Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Nera normaliu vyru siame portale :((

Nera normaliu vyru siame portale :((

Be saibu

B

623 įrašai

2013/03/05 08:17:08 08:17:08

Svečias: Prie ko čia tas Borgia? Yra daugybė keistų žmonių. Vieni geri, nuoširdūs, puikūs, kiti gal kažkiek blogesni kaip Borgia. Tai kodėl net didžiausioje minioje dažnai jaučiamės tokie vieniši, tokie pasimetę, ne tik čia? Kodėl taip sunku surasti tą vienintelį, tą normalųjį, kuris yra mums skirtas? O ir kaip jį atpažinti? Gal jis gyvena už 1000 kilometrų, o gal gretimoje gatvėje, visai čia pat. Nesiruošiu kaltinti vyrų, margas pasaulis, margi ir mūsų gyvenimai. Kiekvienas supranta skirtingai gyvenimo prasmę, savo paskirtį ir skirtingus norus ir reikalavimus, tik svarbiausia - jog susitiktų tie, kurie turi panašių nesavanaudiškų norų ir svajonių, kad galėtų nugyventi gyvenimėlį visavertiškai ir ramiai - harmoningai. Bet, kaip žinote, dažniausiai atsitinka atvirkščiai, ir tenka nusivylimai, tuščias laiko švaistimas su savęs nevertais. Jei mes būtume atviresni, gilesni, nebūtų taip išsikerojęs mūsų širdyse melas ir apgaulė, jeigu labiau vertintume sąžinę, vidinį žmogaus grožį ir labiau būtų atsižvelgiama į moralės normas, supratingumo būtinybę, tikrai būtume laimingesni ir nevieniši. Juk svarbiausia šiandien kažkodėl ne siela, ne charakteris, o centimetrai, biustai, pinigai, nauda ir seksas. To nepaneigs niekas, tai liečia mus visus - ir moteris, ir vyrus. Kokia gali būti kalba apie sielos ir kūno artumą, jausmus, meilę, jeigu ieškome naudos kiekviename žingsnyje ir kaip greičiau sukristi į lovą? Paraginčiau būti atviresniais ir atlaidesniais, kad ir Borgijai. Juk jūs jo nepažįstate ir nežinote, kas jis toks iš tikro yra? Nereiktų slėpti savo tikrų norų, gyvenimo būdo, juk vis tiek viskas greitai išaiškėja.

Na nuo savęs pridėsiu.
Vėl kalbama apie VISUS.
Nereik taip kalbėti. Žinau kitaip.
O apie vienatvę kalbant, joks žmogus negali šio jausmo užpildyti.

Be saibu

B

623 įrašai

2013/03/05 08:23:35 08:23:35

deepsorrow: visi minkšti,nuolankūs ir rožiniai bus "suvartoti" pirmiausia.

Matai kaip. O aš manau, kad užkietinęs širdį niekada nebus "išgirstas".
Ko pirma priežastis vienatvė.

senas chrienas

S

43 įrašai

2013/03/05 09:42:41 09:42:41

Tiesa sakant , man visiskai nerupi yra cia normaliu vyru ar nera, bet mane sudomino zmoniu poziuris siuo klausimu. Nesigilinau i tema, todel mano komentaras gal ir nebus visiskai "normalus".
Kiekvienas is musu normaluma supranta pagal savo gebejima suformuluoti sau atsakyma i tai ,kas yra normalu, todel ir normalumo ribos pas kiekviena skirtingos. Man temos autores pareiskimas labiau primena pagalbos sauksma, kaip - padekit man, nes as esu beviltiska. Bet negi save kaltinsi, lengviau apkaltinti kitus. O gal dazniau reiketu pastoveti prie veidrodzio ne tik tam ,kad pasidazyt ar plaukus susisukuot, bet tam , kad pamatyt visuma zmogaus stovincio pries veidrodi, pamatyti normalia moteri su visais pliusais ir minusais. Arba vietoj serialo "nevykusios namu seimininkes" anksciau eiti miegoti, arba tiesiog uzsimerkti ir pastebeti save , savo mintis. Kartais buna taip, kad nemazai problemu issisprendzia prisiminus gamtos gydomasias galias. Kad ir augalines kilmes moteriski hormonai , neretai isties duodantys geru rezultatu pvz. Ashwagandha.
Sakoma, kad jei nori tapti turtingu, susidraugauk su milijonierium. Jei nori buti protingu, su protingais, o jei nori tapti laimingu, su laimingais. I ka kreipiam demesi, tai ir auga.
Bet jei aplink tave vien tik kiaules, gal istiesu neverta laukti princo ant balto zirgo.

V

ieva

I

96405 įrašai

2013/03/05 09:54:31 09:54:31

[img:1nvszxgw]http://fishki.net/picsw/032013/05/post/enshtein/tn.jpg[/img:1nvszxgw]

ieva

I

96405 įrašai

2013/03/05 10:34:16 10:34:16

Nemanau, kad nuo virtualaus bendravimo tampama idiotu. Del įvairių priežąsčių žmones taip bendrauja, nebūtinai tai virtuali manija. Blogai, jei tampi visiškai nuo to priklausomas. Įsijungus DP forumą tarsi sutinki senus, kai kuriuos labai gerai pažįstamus draugus, pasirašai, pasipešioji, pasikeiti nuomonėm ir ką? Viskas gerai.pvz savo atveju - šiuo metu esu po traumos, kurį laiką dar teks pasėdėti namie - todėl kiekvieną kartą apsidžiaugiu Jus čia radusi Ateina draugai, ateina artimieji, padeda, bet savo dalį šiam gyvenimo momentui įnešate ir Jūs, tiesiog esate reikalingi

ieva

I

96405 įrašai

2013/03/05 10:58:39 10:58:39

Šitaip "lauke" atrodo.
[url:y7wigoak]http://fishki.net/comment.php?id=134207[/url:y7wigoak]

ieva

I

96405 įrašai

2013/03/05 11:15:38 11:15:38

Pažįstami vaizdai

ieva

I

96405 įrašai

2013/03/05 12:37:27 12:37:27

Svečias: [img:2j7pgezp]http://fishki.net/picsw/032013/05/post/enshtein/tn.jpg[/img:2j7pgezp]

Čia taip pasakė jo žmona ar meilužė? Pats gi nelabai pajėgdavo panašiai išmąstyti, bet nufyrinti arba pasisavinti išmintingų žmonių mintis puikiai sugebėdavo.

senas chrienas

S

43 įrašai

2013/03/05 12:56:38 12:56:38

Ar Einsteinas nezinojo ka reiskia zodis idiotas? Ar cia mes tokie kretinai, kad nesuprantam ka jis norejo pasakyti.

Svetlana

S

980 įrašai

2013/03/05 17:12:12 17:12:12

Nematau tose foto nieko sensacingo ar juolab idiotiško. Nufotografuoti žmonės, kurie TUO METU naudojosi mobiliuku. Būtent TUO METU. Lankausi kavinėse, pliaže, draugų kompanijose, tame tarpe ir jaunimo - visi su mobiliais, bet tikrai nesinaudoja jais nuolat. Šiuolaikinės technologijos leidžia palaikyti ryšį su daug daugiau žmonių, negu ankstesniais laikais. Aš tai labai vertinu, nes fiziškai nespėčiau pabendrauti su visais, kas rūpi, jei nebūtų ineto ir mobilaus tel.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume