Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Mielos moterys, noriu susipažinti

Mielos moterys, noriu susipažinti

Zygfrid

Z

878 įrašai

2011/10/04 09:39:54 09:39:54

Lady-scorpio:
Svečias: Lady - Skorpione, o ka tu gali pasiulyti dar be dziundzes?

Ajajai na nebuki toks pikc. As suprantu, kad nelengva, kai visos tik tai ir tesiulo. As tai niekam nieko nesiulau, nes, mano supratimu, santykiai statomi ant meiles, o ne ant sandorio pamatu.

Todel ir viena su savo naivumo virsune esi

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/10/04 10:25:12 10:25:12

Zygfrid:

O tu tipo ne?

Zygfrid

Z

878 įrašai

2011/10/04 13:36:09 13:36:09

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
Zygfrid:

O tu tipo ne?

Nepaisant savo infantilumo, moteru demesiu nesiskundziu.

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2011/10/04 15:03:29 15:03:29

Zygfrid:
Lady-scorpio:

Ajajai na nebuki toks pikc. As suprantu, kad nelengva, kai visos tik tai ir tesiulo. As tai niekam nieko nesiulau, nes, mano supratimu, santykiai statomi ant meiles, o ne ant sandorio pamatu.

O kas yra naivumas? Neatsigulti i Zygfrid lova? Beje, nepaisant savo naivumo vyru demesiu nesiskundziu.

as esu

A

59 įrašai

2011/10/04 19:54:17 19:54:17

Svečias:
Aš esu: Zygfrid, visiškai jums pritariu, jūs supratote esmę. Deepsorrow,sugebu tikrai daugiau nei už minimumą sedėti 8 val. ir paskui maldauti valdžios lengvatų. Jums gal ne 50~metų, kaip man, todėl toks aktyvus ir optimistiškas. Protu sugebėčiau užsidirbti ir rankomis, bet nenoriu būti vergu už minimumą. Manote neieškojau darbo?

Kitaip sakant "esu toks protingas, nuostabus ir išskirtinis, kad galėčiau užsidirbti ir sugebėti žymiai daugiau nei dirbti tik už paprastą minimumą, bet kam stengtis ir kažko siekti, jei saldžiai tuščiažodžiaujant galiu įtikinti kokią žioplę mane išlaikyti ir išvis nieko nebereiks daryti". Arba paprasčiausiai tavo sapalionės per daug neįtikinančios ir gal per daug nesibodėk tos vergovės, nes daugiau nei būti vergu juk ir nesugebėtum ar ne?

Šiaip ar taip netikiu, kad čia tikras žmogus, man ir kaip moteriai būtų gėda taip rašyti ir teisintis, kad jei jau negaliu gauti darbo pagal savo "nerealius" sugebėjimus, tai ieškosiu vyro, kuris mane išlaikys, o čia suaugęs, sveikas vyras nenori teptis savo rankelių už minimumą. Bjauru, o jis dar giriamas už savo "atvirumą" ir jam linkima surasti beviltišką moteriškę, kuri norės išlaikyti štai tokį "filosofą"...

Tiek jums, tiek Deepsorrow atsakau eilinį kartą, kad neturiu jaunystės nei lėšų eiti mokytis į universitetus, į mano amžiaus žmones jau nebežiūrima rimtai kaip į darbuotojus, ir viską, ką gali pasiulyti, tai tvirtą minimumą, iš kurio net buto žiemos metu neišlaikyčiau. O kitų blogais nevadinau, jaunuoli, raskite tuos mano žodžius kur anot jūsų taip rašiau. Beje net nesiteisinu, o bandau kantriai paaiškinti apie tą vergystę už minimumą. Yra viena dirbti bosams ir nutukusiai valdžiai, ir visai kita savo moteriai.

as esu

A

59 įrašai

2011/10/04 19:58:37 19:58:37

Lady-scorpio:

Miela jaunuolė, meilės nėra, yra tik pagarba ir pripratimas, jausmas, kad nori būti su tuo žmogumi. Jūsų smegenų cheminė reakcija neužilgo praeina. Kas tada lieka? Beje tvirčiausios santuokos būtent iš sandorio.

as esu

A

59 įrašai

2011/10/04 20:02:19 20:02:19

Svečias:
Aš esu: Zygfrid, visiškai jums pritariu, jūs supratote esmę. Deepsorrow,sugebu tikrai daugiau nei už minimumą sedėti 8 val. ir paskui maldauti valdžios lengvatų. Jums gal ne 50~metų, kaip man, todėl toks aktyvus ir optimistiškas. Protu sugebėčiau užsidirbti ir rankomis, bet nenoriu būti vergu už minimumą. Manote neieškojau darbo?

Kitaip sakant "esu toks protingas, nuostabus ir išskirtinis, kad galėčiau užsidirbti ir sugebėti žymiai daugiau nei dirbti tik už paprastą minimumą, bet kam stengtis ir kažko siekti, jei saldžiai tuščiažodžiaujant galiu įtikinti kokią žioplę mane išlaikyti ir išvis nieko nebereiks daryti". Arba paprasčiausiai tavo sapalionės per daug neįtikinančios ir gal per daug nesibodėk tos vergovės, nes daugiau nei būti vergu juk ir nesugebėtum ar ne?

Šiaip ar taip netikiu, kad čia tikras žmogus, man ir kaip moteriai būtų gėda taip rašyti ir teisintis, kad jei jau negaliu gauti darbo pagal savo "nerealius" sugebėjimus, tai ieškosiu vyro, kuris mane išlaikys, o čia suaugęs, sveikas vyras nenori teptis savo rankelių už minimumą. Bjauru, o jis dar giriamas už savo "atvirumą" ir jam linkima surasti beviltišką moteriškę, kuri norės išlaikyti štai tokį "filosofą"...

Kur aš rašiau kad mano nerealūs sugebėjimai? Jei jie yra, vadinasi jie jau realūs. Vergauti moteriai, su kuria esu man neatrodo vergavimas. Ir ko siekia dazniausiai moterys? Visi vyrai žino tai gerai: būti išlaikomos vyrų bent iš dalies. Paneikite, jei galite.

as esu

A

59 įrašai

2011/10/04 20:07:45 20:07:45

Apibūdinant šios temos pasisakymus galima teigti kad nemaža dalis žmonių laisvai interpretuoja mano žodžius kaip jiems patinka, tuo pačiu iškraipo realybę. Taip pat nemaža dalis žmonių teisingai vertina situaciją, ir tie žmonės nestereotipiški,saviti, įdomūs.Man nėra gėda dėl savo situacijos ir siekio, ar gėdinatės kad gyvenate? reziume toks: ieškokime to, ko kiekvienam reikia ir nepirškime vieni kitiems savo laimingo gyvenimo modelio.

C

1075 įrašai

2011/10/04 20:11:45 20:11:45

Aš esu: Beje tvirčiausios santuokos būtent iš sandorio.

Priesaika taip pat galima vadinti sanderiu.

Jei sanderis materialine prasme, tuomet netiesa. Santuoka gali trukti ilgiau, taciau pilnatves joje nera. Sitas tik papildo depresininku gretas. Biznis yra biznis, kaip sako Boria, rinkos ekonomika diktuoja savas salygas.

C

1075 įrašai

2011/10/04 20:19:03 20:19:03

Aš esu: Apibūdinant šios temos pasisakymus galima teigti kad nemaža dalis žmonių laisvai interpretuoja mano žodžius kaip jiems patinka, tuo pačiu iškraipo realybę. Taip pat nemaža dalis žmonių teisingai vertina situaciją, ir tie žmonės nestereotipiški,saviti,

Mano supratimu, nepriklausomai nuo amziaus (metu skaiciaus), kiekvienas gyvenima mato kitaip. Tarkim kaip laiptineje atsistoti ant tam tikro laipto. Ziuri i stovincius auksciau, nieko nesupranti. Ziuri i zemiau stovincius, viskas suprantama.
Ant kurio laipto esi pats ir nuo kurio laipto gauni komentarus paciam atsirinkti.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume