Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Kokie žmonės lankosi DP?

Kokie žmonės lankosi DP?

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/10/17 21:18:30 21:18:30

Ačiū:)
Nenorėjau kištis į jūsų pokalbį, bet... velnias už liežuvio patraukė:)

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/10/18 07:07:54 07:07:54

Ugnelė.:
Mano mielasis Drauge be pinigėlių, man regis mes kalbame apie skirtingus dalykus. Tiksliau, jūs kalbėjote su Vairuojančia, o aš įsikišau.
Manau, šiame kontekste sveikas protas yra ta savybė, kai žmonės su minimaliom galimybėm, ištekliais pasiekia daug. Kai žmonės turi savybę esamoje situacijoje įvertinti ir rasti patį geriausią sprendimą, nors jausmai sako kitaip.

As vis dar prisikabines prie to pasakymo, kad apie zmogu pasako jo nugyventas gyvenimas. Su situo teiginiu buciau atsargesnis. Pabreziu, kad nepriestarauju sitam pasakymui. Labai jau paprasta 'nurasyti" zmogu.
Mano nuomone (jei ji kam idomi) zmogu atpazinsi pagal jo duodamus vaisius.
Niekada neslepiau, kad mane zavi psichologijos mokslas. Butent kaip tik sios diskusijos vieta is daugelio.
"Kai žmonės turi savybę esamoje situacijoje įvertinti ir rasti patį geriausią sprendimą, nors jausmai sako kitaip."
Paimk kaip situacija keturis draugus kurie vaiksto i kaire. Pamatysi unikalu reiskini. Jiems keturiems tai protinga.
Kiti pvz musu kai kuriu akimis:
H. Daktaras. Kai kuriems si persona tai vykdantis socialini teisinguma, bet ne nusikaltelis. Tadas Blinda, "nacionalinis" herojus kuris kovojo pries ponus, bet ne nusikaltelis. Apie tinginyste cia net kalbai vietos nera

Tolerancija man taip pat patinka iki laiko.(Perkeltine prasme) Iki laiko kol uzverda savo pyktije kuriuo taskosi tiek cia forume, tiek gyvenime. O tada jau laikykis sese, visi kalti. Kazkuri lytis ar net valstybe, bet ne patys.

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/10/18 08:40:27 08:40:27

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
Ugnelė.:
Mano mielasis Drauge be pinigėlių, man regis mes kalbame apie skirtingus dalykus. Tiksliau, jūs kalbėjote su Vairuojančia, o aš įsikišau.
Manau, šiame kontekste sveikas protas yra ta savybė, kai žmonės su minimaliom galimybėm, ištekliais pasiekia daug. Kai žmonės turi savybę esamoje situacijoje įvertinti ir rasti patį geriausią sprendimą, nors jausmai sako kitaip.

As vis dar prisikabines prie to pasakymo, kad apie zmogu pasako jo nugyventas gyvenimas. Su situo teiginiu buciau atsargesnis. Pabreziu, kad nepriestarauju sitam pasakymui. Labai jau paprasta 'nurasyti" zmogu.

Aš žmogaus nenurašau. Sutinku, kad kartais žmogaus gyvenimą įtakoja aplinkybės. O sveikas protas turi pasitarnauti tam, kad tos aplinkybės turėtų kuo mažesnį neigiamą poveikį.

"Kai žmonės turi savybę esamoje situacijoje įvertinti ir rasti patį geriausią sprendimą, nors jausmai sako kitaip."
Paimk kaip situacija keturis draugus kurie vaiksto i kaire. Pamatysi unikalu reiskini. Jiems keturiems tai protinga.

Taip, jiems tuo momentu gali atrodyti protinga. Arba jie gali net negalvoti ar tai protinga. Arba elgtis spontaniškai. Arba vedami fiziologijos.
O rezultatai paaiškės kam po savaitės, kam po mėnesio, kam po pusmečio. Kai kam gal dėl to sugrius šeima ir jis gailėsis, kad kažkada nesuveikė jam sveikas protas. O tas, kuriam gal dabartiniai santykiai kaip kilpa po kaklu ir trūksta tik galutinio postūmio, gal tas nuėjimas į kairę kaip tik sudėlios viską į vietas.
Sveikas protas - tai ne tai, kas mūsų herojams atrodo tuo metu. Tuo metu buvusio sveiko proto jų galvose kiekis paaiškės kiek vėliau:)
Kodėl pažvelgus į kai kurių žmonių gyvenimą, atrodo, kad ten viskas sudėliota pagal kažkokią nematomą tvarką, kiekvienu momentu yra pasirenkama tai, kas geriausia ir esminių klaidų yra išvengiama ar bent kiek įmanoma sušvelninamos jų pasekmės.
O kitų žmonių gyvenimas - tarsi viena didžiulė klaida, nesėkmė seka po nesėkmės ir stovi žmogus savo nelaimių kryžkelėje taip ir nepasidaręs jokių išvadų.
Suprantu, kad reikia įvertinti ir aplinkybes, bet...

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/10/18 08:40:44 08:40:44

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
Ugnelė.:

Aš žmogaus nenurašau. Sutinku, kad kartais žmogaus gyvenimą įtakoja aplinkybės. O sveikas protas turi pasitarnauti tam, kad tos aplinkybės turėtų kuo mažesnį neigiamą poveikį.

Taip, jiems tuo momentu gali atrodyti protinga. Arba jie gali net negalvoti ar tai protinga. Arba elgtis spontaniškai. Arba vedami fiziologijos.
O rezultatai paaiškės kam po savaitės, kam po mėnesio, kam po pusmečio. Kai kam gal dėl to sugrius šeima ir jis gailėsis, kad kažkada nesuveikė jam sveikas protas. O tas, kuriam gal dabartiniai santykiai kaip kilpa po kaklu ir trūksta tik galutinio postūmio, gal tas nuėjimas į kairę kaip tik sudėlios viską į vietas.
Sveikas protas - tai ne tai, kas mūsų herojams atrodo tuo metu. Tuo metu buvusio sveiko proto jų galvose kiekis paaiškės kiek vėliau:)
Kodėl pažvelgus į kai kurių žmonių gyvenimą, atrodo, kad ten viskas sudėliota pagal kažkokią nematomą tvarką, kiekvienu momentu yra pasirenkama tai, kas geriausia ir esminių klaidų yra išvengiama ar bent kiek įmanoma sušvelninamos jų pasekmės.
O kitų žmonių gyvenimas - tarsi viena didžiulė klaida, nesėkmė seka po nesėkmės ir stovi žmogus savo nelaimių kryžkelėje taip ir nepasidaręs jokių išvadų.

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2011/10/18 09:05:18 09:05:18

Galeciau pasakyti, kokie vyrai cia lankosi. Pasiilge svelnumo ir meiles. Ieskantys MOTERS, mielos sirdziai ir akims.

bingo

B

42 įrašai

2011/10/18 10:49:31 10:49:31

teisingai Lady scorpio, yra to ieskanciu ir turbut ne vienas, tik ar ne veja gaudom laukuos ?

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2011/10/18 11:27:34 11:27:34

bingo: teisingai Lady scorpio, yra to ieskanciu ir turbut ne vienas, tik ar ne veja gaudom laukuos ?

Nemanau. Kas iesko, tas randa. Anksciau ar veliau.

Kukudra

K

20 įrašai

2011/10/18 15:37:51 15:37:51

Lady-scorpio: Galeciau pasakyti, kokie vyrai cia lankosi. Pasiilge svelnumo ir meiles. Ieskantys MOTERS, mielos sirdziai ir akims.

Tikrai tokių yra. Ir iš kai kurių nedrąsių pasisakymų galima tai suprasti. Bet, kad jie visi labai jauni O vat su vyresniais bėda Negi visi virš 40, kurie ieško ne tik 25 metų merginų, išmirę? Negi nebėra vyrų, kurie moters seksualumą matytų ne tik jauname ir gražiame kūne?
Neseniai skaičiau mintį apie tai, kad kvailas vyras moters seksualumą mato jos kūno linijose ir išoriniame grožyje, o protingas - akyse. Kartais skaitau pasisakymus čia ir, atrodo, kad protingų vyrų nebėra...
P.S. Nereikia užsipulti manęs, kad aš tikriausiai labai baisi, jei taip rašau. Tokių pasisakymų apie parašiusias moteris čia jau esu išgirdusi begalę, nieko nepakeis, jei tai išgirsiu ir savo adresu. Esu tiesiog vyresnė, na, ir turiu dar vieną trūkumą - negyvenu didmiestyje.

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/18 15:44:55 15:44:55

Visa beda, kad vyru akiai mielos tik lieknos ir grazios moterys.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/10/18 16:20:44 16:20:44

Ugnelė.:

Jau buvau prarades vilti
Nu va pagaliau issiaiskinom, kad yra zmoniu suka i kaire.
Uzduosiu klausima, kodel vieni vaiksto i kaire, kiti ne?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume