2011/09/24 20:31:09 20:31:09
Svečias: tamsta gal manes nemokyk,as kaip nors jau pats. Demesio man netruksta,laisku daug gaunu, net ieskoti nereikia. Jei as moteriai galiu pasiulyti viska,tai gal galiu ir as noreti. Geriau savim pasirupinkit,o as jau kaip nors isirinksiu.
As, kaip barakudiskos naturos asmenybe, su diedukais irgi padraugauju. O jie dziaugiasi ir galvoja, kad va- patikau jaunesnei
2011/09/24 20:31:32 20:31:32
Svečias: Svečias: As buvau jaunas kvailas ir apsizenijau is reikalo 24 metu taip ir nepamates nieko gero gyvenime, neissidukes dar. Dabar man 38, noriu kurti seima, nes visko esu uzsidirbes,turiu daugiau nei man vienam reikia.Bet noriu pirma apsizenyti, paskui pavazineti su nauja zmonike po pasauli, nes jaunam bunant to neisejo, pinigu nebuvo, mazas vaikas, su zmona nesiklijavo. o paskui noriu savo dar pora vaiku tureti.Kam man dabar tas svetimas vaikas, kad vel priristas buciau ir kada tada as savo gyvenimu dziaugsiuosi?
Skaiciuoju, tarkim tu kazkiek laiko ieskosi, pazindinsies, tuoksies...kiek laiko tai truks? Paskui vazinesi po pasauli, kiek? Tai kai tavo naujiem vaikam bus 18, tau bus 70
Geras pasisakymas
2011/09/24 20:32:15 20:32:15
Svečias: cia tamstos tokia nuomone.o as pasakyciau, kad DP daug yra moteru be vaiku, tik kai kurios nerealius reikalavimus stato.Bet reikia nenuleisti ranku. seip padraugaut galiu ir jei turi vaika.
O tai kokie tie nerealus reikalavimai?
2011/09/24 20:33:01 20:33:01
Svečias: aurase:
O tu garantuotas, kad išsilakstysi, išsidulkinsi iki pvz 58 metų ???? Ar jau pinigų užsidirbai tiek, kad dabar visą likusį gyvenimą galėtum nedirbt ??? Tik po pasaulį lakstyt ir dulkintis ????
Kompleksuotas tu, ir kažin ar išsilakstysi dar per 20 metų , jei išsilakstysi po bent po 10 metų parašyk, čia šiame forume
nu bet ir bjaurios jus moterytes.Niekas jusu nepuola, ko cia drabstot epitetus visokius? Del to ir nenori vyrai buti su tokiom, nes jau dabar matosi, kad nuo tokiu raganu normalus vyrai seniai pabege. Rasiu gera ir svelnia ir kursim kartu nauja gyvenima nuo pradziu, mylesiu ja ir saugosiu kaip savo aki.
Nori jie buti su mumis, ypac tokie... 20m vyresni
2011/09/24 20:33:28 20:33:28
Svečias: Svečias: As buvau jaunas kvailas ir apsizenijau is reikalo 24 metu taip ir nepamates nieko gero gyvenime, neissidukes dar. Dabar man 38, noriu kurti seima, nes visko esu uzsidirbes,turiu daugiau nei man vienam reikia.Bet noriu pirma apsizenyti, paskui pavazineti su nauja zmonike po pasauli, nes jaunam bunant to neisejo, pinigu nebuvo, mazas vaikas, su zmona nesiklijavo. o paskui noriu savo dar pora vaiku tureti.Kam man dabar tas svetimas vaikas, kad vel priristas buciau ir kada tada as savo gyvenimu dziaugsiuosi?
Skaiciuoju, tarkim tu kazkiek laiko ieskosi, pazindinsies, tuoksies...kiek laiko tai truks? Paskui vazinesi po pasauli, kiek? Tai kai tavo naujiem vaikam bus 18, tau bus 70
o koks tamstos reikalas ar tik izeidineti temokat? Savo gyvenima tvarkau kaip man reikia.Jusu gyventi nemokau ir jus manes nemokykit.
2011/09/24 20:36:22 20:36:22
Svečias: aurase:
O tu garantuotas, kad išsilakstysi, išsidulkinsi iki pvz 58 metų ???? Ar jau pinigų užsidirbai tiek, kad dabar visą likusį gyvenimą galėtum nedirbt ??? Tik po pasaulį lakstyt ir dulkintis ????
Kompleksuotas tu, ir kažin ar išsilakstysi dar per 20 metų , jei išsilakstysi po bent po 10 metų parašyk, čia šiame forume
nu bet ir bjaurios jus moterytes.Niekas jusu nepuola, ko cia drabstot epitetus visokius? Del to ir nenori vyrai buti su tokiom, nes jau dabar matosi, kad nuo tokiu raganu normalus vyrai seniai pabege. Rasiu gera ir svelnia ir kursim kartu nauja gyvenima nuo pradziu, mylesiu ja ir saugosiu kaip savo aki.
Sėkmės ieškant geros, švelnios, norinčios nuoširdžiai kurt su tavim ateitį. Įtariu rasi kai busi pats nuoširdus, geras, atviras sau ir kitiem, ir svarbiausia žinosi ko nori iš ši gyvenimo
2011/09/24 20:37:06 20:37:06
Svečias: Svečias: Svečias: As buvau jaunas kvailas ir apsizenijau is reikalo 24 metu taip ir nepamates nieko gero gyvenime, neissidukes dar. Dabar man 38, noriu kurti seima, nes visko esu uzsidirbes,turiu daugiau nei man vienam reikia.Bet noriu pirma apsizenyti, paskui pavazineti su nauja zmonike po pasauli, nes jaunam bunant to neisejo, pinigu nebuvo, mazas vaikas, su zmona nesiklijavo. o paskui noriu savo dar pora vaiku tureti.Kam man dabar tas svetimas vaikas, kad vel priristas buciau ir kada tada as savo gyvenimu dziaugsiuosi?
o koks tamstos reikalas ar tik izeidineti temokat? Savo gyvenima tvarkau kaip man reikia.Jusu gyventi nemokau ir jus manes nemokykit.
mes taves nemokom, mes is taves juokiames
negi tiki, kad tave myles 20m jaunesne? kai gyvai matau tokius naivuolis, negaliu tiesiai pasijuokti, nes as juos isnaudoju. o cia galima
2011/09/24 20:37:42 20:37:42
aurase: Svečias: As buvau jaunas kvailas ir apsizenijau is reikalo 24 metu taip ir nepamates nieko gero gyvenime, neissidukes dar. Dabar man 38, noriu kurti seima, nes visko esu uzsidirbes,turiu daugiau nei man vienam reikia.Bet noriu pirma apsizenyti, paskui pavazineti su nauja zmonike po pasauli, nes jaunam bunant to neisejo, pinigu nebuvo, mazas vaikas, su zmona nesiklijavo. o paskui noriu savo dar pora vaiku tureti.Kam man dabar tas svetimas vaikas, kad vel priristas buciau ir kada tada as savo gyvenimu dziaugsiuosi?
Manau ieškot reiktų merginos, moters kuri norėtų su tavim būt, su kuria būtų gera, su kuria norėtųsi būti visą likusį gyvenimą, o su vaiku jinai ar su dviem ( o gal ir su trim) tai turėtų būti dzin, ypatingai jei esi apsirūpinęs, tai palakstymui po pasaulį vaikas ( ar vaikai ) nemaišo...
Blemba,kai paskaitau, ne bobos, o dinozaurai Tikrai kad nuo vienatves jau stogai pavaziavo.
2011/09/24 20:38:10 20:38:10
Svečias: Svečias: aurase:
Nori jie buti su mumis, ypac tokie... 20m vyresni
Papildyk, kad nori būti su 20 jaunesnėm, nes save įsivaizduoja tada jaunesniais. Bet realiai jiem dovanų po veidrodį reiktų įteikt
2011/09/24 20:40:31 20:40:31
Svečias: aurase: Svečias: As buvau jaunas kvailas ir apsizenijau is reikalo 24 metu taip ir nepamates nieko gero gyvenime, neissidukes dar. Dabar man 38, noriu kurti seima, nes visko esu uzsidirbes,turiu daugiau nei man vienam reikia.Bet noriu pirma apsizenyti, paskui pavazineti su nauja zmonike po pasauli, nes jaunam bunant to neisejo, pinigu nebuvo, mazas vaikas, su zmona nesiklijavo. o paskui noriu savo dar pora vaiku tureti.Kam man dabar tas svetimas vaikas, kad vel priristas buciau ir kada tada as savo gyvenimu dziaugsiuosi?
Manau ieškot reiktų merginos, moters kuri norėtų su tavim būt, su kuria būtų gera, su kuria norėtųsi būti visą likusį gyvenimą, o su vaiku jinai ar su dviem ( o gal ir su trim) tai turėtų būti dzin, ypatingai jei esi apsirūpinęs, tai palakstymui po pasaulį vaikas ( ar vaikai ) nemaišo...
Blemba,kai paskaitau, ne bobos, o dinozaurai Tikrai kad nuo vienatves jau stogai pavaziavo.
Kad į pasą žiūrėjai, arba veidrodį ???
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume