Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Nera normaliu vyru siame portale :((

Nera normaliu vyru siame portale :((

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/07 17:46:28 17:46:28

Svečias: Miegu su dviem, bet bijau prisipažinti. Svarstau, o gal tylėti, gal viską nuslėpti? Šiuo metu vienu metu draugauju su dviem šauniais, tikrais vyrais. Atrodo, kad juos abu vienodai myliu. Žinau, kad taip ilgai tęstis negalės. Vienas mylimasis sakė, kad dviguba draugystė jam būtų nepriimtina: sužinojęs apie tai iškart norėtų skirtis, o ir man pačiai tylėti, meluoti ir slapstytis jau nebe malonu darosi. Norėčiau jūsų nuomonės, ar verta apie dvigubą draugystę pasakyti bent vienam iš partnerių? Kaip būtų galima tai padaryti, kad jų neįskaudinčiau ir nelikčiau vieniša ir atstumta?

Oho, nepavydėtina situacija. Nežinote, kurį labiau mylite? Įsivaizduokite, kad netenkate vieno, paskui įsivaizduokite kitą. Juk kažkuo tie vyrai skiriasi, vienas turi vienokių, kitas kitokių savybių.

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/07 20:15:29 20:15:29

As turejau tokia drauge su tokia problema. Dabar ji praradusi abu ir nelaiminga, nors nelabai ir gailisi. Yra ka prisiminti, anot jos.

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/08 08:06:22 08:06:22

[img:2kewx6um]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TzBInt4zljQ#t=321s[/img:2kewx6um]

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/08 08:06:50 08:06:50

[url:3tpponf7]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TzBInt4zljQ#t=321s[/url:3tpponf7]

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/10 11:18:28 11:18:28

savukynaite22: Tai isreklamuotas tinklapis, net laimingosios poros video ikeltas, deja nusivyliau uzsiregistravusi, nes cia viskas taip pat kaip ir kituose portaluose.. Internete savojo rasti nepavyks

O ko tokia nusivylusi? Rasi ta savo meilę, neabejok ir nenusimink.

Geros naujienos

G

1 įrašai

2013/05/11 07:09:40 07:09:40

Melnragės paplūdimį jau okupuoja nuogos moterys – bus kur akis paganyti ir širdį nuraminti. Kelne irgi geros naujienos - nuogalių projektas traukė žvilgsnius. Dvi labai dailios moterys kūno tapybos meną pirmadienį demonstravo Kelno gatvėse, kuriomis vaikštinėjo nuogos, tik su ištapytais ant kūno paveikslais - Gustavo Klimto „Bučiniu“ ir Egono Schiele (Egono Šylės) „Sėdinčia moterimi su sulenktu keliu“, rašo vokiečių savaitraščio „Der Spiegel“ naujienų svetainė, kuris neseniai paskelbė intervių su mūsų Prezidente. Parašyta ten, policija uždraudė šioms moterims vaikštinėti aplink Kelno katedrą ir pagrindiniame parduotuvių rajone, o visur kitus galėjo vaikščioti plikos be jokių aprobojimų ir davatkiškų tabų. Dar geresnė naujiena, kad žavioji gražiakrūtė aktorė H. Graham iš tiesų nori tik gero sekso su tikrais, noramliais ir padoriais, išprususiais vyrais. Sunku patikėti, kad seksualioji Heather Graham yra ne 20-metė jaunuolė, o 43-ejų metų solidi, bet labai graži moteris. Striptizo šokėją naujausioje komedijoje „Pagirios 3: Velniai žino kur„ vaidinanti aktorė teigė jokio nepatogumo dėl savo tikrojo amžiaus nejaučianti. Atvirame interviu žurnalui „Vegas“ ji papasakojo ne tik apie tai, kaip išlaiko savo kūną jauną, bet ir apie seksą, ir vestuves, kurių dar nesulaukė. Pokerį mėgstanti žaisti ir joga užsiimanti intelektuali gražuolė tikrai nėra viena tradicinių Holivudo aktorių. „Mane mokė būti drovia ir kuklia. Tad iš pradžių man nebuvo lengva už save pastovėti ir pasakyti ko noriu„, – žurnalistams sakė katalikiškoje šeimoje užaugusi H.Graham. Paklausta, ko gi ji iš tiesų nori, ji nerausdama patikino: „Gero sekso!“ Vaikinų gražuolė - aktorė išties turėjo tiek, kiek daugeliui jos kolegių nė nesisapnavo. Ji buvo siejama su daugybe kino pasaulio žmonių: Edwardu Burnsu, Jamesu Woodsu, Mattu Dillonu, Kyle'u MacLachlanu, Leonardo DiCaprio, Benicio Del Toro, Russellu Crowe, Scottu Speedmanu, Matthew Perry, Adamu Antu, o pastaruoju metu – su Jasonu Silva. Tad nėra ko brautis į primityvių „pupyčių“ koncertus Lietuvoje, geriau varyti į pajūrį ir žavėtis tikrai gražiomis Lietuvos nuogalėmis. Mane, pavyzdžiui, išvis nedomina tos kvailos šou „pupytės“ – taip ištroškusios verslo klasės, ypač bankininkų ir oligarchų, sekso už babkes.

Shiny Lady

S

1 įrašai

2013/05/14 04:56:28 04:56:28

Neighbors go to war over bikinis but why?

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/16 16:45:27 16:45:27

Kas čia do prikolas, nepatinka mat seniems diedams bikini - to dar betrūko.

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/17 07:34:23 07:34:23

Nesąmonė, vyresni prastesni lovoj. Tikriausia senas vyras parašė čia. Jaunas vyras ir senas - nepalyginami, seno nenaudai, žinoma.[/quote]

Negi rupi tik lova ir seksas? O ismintis, protas, patirtis nerupi? Mano atveju, mane visada trauke vyresni vaikinai, vyrai, kai buvau paaugle, ir dabar. Visiskai nejaudina jaunas lieknas tipo seksualus berniukas grazuoliukas u stovinciu pimpaliuku, o emociju toki pamacius nulis, o stai vyresnis vyras, aukstas, gerai sudetas, tvarkingas, kad ir su pilvuku ar praplikes, kur kas labiau traukia. Ir visai nebutini jam pinigai ir tt.. Tiesiog taip gera tokio vyro glebyje! Gera pakalbeti, patarimo paprasyti. Nu ir kas, pilna tu jaunu mano amziaus vaikinu-bukagalviu, bet bent jau fiziskai visisikai jie manes nedomina visiskai, sakau jums, nes neturi ka pasakyti, tik tai, kad jiems nuolat stovi. Durneliai ir tiek.

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/17 08:17:02 08:17:02

Svečias: Nesąmonė, vyresni prastesni lovoj. Tikriausia senas vyras parašė čia. Jaunas vyras ir senas - nepalyginami, seno nenaudai, žinoma.

Negi rupi tik lova ir seksas? O ismintis, protas, patirtis nerupi? Mano atveju, mane visada trauke vyresni vaikinai, vyrai, kai buvau paaugle, ir dabar. Visiskai nejaudina jaunas lieknas tipo seksualus berniukas grazuoliukas u stovinciu pimpaliuku, o emociju toki pamacius nulis, o stai vyresnis vyras, aukstas, gerai sudetas, tvarkingas, kad ir su pilvuku ar praplikes, kur kas labiau traukia. Ir visai nebutini jam pinigai ir tt.. Tiesiog taip gera tokio vyro glebyje! Gera pakalbeti, patarimo paprasyti. Nu ir kas, pilna tu jaunu mano amziaus vaikinu-bukagalviu, bet bent jau fiziskai visisikai jie manes nedomina visiskai, sakau jums, nes neturi ka pasakyti, tik tai, kad jiems nuolat stovi. Durneliai ir tiek.[/quote]
Vaikeli, tau dar tecio reikia, speju kad ir paauglysteje reikejo, nes gal negyveno seimoj ar neskyre demesio dukrai. man irgi taip buvo paauglysteje. O dabar man tik vienmeciai patinka, max 5 m. vyresni, nes subrendau ir esu pati sau ir tetis ir mama.Vyresniu vyru potencija niekam tikusi daugumoj, kalbu apie 50 mecius ir daugiau. Jie dazniausiai su ligomis ir nusipezeje buna, mazuma ir suvaikeje, nes kaip kitaip paaiskinsi ju nora buti su "dukra" ar "anuke''.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume