mberto: [quote:1rn8o62w][quote:1rn8o62w]Ispradziu norejau parasyti, kad labai jau tu cia giliai knisi ir kad trupuciuka nusisneki, bet paskui pastebejau, kad tau galva operuota tai nieko nuostabaus. sekmes ir neknisk visko taip giliai, toks jausmas, kad tu net sypsotis bijai. kazko labai jau rimtai ziuri i viska.
[/quote:1rn8o62w]
Taip, yra didesne tikimybe, kad zmogus, kuriam operuota galva turi silpnesni ingtelekta ar yra psichiskai nestabilus, turi psichologiniu problemu, nors man buvo operuota pati kaukole. O savo patarima susikisk sau i sikna Linksma?
Kadangi auruse nieko nebesako, tiesiog isreisksiu savo nuomone:
tavo pateikti argumentai veda prie to, kad pati esi toks pat asilas, kaip ir tie vyrai (nors nemanau, kad jie teisingi ir, kad is vis yra toks dalykas, ka tu vadini asilu). Tiesiog tu taikai dvigubus standartus - sau palankesnius, nes tau taip patogiau.[/quote:1rn8o62w]
Nezinau, netaikau aš jokių standartų...
Tiesiog išsakiau savo nuomonę. Bet gi nevisi vyrai gali priimti moters nuomonę, kaip lygiavertę. Tiesiog didžioji mažuma vyrų moters nuomonę priima - kaip lygiavertę ... Todėl tokiose ir panašiose temose rašo beletristikas neva vyrui moteris su vaiku yra kliūtis, kad aš niekad nesusidėsiu su moterim su vaiku ir t.t. ir pan.. Bet pala nesakyk op - neperšokęs duobės. Gyvenimas dar nenugyventas. Būtent tokiem kurie sako, kad niekada nesusidėtų su moterim su vaiku, tai paskui ir susideda. Ir dar susideda su tokia kuria ištikrųjų reikia išlaikyti, ir netik ją bet ir jos vaikus. Manau nėra jokia kliūtis normaliam vyrui normali moteris su vaiku. Nes yra jausmai. O jei jūs jausmų neturit, tai nėr ko ir draugaut - nei su moterim su vaiku, nei su mergina be vaikų... Ieškokit tokios kuriai atsiras jausmai.. O jei Jūs bejausmiai ir moteryje, merginoje ieškote tik sugulovės, tai SORRYY nėr apie ka kalbėt.... Nes tuoj vėl pavartosiu žodį iš "A" raidės.