Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Kokie žmonės lankosi DP?

Kokie žmonės lankosi DP?

jolita

J

12 įrašai

2011/10/07 19:20:40 19:20:40

Sveiki, skaitydama vieną iš temų apie internetines pažintis, užtikau pora labai įdomių DP besilankančių žmonių klasifikacijų. Tikiuosi, kad autoriai nesupyks, jeigu juos pacituosiu:
I. Moters nuomonė:
Merginos - a) geriausias variantas, mano nuomone, merginos, neįsidėjusios foto. Dažniausiai savo atvaizdą jos slėpdavo, nes užimdavo gerą postą arba tiesiog nenorėdavo viešintis. Įprastai būdavo inteligentiškos, geros pašnekovės. Draugai, nuėję su jomis į pasimatymus, dažnai maloniai nustebdavo - deja, tokių pasitaikė vos keletas, bet jos sudarė gerą įspūdį.
b) besisiūlančios/barakudos - one night stand.
c) vidutinės - kaip darugai įvardijo "pajamomos po poros stopkių" įprastai studentės, einančios į pasimatymą pavalgyti ir paliurlinti kavos, besimokančios kokioje nors kolegijoje teologijos specialybės
d) storosios - hmmmmm, kaip moteriai man nuoširdžiai jų gaila. Pripažinkim, kad jaunoms gražių formų merginoms gan sudėtinga susirasti antrąją pusę... Taigi šioms panelėms... Turbūt liūdniausia, kad beveik visos jos, nutraukus bendravimą, rašydavo vėl pirmos, klausinėdavo, kodėl nutrūko bendravimas. Su jų elgesio modeliu siejasi žodis "desperacija".
e) elitinės - tuo metu mano draugai, studentai, tokių neįpirkdavo

Vyrai:
a) apynormaliai - itin retas atvejis. Tačiau čia sutikau gana išsilavinusių vyrų, sugebančių užsidirbti, asistuoti moteriai, bet per 3 m. su pertraukomis pasitaikė turbūt tik pora atvejų.
b) mažaūgiai - įveskite į paiešką - turbūt 60 proc. vyrų, esančių čia, yra žemesni kaip 1,70 m.
c) su kalbos, išvaizdos defektais - mikčiojimas, nenumaldomai mirksinti dešinė akis - o taip, pasitaikė ir tokių
d) plėjeriai (jeigu juos taip galima vadinti) - turbūt tai senbuviai, tiriantys "rinką". Įprastai vidutinių gabumų, vidutines pajamas, vidutinių fizinių savybių asmenys, neseniai (o gal seniai) atradę internetinę erdvę ir besidžiaugiantys jos teikiamais "malonumais".
d) nuobodžiaujantys - vyrai, neieškantys nieko, pvz., fotomodelių savo nuotraukoms
e) lūzeriai (kadangi epiteto netaikau kam nors išskirtinai, manau, niekas neįsižeis)
d) išsiskyrę arba vedę - neverta net komentuoti - tokių žmonių psichologija įprastai tragiškai iškreipta.

II. Vyro nuomonė:
Kalbant apie DP- sitas saitas yra unikalus. Unikalus savo neveikimu. Pirmasis saitas pasaulyje, kuriame neimanoma susipazinti. Bet mes visgi esame cia. Kas mes. Pradekime nuo vyru. Esu AS, yra Pigmaleonas nu ir dar keli... Ir pora jaunuoliu neapsiplunksnavusiu norinciu dykai sekso su patyrusiomis moterimis. Dar yra keletas zenotu vyru, kurie kartais cia uzeina- gal netycia gaus "uzsibraukti" paslapcia nuo zmonu ar susiras meiluze. Na ir tie bedarbiai, kuriu taip kratosi DP prabangiosiso damos. Jo su vyrais ne kas. Su moterimis dar blogiau. Pagrindine mase visu internetiniu saitu sudaro "monstru biurai"- tai moteriskos lyties atstoves. Yra pasakymas vyriskas: 2 po 100-ta (suprask alkoholio apie 40 laipsniu). Monstru biuras nesukelia noro seksualiai suarteti net po 200 gr vodkos. O po didesnio kiekio jau ir nebereikia. DP unikali tuom, kad cia susirenka minetosios is kitu ineternetiniu portalu, kai jau ir nusivylusios pazintimis. Cia paskutine stotele joms. Antroji gvardija- mamytes. Mamytes visad iesko vyro savo vaikams. Mes vyras megstame mamytes, seksa su jomis. Bet nepuolame ju vesti. Tereikia pasidziaugti, jei kas susidraugaja isties. Toliau seka vyresnio amziaus moterys- dalis is ju yra ir moraliskai sugedusios. Uzsikasusios savo problemomis. Vienos aktyviai iesko "partijos", kitos ismoko gyventi "vienos" ir joms nieko nereikia. Jos daznai buna piktos ant viso pasaulio. Dar yra barakudos /ju yra visur ir visokio amziaus/. Yra ir jaunu merginu, su psichologinemis problemomis- nemazai is ju grazios ir issilavimusios, bet tai pavojus vyrams. Taip pat nemaza dalis tu laiko gaisikiu- kurios pries 5 minutes issikyre su "mylimuoju", siendien iesko ryt susitaiko su buvusiuoju, po menesio vel iesko. Neduoda jos is pirmo karto, o jei duoda tai lovoje sunku patenkinti- nes galvoja apie buvusi.

Taigi, gal dar kas nors galėtų pateikti tokią ataskaitą, kokie žomnės čia lankosi? Būsiu dėkinga už Jūsų nuomones

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/10/07 21:51:22 21:51:22

Jolita: Sveiki, skaitydama vieną iš temų apie internetines pažintis, užtikau pora labai įdomių DP besilankančių žmonių klasifikacijų. Tikiuosi, kad autoriai nesupyks, jeigu juos pacituosiu:
I. Moters nuomonė:
Merginos - a) geriausias variantas, mano nuomone, merginos, neįsidėjusios foto. Dažniausiai savo atvaizdą jos slėpdavo, nes užimdavo gerą postą arba tiesiog nenorėdavo viešintis. Įprastai būdavo inteligentiškos, geros pašnekovės. Draugai, nuėję su jomis į pasimatymus, dažnai maloniai nustebdavo - deja, tokių pasitaikė vos keletas, bet jos sudarė gerą įspūdį.
b) besisiūlančios/barakudos - one night stand.
c) vidutinės - kaip darugai įvardijo "pajamomos po poros stopkių" įprastai studentės, einančios į pasimatymą pavalgyti ir paliurlinti kavos, besimokančios kokioje nors kolegijoje teologijos specialybės
d) storosios - hmmmmm, kaip moteriai man nuoširdžiai jų gaila. Pripažinkim, kad jaunoms gražių formų merginoms gan sudėtinga susirasti antrąją pusę... Taigi šioms panelėms... Turbūt liūdniausia, kad beveik visos jos, nutraukus bendravimą, rašydavo vėl pirmos, klausinėdavo, kodėl nutrūko bendravimas. Su jų elgesio modeliu siejasi žodis "desperacija".
e) elitinės - tuo metu mano draugai, studentai, tokių neįpirkdavo

Vyrai:
a) apynormaliai - itin retas atvejis. Tačiau čia sutikau gana išsilavinusių vyrų, sugebančių užsidirbti, asistuoti moteriai, bet per 3 m. su pertraukomis pasitaikė turbūt tik pora atvejų.
b) mažaūgiai - įveskite į paiešką - turbūt 60 proc. vyrų, esančių čia, yra žemesni kaip 1,70 m.
c) su kalbos, išvaizdos defektais - mikčiojimas, nenumaldomai mirksinti dešinė akis - o taip, pasitaikė ir tokių
d) plėjeriai (jeigu juos taip galima vadinti) - turbūt tai senbuviai, tiriantys "rinką". Įprastai vidutinių gabumų, vidutines pajamas, vidutinių fizinių savybių asmenys, neseniai (o gal seniai) atradę internetinę erdvę ir besidžiaugiantys jos teikiamais "malonumais".
d) nuobodžiaujantys - vyrai, neieškantys nieko, pvz., fotomodelių savo nuotraukoms
e) lūzeriai (kadangi epiteto netaikau kam nors išskirtinai, manau, niekas neįsižeis)
d) išsiskyrę arba vedę - neverta net komentuoti - tokių žmonių psichologija įprastai tragiškai iškreipta.

II. Vyro nuomonė:
Kalbant apie DP- sitas saitas yra unikalus. Unikalus savo neveikimu. Pirmasis saitas pasaulyje, kuriame neimanoma susipazinti. Bet mes visgi esame cia. Kas mes. Pradekime nuo vyru. Esu AS, yra Pigmaleonas nu ir dar keli... Ir pora jaunuoliu neapsiplunksnavusiu norinciu dykai sekso su patyrusiomis moterimis. Dar yra keletas zenotu vyru, kurie kartais cia uzeina- gal netycia gaus "uzsibraukti" paslapcia nuo zmonu ar susiras meiluze. Na ir tie bedarbiai, kuriu taip kratosi DP prabangiosiso damos. Jo su vyrais ne kas. Su moterimis dar blogiau. Pagrindine mase visu internetiniu saitu sudaro "monstru biurai"- tai moteriskos lyties atstoves. Yra pasakymas vyriskas: 2 po 100-ta (suprask alkoholio apie 40 laipsniu). Monstru biuras nesukelia noro seksualiai suarteti net po 200 gr vodkos. O po didesnio kiekio jau ir nebereikia. DP unikali tuom, kad cia susirenka minetosios is kitu ineternetiniu portalu, kai jau ir nusivylusios pazintimis. Cia paskutine stotele joms. Antroji gvardija- mamytes. Mamytes visad iesko vyro savo vaikams. Mes vyras megstame mamytes, seksa su jomis. Bet nepuolame ju vesti. Tereikia pasidziaugti, jei kas susidraugaja isties. Toliau seka vyresnio amziaus moterys- dalis is ju yra ir moraliskai sugedusios. Uzsikasusios savo problemomis. Vienos aktyviai iesko "partijos", kitos ismoko gyventi "vienos" ir joms nieko nereikia. Jos daznai buna piktos ant viso pasaulio. Dar yra barakudos /ju yra visur ir visokio amziaus/. Yra ir jaunu merginu, su psichologinemis problemomis- nemazai is ju grazios ir issilavimusios, bet tai pavojus vyrams. Taip pat nemaza dalis tu laiko gaisikiu- kurios pries 5 minutes issikyre su "mylimuoju", siendien iesko ryt susitaiko su buvusiuoju, po menesio vel iesko. Neduoda jos is pirmo karto, o jei duoda tai lovoje sunku patenkinti- nes galvoja apie buvusi.

Taigi, gal dar kas nors galėtų pateikti tokią ataskaitą, kokie žomnės čia lankosi? Būsiu dėkinga už Jūsų nuomones

Hm imi dabar žmogus ir susimąstai, negi situacija tikrai čia tokia prasta, kad iš mano varpinės nėra jau taip blogai ar man tik sekasi(na tiesa aš čia jau patenku į tą 40% aukštesnių nei 170 cm kategoriją pagal jūsų pastaba )? Ką aš iš asmeninės patirties pastebėjau apie moteris – šios svetainės dauguma moterų žino, arba bent jau mano žiną, tą jūsų laibai mylimą „savivartę“ oi persiprašau savivertę, daugeliui vyrų įdomu „medžioti“ grobį, kuris bėga, nei /* silpnų nervų ir įžeidūs žmonės toliau neskaito, iškarto persiprašau už aštrią pastabą */ kad guli kaip pliauska ar stuobrys. Sakysit mazochizmas plėšytis ? hm ir aš taip kartais pamanau, tačiau jeigu tikrai verta moters siekti, o tai pasijaučia labai greitai, kad ir kaip gerai ar prastai jos apie save galvotų, 9 atvejais iš 10 pastangos vertos rezultato. Jaunos merginos taip, dažnai nežino ko čia nori, realiai daugumą anketų iki 21 galima praleisti (tačiau tikrai nesakau kad nėra išimčių, tiesiog man taip pasitaikė). Barakudos – o taip yra, bet iš kitos pusės, o kur jų nėra?

agniete

A

15 įrašai

2011/10/08 15:39:01 15:39:01

Daugiausiai čia lankosi rašytojai

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/08 16:37:15 16:37:15

Įdomu, o temos autorė kam save priskiria?

Alias

A

10 įrašai

2011/10/08 17:39:22 17:39:22

Kokie žmonės čia lankosi? Gerbiama autore, Jūs pasakykite, perskaičiusi tokį tekstą, kurį patalpinote, ar pati noriai priskirtumėte save nors prie vienos grupės? Viskas, kaip ir tipiška statistiniam nusivylusiam lietuviui, yra nupiešta nykiomis spalvomis. Ir būtent šioje vietoje klausimas "kokie" yra visiškai beprasmis, nes mes visi norime pasirodyti geresniais, gal ir siekiame tokiais būti. Mes visi nusipelnome pagarbos, visi nusipelnome dėmesio, meilės ar tiesiog geros kompanijos pasijuokti Bet mes visi skirtingi. Kam iš karto klijuoti etiketes, skirstyti į kategorijas, kurios visos iš esmės yra neigiamos, o jei ir yra teigiamų, taigi žmonių joms priskirtinų yra tik keletas. Manau čia ryškiai yra kažkas ne taip su žmogaus, parašiusio tokį suskirstymą, požiūriu. Jei paieškos vyks su išankstiniu nusistatymu, tai rezultatas toks ir bus. Šioje vietoje kelčiau klausimą, "kodėl čia šie žmonės yra ir ko jie tikisi?" Juk atsakymas į klausimą "kokie" nieko nepakeis tol, kols nebus patenkintas poreikis, atvedęs Jus čia. Gal tada suprasite, kodėl esate pati tarp taip aiškiai sukategorizuotų žmonių. Tai..kodėl?

Igni

I

29 įrašai

2011/10/09 19:00:04 19:00:04

Bet laikui bėgant pažinti žmonės kategorizuojasi patys,automatiškai. Susitikus iš karto aišku, kuriai katerorijai priskirti. Aš nesigilinu į kitas kategorijas, iš karto jas atmesdama, o atsirenku "vertus dėmesio". Tai vyrai išsilavinę, turintys gerą skonį, simpatiški ir įdomūs, aukštesni kaip 1,75 m (iš tikrųjų daugybė yra mažų sudžiūvusių vyrų, čia autorė absoliučiai teisi), O paskui jau žiūriu. O paskui išlenda kiti dalykai: po keliskart išsiskyrę, žmonos buvo raganos, neturi kur gyventi, įsivėlę į ilgalaikius teismus, tiki ekstrasensais ir aiškiaregėmis, kyla įtarimas, kad periodiškai užgeria, kad moteris keičia dažniau negu kojines ir tt. Tokiu atmetimo būdu atsifiltravo vienas, ties kuriuo ir apsistojau. Jis irgi panašiai filtravo.

jaucianti

J

452 įrašai

2011/10/10 06:22:17 06:22:17

Kokie žmonės lankosi DP? Tie patys, kurie vaikšto gatvėmis. Ieškantys. Kas sekso, kas draugo, kas tiesiog bendravimo, kas tikros meilės...

Heida7

H

42 įrašai

2011/10/11 12:16:14 12:16:14

Ei ei,kas per ,,norintys užsibraukti"čia.Tokiems yra sexpažinčių portalai,o čia juk pažintys rimtiems ir rimtoms.O gal rimtumas jiems kaip fetišas?

Zygfrid

Z

878 įrašai

2011/10/11 13:00:47 13:00:47

Sex pazinciu portaluose motereles ima pinigus, o cia uz dyka- del meiles duoda

Heida7

H

42 įrašai

2011/10/11 13:04:41 13:04:41

Nežinau.Aš ne vyras,tad ir ginčytis negaliu šiuo klausimu.Bet vis tiek nuskambėjo labai nerealiai,tendencingai Zygfrido pareiškimas.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume