Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Nera normaliu vyru siame portale :((

Nera normaliu vyru siame portale :((

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/29 16:17:32 16:17:32

Ir cia lietuviskas pavydas lenda. Kai zmogus apdovanotas protu, groziu ir talentu, visada atsiras abieju lyciu krankliu ir kranksiu. O man nuosirdziai patinka Deepsorrow, jo gyvenimiska pozicija ir jo eiles. Zavus, nuostabus vyras.

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/29 16:44:02 16:44:02

Svečias: Ir cia lietuviskas pavydas lenda. Kai zmogus apdovanotas protu, groziu ir talentu, visada atsiras abieju lyciu krankliu ir kranksiu. O man nuosirdziai patinka Deepsorrow, jo gyvenimiska pozicija ir jo eiles. Zavus, nuostabus vyras.

Busite 122-oji?

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/29 17:14:02 17:14:02

Svečias:
Svečias: Ir cia lietuviskas pavydas lenda. Kai zmogus apdovanotas protu, groziu ir talentu, visada atsiras abieju lyciu krankliu ir kranksiu. O man nuosirdziai patinka Deepsorrow, jo gyvenimiska pozicija ir jo eiles. Zavus, nuostabus vyras.

Busite 122-oji?

Tikrai ne. Turiu vyra. Ir zinoma, ne tame esme. Ar negalima zavetis zmogumi neketinant jo pasisavinti ar isnaudoti???

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/30 09:54:04 09:54:04

pažįstate jį asmeniškai?
Na ir naivumas žmonių... žavisi kompiuteriu
Viena - rašyti, žinoti, t.y. pasirodyti, kita - tuo gyventi. Iš parašinėimo apie abstrakcijas nieko negali spręsti apie žmones ir aplamai, vertinti žmones ne mūsų reikalas. na nebent elgesį (tinkamas/geras/ arba ne).

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/30 18:05:13 18:05:13

Svečias:

pažįstate jį asmeniškai?
Na ir naivumas žmonių... žavisi kompiuteriu
Viena - rašyti, žinoti, t.y. pasirodyti, kita - tuo gyventi. Iš parašinėimo apie abstrakcijas nieko negali spręsti apie žmones ir aplamai, vertinti žmones ne mūsų reikalas. na nebent elgesį (tinkamas/geras/ arba ne).

Zaviuosi ne kompiuteriu, o zmogaus pozicija, isreiksta per kompiuteri. Kaip as nepazistu, taip ir jus nepazistate. Mano nuostata, kad zmogus geras, kol neirodo man priesingai. Deepsorrow neirode. vertinti zmones neigiamai nereikia skubeti. O pagirti, jei patinka, tikrai galima ir reikia. ir taip LT per daug negatyvo, visi priesai.

Pigmaleonas

P

257 įrašai

2013/06/01 13:02:59 13:02:59

Žinot, tiek vyrai, tiek moterys, ieškodami partnerio, meluoja beveik vienodai. Vyrai nori būti tikrais vyrais, turėjusiais daug seksualinių partnerių, turinčiais daug patirties ir meilužių, bet žmoną irgi reikia susirasti. Moterys priešingai – nori atrodyti mažiau seksualiai patyrusios, kad atitiktų kultūrinius stereotipus, bet kartu ir labai seksualios, kad galėtų sužavėti turtingą vyrą ar kokį įtakingą mafijozą ar šiaip pinigingą banditą. Seksas tuo ir įdomus, kad žmonėms labai svarbu atitikti savo lyčiai taikomus stereotipus ir vyraujančias tendencijas – madą. Išskirtinis, originalus seksualumas – tai tokia gyvenimo sritis, kur žmonės sunerimsta, jei neatitinka stereotipinio tikros moters ar tikro vyro-mačo įvaizdžio. Šiaip vyrai ir moterys yra linkę elgtis taip, ko tikimasi iš jų lyties. Vyrai vyriškoje kompanijoje visada yra linkę padauginti seksualinių partnerių skaičių, o moterys priešingai - pamažinti savo seksualinių partnerių skaičių. Šiais laikais moterys turi kur kas daugiau seksualinių partnerių nei vyrai.

ieva

I

96405 įrašai

2013/06/01 13:36:09 13:36:09

Pigmaleonas: Žinot, tiek vyrai, tiek moterys, ieškodami partnerio, meluoja beveik vienodai. Vyrai nori būti tikrais vyrais, turėjusiais daug seksualinių partnerių, turinčiais daug patirties ir meilužių, bet žmoną irgi reikia susirasti. Moterys priešingai – nori atrodyti mažiau seksualiai patyrusios, kad atitiktų kultūrinius stereotipus, bet kartu ir labai seksualios, kad galėtų sužavėti turtingą vyrą ar kokį įtakingą mafijozą ar šiaip pinigingą banditą. Seksas tuo ir įdomus, kad žmonėms labai svarbu atitikti savo lyčiai taikomus stereotipus ir vyraujančias tendencijas – madą. Išskirtinis, originalus seksualumas – tai tokia gyvenimo sritis, kur žmonės sunerimsta, jei neatitinka stereotipinio tikros moters ar tikro vyro-mačo įvaizdžio. Šiaip vyrai ir moterys yra linkę elgtis taip, ko tikimasi iš jų lyties. Vyrai vyriškoje kompanijoje visada yra linkę padauginti seksualinių partnerių skaičių, o moterys priešingai - pamažinti savo seksualinių partnerių skaičių. Šiais laikais moterys turi kur kas daugiau seksualinių partnerių nei vyrai.

O jus pigalione kiek atitinkat tuos standartus? turbut banditas ir dar su didele sexualine patirtim:)

ieva

I

96405 įrašai

2013/06/01 16:29:24 16:29:24

Svečias:
Pigmaleonas: Žinot, tiek vyrai, tiek moterys, ieškodami partnerio, meluoja beveik vienodai. Vyrai nori būti tikrais vyrais, turėjusiais daug seksualinių partnerių, turinčiais daug patirties ir meilužių, bet žmoną irgi reikia susirasti. Moterys priešingai – nori atrodyti mažiau seksualiai patyrusios, kad atitiktų kultūrinius stereotipus, bet kartu ir labai seksualios, kad galėtų sužavėti turtingą vyrą ar kokį įtakingą mafijozą ar šiaip pinigingą banditą. Seksas tuo ir įdomus, kad žmonėms labai svarbu atitikti savo lyčiai taikomus stereotipus ir vyraujančias tendencijas – madą. Išskirtinis, originalus seksualumas – tai tokia gyvenimo sritis, kur žmonės sunerimsta, jei neatitinka stereotipinio tikros moters ar tikro vyro-mačo įvaizdžio. Šiaip vyrai ir moterys yra linkę elgtis taip, ko tikimasi iš jų lyties. Vyrai vyriškoje kompanijoje visada yra linkę padauginti seksualinių partnerių skaičių, o moterys priešingai - pamažinti savo seksualinių partnerių skaičių. Šiais laikais moterys turi kur kas daugiau seksualinių partnerių nei vyrai.

O jus pigalione kiek atitinkat tuos standartus? turbut banditas ir dar su didele sexualine patirtim:)

Aš neatitinkų jokių čia mano paminėtų standartų, nes kalbu ne apie save, o apie visuomenę ir joje vyraujančius reiškinius, papročius, tradicijas, ydas, blogus ir gerus įpročius bei tendencijas. O šiaip, dovanokit, aš ką tik grįžau į Lietuvą ir man taip pasirodė. O jūs, Madame, kažkodėl visa tai priskiriate man, kodėl? Va, neseniai girdėjau tokius vienos apklausos rezultatus ir jos komentarus vienoje labai pikantiškoje radijo stotyje "Ar verta saugot nekaltybę povestuvinei nakčiai?" Dauguma gimnazisčių atsakė, kad ne, nors man tai ir nepatinka. Dar nemaža dalis jų norėtų ją nepigiai parduoti kokiam turtingam diedui iš Amerikos. Taigi įdomu čia, Lietuvoje, viskas kitaip - kitoniškai. Ar tikrai?

ieva

I

96405 įrašai

2013/06/02 08:21:08 08:21:08

Geros merginos laukia princo ant balto žirgo, blogos - milijonieriaus su juodu mersedesu, o protingos pasikliauja tik pačios savimi...

ieva

I

96405 įrašai

2013/06/02 10:49:12 10:49:12

deepsorrow: Ne bankas, kad eilės numerį reiktų muštis. Žmonės ne avys, kad juos skaičiuoti, o aš ne piemuo, kad tai daryčiau. Apie susitikimus kalbėta buvo ne apie moterų skaičių

Su poezijos grandais sarkastišką palyginimą priimu ir nė nemanau lyginti savo rašlevos, kuriai prireikė 20 min. vien todėl, kad pagrįsčiau išsakytą nuomonę, su žmonėmis, kurie tam skyrė visą gyvenimą.

Ach, Deepsorrow, nenuvertinkit savęs - jūsų potinis polėkis niekuo nėra prastesnis už išvardintų simbolistų. Ech, būčiau neištėkėjusi, tai Deepsorrow langus akmenimis apmėtyčiau, kad tik su manim sutiktų susitikti... Ach, ta meilė sparnuotoji
Nedelskist, merginos - jau 122 yra eilėje

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume