...na vat graziausiai-diskusija apie nerealius troskimus,o pasibaige kaip visada-apie kotukus...

ieva
2013/06/02 14:36:52 14:36:52
...na vat graziausiai-diskusija apie nerealius troskimus,o pasibaige kaip visada-apie kotukus...
Viešnia
2013/06/02 15:51:58 15:51:58
Atėjo vasara. Įleiskime šilumą į savo širdis ir į namus, sustiprinkime meilę, draugystę, pažintį, jausmus ir ilgesį. Ir ačiū visiems vyrams, kurie yra TĖČIAI, nes tik jų dėka gimsta didieji mūsų stebuklai, mūsų neįkainuojamas turtas - vaikai. Gimsta nauja gyvybė, naujas žmogus, naujas kūrėjas. Tikra moteris myli savo amžių, myli vyrus, brolius, seseris ir tėčius visada. Jinai gyvena savo tikrame, realiame amžiuje, naudodamasi visais jo privalumais. Jinai nepasakoja sau istorijų apie tai, ką galima šiame amžiuje, " kad jau per vėlu", ar "dar per anksti". Tikrai Moteriai galima VISKAS bet kokiame amžiuje !!! Svajokite!!! Ir neužmirškite, kad ir tu kažkieno didžioji svajonė... Prancūzės moters taisyklė: jei negalite manęs "įkąsti" - valgykite akimis... įsivaizduok mane nuogą ir neprieinamą tau. O jei labai pasistengsi, gal ir pasieksi mane ir aš būsiu tavo – mano kūnas ir siela bus tam tikra dalimi ir tavo.
ieva
2013/06/04 07:09:28 07:09:28
Netikėtai čia aptikau pikantišką straipsnelį "Trise lovoje?"(Eli.lt 2010 04 08). Ką manote apie tai, ar tai negriauna šeimos ir gerų santykių su vyrų? Man tai būtų nepriimtina, bet ką gali žinoti, kai gyvenimas būna kartais ir ilgas, ir daug kas tiesiog pabosta - užėda rutina ir nuobodybė. Ką mano tikros moterys ir tikri vyrai, jei tokių čia yra?
ieva
2013/06/04 16:58:25 16:58:25
O kokie tai tie tikros ir tikri? Kaip atskirti? Pagal pirminius lytinius pozymius ar pagal antrinius?
Jei tokios mintys apie lova tryse ir rutina uzeda, tai skaityk jau sugriauta seima.
ieva
2013/06/04 19:22:52 19:22:52
Visi apie tai svajoja, bet ne visi ryžtasi ir dar mažiau tokių, kuriems tai gerai baigiasi. Mat šitam dalykui reikia būti pakankamai protingiems ir seksualiems. Žmonės turi atskirti, kur eksperimentai dėl pojūčių naujumo, o kur šeima ir kitos vertybės. Jeigu žmogus neturi gero supratimo ir sumaišo tuos dalykus - lauk bėdos. Juk gali būti, kad ta kita bus geresnė, bent iš pirmo karto už žmoną, ar tas vyrukas patenkins žmoną taip, kad ji visai atšals nuo vyro. Tik protingiems galimi tokie eksperimentai, kaip beje ir viskas šiam gyvenyme. Protas niekam dar nepamaišė. Taigi sėkmės visiems, gyvenkime.
Viešnia
2013/06/04 19:29:51 19:29:51
Nesitikėjau, kad taip galima čia, tikrai įdomu pasidarė: http://zurnalas.darnipora.lt/tryse-lovoje-5590.html
ieva
2013/06/04 19:44:12 19:44:12
Anksčiau šis reiškinys turėjo vienareikšmį atsakymą – susituokę žmonės šito leisti sau negali. Taip buvo todėl, kad moteris buvo vyro nuosavybė. Namų ūkyje buvo tikrai daug darbo – tiek vyriškų, tiek moteriškų darbų, todėl apie tokius nukrypimus nebuvo kada galvoti. Šiandien viskas kitaip. Moterys nebėra vien paklusnios namų šeimininkės, o dažnai ir vyrų šeimininkės. Vis dėlto, ir susituokę laimingi žmonės ima kartu ieškoti trečio ar trečios, psichologams tai tikra mįslė.
deepsorrow
2013/06/04 20:47:02 20:47:02
Tokiems visiem pseudo eksperimentams yra skirtas laikas - konkrečiai jaunystė, prieš santuokinis gyvenimas - pamylėk nors ir kiekvieną sutiktą, išsilakstyk, pasisotink ir apsiramink sėsliam ir šeimyniškam gyvenimui su vienu partneriu. Lietuvaičiai prisižiūrėję ir prisiskaitę vakarietiškos pakazūchos vis bando vytis manydami, kad runkeliškumo etiketę nusimes. Vakariečiai pirma rūpinasi išsilavinimu, paskui daro karjerą na ir apie 30 metus apie vedybas galvot pradeda, kai tam yra pasiruošę. O pas mus 18-19 metų ženijas, o paskui ir gerai gyvent nori ir pas kitas eit - žodžiu juokinga. Kaip rusai pasakytų tokios mintys ot niech*j dielat kyla lygiai taip pat, kaip senovės Graikijoje, normalioj tvarkingoj šeimoj trečias nereikalingas arba tu man ne žmona, o aš tau ne vyras.
ieva
2013/06/04 20:53:14 20:53:14
Sako žmogus, "išbanginęs" 119 moteriškių (neskaitant dar tų klubinių vištelių). Geriau savo pavyzdžiu pademonstruotum savo minčių įsikūnijimą - kodėl normalių santykių su moterimis 5 metus nesugebi sukurti? Prakalbo alfonsėlis...
deepsorrow
2013/06/04 21:14:04 21:14:04
Skaityk iš naujo gal suprasi. Niekam nebuvau įsipareigojęs su kuo ir kiek buvau mano reikalas, bet esu smarkiai tikras, kad man dabar nebekils toks stiprus noras nei kairėn eit, nei su keliomis permiegot. Nebuvo noro santykiams nebuvo ir santykių, o dabar viskas normaliai savo vietose, kad aš parašau forume dar nereiškia, kad nėra draugės/sužadėtinės