Svečias: As buvau jaunas kvailas ir apsizenijau is reikalo 24 metu taip ir nepamates nieko gero gyvenime, neissidukes dar. Dabar man 38, noriu kurti seima, nes visko esu uzsidirbes,turiu daugiau nei man vienam reikia.Bet noriu pirma apsizenyti, paskui pavazineti su nauja zmonike po pasauli, nes jaunam bunant to neisejo, pinigu nebuvo, mazas vaikas, su zmona nesiklijavo. o paskui noriu savo dar pora vaiku tureti.Kam man dabar tas svetimas vaikas, kad vel priristas buciau ir kada tada as savo gyvenimu dziaugsiuosi?
O tu garantuotas, kad išsilakstysi, išsidulkinsi iki pvz 58 metų ???? Ar jau pinigų užsidirbai tiek, kad dabar visą likusį gyvenimą galėtum nedirbt ??? Tik po pasaulį lakstyt ir dulkintis ????
Manau ieškot reiktų merginos, moters kuri norėtų su tavim būt, su kuria būtų gera, su kuria norėtųsi būti visą likusį gyvenimą, o su vaiku jinai ar su dviem ( o gal ir su trim) tai turėtų būti dzin, ypatingai jei esi apsirūpinęs, tai palakstymui po pasaulį vaikas ( ar vaikai ) nemaišo...
Kompleksuotas tu, ir kažin ar išsilakstysi dar per 20 metų , jei išsilakstysi po bent po 10 metų parašyk, čia šiame forume