2011/10/04 20:51:53 20:51:53
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Aš esu: Apibūdinant šios temos pasisakymus galima teigti kad nemaža dalis žmonių laisvai interpretuoja mano žodžius kaip jiems patinka, tuo pačiu iškraipo realybę. Taip pat nemaža dalis žmonių teisingai vertina situaciją, ir tie žmonės nestereotipiški,saviti,
Mano supratimu, nepriklausomai nuo amziaus (metu skaiciaus), kiekvienas gyvenima mato kitaip. Tarkim kaip laiptineje atsistoti ant tam tikro laipto. Ziuri i stovincius auksciau, nieko nesupranti. Ziuri i zemiau stovincius, viskas suprantama.
Ant kurio laipto esi pats ir nuo kurio laipto gauni komentarus paciam atsirinkti.
Komentaras geras. Labai netgi.
Bet dabar jau autoriui: vienaip tau ta situacija atrodo dabar, kai tu realiai negyvenai tokiomis sąlygomis su moterimi ir kitaip, manau, atrodys po kokio pusmečio. Reikia realiai pabūti tokiuose santykiuose, kad suprastum, ne teoriškai.
Ir tikrai nežinau ar tu dar tada pasirašytum po savo šituo pasiūlymu.
Čia pamąstymai, kad netgi jeigu atsirastų tokia miela tau moteris, tau vistiek morališkai lengva nebus.
2011/10/04 21:04:15 21:04:15
Pazinojau viena toki pilieti. Ejo per bobas,naudojosi islaikytinio statusu. Kai vienai pasidarydavo ta nasta nepakenciama, permesdavo sekanciai.
Ugnele, neturi tokie vyrai kazkokios ipatingos morales, tik ziuri, kaip save uzkrauti kam nors ant peciu.
2011/10/04 21:33:45 21:33:45
Svečias: Pazinojau viena toki pilieti. Ejo per bobas,naudojosi islaikytinio statusu. Kai vienai pasidarydavo ta nasta nepakenciama, permesdavo sekanciai.
Ugnele, neturi tokie vyrai kazkokios ipatingos morales, tik ziuri, kaip save uzkrauti kam nors ant peciu.
moterys elgiasi lygiai taip pat.
2011/10/05 05:15:12 05:15:12
Viskas tvarkoj, žmogus savo ieškojime. Tik aišku, kad tokio Ne no rė čiau, tikrai nesuprantu ar jam taip gera ant to aukšto laiptelio
buv. namu seimininke
B
1 įrašai
2011/10/05 17:05:49 17:05:49
man tai idomu, kur jus tikites moteri rasti, mieste ar kaime?
as daug metu buvau namu seininke kaime, tai tikrai tik spek suktis: namai, vaikai, gyvuliai, darzai, namu aplinka ir t.t. ir tai kai santykiai paslijo, man buvo pasakyta: eik kur nori, cia viskas mano uzdirbta, negausi nieko. O ka gali vyras veikti istisa diena namuose, neisivaizduoju, o ypac mieste.
2011/10/05 17:16:45 17:16:45
buv. namu seimininke: man tai idomu, kur jus tikites moteri rasti, mieste ar kaime?
as daug metu buvau namu seininke kaime, tai tikrai tik spek suktis: namai, vaikai, gyvuliai, darzai, namu aplinka ir t.t. ir tai kai santykiai paslijo, man buvo pasakyta: eik kur nori, cia viskas mano uzdirbta, negausi nieko. O ka gali vyras veikti istisa diena namuose, neisivaizduoju, o ypac mieste.
Ką vyras, apart lūziariavimo, niekur nedirbdama galėtų veikti gyvendamas mieste, bute, tai ir mano sveika nuovoka nieko nepasako, nebent vaiką jam pagimdyčiau ir pati dirbt išeičiau..Bet gal jis taip nenorėtų
2011/10/05 19:30:19 19:30:19
Moterims vyru kaip darbiniu arkliu reikia ir dar pinigais suselpti. Viskas.
2011/10/05 20:27:51 20:27:51
Svečias: Moterims vyru kaip darbiniu arkliu reikia ir dar pinigais suselpti. Viskas.
O kam prie arklių lygintis, galite būti namų papuošalas, tik dar nubalzamuot ir dulkes nepamiršt nuvalyt O kam tie pinigai, kur juos dėt
Lady-scorpio
L
387 įrašai
2011/10/06 14:08:08 14:08:08
Aš esu: Lady-scorpio: Svečias: Lady - Skorpione, o ka tu gali pasiulyti dar be dziundzes?
Ajajai na nebuki toks pikc. As suprantu, kad nelengva, kai visos tik tai ir tesiulo. As tai niekam nieko nesiulau, nes, mano supratimu, santykiai statomi ant meiles, o ne ant sandorio pamatu.
Miela jaunuolė, meilės nėra, yra tik pagarba ir pripratimas, jausmas, kad nori būti su tuo žmogumi. Jūsų smegenų cheminė reakcija neužilgo praeina. Kas tada lieka? Beje tvirčiausios santuokos būtent iš sandorio.
Na, taip, as gabala uz Jus jaunesne, bet tikrai ne jaunuole, tad remdamasi patirtimi, o ne rozinem mergeliu svajonem, poetu romantiku dusavimais etc., galiu pasakyti - MEILE YRA. Meiles turime tiek, kiek sugebame aplamdyti savaji egoizma. Nesistebiu, kad teigiate, jog meiles nera - Jus, atleiskit, egoistas. Bet, cia jau ne mano reikalas.
Apie chemines reakcijas visai nieko nenutuokiu, Meile nera apkvaitimas ar beprotystes forma, Meile protinga.
Del tvirtos sandorio pagrindu sudarytos santuokos... Gal as akla ir kurcia bei kvaila, bet tokiu nezinau.
2011/10/17 12:57:59 12:57:59
Na ir as perskaiciau tema sakykim is smalsumo : ) , labai idomus psichologinis paveikslas. Matau, kad zmogelis stipriai gavo per galva nuo likimo del savo pareigu neatlikimo, tik nesuprantu nuo ko konkreciai, bet cia jau mano problemos : ) Taigi, kaip ten bebutu linkiu zmogeliui greiciau pasveikti ir vel stoti i vyru gretas, o moterims.... jei jus kariuomenes virsila arba ismintinga moteris norinti padeti zmogui vel tapti vyru, tada....
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume