Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Nera normaliu vyru siame portale :((

Nera normaliu vyru siame portale :((

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/17 08:18:05 08:18:05

Svečias:
Svečias: Nesąmonė, vyresni prastesni lovoj. Tikriausia senas vyras parašė čia. Jaunas vyras ir senas - nepalyginami, seno nenaudai, žinoma.
Negi rupi tik lova ir seksas? O ismintis, protas, patirtis nerupi? Mano atveju, mane visada trauke vyresni vaikinai, vyrai, kai buvau paaugle, ir dabar. Visiskai nejaudina jaunas lieknas tipo seksualus berniukas grazuoliukas u stovinciu pimpaliuku, o emociju toki pamacius nulis, o stai vyresnis vyras, aukstas, gerai sudetas, tvarkingas, kad ir su pilvuku ar praplikes, kur kas labiau traukia. Ir visai nebutini jam pinigai ir tt.. Tiesiog taip gera tokio vyro glebyje! Gera pakalbeti, patarimo paprasyti. Nu ir kas, pilna tu jaunu mano amziaus vaikinu-bukagalviu, bet bent jau fiziskai visisikai jie manes nedomina visiskai, sakau jums, nes neturi ka pasakyti, tik tai, kad jiems nuolat stovi. Durneliai ir tiek.

[quote:3e5aef28]
[/quote:3e5aef28]Vaikeli, tau dar tecio reikia, speju kad ir paauglysteje reikejo, nes gal negyveno seimoj ar neskyre demesio dukrai. man irgi taip buvo paauglysteje. O dabar man tik vienmeciai patinka, max 5 m. vyresni, nes subrendau ir esu pati sau ir tetis ir mama.Vyresniu vyru potencija niekam tikusi daugumoj, kalbu apie 50 mecius ir daugiau. Jie dazniausiai su ligomis ir nusipezeje buna, mazuma ir suvaikeje, nes kaip kitaip paaiskinsi ju nora buti su "dukra" ar "anuke''.[/quote]

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/17 08:25:28 08:25:28

Nesuprantu, ar dar yra like saziningu normaliu nariu cia, kurie noretu sutikti zmona arba ilgalaikes drauges ir nesistengtu gauti viska uz dyka nepajudine nei pirsto?

Normalus ir saziningas

N

1 įrašai

2013/05/17 17:29:15 17:29:15

Svečias: Nesuprantu, ar dar yra like saziningu normaliu nariu cia, kurie noretu sutikti zmona arba ilgalaikes drauges ir nesistengtu gauti viska uz dyka nepajudine nei pirsto?

Kodel gi ne? Yra Viska atiduociau - visa sirdi ir visa savo turta graziai, lieknai, protingai, seksualiai ir vyra suprantanciai moteriai

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/17 17:30:45 17:30:45

Svečias: Nesąmonė, vyresni prastesni lovoj. Tikriausia senas vyras parašė čia. Jaunas vyras ir senas - nepalyginami, seno nenaudai, žinoma.

Negi rupi tik lova ir seksas? O ismintis, protas, patirtis nerupi? Mano atveju, mane visada trauke vyresni vaikinai, vyrai, kai buvau paaugle, ir dabar. Visiskai nejaudina jaunas lieknas tipo seksualus berniukas grazuoliukas u stovinciu pimpaliuku, o emociju toki pamacius nulis, o stai vyresnis vyras, aukstas, gerai sudetas, tvarkingas, kad ir su pilvuku ar praplikes, kur kas labiau traukia. Ir visai nebutini jam pinigai ir tt.. Tiesiog taip gera tokio vyro glebyje! Gera pakalbeti, patarimo paprasyti. Nu ir kas, pilna tu jaunu mano amziaus vaikinu-bukagalviu, bet bent jau fiziskai visisikai jie manes nedomina visiskai, sakau jums, nes neturi ka pasakyti, tik tai, kad jiems nuolat stovi. Durneliai ir tiek.[/quote]
Slykstu seni diedai, nebent uz viena pagulejima daug babkiu duotu.Fu, vemt vercia

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/17 19:49:34 19:49:34

Svečias: Nesuprantu, ar dar yra like saziningu normaliu nariu cia, kurie noretu sutikti zmona arba ilgalaikes drauges ir nesistengtu gauti viska uz dyka nepajudine nei pirsto?

O as nesutinku. Taip kalba tik tie vyrai, kurie neturi pinigu ir negali sau leisti tureti jaunos grazios drauges salia, nes naturalu, kad kuo jaunesne tuo daugiau nori: geles, laisvalaikio pramogos, kelionės, restoranai, naktiniai klubai, masineles, dovaneles ir panasiai

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/17 19:53:46 19:53:46

Svečias:

Negi rupi tik lova ir seksas? O ismintis, protas, patirtis nerupi? Mano atveju, mane visada trauke vyresni vaikinai, vyrai, kai buvau paaugle, ir dabar. Visiskai nejaudina jaunas lieknas tipo seksualus berniukas grazuoliukas u stovinciu pimpaliuku, o emociju toki pamacius nulis, o stai vyresnis vyras, aukstas, gerai sudetas, tvarkingas, kad ir su pilvuku ar praplikes, kur kas labiau traukia. Ir visai nebutini jam pinigai ir tt.. Tiesiog taip gera tokio vyro glebyje! Gera pakalbeti, patarimo paprasyti. Nu ir kas, pilna tu jaunu mano amziaus vaikinu-bukagalviu, bet bent jau fiziskai visisikai jie manes nedomina visiskai, sakau jums, nes neturi ka pasakyti, tik tai, kad jiems nuolat stovi. Durneliai ir tiek.

Slykstu seni diedai, nebent uz viena pagulejima daug babkiu duotu.Fu, vemt vercia [/quote]

Tik neapsivemk staciai cia, please-e-e-e-e! Nedaryk sito, buk gera ir supratinga mergaite, nereikia. Juk gera mergaite esi, ane? Nedaryk sito - nevemk!

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/17 21:21:53 21:21:53

Svečias:

O as nesutinku. Taip kalba tik tie vyrai, kurie neturi pinigu ir negali sau leisti tureti jaunos grazios drauges salia, nes naturalu, kad kuo jaunesne tuo daugiau nori: geles, laisvalaikio pramogos, kelionės, restoranai, naktiniai klubai, masineles, dovaneles ir panasiai

cia koks idiotas Borgija vel savo ale isminti rodo Klausyk senas pilvuze, eik i savo sklepa ir su rankyte, su rankyte, nes jokios neturi, net senos

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/18 08:31:49 08:31:49

Zinot, kad parama,tai ne jausmai. Jei tau rupi pinigai tik, tai ir gausi ju. Gausi daug pasiulymu atsigult uz pinigus. Oi kiek gausi! Taip nebuna. Jei nori jausmu, tai ir gausi ju. O viska kita abu susikursit. Mat padeti. Jauna dar ir viskas pries akis jums. O,jei tik pinigai, tai ir ju gausi, bet jausmai ar bus, nezinau. Tave daigtu laikys, nes tu uz pinigus. Jis nupirko tave ir zino tai. Tai kokie jausmai, kai moteris iskart apie pinigus kalba? Tai parsidavimas paprasciausias. Na, kam ko reikia. As nesmerkiu ir izeist nenoriu. Tik sakau, kaip yra. Kaip kitos. Noriu pinigu ir kad ja gerai padulkintu. Nesamone. Jei moku,tai saves ziuriu. Jei del malonumo, del jausmu, tai tada ziuriu ir moters noru

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/18 08:36:04 08:36:04

Nebuna jausmu ir dar su parama! Kad ir tureciau daug pinigu vistiek ju neleisciau tokiai merginai. Geles, kavines, dovaneles kokia proga tai cia savaime suprantama, kad dovanojamos merginai, bet kai draugauji su mergina, kuri nieko pati nedaro, tik svelniu budu reikalauja - nupirk man ta, ana, noriu masinos, noriu buto, noriu naujo telefono ir panasiai tai cia kam tokia reikalinga? Aisku atsiranda tokiu, kurie tokias ir turi, bet tai praktiskai jie ir perka seksa is jaunos grazios merginos, nieko daugiau ir nenori.

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/18 11:07:49 11:07:49

Svečias:

o stai vyresnis vyras, aukstas, gerai sudetas, tvarkingas, kad ir su pilvuku ar praplikes, kur kas labiau traukia. Ir visai nebutini jam pinigai ir tt.. Tiesiog taip gera tokio vyro glebyje!

Slykstu seni diedai, nebent uz viena pagulejima daug babkiu duotu.Fu, vemt vercia [/quote]

O ko negali prie arbūzo prisiglausti, o ant plikės kramtuškę priklijuoti?

Senas diedas - senai bobai, o jaunai paničkai - pajėgus jaunuolis, nebent tas senis nori sekso nusipirkti, tada tegul siūlo kainą - pažiūrėsim. Kai pamatau seną dieną su jauna, visada pagalvoju, kiek ji nuo jo nugrežė, ir kokio kvailumo tas plikis yra, jei galvoja, kad juos riša kažkas daugiau nei perkamas seksas.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume