cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Ugnelė.:
Aš žmogaus nenurašau. Sutinku, kad kartais žmogaus gyvenimą įtakoja aplinkybės. O sveikas protas turi pasitarnauti tam, kad tos aplinkybės turėtų kuo mažesnį neigiamą poveikį.
Suprantu, kad reikia įvertinti ir aplinkybes, bet...
Jau buvau prarades vilti
Nu va pagaliau issiaiskinom, kad yra zmoniu suka i kaire.
Uzduosiu klausima, kodel vieni vaiksto i kaire, kiti ne?
Ne į temą, bet bandysiu atsakyti taip, kaip man atrodo.
Negaliu atsakyti, kodėl konkretus žmogus suka į kairę. Bet manau, atmetus visus Zygfrid tipo žmones, kuriems seksas priklauso prie 7 didžiųjų pasaulio stebuklų, pasąmonėje normalūs žmonės norėtų būti ištikimi. Nes visi jie turi poreikį būti mylimi, geidžiami, pripažinti, reikalingi ir svarbūs. O į kairę eina todėl, kad nėra patenkinti šie jų lūkesčiai.
Vieni eina, nes jaučiasi nemylimi, todėl blaškosi ieškodami tosios vienintelės ir kai ją suras, galbūt baigsis tas jų ėjimas į kairę.
Kiti jaučiasi negeidžiami, atsiranda sekso trūkumas, tai ir pastūmėja žmogų ieškoti būdų savo poreikiams patenkinti.
Dar kiti eina, nes rutina nužudė jų meilę ir moteris jų akyse nebėra ta šventovė, kurią gaila ir sunku išduoti arba net ir nebesvarbu, kuo tai baigsis.
Dar kiti jaučiasi moters visai nevertinami arba elementariai laikomi šuns vietoje.
Dar kiti nori nors jaunos mergaitės akyse pasirodyti šauniu patyrusiu mačo arba eina iš keršto neištikimai moteriai, padauginę alkoholio ir nebeveikiant jokiems stabdžiams.
Kodėl neina kiti? Nes dėl įskiepytų vertybių mano, kad tas ėjimas į kairę niekur neveda. Ar žmogus, grįžęs iš prostitutės namo nesijaus vienišas? Jausis ir gal netgi dar labiau.
Nes nematė tokio netinkamo pavyzdžio augdamas ir dabar jaučia atsakomybę prieš moterį ir save.
Nes jį viskas tenkina jo santykiuose su moterimi ir jis tiesiog bijo prarasti moterį šiais savo netinkamais veiksmais.
Daug gali būti tų priežasčių. Pagaliau tai ir savivertės klausimas.