Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Ar daug demesio kreipiate i zmogaus isvaizda?

Ar daug demesio kreipiate i zmogaus isvaizda?

asteri

A

19 įrašai

2011/12/03 22:24:44 22:24:44

Susipazinau su zmogum be nuotraukos(ne sitoje svetaineje).Kazkaip iskarto radome bendra kalba.Po kokios savaites paprasiau nuotraukos.Ne kazkas baisaus,bet ne mano skonio.Bendravome labai graziai,todel tesiau bendravima.Susitikome,nors gyvename skirtingose salyse.Kaip zmogus jis man labai patinka,tiesiog isvaizda ir amzius siek tiek "paveda".Kaip manote ar tai gali buti kliutis?

tyla

T

6 įrašai

2011/12/04 12:26:01 12:26:01

Labas,manau išvaizda yra kažkiek svarbi,bet jei jauti kad tai tavo artimas žmogus su kuriuo jautiesi gerai tada nesvarbu kaip jis atrodo.Juk jei šalia bus gražuolis bet nuolat bijosi kad jis nenuoširdus ar net dairosi į kitas ...

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/04 16:05:06 16:05:06

Išvaizdą matai bendravimo pradžioje, tik susipažinus su žmogumi. O po to bendravimas tuos nelygumus aptirpdo, matai jau tik žmogų.
O jūs jau pabendravote ir tau ta išvaizda vis dar trukdo. Ar tikrai išvaizda ir amžius? Ar skirtingas požiūris, vertybės?
O šeip jau, manau per daug rimtai žiūri į pažintį - jūs gyvenate skirtingose šalyse, susitikote tik vieną kartą. Kažin ar dažni bus tie susitikimai?

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/04 16:08:36 16:08:36

neisivaizduoju rimtu santykiu gyvenant skirtingose salyse. Nebent turesi susirasinejimo drauga.

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/04 16:21:32 16:21:32

asteri: Susipazinau su zmogum be nuotraukos(ne sitoje svetaineje).Kazkaip iskarto radome bendra kalba.Po kokios savaites paprasiau nuotraukos.Ne kazkas baisaus,bet ne mano skonio.Bendravome labai graziai,todel tesiau bendravima.Susitikome,nors gyvename skirtingose salyse.Kaip zmogus jis man labai patinka,tiesiog isvaizda ir amzius siek tiek "paveda".Kaip manote ar tai gali buti kliutis?

Bet jei ne tavo skonio,tai ko susitikai?Aš jau pasimokiau, paprastai,kai nebūna "mano skonio",tai vistiek vėliau santykiai nesiritulioja.Labai panaši istorija.Ir aš susipažinau su užsieniečiu irgi iš kitos svetainės.Gal su tuo pačiu .Ir amžius , ir išvaizda yra kliūtis. Nuotraukoje buvo gražesnis,bet kai pamačiau realybėje labai nusivyliau.Tai kas ,kad gražiai bendravo.Jeigu ne prie širdies ir viskas.Ir dar skirtingose šalyse,tai iš vis tragedija,ką tu žinai ką jis veikia,paprastai ,tai jie krūvas turi moterų.

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/04 16:42:22 16:42:22

Aš irgi susipažinai su užsieniečiu.Susitikome.Nuotraukoje buvo nepalyginamai gražesnis ir jaunesnis.Realybėje -nepatrauklus.Matomai ,tai supratęs,kad daugiau aš nesusitiksiu, pradėjo girtis kaip jo moterys nori, ir dar prie manęs užkabinėti pradėjo ,o jos ,jo apmaudui ,net į jo pusę nežvilgtelėdavo.O man nuo jo bloga pasidarė,aš neištvėriau ir pabėgau.Štai tau ir neišvaizdus.Pasakė,kad iš atsilikusių šalių labai kabinasi moterys..

asteri

A

19 įrašai

2011/12/04 16:43:17 16:43:17

Svečias:
asteri: Susipazinau su zmogum be nuotraukos(ne sitoje svetaineje).Kazkaip iskarto radome bendra kalba.Po kokios savaites paprasiau nuotraukos.Ne kazkas baisaus,bet ne mano skonio.Bendravome labai graziai,todel tesiau bendravima.Susitikome,nors gyvename skirtingose salyse.Kaip zmogus jis man labai patinka,tiesiog isvaizda ir amzius siek tiek "paveda".Kaip manote ar tai gali buti kliutis?

Bet jei ne tavo skonio,tai ko susitikai?Aš jau pasimokiau, paprastai,kai nebūna "mano skonio",tai vistiek vėliau santykiai nesiritulioja.Labai panaši istorija.Ir aš susipažinau su užsieniečiu irgi iš kitos svetainės.Gal su tuo pačiu .Ir amžius , ir išvaizda yra kliūtis. Nuotraukoje buvo gražesnis,bet kai pamačiau realybėje labai nusivyliau.Tai kas ,kad gražiai bendravo.Jeigu ne prie širdies ir viskas.Ir dar skirtingose šalyse,tai iš vis tragedija,ką tu žinai ką jis veikia,paprastai ,tai jie krūvas turi moterų.

todel,kad manau jog zmogus svarbiau,negu jo nuotrauka.jis ne uzsienietis.mes abu lietuviai

asteri

A

19 įrašai

2011/12/04 16:47:27 16:47:27

Svečias: Išvaizdą matai bendravimo pradžioje, tik susipažinus su žmogumi. O po to bendravimas tuos nelygumus aptirpdo, matai jau tik žmogų.
O jūs jau pabendravote ir tau ta išvaizda vis dar trukdo. Ar tikrai išvaizda ir amžius? Ar skirtingas požiūris, vertybės?
O šeip jau, manau per daug rimtai žiūri į pažintį - jūs gyvenate skirtingose šalyse, susitikote tik vieną kartą. Kažin ar dažni bus tie susitikimai?

man netrukdo jo isvaizda,tiesiog tai ne tas vyras,kuri pamacius alpciau.poziuris ir vertybes tikrai panasios.na aisku,kad neimanoma susitikinet kiekviena vakara,bet pora kartu per menesi galima.

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/04 18:10:24 18:10:24

Manau per anksti svarstai kas ir kaip.
Dabar pati matai objektyvius jo trūkumus, bet nepaisant proto balso nori su juo bendrauti, O ar jis norės - dar klausimas. Pagyvensi -pamatysi.

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/04 18:58:53 18:58:53

Svečias: Manau per anksti svarstai kas ir kaip.
Dabar pati matai objektyvius jo trūkumus, bet nepaisant proto balso nori su juo bendrauti, O ar jis norės - dar klausimas. Pagyvensi -pamatysi.

Jei dabar matai akivaizdzius jo trukumus, tai veliau jie tau akis badys.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume