Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Ar daug demesio kreipiate i zmogaus isvaizda?

Ar daug demesio kreipiate i zmogaus isvaizda?

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/04 19:15:36 19:15:36

Svečias:
Jei dabar matai akivaizdzius jo trukumus, tai veliau jie tau akis badys.

Arba ne - kai pripranti, isvaizda reiskia kur kas maziau, negu vidiniai sutarimai...

asteri

A

19 įrašai

2011/12/04 20:49:57 20:49:57

juk labai retai buna,kad ir isvaizda ir vidinis pasaulis,bei poziuriai tinka.idealiu nera.nemanau,kad izvaizda yra pirmoje vietoje,bent jau moterims.man tiesiog buvo idomu suzinoti,ar jus renkates pagal isvaizda?kiek ji nulemia jusu pasirinkime?
man jo isvaizda netrukdo,tik sakau,kad tai ne tas vyras i kuri gatveje ar pan. atkreipciau demesi

Svetlana

S

980 įrašai

2011/12/04 21:16:05 21:16:05

Man tiko Jo išvaizda iš pat pradžių, nors grožį daug kas suprastų kitaip.. - tiesiog pasirodė šiltas ir tuo patrauklus. Jautėsi žmogaus charizma, kuri tikrai ne gražioje išorėje slypi. Vadinasi ne pagal grožį rinkau, o pagal kažkokį vidinį švytėjimą. O jis susidaro iš vidinių savybių ir išorės harmonijos.

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/04 21:25:49 21:25:49

Mes neieskom pacio paciausio grazuolio, bet vyro isvaizda turi buti maloni jo moters akiai. As dabar bendrauju su vyru, kuris is pirmo zvilgsnio man nepatiko (isvaizda), paskui pripratau ir isvaizda netrukde. Taciau dabar vel islenda tai. Man jo isvaizda vel pradeda kliuti. Tuo paciu pradeda kliuti ir budas, ir bendravimas, ir kitkas.
Prisimenu savo buvusi vyra, irgi buvo panasi problema. Issiskyrem.
Draugas gali buti bet koks, bet gyvenimo partneris turi pilnai tikti.
Tu rasai, kad mateisi tik viena karta. Per viena karta zmogaus nepazinsi, rasyti galima visai ne tai, kas yra is tikruju. Taip, kad mesk is galvos ta vyra, ieskokis arciau ir tokio, kuris pilnai tiks.

Regina

R

4 įrašai

2011/12/04 22:37:39 22:37:39

Aš pradėjau susirašinėti su vyru, kuris ir iš nuotraukų, ir pokalbiuose pasirodė įdomus, mąstantis ir daug matęs žmogus. Susitarėm, kad atvažiuosiu pas jį į svečius, jis gyvena kitame mieste. Pagalvojau, kad jeigu nepatiks vis tiktai, bet kada galėsiu išvažiuoti. Ir mano apsisaugojimas pasiteisino, vos pamačiusi jį norėjau sėsti į tą patį autobusą ir važiuoti atgal. Anketoje pasijauninęs mažiausia 10 metų, nuotraukas įdėjęs atitinkamas, mažiukas, pilvotas, pilkas, blankus. Mandagumas nugalėjo. Kalbėjomės ilgai, ir nors žmogus tikrai neblogas, ir nekaltas kad taip atrodo, bet nereikėjo jam meluoti amžiaus. Po kokių 15 metų gal ir tiktų man, bet dabar niekaip. Kiek jam metų, taip ir nepasakė, rangėsi kaip žaltys.
Dabar draugauju su žmogumi, kurio išvaizda man iš pradžių nepadarė įspūdžio. Bet jis nevaidino jaunesnio, šaunesnio negu yra, ir aš pati pamažu atradau jo gerąsias puses. Dabar man nebesvarbu jo išvaizda, jo akyse matau ne netobulą jų formą, o gyvą protą, jumorą, širdies šilumą.
Taigi išvaizda svarbi iš pat pradžių, ir tik nuo abiejų priklauso, kas yra už išvaizdos ir ar tas bus atrasta.

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/05 07:45:01 07:45:01

asteri: Susipazinau su zmogum be nuotraukos(ne sitoje svetaineje).Kazkaip iskarto radome bendra kalba.Po kokios savaites paprasiau nuotraukos.Ne kazkas baisaus,bet ne mano skonio.Bendravome labai graziai,todel tesiau bendravima.Susitikome,nors gyvename skirtingose salyse.Kaip zmogus jis man labai patinka,tiesiog isvaizda ir amzius siek tiek "paveda".Kaip manote ar tai gali buti kliutis?

Išvaizda pats svarbiausias dalykas pradėti pažintį.Nes kaip tada lįsti į santykius,jeigu vien išvaizda netinka.Reikia ieškoti tokio,kuris tinka ir negaišti veltui laiko.

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/05 08:07:09 08:07:09

Be abejo išvaizda pats pirmutinis dalykas kaip mes vertiname žmogų aplamai.O tada jau seka visi kiti dalykai.
Aš tiesiog buvau įsimylėjusi man tinkamą pagal išvaizdą vyrą.Tai buvo mano skonio vyras.Aš tiesiog svaigau nuo jo.O mano seseriai ,kai parodžiau nuotrauką jis buvo tik šiaip sau.Štai ką reiškia kaip tinka išvaizda.Laiškai rimti,protingi, tiesiog pakerėjo jis mane viskuo.Laukiau susitikimo ,atrodžiau stulbinančiai,nes esu išvaizdi ir taip,bet kaip pamačiau natūroje vos neapsiverkiau,save pajauninęs mažiausia 10 m., svorį sumažinęs taip pat 10 kg.,beveik be plaukų ,o nuotraukoje,kad ir trumpi,bet vešlūs,na jis "pasitaisė" dėl svorio,sakė,kad priaugo.Apranga tragiška,švarkas nugaroje pasikėlęs,ir elgesys prastas su moterimi., o laiškuose liaupsės būdavo moters atžvilgiu kaip jis moka mylėti,koks švelnus ir t.t. Nieko panašaus nebuvo natūroje palyginus su laiškais. Jis tik žiūrėjo išpūtęs akis į mane ir aikčiojo,kad aš dar gražesnė negu nuotraukoje.O aš tik gavojau,kaip greičiau dingus nuo jo.Jau taip nusivylus dar niekada nebuvau.Ir tai buvo užsienietis.Štai taip,susitikau su žmogumi,kuris buvo visai nepanašus koks buvo nuotraukoje.

OptimistėX

O

1 įrašai

2011/12/05 11:55:24 11:55:24

Faktas yra tas, kad Lietuvoj tikrai daug simpatiškų vienišų moterų, ir beveik nėra tokių vyrų...kad ir kaip bebūtų liūdna, tokia tiesa. Nors ir daug vyrų išsiskiria, bet matomai tie besiskiriantys jau turi variantus pas ką išeiti, nes laisvų ir patrauklių vyrų nėra...Jei jau kartais per stebuklą toks pasitaiko, po kurio laiko paaiškėja jo ydos - priklausomas nuo alkoholio, nesugyvenamo charakterio šizofrenikas ar aplamai koks"neudačnikas", nieko nebaigęs, nieko neturi, bet apie save gan neblogos nuomonės. Aš norėčiau sutikti vyrą, vertą savęs - su išsilavinimu, nepriekaištingos išvaizdos, gero harakterio, apsirūpinusį, nepiknaudžiaujantį alkoholiu, iki 35 metų. Ar čia yra tokių?

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/05 12:20:03 12:20:03

Svečias: Be abejo išvaizda pats pirmutinis dalykas kaip mes vertiname žmogų aplamai.O tada jau seka visi kiti dalykai.
Aš tiesiog buvau įsimylėjusi man tinkamą pagal išvaizdą vyrą.Tai buvo mano skonio vyras.Aš tiesiog svaigau nuo jo.O mano seseriai ,kai parodžiau nuotrauką jis buvo tik šiaip sau.Štai ką reiškia kaip tinka išvaizda.Laiškai rimti,protingi, tiesiog pakerėjo jis mane viskuo.Laukiau susitikimo ,atrodžiau stulbinančiai,nes esu išvaizdi ir taip,bet kaip pamačiau natūroje vos neapsiverkiau,save pajauninęs mažiausia 10 m., svorį sumažinęs taip pat 10 kg.,beveik be plaukų ,o nuotraukoje,kad ir trumpi,bet vešlūs,na jis "pasitaisė" dėl svorio,sakė,kad priaugo.Apranga tragiška,švarkas nugaroje pasikėlęs,ir elgesys prastas su moterimi., o laiškuose liaupsės būdavo moters atžvilgiu kaip jis moka mylėti,koks švelnus ir t.t. Nieko panašaus nebuvo natūroje palyginus su laiškais. Jis tik žiūrėjo išpūtęs akis į mane ir aikčiojo,kad aš dar gražesnė negu nuotraukoje.O aš tik gavojau,kaip greičiau dingus nuo jo.Jau taip nusivylus dar niekada nebuvau.Ir tai buvo užsienietis.Štai taip,susitikau su žmogumi,kuris buvo visai nepanašus koks buvo nuotraukoje.

Man panašiai buvo su užsieniečiu.Labai tikėjausi,nes iš nuotraukos žvelgė gerai atrodantis vyras, laiškuose išsilavinęs.Na, nebuvo prie ko prikibti.Kai susitikom,o vargeli! Nepatrauklus, arogantiškas,absoliučiai nesugebantis bendrauti su moterimi, nerimtai save vedantis. O laiškai buvo tobuli. Jaučiausi ,oi kaip nesmagiai.Ant tiek pasitikintis,kad drįso pasakyti,kad labai lauks,kada pas jį atvažiuosiu.Atsistebėti negalėjau,kad tikras europietis taip elgiasi,buvau susidarius nuomonę labai gerą.

MisteryGirl

M

153 įrašai

2011/12/05 13:45:58 13:45:58

Reikia pripazinti, kad isvaizda yra gan svarbus faktorius, nes pagal ja tave zmones pasitinka, bet taipogi reiketu nepamirsti, kad ne visiems imanoma itikti Pvz vieniems gali atrodyti per auksta, kitiems per zema, vieniems per stora, kitiems per plona

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume