Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → ka vyrai manot apie mamytes su vaikuciais?

ka vyrai manot apie mamytes su vaikuciais?

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/24 20:12:57 20:12:57

As buvau jaunas kvailas ir apsizenijau is reikalo 24 metu taip ir nepamates nieko gero gyvenime, neissidukes dar. Dabar man 38, noriu kurti seima, nes visko esu uzsidirbes,turiu daugiau nei man vienam reikia.Bet noriu pirma apsizenyti, paskui pavazineti su nauja zmonike po pasauli, nes jaunam bunant to neisejo, pinigu nebuvo, mazas vaikas, su zmona nesiklijavo. o paskui noriu savo dar pora vaiku tureti.Kam man dabar tas svetimas vaikas, kad vel priristas buciau ir kada tada as savo gyvenimu dziaugsiuosi?

aurase

A

32 įrašai

2011/09/24 20:13:13 20:13:13

aurase:
Svečias:
aurase: Svečiai 1 ir 2, tiesiog idomu kodėl turėdami savų vaikų, ieškot būtent merginos be vaikų ???? Ir ar ilgai ieškot ???

as dar neilgai, nes vis su vaiku papuola. Kai papuls be vaiko tada ir matysim kas kaip ir su kuo

Įtariu papuls nebent su dviem vaikais ir po dar kelių metų ir džiaugsiesi, kad tave priima ir bendraut nori ... načia mano asmeninė nuomonė, bet jau tokia ta gyvenimo tiesa, kas daug nori, tas mažai gauna

papildau

Realiai normali pana be vaiku, iki max 30-31 metų gali būt (jei mokės ar karjerą darė), vyras be vaikų iki max 35 metelių (jei mokės ar karjerą darė), o toliau manau jau kompleksuoti....

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/24 20:17:06 20:17:06

cia tamstos tokia nuomone.o as pasakyciau, kad DP daug yra moteru be vaiku, tik kai kurios nerealius reikalavimus stato.Bet reikia nenuleisti ranku. seip padraugaut galiu ir jei turi vaika.

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/24 20:21:35 20:21:35

Svečias: As buvau jaunas kvailas ir apsizenijau is reikalo 24 metu taip ir nepamates nieko gero gyvenime, neissidukes dar. Dabar man 38, noriu kurti seima, nes visko esu uzsidirbes,turiu daugiau nei man vienam reikia.Bet noriu pirma apsizenyti, paskui pavazineti su nauja zmonike po pasauli, nes jaunam bunant to neisejo, pinigu nebuvo, mazas vaikas, su zmona nesiklijavo. o paskui noriu savo dar pora vaiku tureti.Kam man dabar tas svetimas vaikas, kad vel priristas buciau ir kada tada as savo gyvenimu dziaugsiuosi?

Tamsta imk vienmete, kurios vaikui jau 18 ir kuris savarankiskas, kam tau is vis daugiau vaiku. Beja, normaliu moteru vaikai jau nuo 14-15 savarankiski.

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/24 20:22:53 20:22:53

Svečias: cia tamstos tokia nuomone.o as pasakyciau, kad DP daug yra moteru be vaiku, tik kai kurios nerealius reikalavimus stato.Bet reikia nenuleisti ranku. seip padraugaut galiu ir jei turi vaika.

jei tau moteru reikalavimai nerealus, tai reiskia esi lochas.

aurase

A

32 įrašai

2011/09/24 20:24:54 20:24:54

Svečias: As buvau jaunas kvailas ir apsizenijau is reikalo 24 metu taip ir nepamates nieko gero gyvenime, neissidukes dar. Dabar man 38, noriu kurti seima, nes visko esu uzsidirbes,turiu daugiau nei man vienam reikia.Bet noriu pirma apsizenyti, paskui pavazineti su nauja zmonike po pasauli, nes jaunam bunant to neisejo, pinigu nebuvo, mazas vaikas, su zmona nesiklijavo. o paskui noriu savo dar pora vaiku tureti.Kam man dabar tas svetimas vaikas, kad vel priristas buciau ir kada tada as savo gyvenimu dziaugsiuosi?

O tu garantuotas, kad išsilakstysi, išsidulkinsi iki pvz 58 metų ???? Ar jau pinigų užsidirbai tiek, kad dabar visą likusį gyvenimą galėtum nedirbt ??? Tik po pasaulį lakstyt ir dulkintis ????

Manau ieškot reiktų merginos, moters kuri norėtų su tavim būt, su kuria būtų gera, su kuria norėtųsi būti visą likusį gyvenimą, o su vaiku jinai ar su dviem ( o gal ir su trim) tai turėtų būti dzin, ypatingai jei esi apsirūpinęs, tai palakstymui po pasaulį vaikas ( ar vaikai ) nemaišo...
Kompleksuotas tu, ir kažin ar išsilakstysi dar per 20 metų , jei išsilakstysi po bent po 10 metų parašyk, čia šiame forume

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/24 20:25:06 20:25:06

tamsta gal manes nemokyk,as kaip nors jau pats. Demesio man netruksta,laisku daug gaunu, net ieskoti nereikia. Jei as moteriai galiu pasiulyti viska,tai gal galiu ir as noreti. Geriau savim pasirupinkit,o as jau kaip nors isirinksiu.

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/24 20:27:57 20:27:57

Skaiciuoju, tarkim tu kazkiek laiko ieskosi, pazindinsies, tuoksies...kiek laiko tai truks? Paskui vazinesi po pasauli, kiek? Tai kai tavo naujiem vaikam bus 18, tau bus 70

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/24 20:28:46 20:28:46

Svečias: tamsta gal manes nemokyk,as kaip nors jau pats. Demesio man netruksta,laisku daug gaunu, net ieskoti nereikia. Jei as moteriai galiu pasiulyti viska,tai gal galiu ir as noreti. Geriau savim pasirupinkit,o as jau kaip nors isirinksiu.

Kai išsirinksi, ir tave išsirinks, tai pasigirt nepamiršk...

Laukiam laiškų

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/24 20:30:25 20:30:25

aurase:
O tu garantuotas, kad išsilakstysi, išsidulkinsi iki pvz 58 metų ???? Ar jau pinigų užsidirbai tiek, kad dabar visą likusį gyvenimą galėtum nedirbt ??? Tik po pasaulį lakstyt ir dulkintis ????
Kompleksuotas tu, ir kažin ar išsilakstysi dar per 20 metų , jei išsilakstysi po bent po 10 metų parašyk, čia šiame forume

nu bet ir bjaurios jus moterytes.Niekas jusu nepuola, ko cia drabstot epitetus visokius? Del to ir nenori vyrai buti su tokiom, nes jau dabar matosi, kad nuo tokiu raganu normalus vyrai seniai pabege. Rasiu gera ir svelnia ir kursim kartu nauja gyvenima nuo pradziu, mylesiu ja ir saugosiu kaip savo aki.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume