Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Ar daug demesio kreipiate i zmogaus isvaizda?

Ar daug demesio kreipiate i zmogaus isvaizda?

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/12/05 15:01:32 15:01:32

Faktas, kad virtualus bendravimas ir gyvas skirsis, tai nėra kažkas labai jau neįprasto. Gal tik 30% virtualios bendruomenės gyvai geba bendrauti taip pat sklandžiai, kaip ir virtualiai. To priežastys gana paprastos ir banalios - stresas, pasitikėjimo savimi stoka, nepakankama erudicija, jaudulys, lėtas mąstymas ir nesugebėjimas improvizuoti, priimti žaibiškus sprendimus duotuoju laiko momentu, kada situacija krypsta į neigiamą pusę. Kitas dalykas - gyvas bendravimas yra verbalinės ir neverbalinės komunikacijos forma su emociniu užtaisu. Tai jau nėra vien aiškus skaitymas to, kas parašyta juodu ant balto, čia atsiranda tokie faktoriai kaip balso tonas, moduliacija, greitis, bei gestikuliacija - būtent šie faktoriai lemia informacijos nuostolius ar klaidingą jos interpretavimą, supratimą. Kaip ir bet kuri veikla, jos rezultatas, bendravimas priklausomas nuo fizinės ir emocinės žmogaus būsenos - įtakos žinoma turi ir atmosfera, aplinka, kurioje vyksta pokalbis - vienoks emocinis "krūvis" bendraujant vadovo kabinete ir visiškai kitoks bendraujant jaukioje kavinėje su lygiai tuo pačiu asmeniu. Net jeigu emociniame lygmenyje viskas puiku, klaidingą perduodamos informacijos supratimą/interpretavimą gali lemti net tokie buitiniai dalykai, kaip nepatogi kėdė - pokalbio metu žmogus nevalingai joje "malsis", o tai jau gali būti suprasta, kaip nenustygimas vietoje, noras nutraukti pokalbį.

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/05 16:16:47 16:16:47

MisteryGirl: Reikia pripazinti, kad isvaizda yra gan svarbus faktorius, nes pagal ja tave zmones pasitinka, bet taipogi reiketu nepamirsti, kad ne visiems imanoma itikti Pvz vieniems gali atrodyti per auksta, kitiems per zema, vieniems per stora, kitiems per plona

Tai tas ir yra,kad kiekvienam savo.

///

/

3 įrašai

2011/12/05 20:05:18 20:05:18

OptimistėX: Faktas yra tas, kad Lietuvoj tikrai daug simpatiškų vienišų moterų, ir beveik nėra tokių vyrų...kad ir kaip bebūtų liūdna, tokia tiesa. Nors ir daug vyrų išsiskiria, bet matomai tie besiskiriantys jau turi variantus pas ką išeiti, nes laisvų ir patrauklių vyrų nėra...Jei jau kartais per stebuklą toks pasitaiko, po kurio laiko paaiškėja jo ydos - priklausomas nuo alkoholio, nesugyvenamo charakterio šizofrenikas ar aplamai koks"neudačnikas", nieko nebaigęs, nieko neturi, bet apie save gan neblogos nuomonės. Aš norėčiau sutikti vyrą, vertą savęs - su išsilavinimu, nepriekaištingos išvaizdos, gero harakterio, apsirūpinusį, nepiknaudžiaujantį alkoholiu, iki 35 metų. Ar čia yra tokių?

Nera...

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/05 20:18:06 20:18:06

///:
OptimistėX: Faktas yra tas, kad Lietuvoj tikrai daug simpatiškų vienišų moterų, ir beveik nėra tokių vyrų...kad ir kaip bebūtų liūdna, tokia tiesa. Nors ir daug vyrų išsiskiria, bet matomai tie besiskiriantys jau turi variantus pas ką išeiti, nes laisvų ir patrauklių vyrų nėra...Jei jau kartais per stebuklą toks pasitaiko, po kurio laiko paaiškėja jo ydos - priklausomas nuo alkoholio, nesugyvenamo charakterio šizofrenikas ar aplamai koks"neudačnikas", nieko nebaigęs, nieko neturi, bet apie save gan neblogos nuomonės. Aš norėčiau sutikti vyrą, vertą savęs - su išsilavinimu, nepriekaištingos išvaizdos, gero harakterio, apsirūpinusį, nepiknaudžiaujantį alkoholiu, iki 35 metų. Ar čia yra tokių?

Nera...

Yra - bet ne bet kam - neraštingos ir arogantiškos moterelės nedomina... Partnere lovai nusipirkti galima, ir galvos pakui neskauda

asteri

A

19 įrašai

2011/12/05 21:34:52 21:34:52

Svečias:
///:

Nera...

Yra - bet ne bet kam - neraštingos ir arogantiškos moterelės nedomina... Partnere lovai nusipirkti galima, ir galvos pakui neskauda

o kokios domina? 

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/06 08:00:18 08:00:18

Svečias:
///:

Nera...

Jei po tokio nuopolio tau galvos neskauda,tai tu aplamai be moralės.Tai kam dar kartelę ičkėlęs ir taip eini ne tik su bet kuo,o su paskučiausiom...

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/06 17:19:20 17:19:20

asteri: Susipazinau su zmogum be nuotraukos(ne sitoje svetaineje).Kazkaip iskarto radome bendra kalba.Po kokios savaites paprasiau nuotraukos.Ne kazkas baisaus,bet ne mano skonio.Bendravome labai graziai,todel tesiau bendravima.Susitikome,nors gyvename skirtingose salyse.Kaip zmogus jis man labai patinka,tiesiog isvaizda ir amzius siek tiek "paveda".Kaip manote ar tai gali buti kliutis?

Tai kaipgi gali nebūti kliūtis,juk pirmiausia nuotraukoje matome tai išvaizdą.Juk pagal ją renkamės sau patinkamą,o tik paskui visa kita.Aš dėl ko vieniša,nes nėra į ką žiūrėti.

MisteryGirl

M

153 įrašai

2011/12/06 20:58:27 20:58:27

Svečias:
asteri: Susipazinau su zmogum be nuotraukos(ne sitoje svetaineje).Kazkaip iskarto radome bendra kalba.Po kokios savaites paprasiau nuotraukos.Ne kazkas baisaus,bet ne mano skonio.Bendravome labai graziai,todel tesiau bendravima.Susitikome,nors gyvename skirtingose salyse.Kaip zmogus jis man labai patinka,tiesiog isvaizda ir amzius siek tiek "paveda".Kaip manote ar tai gali buti kliutis?

Tai kaipgi gali nebūti kliūtis,juk pirmiausia nuotraukoje matome tai išvaizdą.Juk pagal ją renkamės sau patinkamą,o tik paskui visa kita.Aš dėl ko vieniša,nes nėra į ką žiūrėti.

nera negraziu merginu! Tiesiog kai kurioms is ju reiketu stilisto konsultacijos ir visazisto pagalbos

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/06 21:01:24 21:01:24

Truksta noro buti graziom. Piktos, nusivyle, saves nemylincios- kas jas tokais gali myleti??? Moteris turi sviesti, spindeti, tada ir kiti ja myles

asteri

A

19 įrašai

2011/12/06 21:43:01 21:43:01

Svečias:

as visada maniau,kad vyra ne grozis puosia juk yra daug svarbesniu savybiu,kurias privalo tureti vyras.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume