Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → ka vyrai manot apie mamytes su vaikuciais?

ka vyrai manot apie mamytes su vaikuciais?

mberto

M

149 įrašai

2011/09/16 08:24:38 08:24:38

Patikslink ka reiskia durnas. Ta prasme, kad nesugebu: greitai isspresti loginio uzdavinio, negaliu isspresti sudetingo loginio uzdavinio, nesuvokiu tokio pasaulio, koks jis is tikruju yra, as tau nepatinku, mano poziuris yra nepriimtinas siuolaikinei visuomenei ar koks kitas tavo variantas?]

[quote:g3u1kcb5]bet ne pajamose santykių pradžia glūdi. Šiandien uždirbi 800 lt ryt gal uždirbsi 5000 Lt ir atvirkščiai gali būti deja...[/quote:g3u1kcb5]
Ta prasme tau nerupi, kad vaikinas vos sugeba save issilaikyt ir tavo gyvenimui tures tai itakos ir ar vaikinas yra "luzeris"?
[quote:g3u1kcb5]Ka darytum, jeigu zinotum, kad nesu tinginys?[/quote:g3u1kcb5]
Stengiuos buti nuoseklus, nes kol parasiau viena posta tu jau buvai parasius, kita i ka neatsizvelgiau.

aurase

A

32 įrašai

2011/09/16 08:33:33 08:33:33

mberto: Patikslink ka reiskia durnas. Ta prasme, kad nesugebu greitai isspresti loginio uzdavinio: negaliu isspresti sudetingo loginio uzdavinio, nesuvokiu tokio pasaulio, koks jis is tikruju yra, as tau nepatinku, mano poziuris yra nepriimtinas siuolaikinei visuomenei ar koks kitas tavo variantas?]

[quote:1nyywxfb]bet ne pajamose santykių pradžia glūdi. Šiandien uždirbi 800 lt ryt gal uždirbsi 5000 Lt ir atvirkščiai gali būti deja...

Ta prasme tau nerupi, kad vaikinas vos sugeba save issilaikyt ir tavo gyvenimui tures tai itakos ir ar vaikinas yra "luzeris"?[/quote:1nyywxfb]

kai rašiau ir pavadinau tave durnu ir atsakymą iškart parašiau, tik įsiskaityt reiktų

Pakartoju dar karta
Ir tu dar durnas, nes jau čia rašai apie savo pajamas. Ne nuo pajamų pristatymo santykių pradžia deja turi prasidėti

Lūzeris ir yra tinginys, ir aš rašiau , kad su tinginiais man nepakeliui. O apie vyro pajamas irgi rašiau .. Šiandien uždirbi 800 Lt, jei būsi netinginys, gal po mėn uždirbsi žymiai daugiau, ir atvirkščiai, jei dabar uždirbi daug, ir esi tinginys, tai greit gali ir tų 800 neuždirbt...

mberto

M

149 įrašai

2011/09/16 08:50:03 08:50:03

[quote:glt46uer]Ir tu dar durnas, nes jau čia rašai apie savo pajamas. Ne nuo pajamų pristatymo santykių pradžia deja [b:glt46uer]turi prasidėti [/b:glt46uer][/quote:glt46uer]

Kodel tau atrodo, kad jos turi prasideti nuo kitur? Ir ka tai, kad as pradejau nuo to sako apie mane?

[quote:glt46uer]Lūzeris ir yra tinginys, ir aš rašiau , kad su tinginiais man nepakeliui. O apie vyro pajamas irgi rašiau .. Šiandien uždirbi 800 Lt, jei būsi netinginys, gal po mėn uždirbsi žymiai daugiau, ir atvirkščiai, jei dabar uždirbi daug, ir esi tinginys, tai greit gali ir tų 800 neuždirbt...[/quote:glt46uer]
Kodel nenoretum prasideti su tinginiu?

aurase

A

32 įrašai

2011/09/16 08:52:06 08:52:06

mberto: [quote:92im3485]Ir tu dar durnas, nes jau čia rašai apie savo pajamas. Ne nuo pajamų pristatymo santykių pradžia deja [b:92im3485]turi prasidėti [/b:92im3485]

Kodel tau atrodo, kad jos turi prasideti nuo kitur? Ir ka tai, kad as pradejau nuo to sako apie mane?

[quote:92im3485]Lūzeris ir yra tinginys, ir aš rašiau , kad su tinginiais man nepakeliui. O apie vyro pajamas irgi rašiau .. Šiandien uždirbi 800 Lt, jei būsi netinginys, gal po mėn uždirbsi žymiai daugiau, ir atvirkščiai, jei dabar uždirbi daug, ir esi tinginys, tai greit gali ir tų 800 neuždirbt...[/quote:92im3485]
Kodel nenoretum prasideti su tinginiu?[/quote:92im3485]

mberto: [quote:92im3485]Ir tu dar durnas, nes jau čia rašai apie savo pajamas. Ne nuo pajamų pristatymo santykių pradžia deja [b:92im3485]turi prasidėti [/b:92im3485]

Kodel jos turi prasideti nuo kitur? Ir ka tai, kad as pradejau nuo to sako apie mane?

[quote:92im3485]Lūzeris ir yra tinginys, ir aš rašiau , kad su tinginiais man nepakeliui. O apie vyro pajamas irgi rašiau .. Šiandien uždirbi 800 Lt, jei būsi netinginys, gal po mėn uždirbsi žymiai daugiau, ir atvirkščiai, jei dabar uždirbi daug, ir esi tinginys, tai greit gali ir tų 800 neuždirbt...[/quote:92im3485]
Matai as labai dziaugiuosi, kad su savo sveikata uzdirbu ir tiek.[/quote:92im3485]

Tai ir reikėjo prisistatyme parašyti apie savo sveikatą, o ne apie pajamas

Su tinginiu neprasidėčiau, nes negaliu pakest tinginių ir aimanuotojų.

mberto

M

149 įrašai

2011/09/16 08:59:52 08:59:52

O jeigu as nesu tinginys, bet man mano materialine padetis nerupi? Man ju reikia tiek, kad uztektu pragyventi. Taip mano sveikata trugdo uzdirbt daugiau, bet galeciau uzdirbti daugiau.

[quote:3auxy09i]Ir tu dar durnas, nes jau čia rašai apie savo pajamas. Ne nuo pajamų pristatymo santykių pradžia deja turi prasidėti[/quote:3auxy09i]

Kodel tau atrodo, kad jos turi prasideti nuo kitur? Ir ka tai, kad as pradejau nuo to sako apie mane? Ta prasme gi nera taip, kad nepradedi santykiu vien del to, kad kazka netaip leptelejau. Tame slypi kazkas giliau... Kitaip sakant ka reiskia tas tavo - "durnas".

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/16 09:55:37 09:55:37

Va, berneli, ir gavai pirmą moterišką pamoką. Dabar žinosi, pagaliau, kad babkės svarbiausia. Babkės ir yra meilė, nepamiršk šito. Neturi jų pakankamai - tai ir nelįsk prie mergų.

salamonijus

S

97 įrašai

2011/09/16 09:57:52 09:57:52

mberto: Auruse as uzdirbu 800lt per menesi. Man tavo vaikas nera kliutis, nes man i juos nusisikt. Neginciau taves fiziskai, nes mano galva operuota ir suzalojus ja dar karta butu labai liudna man. Ar noretum su manim pabandyti kazka ? Jei, ne, tai kodel (be to, kad as asilas, nes man nerupi vaikai).
[quote:dkdny5ps]Dabartiniai vyrai iki 30 metų tikri nebrendylos, neišlendantys iš po mamos sijono.

Jo, as irgi toks.[/quote:dkdny5ps]
Ispradziu norejau parasyti, kad labai jau tu cia giliai knisi ir kad trupuciuka nusisneki, bet paskui pastebejau, kad tau galva operuota tai nieko nuostabaus. sekmes ir neknisk visko taip giliai, toks jausmas, kad tu net sypsotis bijai. kazko labai jau rimtai ziuri i viska.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/09/16 10:04:02 10:04:02

Svečias: Va, berneli, ir gavai pirmą moterišką pamoką. Dabar žinosi, pagaliau, kad babkės svarbiausia. Babkės ir yra meilė, nepamiršk šito. Neturi jų pakankamai - tai ir nelįsk prie mergų.

Ar isdristum i akis pasakyti, kad tau babkes svarbiausia?
Kiek tau menesiui ju reik?

Rokas222

R

28 įrašai

2011/09/16 10:27:45 10:27:45

aurase: Kai iškiltų ginčas tarp vaiko ir mano draugo, ne per rožinius akinius žiūrėčiau. o išklausius abi puses, pasakyčiau [b:2r7cs04m][size=150:2r7cs04m]savo [/size:2r7cs04m][/b:2r7cs04m]verdinką.

Tai reishkia, kad draugo nelaikote ir nesiruoshiate laikyti lygiaverchiu partneriu - tai kaip ir paaishkina, kodel problemu su vyrais turite Gal Jums geriau koki namini gyvuneli isigyti tada?

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/16 10:59:10 10:59:10

Pavyzdžiui, riebų katiną vietoj vyro.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume