Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Kokie žmonės lankosi DP?

Kokie žmonės lankosi DP?

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/18 20:33:17 20:33:17

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
Ugnelė.:
Aš žmogaus nenurašau. Sutinku, kad kartais žmogaus gyvenimą įtakoja aplinkybės. O sveikas protas turi pasitarnauti tam, kad tos aplinkybės turėtų kuo mažesnį neigiamą poveikį.

Suprantu, kad reikia įvertinti ir aplinkybes, bet...

Jau buvau prarades vilti
Nu va pagaliau issiaiskinom, kad yra zmoniu suka i kaire.
Uzduosiu klausima, kodel vieni vaiksto i kaire, kiti ne?

Žvėriškai daug užduodi klausimų, Drauge. Visuose pokalbiuose. Tu esi nepilnametis vaikisčias???? tik nesakyk kas subrendęs vyras, nepatikėsiu.

Zygfrid

Z

878 įrašai

2011/10/18 20:43:37 20:43:37

Butent. Subrendes vyras neuzduoda sau klausimu- pasukti i kaire ar ne. Subrendes vyras visada zino ko jam reikia ir ka jam daryti. Subrendes vyras visada zino pateisinima savo poelgiams. Ir zino, kuriems poelgiams nereikia jokiu pateisinimu. Subrendes vyras zino, kad tie dalykai, kuriais jis uzsiima yra jo reikalas.
Jaunuoliai, nesubrende turetu maziau klausineti, o daugiau stebeti subrendusius vyrus ir imti is ju pavyzdi. Jaunuolisi ne visada supranta vyrus. Ateis laikas ir supras. Nors ne visi jaunuoliai tampa vyrais, dalis is ju tampa skudurais.

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/18 20:54:08 20:54:08

Ugnelė.:
Aš žmogaus nenurašau. Sutinku, kad kartais žmogaus gyvenimą įtakoja aplinkybės. O sveikas protas turi pasitarnauti tam, kad tos aplinkybės turėtų kuo mažesnį neigiamą poveikį.

Suprantu, kad reikia įvertinti ir aplinkybes, bet...

Jau buvau prarades vilti
Nu va pagaliau issiaiskinom, kad yra zmoniu suka i kaire.
Uzduosiu klausima, kodel vieni vaiksto i kaire, kiti ne?

Ne į temą, bet bandysiu atsakyti taip, kaip man atrodo.
Negaliu atsakyti, kodėl konkretus žmogus suka į kairę. Bet manau, atmetus visus Zygfrid tipo žmones, kuriems seksas priklauso prie 7 didžiųjų pasaulio stebuklų, pasąmonėje normalūs žmonės norėtų būti ištikimi. Nes visi jie turi poreikį būti mylimi, geidžiami, pripažinti, reikalingi ir svarbūs. O į kairę eina todėl, kad nėra patenkinti šie jų lūkesčiai.
Vieni eina, nes jaučiasi nemylimi, todėl blaškosi ieškodami tosios vienintelės ir kai ją suras, galbūt baigsis tas jų ėjimas į kairę.
Kiti jaučiasi negeidžiami, atsiranda sekso trūkumas, tai ir pastūmėja žmogų ieškoti būdų savo poreikiams patenkinti.
Dar kiti eina, nes rutina nužudė jų meilę ir moteris jų akyse nebėra ta šventovė, kurią gaila ir sunku išduoti arba net ir nebesvarbu, kuo tai baigsis.
Dar kiti jaučiasi moters visai nevertinami arba elementariai laikomi šuns vietoje.
Dar kiti nori nors jaunos mergaitės akyse pasirodyti šauniu patyrusiu mačo arba eina iš keršto neištikimai moteriai, padauginę alkoholio ir nebeveikiant jokiems stabdžiams.

Kodėl neina kiti? Nes dėl įskiepytų vertybių mano, kad tas ėjimas į kairę niekur neveda. Ar žmogus, grįžęs iš prostitutės namo nesijaus vienišas? Jausis ir gal netgi dar labiau.
Nes nematė tokio netinkamo pavyzdžio augdamas ir dabar jaučia atsakomybę prieš moterį ir save.
Nes jį viskas tenkina jo santykiuose su moterimi ir jis tiesiog bijo prarasti moterį šiais savo netinkamais veiksmais.
Daug gali būti tų priežasčių. Pagaliau tai ir savivertės klausimas.

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/10/18 20:55:33 20:55:33

Paskutinis mano.

Zygfrid

Z

878 įrašai

2011/10/18 21:06:13 21:06:13

Jus Ugnele labai tendencingai apibudinate tuos vyrus kurie suka i sali. Is viso aprasimo, net ir labai korektisko kyso tos zuikio ausis- jus vistiek bandote pazeminti tuos vyrus, sumenkinti. Ir tai nera teisybe. Visgi Dievas sukure vyra ir moteri. Ir vyra fiziologiskai bei psichologiskai sukure siek tiek kitoki nei moteri. Todel Jus moterys- nespreskite apie vyrus. Nes jus ne vyrai ir nesuprasite jus ju. Vyro prigimtis yra apvaisinti kuo daugiau pateliu. Ir nesvarbu kokiame lygmenyje- fiziniame ar dvasiniame jis ta daro. Tai jam duota Dievo. Visi kiti vyrai, kurie pasiduoda aplikos poveikiui, yra silpni. Ir nebutinai vyras einantis i sali yra nepatenkintas. Nepatenkintas vyras, kuris turi trukumu- buna susiguzes. Jis geria. Jis silpnas. Stiprus vyras, viskuo patenkintas- iesko galimybiu. Jis duoda savo zmonai. Duoda kitoms savo energija. Nes jis jos turi. Ir ne kiekvienas vidutinio amziaus vyras turi dar parako (potencijos ir pinigeliu), kad patenkinti savo zmona ir jauna meiluze. Jei moteris toki turi- gali eiti iskelta galva. Cia nieko nera gedingo.

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/10/18 21:22:11 21:22:11

Nesakau, kad Jūs neteisus. Pagaliau jūs gi ir kalbate už save. Tikiu, kad nuoširdžiai. Beje, nuoširdumas ir neieškojimas žodžio kišenėje - patraukliausi jūsų bruožai, Zygfrid:)
Grįžtant prie mano atsakymo - tai mano pasidarytos išvados kiek teko bendrauti su vyrais, stebėti juos. Pagaliau turėjau savo vyrą.
Menkinti tikrai neturiu tikslo, bet daugmaž taip manau.

Zygfrid

Z

878 įrašai

2011/10/18 21:44:47 21:44:47

Seip moterys nelabai supranta ka reiskia seksas vyro gyvenime. Ne jaunuolio, bet vyro. Daugumai vyru ateina momentas gyvenime, kada jie supranta, kad ir be sekso yra gyvenime daug svarbesniu reikalu, ir idomesniu. Seksas gali buti ir poreikiu patenkinimas ir pramoga, ir uzsiemimas. Ir didziausia klaida moterys daro, kai bando seimynini gevenima susieti su vyro reikalais ar net su sekso pramogomis. Normaliam vyrui seima yra sventas dalykas, o padulkinti kokia "maloletka" yra pramoga ar seip laisvalaikis, ne ka didesnis ivykis nei pagerti alaus, nueiti i zvejyba, medziokle, krepsini ar pan. priklausomai nuo pomegiu.
Didziausias paradoksas yra tas, kad beveik visos moterys toleruoja vyro ejima i sali. Kaip jos sako- svarbu as nezinociau, ar svarbu, kad negertu. Tik viesoje erdveje piktinasi tuo faktu.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/10/19 05:06:24 05:06:24

Svečias: Kodėl neina kiti? Nes dėl įskiepytų vertybių mano, kad tas ėjimas į kairę niekur neveda.

Butu uzteke ir sito. Ir cia dar apie sveika prota.
Aciu uz diskusija.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/10/19 05:12:56 05:12:56

Zygfrid: Tai jam duota Dievo. Visi kiti vyrai, kurie pasiduoda aplikos poveikiui, yra silpni.

Neminek Jo vardo bereikalo.
Nesvetimauk.
Ir dabar jau gali tyliai pasvarstyti apie jegas.
Nekalbek ne tiesos
Ne Dievas tave toki sukure, bet tu pats save toki padariai.

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/10/19 08:04:53 08:04:53

Zygfrid: Tai jam duota Dievo. Visi kiti vyrai, kurie pasiduoda aplikos poveikiui, yra silpni.

Neminek Jo vardo bereikalo.
Nesvetimauk.
Ir dabar jau gali tyliai pasvarstyti apie jegas.
Nekalbek ne tiesos
Ne Dievas tave toki sukure, bet tu pats save toki padariai.

Nusiramink zmogau. Jei Dievas yra visur, tai jis yra ir kaireje.

Zigfridui: Aplinkos poveikis visada yra stipresnis ir uz labiausiai subrendusi, lengviau gyventi kai supranti tai, bet pastangas deti zinoma reikia, kitaip ragai : )

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume