Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Nera normaliu vyru siame portale :((

Nera normaliu vyru siame portale :((

nuolatine DP skaitytoja

N

1 įrašai

2013/03/03 14:16:15 14:16:15

Svečias:
Svečias: Bet kaip pamiršti normalų vyrą, užvaldžiusį mano gyvenimą ir palikusį mane? Va čia tai kur ka sudėtingesnė problema. Jau keletą metus esu įkliuvusi ir nežinau kaip išsilaisvinti iš šitos velniškos painiavos, nors turiu jau kitą vyrą ir, atrodo, puikiai sutariame, jis mane myli, bet aš, aš negaliu pamiršti šito Don Žuano, nes jis man buvo kitoks nei dabartinis, nors tu ką. Jis buvo toks sportiškas gražuolis su solidžia mergišiaus reputacija kaip ir daugėlis tokių vyrukų iš verslo pasaulio, kurie moka su merginomis labai mandagiai ir gražiai apsieiti, o po to palieka lyg niekur nieko nieko nepasakydami – nepranešdami.

Tu Borgija jau su vyrais susidedi? Geriau pats sportu uzsiimk, nes pilvas ant kaktos lipa

Nu bet virsune... Nu gyvenime nemaciau, kad zmogus taip per amzius apsimetinetu ir pasirasinetu kitu, o ypac moterim. Kaip ten tokie vadinasi? Piderastai? Tas Lelis Borgia kaip pastebejau vis ne kaip visi, nu bet cia gal ta piderastija ji uzpuole?

ieva

I

96405 įrašai

2013/03/03 15:35:51 15:35:51

Negi ir čia jau piderastai veisiasi? Tiesa, o kas jie tokie?

ieva

I

96405 įrašai

2013/03/03 15:37:51 15:37:51

nuolatine DP skaitytoja:
Svečias:
Svečias: Bet kaip pamiršti normalų vyrą, užvaldžiusį mano gyvenimą ir palikusį mane? Va čia tai kur ka sudėtingesnė problema. Jau keletą metus esu įkliuvusi ir nežinau kaip išsilaisvinti iš šitos velniškos painiavos, nors turiu jau kitą vyrą ir, atrodo, puikiai sutariame, jis mane myli, bet aš, aš negaliu pamiršti šito Don Žuano, nes jis man buvo kitoks nei dabartinis, nors tu ką. Jis buvo toks sportiškas gražuolis su solidžia mergišiaus reputacija kaip ir daugėlis tokių vyrukų iš verslo pasaulio, kurie moka su merginomis labai mandagiai ir gražiai apsieiti, o po to palieka lyg niekur nieko nieko nepasakydami – nepranešdami.

Tu Borgija jau su vyrais susidedi? Geriau pats sportu uzsiimk, nes pilvas ant kaktos lipa

Nu bet virsune... Nu gyvenime nemaciau, kad zmogus taip per amzius apsimetinetu ir pasirasinetu kitu, o ypac moterim. Kaip ten tokie vadinasi? Piderastai? Tas Lelis Borgia kaip pastebejau vis ne kaip visi, nu bet cia gal ta piderastija ji uzpuole?

Svarbiausia tai, kad pilvas jau užlipo ant kaktos.

ieva

I

96405 įrašai

2013/03/03 16:46:19 16:46:19

Ne, svarbiausia, kad gerai jam veiktų vibratorius G taškui Moka (alyvinis)

ieva

I

96405 įrašai

2013/03/03 20:19:48 20:19:48

Borgia, koks vyras jus paliko nepranešęs, galėjo bent jau pasakyti . Nenusiminkit, bus tų vyrų

ieva

I

96405 įrašai

2013/03/03 20:47:25 20:47:25

Svečias: Borgia, koks vyras jus paliko nepranešęs, galėjo bent jau pasakyti . Nenusiminkit, bus tų vyrų

Baikit jūs su tuo Borgia

B

1 įrašai

2013/03/04 07:50:37 07:50:37

Va skaičiau, kad Vilniaus senamiestyje porelėms butus nuomojanti vilnietė viešai teigia, jog privatumo ieškantys vedę įsimylėjėliai patys patikimiausi jos klientai ir patys normaliausi vyrai. „Nieko nesugadina, iš anksto sumoka. Kultūringi, išsilavinę. Nuolatiniai nuomotojai nenori ypatingų vaizdų ar dabar madingų sūkurinių vonių. Tarp mūsų mergaičių kalbant, svarbiausia tvirta ir plati dvigulė lova”, – kaip teigė greito sekso motinėlė. Kokia čia jums romantika, kai ištekėjusi moteris, reikalo prispausta su vedusiu vyru susitinka, nes jos vyras arba alkoholikas ar dykaduonis?” – retoriškai klausė vilnietė, bekalbant pamažu atskleidusi savo „Greituko“ darbo užkulisius.

ieva

I

96405 įrašai

2013/03/04 18:03:17 18:03:17

Tarp mūsų mergaičių kalbant, jau seniai aišku, kad Borgijai svarbiausia plati dvigulė lova, kaip jis pats teigia, išlipęs iš kietos vienvietės raskladuškės

ieva

I

96405 įrašai

2013/03/04 19:08:14 19:08:14

Prie ko čia tas Borgia? Yra daugybė keistų žmonių. Vieni geri, nuoširdūs, puikūs, kiti gal kažkiek blogesni kaip Borgia. Tai kodėl net didžiausioje minioje dažnai jaučiamės tokie vieniši, tokie pasimetę, ne tik čia? Kodėl taip sunku surasti tą vienintelį, tą normalųjį, kuris yra mums skirtas? O ir kaip jį atpažinti? Gal jis gyvena už 1000 kilometrų, o gal gretimoje gatvėje, visai čia pat. Nesiruošiu kaltinti vyrų, margas pasaulis, margi ir mūsų gyvenimai. Kiekvienas supranta skirtingai gyvenimo prasmę, savo paskirtį ir skirtingus norus ir reikalavimus, tik svarbiausia - jog susitiktų tie, kurie turi panašių nesavanaudiškų norų ir svajonių, kad galėtų nugyventi gyvenimėlį visavertiškai ir ramiai - harmoningai. Bet, kaip žinote, dažniausiai atsitinka atvirkščiai, ir tenka nusivylimai, tuščias laiko švaistimas su savęs nevertais. Jei mes būtume atviresni, gilesni, nebūtų taip išsikerojęs mūsų širdyse melas ir apgaulė, jeigu labiau vertintume sąžinę, vidinį žmogaus grožį ir labiau būtų atsižvelgiama į moralės normas, supratingumo būtinybę, tikrai būtume laimingesni ir nevieniši. Juk svarbiausia šiandien kažkodėl ne siela, ne charakteris, o centimetrai, biustai, pinigai, nauda ir seksas. To nepaneigs niekas, tai liečia mus visus - ir moteris, ir vyrus. Kokia gali būti kalba apie sielos ir kūno artumą, jausmus, meilę, jeigu ieškome naudos kiekviename žingsnyje ir kaip greičiau sukristi į lovą? Paraginčiau būti atviresniais ir atlaidesniais, kad ir Borgijai. Juk jūs jo nepažįstate ir nežinote, kas jis toks iš tikro yra? Nereiktų slėpti savo tikrų norų, gyvenimo būdo, juk vis tiek viskas greitai išaiškėja.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2013/03/04 20:31:57 20:31:57

Svečias: Prie ko čia tas Borgia? Yra daugybė keistų žmonių. Vieni geri, nuoširdūs, puikūs, kiti gal kažkiek blogesni kaip Borgia. Tai kodėl net didžiausioje minioje dažnai jaučiamės tokie vieniši, tokie pasimetę, ne tik čia? Kodėl taip sunku surasti tą vienintelį, tą normalųjį, kuris yra mums skirtas? O ir kaip jį atpažinti? Gal jis gyvena už 1000 kilometrų, o gal gretimoje gatvėje, visai čia pat. Nesiruošiu kaltinti vyrų, margas pasaulis, margi ir mūsų gyvenimai. Kiekvienas supranta skirtingai gyvenimo prasmę, savo paskirtį ir skirtingus norus ir reikalavimus, tik svarbiausia - jog susitiktų tie, kurie turi panašių nesavanaudiškų norų ir svajonių, kad galėtų nugyventi gyvenimėlį visavertiškai ir ramiai - harmoningai. Bet, kaip žinote, dažniausiai atsitinka atvirkščiai, ir tenka nusivylimai, tuščias laiko švaistimas su savęs nevertais. Jei mes būtume atviresni, gilesni, nebūtų taip išsikerojęs mūsų širdyse melas ir apgaulė, jeigu labiau vertintume sąžinę, vidinį žmogaus grožį ir labiau būtų atsižvelgiama į moralės normas, supratingumo būtinybę, tikrai būtume laimingesni ir nevieniši. Juk svarbiausia šiandien kažkodėl ne siela, ne charakteris, o centimetrai, biustai, pinigai, nauda ir seksas. To nepaneigs niekas, tai liečia mus visus - ir moteris, ir vyrus. Kokia gali būti kalba apie sielos ir kūno artumą, jausmus, meilę, jeigu ieškome naudos kiekviename žingsnyje ir kaip greičiau sukristi į lovą? Paraginčiau būti atviresniais ir atlaidesniais, kad ir Borgijai. Juk jūs jo nepažįstate ir nežinote, kas jis toks iš tikro yra? Nereiktų slėpti savo tikrų norų, gyvenimo būdo, juk vis tiek viskas greitai išaiškėja.

Labai teisingai tik vienas bet - "tuščias laiko švaistimas su savęs nevertais." - kol nekils klausimas ar aš esu vertas jo/jos ir noras, kad ji/jis būtų laimingi tol tai ir bus laiko švaistymas - nevertų nebūna, su nevertais nebendraujam, juos ratu apeinam. Jei būtume atviresni sau suprastume, kad patys irgi "sutrūkę moliniai puodai " ir žmones priimtume be išankstinės nuomonės, tačiau turėtume suprasti ir šiuolaikinio pasaulio "eko" sistemą - visi minkšti,nuolankūs ir rožiniai bus "suvartoti" pirmiausia.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume