Na ir kokie jūs šaunuoliai, mano oponentės ir oponentai, niekada nieko neplagijuojantys doruokšliai, bet visada turintys man tinkamų vaistukų kišenėje ir tiksliai nustatantys mano sveikatos būseną – diagnozę, už ką, žinoma, aš jums dėkingas, už tą nuolatinį rūpestį, anot jūsų, mano palata. Labai persiprašau, bet manau, kad plagiatą jūs suprantate neteisingai, nes jis šiaip jau suvokiamas kaip kūrinio ar originalios minties vagystė ar autorystės pasisavinimas, o aš rašau apie gyvenimą ir savo bei draugų ir draugių asmeninę ir visuomeninę, socialinę patirtį. Nemanau, kad aš ką nors čia pavogiau ir jokių minčių nepasisavinau pažodžiui, o kad esu daug perskaitęs ir su įvairių autorių nuomonę sutikęs – tai faktas, bet jis nėra plagiatas. Jokios svetimos autorystės, svetimo veikalo ar išradimo nesu pasisavinęs ar kokią tai jūsų kažkada paskelbtą viešą nuomonę ar išradimą. Nebūkite tokie priekabūs ir nedraugiški, būkite atviresni, nuoširdesni, o taip, žiūrėkit, ir sumedžiosite sau tikrą vyrą ar tikrą moterį. Pasaulis pasikeitė, ir tai, ką anksčiau mūsų bobutėms būtų nemalonu perskaityti apie save kur nors, dabar negali užgauti, nes dažnai tai yra tiesa. Tiesa nėra plagiatas. Nauja nėra plagiatas, kad turtingos Lietuvos moterys turi jaunų meilužių, su kuriais pasirodo oficialiuose priėmimuose, baliuose, o sutuoktinius atsainiai ir įsakmiai palieka namie vaikų prižiūrėti ir tai laikyti nesąmone yra kažkas ne taip tada su jūsų išprusimu ir sąmoningumu. Dalis barbių tikrai yra lepinamos turtingų vyrų ir nieko neveikia, nesislėpdamos leidžia įdomiai laiką madingose, prabangiose restoranuose ir kavinėse. Šis reiškinys tapo Lietuvos elito visuomeninės padėties ir turtingumo ženklu. Argi tai plagiatas? Buvęs atviras nuogo kūno garbinimas šiandien velkamas į B.Džouns apdarus. Kiekvieno žmogaus gyvenime būna įtrūkimų ir atsikvošėti priverčia tik koks nors siaubingas įvykis, apvertęs visas žinias ir suvokimus aukštyn kojomis ir be tos palatos ar vaistukų kišenėje nešiojimo. Draugystę kuria bendras darbas, o ne vaidyba vienas kitam ir tauškalai apie nesamą meilę. Moteris man graži savo vidiniu pasauliui, išsiauklėjimu, kultūra, supratingumu, o ne tatuiruotėmis ir virbalais(gelžgaliais) ant krūtų ar kriauklytės. Aš nematau reikalo jaunimui meluoti ir jį apgaudinėti ar skatinti „pusytes“ kelti riaušes visuomenėje, šeimoje ar dar kur nors kitur.