Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → ka vyrai manot apie mamytes su vaikuciais?

ka vyrai manot apie mamytes su vaikuciais?

aurase

A

32 įrašai

2011/09/16 11:16:25 11:16:25

Rokas222:
aurase: Kai iškiltų ginčas tarp vaiko ir mano draugo, ne per rožinius akinius žiūrėčiau. o išklausius abi puses, pasakyčiau [b:1vpddb0a][size=150:1vpddb0a]savo [/size:1vpddb0a][/b:1vpddb0a]verdinką.

Tai reishkia, kad draugo nelaikote ir nesiruoshiate laikyti lygiaverchiu partneriu - tai kaip ir paaishkina, kodel problemu su vyrais turite Gal Jums geriau koki namini gyvuneli isigyti tada?

Visų pirma nemanau, kad mano draugas ir vaikas turėtų konfliktų.

Visų antra, jei vistig tas konfliktas įvyktų - draugas išsakytų savo nuomonę, vaikas išsakytų savo nuomonę, ir aš pasakyčiau savo nuomonę, t.y. verdiktą kaip man atrodo jų ginčas iš šalies.

Kodėl dabar turiu sakyti, kad palaikyčiau tik draugo pusę??? Arba tik vaiko?? Juk sakau išklausyčiau abi puses ir pasakyčiau kaip atrodo man...

Ir kas tau sakė, kad turiu problemų su vyrais ???? Ar tas, kad asilais pavadinau arba bailiais tuos kurie bijo moterų su vaikais ???? Tai tau pasirodė, kad turiu problemų???

aurase

A

32 įrašai

2011/09/16 11:20:30 11:20:30

Rokas222:
aurase: Kai iškiltų ginčas tarp vaiko ir mano draugo, ne per rožinius akinius žiūrėčiau. o išklausius abi puses, pasakyčiau [b:17n4tv4y][size=150:17n4tv4y]savo [/size:17n4tv4y][/b:17n4tv4y]verdinką.

Tai [b:17n4tv4y]reishkia, kad draugo nelaikote ir nesiruoshiate laikyti lygiaverchiu partneriu [/b:17n4tv4y]- tai kaip ir paaishkina, kodel problemu su vyrais turite Gal Jums geriau koki namini gyvuneli isigyti tada?

Tai būtent Jūs nelaikote moters ar merginos lygiaverte, nes Jūs norit, kad Jūsų žodis būtų lemiamas. Kur lygios teisės ir galimybės ??

Man atrodo, kad Jūs turite problemų su moterim, merginom ?? Nes visų pirma toje žinutėje siūlot vyrą keisti į naminį gyvūną...

mberto

M

149 įrašai

2011/09/16 12:16:15 12:16:15

[quote:3l9eh8qz][quote:3l9eh8qz]Ispradziu norejau parasyti, kad labai jau tu cia giliai knisi ir kad trupuciuka nusisneki, bet paskui pastebejau, kad tau galva operuota tai nieko nuostabaus. sekmes ir neknisk visko taip giliai, toks jausmas, kad tu net sypsotis bijai. kazko labai jau rimtai ziuri i viska.[/quote:3l9eh8qz][/quote:3l9eh8qz]
Taip, yra didesne tikimybe, kad zmogus, kuriam operuota galva turi silpnesni ingtelekta ar yra psichiskai nestabilus, turi psichologiniu problemu, nors man buvo operuota pati kaukole. O savo patarima susikisk sau i sikna Linksma?
Kadangi auruse nieko nebesako, tiesiog isreisksiu savo nuomone:
tavo pateikti argumentai veda prie to, kad pati esi toks pat asilas, kaip ir tie vyrai (nors nemanau, kad jie teisingi ir, kad is vis yra toks dalykas, ka tu vadini asilu). Tiesiog tu taikai dvigubus standartus - sau palankesnius, nes tau taip patogiau.

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/16 12:28:23 12:28:23

aurase: Tai būtent Jūs nelaikote moters ar merginos lygiaverte, nes Jūs norit, kad Jūsų žodis būtų lemiamas. Kur lygios teisės ir galimybės ??
Man atrodo, kad Jūs turite problemų su moterim, merginom ?? Nes visų pirma toje žinutėje siūlot vyrą keisti į naminį gyvūną...

Na jo - modernios mamytes vaikau aukleja mamytes draugus ))))

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/16 12:46:16 12:46:16

Ne, čia vyksta asilų kautynės.

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/16 13:07:36 13:07:36

Neklausykit tų asilų, gal jie manjakai kokie? Maždaug du trečdaliai internetinių maniakų sukelia internetinį isteriją kurie, iškelia sekso temą jau pirmojo susirašinėjimo su paaugliais ir jaunesnio amžiaus suaugusiaisiais metu. Jauni žmonės, bendraudami socialiniuose tinkluose, nesusigaudo ir gali atsidurti keblioje padėtyje, kaip ir tos mamos, kurios turi vaikų ir nori susipainioti. Tie asilai, besipešantys dėl moters su vaiku, gali būti ir internetiniai prievartautojai. Internete jie savo tapatybę slepia, o didžioji dauguma sako, kad jie mieliau rinktųsi bendravimą su paauglėmis mergaitėmis, nei su moterimis, turinčiomis vaikų ir pan. Argi gražu kvailai čia peštis dėl vienos moters, turinčios vaikų?

Zygfrid

Z

878 įrašai

2011/09/16 13:13:55 13:13:55

Mes labai teigiamai ziurime i mamytes. Nes jau vien tas faktas rodo, kad ji nera lesbiete ir jei nesvetimas kuniskas geismas.

mberto

M

149 įrašai

2011/09/16 13:18:17 13:18:17

Gal ir negrazu, bet uz tat galima pasimokyti argumentuoti savo nuomone ir parodyti vidutinybem ir pavirsutiniskai mastantiem zmonem kokie jie is tikruju yra.

narfonija

N

26 įrašai

2011/09/16 14:25:48 14:25:48

Vaikas nėra kliūtis, tol kol mama nemano kitaip, jei pvz vaikas nepripažįsta draugo... O šeip kliūties nėra, aš draugavęs 2 metus su viena panele su dukra 7+ metų, ji mane priėmė, problemos nebuvo, bet va ji(draugė x) suipažino su kitu per interą, išsiskyrėm, bet tas ją paliko, likimo ironija

aurase

A

32 įrašai

2011/09/16 17:13:32 17:13:32

mberto: [quote:1rn8o62w][quote:1rn8o62w]Ispradziu norejau parasyti, kad labai jau tu cia giliai knisi ir kad trupuciuka nusisneki, bet paskui pastebejau, kad tau galva operuota tai nieko nuostabaus. sekmes ir neknisk visko taip giliai, toks jausmas, kad tu net sypsotis bijai. kazko labai jau rimtai ziuri i viska.

[/quote:1rn8o62w]
Taip, yra didesne tikimybe, kad zmogus, kuriam operuota galva turi silpnesni ingtelekta ar yra psichiskai nestabilus, turi psichologiniu problemu, nors man buvo operuota pati kaukole. O savo patarima susikisk sau i sikna Linksma?
Kadangi auruse nieko nebesako, tiesiog isreisksiu savo nuomone:
tavo pateikti argumentai veda prie to, kad pati esi toks pat asilas, kaip ir tie vyrai (nors nemanau, kad jie teisingi ir, kad is vis yra toks dalykas, ka tu vadini asilu). Tiesiog tu taikai dvigubus standartus - sau palankesnius, nes tau taip patogiau.[/quote:1rn8o62w]

Nezinau, netaikau aš jokių standartų...
Tiesiog išsakiau savo nuomonę. Bet gi nevisi vyrai gali priimti moters nuomonę, kaip lygiavertę. Tiesiog didžioji mažuma vyrų moters nuomonę priima - kaip lygiavertę ... Todėl tokiose ir panašiose temose rašo beletristikas neva vyrui moteris su vaiku yra kliūtis, kad aš niekad nesusidėsiu su moterim su vaiku ir t.t. ir pan.. Bet pala nesakyk op - neperšokęs duobės. Gyvenimas dar nenugyventas. Būtent tokiem kurie sako, kad niekada nesusidėtų su moterim su vaiku, tai paskui ir susideda. Ir dar susideda su tokia kuria ištikrųjų reikia išlaikyti, ir netik ją bet ir jos vaikus. Manau nėra jokia kliūtis normaliam vyrui normali moteris su vaiku. Nes yra jausmai. O jei jūs jausmų neturit, tai nėr ko ir draugaut - nei su moterim su vaiku, nei su mergina be vaikų... Ieškokit tokios kuriai atsiras jausmai.. O jei Jūs bejausmiai ir moteryje, merginoje ieškote tik sugulovės, tai SORRYY nėr apie ka kalbėt.... Nes tuoj vėl pavartosiu žodį iš "A" raidės.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume