Svečias: Svečias: Man 28, taigi beveik autores metu. Buvo ir pas mus universitete tokiu moksliukiu, kurios be knygu nieko daugiau nematydavo. Nors kitos paneles spedavo ir pasimokyti, i knygas paskaityti, ir ansambliuose dalyvauti, ir i visokius zygiu eidavo. Nu pykit nepykit, bet nei su viena tu moksliukiu nesusideciau ir dabar. Buvo grupes susitikimas, tai baisiausiai pasikele, jos ten atseit karjera padare, pinigu kaip sieno, as labai aukstai, o jus visi man po kojom. Turim ir mes tuos darbus, butu gal dar ir nenusipirkom, bet pavazinejom, visi beveik su antrom pusem, kas vede, kas ne, bet gyvenimai sutvarkyti. Ir yra apie ka pasikalbeti su kitais. O sitos tai padebesiais skrajoja, o apie gyvenima ir siaip pasikalbeti neiseina. Tuoj prasideda smerkimas, vertinimas, saves iskelimas ir pan. Ai, geriau jau as turesiu paprasta faina panele, su kuria kartu univerke baigiau ir barake paskutini desros gabala dalinausi, kuri mane supras, myles, o dabar kartu dirbam, pataupom, keliaujam, valgi gaminam, nei tokia nuo realybes atitrukusia mimoza. Dar turbut ir pries mylejimasi ji mane ivertins, kiek as ir mano kunas jos vertas. Ir neduok Dieve jai pasirodysiu jos nevertas
DD geriausias pasisakymas. Didžiausia siekiamybė - gelbėjimosi rato lašinių kiekis aplink pilvą ir dešrigalis su "paprastute" šalia Įvertinkit, kad autorė viena iš savo pajamų nusipirko butą, o jūs nesugebat iš dviejų asmenų pajamų nusipirkt. Tik lūzeriai gali tokias nesąmones rašyt. Jeigu patinka gyvent su apgraužtais dešrigaliais, tai gyvenkit. Ir kirminams šūdo krūvoj gerai DD
Aha, jeigu jau esi "ne lūzeris", tai tiri dieną naktį plėšytis dėl lyšnos kapeikos ir nematyti gyvenimo. O po 10 metų pasižiūri atgal, kaip autorė, ir supranti, kad kapitalą susikrovei, bet taip ir negyvenai.
Ne viskas pinigais matuojama.