Žinot, nuoširdžiai gaila barbių, įkliuvusių grožio pinklėse ir jausmų komercijoje. Šiandien juk ne grožis valdo pasaulį ir jausmus, o komercija, pelnas bet kokia kaina, tiesa? Šiandien moteriškas grožis išsiskleidžia kaip graži apgaulė plastinės chirurgijos palatoje, plastiko ir silikono pagalba. Juk tai ne kas kita kaip po moterišku grožiu, po jo trapumu ir trumpalaikiškumu paslėpęs klastingas užmačias toks jaunas, laibas žiedelis patraukia į normalių vyrų medžioklę. Žinoma, ne tik vyrai patenka į moters grožio pinkles, bet jas spendžia ir dailūs vyrai, vadinami alfonsais ar žigolo. Pinklės ir klasta visada rengiamos, kad į jas kažkas patektų ir galbūt net galvą nusisuktų arba prarastų sąskaitą banke. Todėl bendraudamas su dailia moterimi turi nepamiršti apie tai pagalvoti, kad tai gali būti spąstai – moteriškasis Molotovo pakto(Maskvos pakto) variantas. Lietuvaitės čia nepralenkiamos, nes jų galimybės ir sugebėjimai čia yra beribiai. Barbės pinkles mezga tokiu kalibru, kad plika akimi net nepamatysi, nes naudoja modernias technologijas, kai daugeliui kvailelių jausmų garvežiukas jau yra toli nuvažiavęs. Man asmeniškai moters grožis skleidžiasi visai kitu kampu ir jokiu būdu ne batelių kulniukų aukščiu ar padų spalva ir tatuiruotėmis ar virbalais ir žiedais pikantiškose vietose. Grožis man niekada nesiejosi su sintetika, plastmase ir vien tik gražia išvaizda. Man graži pakankamai harmoninga ir daili moteris šalia besikalančios iš po žiemos žolės, kai sprogsta pumpurai ir krenta jos paskutiniai rūbai, kai kvepia smilgomis ir stiebiasi nendrės. Gražu, kai ant nuogos moters nosies nutupia lietaus lašas ar spalvingas drugelis – peteliškė ar boružė. Gražu kai tyloje šalia moters išgirsti Paganinio capriccio Allegro maestoso. Gražus man traukinio bildėjimas per Ventos tiltą netoli Mažeikių. Gražu, kai matai žvaigždes danguje kartu su gražia drauge. Gražu, kai gražuolės klausimas sužadina ilgesio jausmą ir priverčia prisiminti daug gražių dalykų, patirtų su moterimi.