Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Ar daug demesio kreipiate i zmogaus isvaizda?

Ar daug demesio kreipiate i zmogaus isvaizda?

TutisBRB

T

56 įrašai

2012/02/22 20:48:56 20:48:56

asteri: Susipazinau su zmogum be nuotraukos(ne sitoje svetaineje).Kazkaip iskarto radome bendra kalba.Po kokios savaites paprasiau nuotraukos.Ne kazkas baisaus,bet ne mano skonio.Bendravome labai graziai,todel tesiau bendravima.Susitikome,nors gyvename skirtingose salyse.Kaip zmogus jis man labai patinka,tiesiog isvaizda ir amzius siek tiek "paveda".Kaip manote ar tai gali buti kliutis?

Aš visada jutau potraukį būti su mažiau išvaizdžia moterim, kažkaip man tai sukelia mažiau rūpesčių, bendravimo kokybė nenukenčia tad viskas ok. Jei yra poreikis ir noras žinoti kaip ji atrodo tai vadinasi tau svarbi jos išvaizda, gal ir net ką kiti pagalvos...

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/22 21:09:09 21:09:09

TutisBRB:
asteri: Susipazinau su zmogum be nuotraukos(ne sitoje svetaineje).Kazkaip iskarto radome bendra kalba.Po kokios savaites paprasiau nuotraukos.Ne kazkas baisaus,bet ne mano skonio.Bendravome labai graziai,todel tesiau bendravima.Susitikome,nors gyvename skirtingose salyse.Kaip zmogus jis man labai patinka,tiesiog isvaizda ir amzius siek tiek "paveda".Kaip manote ar tai gali buti kliutis?

Aš visada jutau potraukį būti su mažiau išvaizdžia moterim, kažkaip man tai sukelia mažiau rūpesčių, bendravimo kokybė nenukenčia tad viskas ok. Jei yra poreikis ir noras žinoti kaip ji atrodo tai vadinasi tau svarbi jos išvaizda, gal ir net ką kiti pagalvos...

Rupesciu gal ir nesukelia, o aistra ar yra? labai juokingas jaunuolis, pirmakart matau,kad nenori grazios merginos.O jus jaunuoli,ne impotentas? A, teisingai, rasete,kad nezinote kas tai yra.Impotentas kai nepasistoja,supratote?

TutisBRB

T

56 įrašai

2012/02/22 23:15:23 23:15:23

Labai juokingas Svečias. Negirdėjau, kad kas tokiam amžiuje būtų impotentas. O ką ten rašiau, tai... ech tau su humoru ne kas taip? Aš sveikas žmogus, turiu kitas vertybes. O dėl mano sugebėjimo sužadint aistrą nesirūpink. Klausimas "ar daug demesio kreipiate i zmogaus isvaizda?" Mano atsakymas 'nedaug'. Supratote?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume