Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Nera normaliu vyru siame portale :((

Nera normaliu vyru siame portale :((

ieva

I

96405 įrašai

2013/04/29 15:52:30 15:52:30

Borgia yra vaiduoklis - jis kūno neturi.

ieva

I

96405 įrašai

2013/04/30 15:22:30 15:22:30

Svečias:
Svečias:
O kas čia nuostabaus, negi nežinote, kad vyresni vyrai - karštesni? Todėl juos ir renkasi jaunos merginos. Niekaip nesuprantu tų piktų ir pavydžių moteriškių, kurios nesupranta, kad taip vyresni vyrai susigrąžina kažkada jaunystėje prarastas pozicijas ir patirtas nuoskaudas ir pažeminimus su bendraamžėmis moterimis. Neseniai buvo nustatyta, kad būtent vyresnius vyrus protingos, jaunos moterys vertina kaip geriausius seksualinius partnerius ir gerus draugus, kurie nelinkę jų išdavinėti ir atskleidinėti paslapčių. Sidabru pasipuošę plaukai, puikus stilius, geras skonio ir saiko bei atsakomybės jasumas - tai tas, apie ką slapta svajoja dauguma dailiosios lyties atstovių. Su savo bendraamžiais ne visoms jaunoms merginoms pakeliui, kai net seksas su jais vyksta pagal standartinę ir nuobodžią programą: pribėgo, pradėjo, baigė, padarė vaikelį ir pabėgo? Paliko vieną kapstytis su jo problemomis. Išmintingi vyrai nesiskundžia jaunų moterų stoka ir iki šiol yra įvardinami kaip sekso simboliai. Vyresni vyrai žymiai atsakingesni, sąmoningesni, supratingesni. Skirtingai nuo jauniklių, jiems jau nereikia nieko įrodyti. Jie labiau rūpinasi, kaip patenkinti moterį, nei apie savo orgazmą – jiems rūpi ir moters pasaulis, jausmai ir išgyvenimai. Vyresni vyrai mato plačiau, giliau ir dažnai yra žymiai jautresni. Jie seniai suprato, kad seksą sudaro ne tik asmeninių malonumų patenkinimas, bet ir savo partnerės kūno tyrimas ir pasaulio pažinimo plėtra, bendras darbas ir kūryba. Tokie vyrai žino savo vertę ir trauką ir tuo naudojasi. Jie vyrai puikiai žino, kaip suteikti moterims malonumą ir juos dažniau naudoja, nei jauni vyrai. Taip kad nenurašykite jūs to Borgijos.

Gerai, Borgia, tebunie tu toks nuostabus. Kur tave rasti? kontaktus duok. Tiesa, o tu sidabru pasipuoses? man noretusi kad dar ir auksu...

Borga neturi telifono

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/04 05:09:00 05:09:00

Svečias:
Svečias:

O kas čia nuostabaus, negi nežinote, kad vyresni vyrai - karštesni? Todėl juos ir renkasi jaunos merginos. Niekaip nesuprantu tų piktų ir pavydžių moteriškių, kurios nesupranta, kad taip vyresni vyrai susigrąžina kažkada jaunystėje prarastas pozicijas ir patirtas nuoskaudas ir pažeminimus su bendraamžėmis moterimis. Neseniai buvo nustatyta, kad būtent vyresnius vyrus protingos, jaunos moterys vertina kaip geriausius seksualinius partnerius ir gerus draugus, kurie nelinkę jų išdavinėti ir atskleidinėti paslapčių. Sidabru pasipuošę plaukai, puikus stilius, geras skonio ir saiko bei atsakomybės jasumas - tai tas, apie ką slapta svajoja dauguma dailiosios lyties atstovių. Su savo bendraamžiais ne visoms jaunoms merginoms pakeliui, kai net seksas su jais vyksta pagal standartinę ir nuobodžią programą: pribėgo, pradėjo, baigė, padarė vaikelį ir pabėgo? Paliko vieną kapstytis su jo problemomis. Išmintingi vyrai nesiskundžia jaunų moterų stoka ir iki šiol yra įvardinami kaip sekso simboliai. Vyresni vyrai žymiai atsakingesni, sąmoningesni, supratingesni. Skirtingai nuo jauniklių, jiems jau nereikia nieko įrodyti. Jie labiau rūpinasi, kaip patenkinti moterį, nei apie savo orgazmą – jiems rūpi ir moters pasaulis, jausmai ir išgyvenimai. Vyresni vyrai mato plačiau, giliau ir dažnai yra žymiai jautresni. Jie seniai suprato, kad seksą sudaro ne tik asmeninių malonumų patenkinimas, bet ir savo partnerės kūno tyrimas ir pasaulio pažinimo plėtra, bendras darbas ir kūryba. Tokie vyrai žino savo vertę ir trauką ir tuo naudojasi. Jie vyrai puikiai žino, kaip suteikti moterims malonumą ir juos dažniau naudoja, nei jauni vyrai. Taip kad nenurašykite jūs to Borgijos.

Gerai, Borgia, tebunie tu toks nuostabus. Kur tave rasti? kontaktus duok. Tiesa, o tu sidabru pasipuoses? man noretusi kad dar ir auksu...

Nesąmonė, vyresni prastesni lovoj. Tikriausia senas vyras parašė čia. Jaunas vyras ir senas - nepalyginami, seno nenaudai, žinoma.

silva

S

5 įrašai

2013/05/04 05:15:00 05:15:00

Sveiki visi....esu cia naujoke bet tiesiog ieskau patarimo...Pamilau zmogu, atrodo tikra vyra, kito tikejimo(musulmona). Jis geras zmogus, vercia pazinti gyvenima, pasauli, moko gyventi ir parode tikrai, kad linksmintis galima ir be svaigalu. Paskaiciusi apie ju tikejima isitikinau, kad ju gyvenimas yra daug malonesnis, grazesnis nei musu, jie moka gerbti zmogu, moteri, moka atsilaikyt pagundom ne taip kaip mes...is tiesu nesu as labai tikinti ,megstu vakarelius, megstu kompanijas, gera seksa, bet suzavejo mane sitas zmogus, ka jus manot apie tai? Jis sako, kad mane myli, siulo teketi. As to noriu, bet kaip pasakyti tevams, kad issirinkau musulmona? Nemanau, kad jie mane supras, o uz gyvibe turiu dekoti tik jiems ir juos gerbti. Zinau, kad tevai man pasakys, kad tai tavo gyvenimas, bet nemanau, kad jie bus laimingi...patarkit, ka apie tai manot? Jusu komentarai man gali padet apsispresti. Aciu

knight6178

K

114 įrašai

2013/05/05 15:29:12 15:29:12

Silva: Sveiki visi....esu cia naujoke bet tiesiog ieskau patarimo...Pamilau zmogu, atrodo tikra vyra, kito tikejimo(musulmona). Jis geras zmogus, vercia pazinti gyvenima, pasauli, moko gyventi ir parode tikrai, kad linksmintis galima ir be svaigalu. Paskaiciusi apie ju tikejima isitikinau, kad ju gyvenimas yra daug malonesnis, grazesnis nei musu, jie moka gerbti zmogu, moteri, moka atsilaikyt pagundom ne taip kaip mes...is tiesu nesu as labai tikinti ,megstu vakarelius, megstu kompanijas, gera seksa, bet suzavejo mane sitas zmogus, ka jus manot apie tai? Jis sako, kad mane myli, siulo teketi. As to noriu, bet kaip pasakyti tevams, kad issirinkau musulmona? Nemanau, kad jie mane supras, o uz gyvibe turiu dekoti tik jiems ir juos gerbti. Zinau, kad tevai man pasakys, kad tai tavo gyvenimas, bet nemanau, kad jie bus laimingi...patarkit, ka apie tai manot? Jusu komentarai man gali padet apsispresti. Aciu

Visų pirma ar tu jį myli, antra jei bijai dėl tėvų, tai kiek tau metų? Ar buvai susitikusi su juo gyvai? jei ne, tai nemanau kad galima pamilti žmogų iš susirašinėjimo, o tuo labiau šnekėti apie vestuves.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2013/05/05 22:36:17 22:36:17

Silva: Sveiki visi....esu cia naujoke bet tiesiog ieskau patarimo...Pamilau zmogu, atrodo tikra vyra, kito tikejimo(musulmona). Jis geras zmogus, vercia pazinti gyvenima, pasauli, moko gyventi ir parode tikrai, kad linksmintis galima ir be svaigalu. Paskaiciusi apie ju tikejima isitikinau, kad ju gyvenimas yra daug malonesnis, grazesnis nei musu, jie moka gerbti zmogu, moteri, moka atsilaikyt pagundom ne taip kaip mes...is tiesu nesu as labai tikinti ,megstu vakarelius, megstu kompanijas, gera seksa, bet suzavejo mane sitas zmogus, ka jus manot apie tai? Jis sako, kad mane myli, siulo teketi. As to noriu, bet kaip pasakyti tevams, kad issirinkau musulmona? Nemanau, kad jie mane supras, o uz gyvibe turiu dekoti tik jiems ir juos gerbti. Zinau, kad tevai man pasakys, kad tai tavo gyvenimas, bet nemanau, kad jie bus laimingi...patarkit, ka apie tai manot? Jusu komentarai man gali padet apsispresti. Aciu

Kadangi kaip supratau viską suvedėt į religiją tai pradžiai tiek - jei tuoksitės teks ir religiją priimti(na šiaip nebūtinai, jei neklystu, pagal Koraną gali vesti nemusulmonę jeigu jį išpažįstą vieną Dievą, tačiau dažniausia to reikalauja tiek vyro giminės, tiek pats vyras). Jei norėsit santuokos lt bažnyčioje vyras turės priimti krikštą ir duoti pasižadėjimą vaikus auklėti katalikais, arba bent jau pereiti kažkiek tai kursų ir gauti kunigų rekomendacijas tuoktis vėlgi pasižadant palikuonis auklėti katalikais. Žodžiu jei teks pabuvoti "titanų" susidūrimo vietoje ir labai dažnu atveju galima gauti neigiama atsaką, kad tokia santuoka negalima. Kiek iš žmonių, kurie sudarė skirtingų religijų santuokas, teko pažinoti tai iškarto reiktų kreiptis į Pranciškonų vienuolynas prie Kryžių kalno.
O toliau, tai apsisprendimas paprastas - žmogus nėra kažkoks "plastelinas", kad kažkas nusilipdytų kažką sau patinkančio ir nėra "vazelinas" , kad leistų visada sklandžiai nuslysti, kur šviesa nepatenka. Bet kokia intencija daryti įtaką/keisti kito žmogaus elgseną ir būdą, išskyrus tam tikrus atvejus, yra asmeninių "manipuliacijos" objektų paieška ir ego tenkinimas.

Be saibu

B

623 įrašai

2013/05/06 06:22:01 06:22:01

Nei nežinau kiek knygų esu perskaitęs šia tema, tai mane nustebino pasakymas "PASISKAIČIAU"

KELIOS Ištraukos:
Musulmonai atkakliai teigia, jog savo esama socialine padėtimi moterys musulmonės yra visiškai patenkintos: joms esą garantuotas saugumas ir materialinis aprūpinimas. Išties dėl materialinės padėties turtingųjų Arabijos pusiasalio valstybių pilietės neturėtų skųstis: jų tėvai ir vyrai parūpina joms praktiškai bet kokius geidžiamus daiktus, ar tai būtų papuošalai, drabužiai, automobiliai, namai, ar net tarnai. Būdamos viešpatės savo namuose jos galbūt tikrai gali jaustis laimingos ir nepretenduoti į kokias nors pilietines teises ir laisves, natūralias europinėse kultūrose. Neturtingesnių musulmoniškų kraštų gyventojos, būdamos daugiausia neišlavintos ir neraštingos, galbūt nė neįsivaizduoja, kad gali būti kitoks socialinis lyčių santykis. Minėta White studija apie Turkiją tai netiesiogiai patvirtina.
Musulmonų vyrų tvirtinimas, kad jų moterys patenkintos savo gyvenimu, iš esmės neatitinka realios situacijos.
[url:1uaukx33]http://www.prizme.lt/index.php?option=com_content&task=view&id=169[/url:1uaukx33]

Nors Korane Dievo kreipimosi objektas dažniausiai yra vyrai, daugiau nei tuzine ištarų Dievas netgi tiesiogiai kreipiasi į moteris. Vertinant iš šiandienės tarpasmeninių santykių konvencijų perspektyvos, Korane numatomas nelygiavertis lyčių statusas: skelbiama, kad „vyrai yra moterų globėjai“, nes Dievas esą jiems suteikė daugiau stiprybės nei moterims ir jie išlaiko moteris. Tačiau Korane institucionalizuotas patronažas matomas per geranoriško „globėjo“ prizmę: daugybėje ištarų Korane vyrams prisakoma rūpintis moterimis ir kuo švelniausiai elgtis su jomis, net jei jų elgesys nepakenčiamas ar nepateisinamas. Ir atitinkamai – nederamas, o juo labiau šiurkštus ar despotiškas vyrų elgesys su moterimis Korane smerkiamas, tiesa, netiesiogiai. Kita vertus, išimtiniais atvejais, kai kitos priemonės neefektyvios, Koranas vyrams suteikia teisę panaudoti fizinę jėgą prieš savo sutuoktines. O moterys Korane raginamos būti dėkingos savo vyrams (sutuoktiniams) ir klusnios.

Korane apie moteris kalbama beveik išimtinai per jų buvimo šeimoje perspektyvą, o šeimos pagrindas yra santuoka. Santuoka suprantama kaip dviejų šeimų atstovų socioekonominė sutartis. Tai, be kita ko, paliudija ir Korane numatyta vertinga dovana – mahr, kurią jaunojo pusė deklaruoja vedybų sutartyje ir sumoka nuotakai. Ši dovana traktuojama kaip neliečiama žmonos privati nuosavybė, ištuokos (ne dėl sutuoktinės kaltės) ar našlystės atveju turinti užtikrinti bent minimalų laikiną pragyvenimą be maitintojo likusiai moteriai. Korane sankcionuota daugpatystė taip pat gali būti matoma kaip vienas socialinio ir ekonominio teisingumo bei saugumo suteikimo būdų – bendruomenėje esant moterų pertekliui (būtent taip buvo ankstyvojoje musulmonų bendruomenėje dėl ypač didelio vyrų mirtingumo dalyvaujant gyvybei pavojingose veiklose), jos vis tiek gali tikėtis sukurti šeimą.
[url:1uaukx33]http://www.delfi.lt/news/daily/world/musulmonu-moterys-ar-moterys-musulmones.d?id=61135975[/url:1uaukx33]

Silva: Paskaiciusi apie ju tikejima isitikinau, kad ju gyvenimas yra daug malonesnis, grazesnis nei musu, jie moka gerbti zmogu, moteri, moka atsilaikyt pagundom ne taip kaip mes...is tiesu nesu as labai tikinti ,megstu vakarelius, megstu kompanijas, gera seksa, bet suzavejo mane sitas zmogus, ka jus manot apie tai?

Mes tai esi Tu ir aplinka kurioje esi. Tai kas vyksta tavo aplinkoje nepavadinčiau religija, o "kultūra".
Pačios NORAS ištekėti spėju yra bet kokia kaina.
Nes jei tai netiktu esama APLINKA, ją keistum.
Visus ale pasilinksminimus be alkoholio, pagarbą moterims, ir dar daugiau PANORĖJUSI rastum savame darže.
Jei ant kortų statoma LAISVĖ dėl UŽGAIDOS, jokie patarimai nepadės.
Finalų apstu internete.
NESUDERINAMA tai.

Svetlana

S

980 įrašai

2013/05/06 07:43:56 07:43:56

[quote="Silva" Nemanau, kad jie mane supras, o uz gyvibe turiu dekoti tik jiems ir juos gerbti. Zinau, kad tevai man pasakys, kad tai tavo gyvenimas, bet nemanau, kad jie bus laimingi...patarkit, ka apie tai manot? Jusu komentarai man gali padet apsispresti. Aciu[/quote]

Kalbant apie gyvybę - jūs neprašėte tėvų jums ją duoti, todėl nereikia už ją ir dėkoti. tai JIE nusprendė jus gimdyti, o ne jūs. Jūsų gyvenimas priklauso tik jums. Jei esate pilnametė ir save išlaikanti, tėvus pakanka informuoti apie savo sprendimus.
kas liečia musulmonus, sunku ką prognozuoti. Žinau ne vieną atvejį, kai graži pasaka su musulmonu vyru baigėsi drama. Jie būna nepaprastai geri ir meilūs - kol merginos neprikalbina tekėti. O tada jau pasirodo visame gražume. Gal būna ir išimčių. Jums geriau nuspręsti. Jei padarysite klaidą, tai bus jūsų,o ne patarėjų klaida. jei lydės sėkmė - tai jūsų sėkmė. Linkiu jums sėkmės .

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/06 17:52:47 17:52:47

Tur būt, esi labai jauna ir visai nepatyrusi, neapsiskaičiusim, neturi nudegusių pažįstamų? Žinok, meilės svaigulys ir aistra yra trumpalaikiai dalykai. Jie netrunka išblėsti, pagyvenus kartu neilgą laiką. Žmonės nėra sotūs vien gražiais norais ir meile vienas kitam. Yra bendra buitis, socialinė aplinka įtakoja jų santykius ir, žinoma, papročiai. Taip, kaip tau svarbu, kad tavo tėvai būtų laimingi, jam yra svarbūs jo tėvai ir jų nuomonė. Yra jų giminės ir kaimynai, kurių nuomonė jiems taip pat yra svarbi. Yra svetimi papročiai ir tradicijos, kur moteris yra ant žemesnės pakopos nei vyras. Ar nebijai pakliūti į aplinką, iš kurios ir norėdama nebegalėsi ištrūkti? Gal būt, jis dabar žarsto gražius pažadus ir apakino tave savo egzotišku grožiu? Bet tai laikina. Pilni žurnalai straipsnių apie nelaimingai ištekėjusias lietuvaites už musulmonų. O juk joms taip pat buvo žadamas gražus gyvenimas. Jei nepavyksta būti laimingai ištekėjus savoj šaly, gali prisiglausti prie mamos, kai tau blogai. O kas priglaus ir paguos bei išties pagalbos ranką svečioje šalyje? Ir netiesa, jei kartais žada apsigyventi kažkur kitur. Juk vistiek pareikalaus apsilankyti pas jo tėvus. Ar bus kelias atgal, jei įkliūsi? Gerai viską pasverk, prieš priimdama sprendimą. Panaršyk čia siūlomų šaunių vaikinų anketas. Pamatysi, kiek puikių vaikinų ieško geros draugės. Leisk būti atrastai savo tikėjimo vaikino. Tave užliūliavęs meilės ir aistros svaigulys greit nublanks, kai susidursi su pilka kasdienybe. Tik ar tada dar jausiesi taip pat laiminga? Gerai viską apmąstyk, kol dar nežengei lemtingo žingsnio. Tu dar mąstanti, jei klausi patarimo. Tad priimk teisingą sprendimą ir sėkmės!

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/07 17:14:51 17:14:51

Miegu su dviem, bet bijau prisipažinti. Svarstau, o gal tylėti, gal viską nuslėpti? Šiuo metu vienu metu draugauju su dviem šauniais, tikrais vyrais. Atrodo, kad juos abu vienodai myliu. Žinau, kad taip ilgai tęstis negalės. Vienas mylimasis sakė, kad dviguba draugystė jam būtų nepriimtina: sužinojęs apie tai iškart norėtų skirtis, o ir man pačiai tylėti, meluoti ir slapstytis jau nebe malonu darosi. Norėčiau jūsų nuomonės, ar verta apie dvigubą draugystę pasakyti bent vienam iš partnerių? Kaip būtų galima tai padaryti, kad jų neįskaudinčiau ir nelikčiau vieniša ir atstumta?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume