimui,nes tokios moterysyra su kiausiniais tarpukojyje.Normaliam vyrui visada reikes moters kuri yra moteriskai svelnaus budo ir kuriai finansine vyro padetis niekada nerupes nes tikroje meileje isvis neegzistuoja toks dalykas kaip finansinis isskaiciavimas. Manau autore niekada taip ir nesusiras su savo tokiu poziuriu savo lygio vyro nes paprasciausiai jeigu rimtas vyras ir bus su rimta kaip autore karjera padaryta tai jis i tokia tuolabiau tikrai niekada neziures kaip i zmona , nebent pradzioje ziures poto suprates kas per kyborgas pabegs bet siaip pastebejau kad tikrai protingu komentatoriu cia yra tad tie protingi visi neigiamai atsiliepe apie autore tad manau esmeje viskas ir taip aisku su autores likimu na viltis mirsta paskutine tad gali dziaugtis kol gali uzdirbtomis babkemis ir ieskotis toliau tusciai savo karalaicio

ieva

I

96405 įrašai

2012/08/16 21:37:41 21:37:41

risys: Pasakysiu paprastai ir mano nuomone teisingai. Tokiu karjerisciu normalus vyras niekada neims sau gyvenimui,nes tokios moterysyra su kiausiniais tarpukojyje.Normaliam vyrui visada reikes moters kuri yra moteriskai svelnaus budo ir kuriai finansine vyro padetis niekada nerupes nes tikroje meileje isvis neegzistuoja toks dalykas kaip finansinis isskaiciavimas. Manau autore niekada taip ir nesusiras su savo tokiu poziuriu savo lygio vyro nes paprasciausiai jeigu rimtas vyras ir bus su rimta kaip autore karjera padaryta tai jis i tokia tuolabiau tikrai niekada neziures kaip i zmona , nebent pradzioje ziures poto suprates kas per kyborgas pabegs bet siaip pastebejau kad tikrai protingu komentatoriu cia yra tad tie protingi visi neigiamai atsiliepe apie autore tad manau esmeje viskas ir taip aisku su autores likimu na viltis mirsta paskutine tad gali dziaugtis kol gali uzdirbtomis babkemis ir ieskotis toliau tusciai savo karalaicio

Sutikčiau su šia nuomone - iš tiesų vyrai nėra linkę vertinti moters finansinio pajėgumo (ir ar pajėgs patenkinti jos finansinius poreikius, jeigu ji nedirba), bet įprastai dėl to paskui ir atsiranda skyrybos. Tikrai neteisčiau vyrų, kad jie myli akimis. Turbūt juos taip tiesiog gamta sukūrė. Tačiau akivaizdu, kad taip rašyti gali vos antrą dešimtmetį pradėjęs vyras. Kodėl? nes protingas vyriškis vis tiek vertins moterį iš VISŲ pozicijų. Ir pasisekimas darbe yta vienas iš "sėkmingos" moters rodiklių. Kiek pažįstu laimingų porų - visur moteris yra tolygi partnerė savo vyrui. Jeigu moteris išlaikytinė, tai ir atitinkamas jos mentlitetas.

ieva

I

96405 įrašai

2012/08/16 21:42:31 21:42:31

Svečias:
Svečias:

Tai kad mano ,,paprastute'' Medicinos akademija baige, o ringiu pas ja jokiu nebuvo ir nenusimato. Sokeja buvusi Cia gal pagal save sprendziat, ane? O buta nusipirksim, nematau komplekso, kad pora metu po baigimo jo neturim. Ne visiem materialiniai dalykai pirmoj vietoj. Labai smagu bendra ateiti ir materialine gerove kurti kartu su miela moterimi, nereikia man svetimo gatavo.

Kangi "paprastutė" baigė medicinos akademiją, išeina, kad ji už tave bent 10imt metų vyresnė, nes seniai tas unikas taip nesivadina. Antra, visuomenes sveikata ar slauga tai tikrai tos profesios, kur nebent pašokt galima. Ne veltui vis dar pas tėvus gyvenat

ieva

I

96405 įrašai

2012/08/17 08:11:40 08:11:40

Sveciau, nepliauksk nesamoniu, jei i tema neturi ka parasyti

Ugnelė.

U

506 įrašai

2012/08/17 10:03:21 10:03:21

Svečias: Ar blogai save iki 25 m., tobulinti dirbti ir užsidirbti, o paskui pradėti ieškoti antros pusės.

Autorei:
O kas sako, kad blogai? Niekas taip nesako. Taciau pati puikiai supranti, kad vienu metu ,,visu pievu neapsiksi" (cia, atsiprasau, toks vaizdingas lietuviskas palyginimas ). Zmogus vienu metu negali aprepti visko. Tau norejosi mokslo ir karjeros (ir pinigu taipogi;) ).Tu pasiekei sitoje srityje. Kitoms rupejo vaikinai, meiles, galbut seimos kurimas. Jos pasieke tai, ko norejo. Tavo pamineti vaikinai taipogi ne per prievarta sukure seimas su tomis ,,mokyklinemis barakudomis" kaip pati jas pavadinai. Viskas laisva valia pagal kiekvieno pasirinkima. Ir siuo metu kiekvienas srebia to savo pasirinkimo vaisius. Vienos turi seimas ir vaikus, bet nepasieke karjeros aukstumu. Kitos turi karjera, bet neturi artimo sielai zmogaus.
Nieko blogo tavo atveju nenutiko, tik gal pasirinkimas kiek mazesnis. Nors po keliu metu dalis tu seimu prades skirtis ir kazkiek tu vyru liks laisvi. Tik ar labai noresis tau su tavo reikalavimais tu issiskyrusiu, mylinciu savo vaikus is ankstesniu santuoku ir mokanciu jiems alimentus vyru?
O siaip sansas visada yra. Buna, kad tik sulaukes 40-ies sutinka savo didziaja meile...
Jeigu pirmiausiai ieskosi Zmogaus, tikrai ji surasi.
Sekmes!

smalsena

S

6 įrašai

2012/08/17 11:24:24 11:24:24

Ugnele, o 40 metų, tai jau ta riba, po kurios nieko nebėra? Meilei kapiec. Lieka tik vaikai ir anūkai, jei tokių turi, jei ne - katinai ir pelargonijos?

ieva

I

96405 įrašai

2012/08/17 11:37:40 11:37:40

smalsena: Ugnele, o 40 metų, tai jau ta riba, po kurios nieko nebėra? Meilei kapiec. Lieka tik vaikai ir anūkai, jei tokių turi, jei ne - katinai ir pelargonijos?

Oi ne, jokiu budu!
Manau, kad kiekviename amziaus tarpsnyje zmogus gali ir nori myleti. Ir tuo paciu sutikti savo gyvenimo meile.
Tik gal tos galimybes kiekviename laikotarpyje kiek skirtingos:)
As cia tiesiog taip leptelejau apie pirmaja meile.
O kitas gal 70-ies sulauks ir treciosios:)

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume