Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Nera normaliu vyru siame portale :((

Nera normaliu vyru siame portale :((

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/24 17:53:07 17:53:07

Svečias:
Superbomzas: Tave ir Borgia butumet ideali pora. Abu su nuciuozusiais stogais.

Tai kad čia pats Borgija ir rašo už moteris. Jis dažnai taip daro, čia tokia liga pas jį:) Sako ir moteriškas kelnaites jis vagia ir uosto....

Ar ne per daug įsijautei į Borgiją? Nemanau, kad Borgia už moteris rašo, gal tau taip čia vaidenasi nakčia?

Simon

S

12 įrašai

2013/05/25 11:22:22 11:22:22

Svečias:
Simon: NerA, nera, neapsimoka internetu pazindintis ir nebukit naivi, netikekit reklamom Cia vyrai tragiski ir isvis nerodantys jokio rimto noro bendraut. Uztat yra tokiu, kur nori, bet ju reikia ne cia ieskoti.

Simon, neteisinga tvirtinti, kad VISI vyrai tragiški. Didžiuma esančių čia - senbuviai, kurie pareiškia, kad iš 43 sutiktų moterų sexui per pirmą susitikimą nepasirašė tik 5. Tai čia vyras tragiškas, ar moterys tragiškos (klausiu kaip moteris)? Ar tragiški abu, nes vienas meilužių ieško, o kitos gulasi per pirmą pasimatymą? Kaip įvertinti tą tragiškumą? Aš nieko tragiško čia nerandu. Elementarus dėsnis - yra paklausa, bus ir pasiūla.

Bet siūlyčiau į viską žiūrėti optimistiškiau. Pasižiūrėkit į savo tėvus, brolius, bendradarbius. Tikrai rasit šeimas ir žmonas mylinčių vyrų. Mažiau kreipkit dėmesio į deepsorrow, bešaibių ir kitų blevyzgas. Mano močiutė visada sakė, kad gausite visada to, ko sieksite ir ko būsite vertos.
Jeigu sieksite religinio fanatiko - gausite kokį bešaibį, jeigu sekso maniako - p. Deepsorrow. Jeigtu su vyru gulsite per pirmą pasimatymą - gausite ko vertos - seksą per pirmą pasimatymą. Ir vyrų kiauliškumas čia niekuo dėtas.

Viskas priklauso nuo jūsų požiūrio ir jūsų paieškų tikslinės grupės. Jeigu moteris nenorės, joks vyriškis jos nenusitemps į lovą (atmeskim prievartinio akto tikimybę). Tada iš tiesų nereikia iškelti sekso ant šakių. Jeigu jums tai kyšt..., tai ir nereikia paskui sriūbaut, kad vyras su jumis pasimylėjo ir paliko. Juk ne penkiolikmetės esat...

Jeigu tikrai norite ką nors keisti savo gyvenime ir norite rimtų santykių - užsiimkite kokiu nors hobiu, kaituokite, žiūrėkite filmus, eikite į teatrą, kiną, įstokite į automobilio, kurį vairuojate, klubą. Iškart pamatysite kaip greitai užmiršite šitą puslapį su visom blevyzgom. Būkite savimi, mylėkite gyvenimą ir jums tikrai pasiseks. Kodėl Jūs užsibūnat šitoje svetainėje, jeigu matot, kad nieko čia gero?

Pasižiūrėkit į vyrų anketų sukūrimo datas ir jums pasidarys aišku, kas ko susirinko. O dėl to, kad kai kurie vyrai skiedžia, kad ieško ilgalaikių santykių, o ieško vienos nakites nuotykių, dar kartą klausiu - o jūs penkiolikmetės, kad tokiom nesąmonėm tikėtumėte? Gal jūs ir "amerikiečiais" su stipriu afrikietišku akcentu tikite, kai jie jums siūlo aukso pirkti?

Pačios pagalvokite koks normalus, aktyvus vyras gali kiurksoti šioje svetainėje kelis metus?
Tikrai neteisinga spręsti apie vyrus pagal čia bujojančią fauną

Sakau, kad dauguma, o išimčių būna visur Man bent jau niekas nesiūlė arba laiškus su akivaizdžiom užuominom iš karto atmetu. Jeigu moterys taip elgiasi, tai tikrai jos tragiškos Bet klausimas kitas - ar kalbant apie normalia ilgalaike partneryste vyrams reikia TOKIU? Jei taip, išvada viena - jie tikrai tragiški. Netragiškas vyras, mano galva, santykiams turi ieškoti normalios moters. O jeigu jam tu santykiu nereikia iki 35 m., tai rodo, kad jam jau negerai su psichika. Nes žmogus sociali, bendruomenės būtybė, savo prigimtimi orientuota į šeimos sukūrimą.

O šiaip Jūsų mąstymas TIKRAI labai protingas

Yra dar atskira vyrų grupė - tai tragiskiausi. Jau pirmuose laiškuose parodo, kaip nekenčia moterų, kokios jos visos baisios,kaip čia nėra nieko gero, o kai paklausiu, ar ieškai moterų kitais būdais (ne čia), pasako, kad ne Neišgirsi nieko pozityvaus, gražaus, gero, tik kaip čia visi blogi ir koks jis pats geras... Net stebina, kaip žmonėms trūksta elementarios savikritikos ar kartais paprasčiausio pasižiūrėjimo į veidrodį, kai tragiška, visiškai su moterimis nemokantis elgtis, svaimi nepasitikintis, susigūžęs, gėjišku balsu kalbantis ir gėjiškų manierų vyras ateina su pretenijom į princesę, o po to aiškina, kokia ji "pasikėlusi". Pasakysi tokiam kaip žmogui korektiškai, bet iš širdies, ką ne taip daro - baisiai įžeisi.

Ir aš išsiregistruosiu, nes pastebėjau, kad buvimas tokiuose portaluose žaloja psichiką - būdama šiose svetainėse, pasijauti arba pati bjauri, arba visus vyrus imi laikyti TOKIAIS KAIP ČIA, nepagražinus - paleistuviais arba nevykėliais. O budama sitame forume irgi - ties kiekvienu postu ar klausimu gausi gera pamazgu kibira Baisu. Tai baisus kreivas realaus pasaulio veidrodis. Cia gali isprotet.

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/25 14:05:53 14:05:53

Toki sitam tinklapi madinga dalyka pastebejau, kai vaikinas ''pakviecia susitikti kada nors'' ir dingsta, o kai pasiulai ka konkretesnio pasako ''tikrai susitiktim'' Tai kam jie man isvis raso, jei nepatinku?????

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/25 18:07:03 18:07:03

Pigmaleonas: Šiandien labai daug kas degraduoja ir labai daug ko, švelniai tariant, jau yra per daug, o konkrečiau – tai jau tikrai per daug yra melo propagandos, per daug apgaulingos reklamos, dirbtinės smurto plėtros, beteisiškumo, na, ir žinoma, manyčiau, kad ir vulgaraus, primityvaus sekso tikrai jau yra per daug, tiesa, oponentai? Nuo to seksizmo, nuo primityvaus sekso šiais laikais iš tiesų normaliam žmogui ima darytis bloga, ar sutinkate? Visi žinote, kas šiais laikais yra labiausiai akcentuojama ir reklamuojama vertybė nulėpausiams? Tikrai ne draugiškumas, ne padorumas ir meilė, ne darbštumas ir geranoriškumas, tarpusavio pagalba, saikingumas, bendruomeniškumas, paslaugumas, silpnesnių užtarimas, solidarumas, vienas kito papildymas(turėjau omenyje vyrą ir moterį) ir abipusė nauda? Visos šios vertybės šiais laikais liberalių verslininkų, liberalių demagogų yra paverstos vos ne juokingomis, tik naiviems, idealistiškiems žmonėms tinkamomis nereikalingomis atgyvenomis - senienomis. Dabartinės vertybės iš esmės beliko tik šios: pirmoji – pinigai, antroji – jo didenybė seksas irgi už babkes, už karjerą, už egzaminą, kurį šiandien matome visuose interneto portaluose, reklaminiuose skyduose, laikraščiuose, žurnaluose, TV laidose ir visur kitur, kur tik įmanoma. Dar reiktų pridėti išpūstas pseudo vaikų teises, juvenalinę justiciją. Visa tai skirta, manyčiau, tam, kad kuo mažiau ateityje gimtų vaikų(jaunos poros tiesiog bijo gimdyti, nes nenori šiaip jau patekti į kalėjimą, atseit, už netinkamą auklėjimą, priežiūrą ir pan.), o daugiau būtų smurto, savigriovos ir saviapgaulės - zombinimosi. Primytyvus, vulgarus ir komercinis sekso kultas ir tokio sekso įtaka visuomenės demoralizacijai arba davatkiškas antiseksualus požiūris į normalų seksą ir meninę erotiką yra akivaizdi. Su šia demoralizacija įsigali godumas, puikybė, apsirijimas, karo troškimas, pavydas, palaidumas, kerštas ir, pagaliau, tingumas ir neapykanta padoriam, paprastam žmogui – eiliniam logiškai ir kritiškai mąstančiam žmogui. Seksas nuo senovės daugybę kartų buvo apribotas ne šiaip sau iš kvailumo, o iš supratimo, kad neatsakingiems žmonėms seksualinis instinktas lengvai įgauna baisią griaunamąją jėgą. Taip, taip, griaunamąją jėgą, nesijuokit. Beveik prievarta brukamas seksizmas, sekso kultas tampa viena iš šiuolaikinio blogio atmainų. Seksualinis nuopuolis ir šiaip bet kokia bjaurastis, primityvizmas, patyčios, smurtas, visų karas su visais, pseudo konkurencija tampa masiniu reiškiniu ir veda prie visuomenės degradacijos ir nunykimo – išnykimo arba prie naujos katastrofos. Nuo šios degradacijos ypač kenčia vyrai. Taip, taip, būtent vyrai – eiliniai vyrai.

Kodėl taip manai, kad kenčia tik vyrai?

deepsorrow

D

1894 įrašai

2013/05/27 20:50:39 20:50:39

Kas ta vyriška laimė?: Darbas? Pinigai? Pomėgiai? Seksas? Pastatytas namas? Jauna žmona? Gal kiekvienas turi savo nuomonę. Asmeniškai man - tai kvapai, kai tavęs laukia mylima moteris, kepdama sausainius ar kepsnį orkaitėje; jausmas, kai abu, pirštų galiukais susikibę, eina pasivaikščioti; džiaugsmas, kai matai jos spindinčias laimingas akis! Gerb.vyrai, tai net nieko nekainuoja - tik supratimo, dėmesio ir džentelmeniškumo tereikia. Ar ne vyriška laimė padaryti moterį laimingą?! Tikiuosi, kad tai suteiks jums malonų įspūdį. Visus ieškančius svekinu ir tuos, kas jau ir čia surado savo antrąją pusę. Taigi visiems likusiems, tarp jų ir man, dar vis ieškantiems tos savo puselės, - džiaugsmo ir būsimos meilės tikros! Tik reiks truputį palaukti...surasiu Tave, o Tu surasi mane.
Ech, kur buvo laikas, mano dienos?
Buvo - tik valanda tos laimės,
Kurios norėjau taip ilgai!
Ilgai norėjau nepaleisti rankos,
Kai ėjome keliu prie saulės,
Kur spalvos leidžiasi į bangas-
Primins dienas apie Tave dar kartą!
Kai šokome kartu į šaltą jūra
Visai nuogi - lyg paukščiai,
Skriejantys melsvu dangum,
Kur visiškai kitoks,
Kitoks gyvenimas...
O paukščiai, kaip žinia, išnešioja mūsų paslaptis,
Kur aš ir tu dar jos nežinom,
Nes nebuvau arti tavęs.
Tu tik išgalvota mergina, moteris
Sukurta SMS žinutėje...
Nesako bangos nieko,
Nesako valandų ir metų prarastų
Tavęs beieškant.

hmm gražiai, gražiai poetiškai tik kad nelabai ką tai patraukia, o ir nelabai moterys tai vertina pastaruoju metu, plius nemanau jog tai yra labai sunkiai išreiškiama

Turiu ir aš neprastą plunksną,
Eiles rašyt sunkumų nematau.
Turėjau ir nevieną mūzą
Tik meilė baigės prie pirmųjų spindulių.

Nebuvo jausmo, nebuvo noro
Pasilikt nors ir šiltoj naktį
Norėjos eiti, norėjosi paskęst kitoj naktį
Gal ta kita galės atvert tą tikrą jausmą

Gal ji matys mane, kaip krištolą kalnų
Gal sugebės laiku uždėti ranką
Ištars pabūk dar – juk tamsu
Gal sugebės, tikiuos, kad sugebės

Tikiuos kad sugebės priimti
Tikiuos matys kiaurai
Galiu stovėti nuogas, bet laiko tam prireiks
Ar jo turi?

Norėčiau tavimi alsuot ir tavimi kvepėti nuolat
Kartu mylėt, kartu nekęst, kartu nurimti
Paskęst tavųjų bučinių lietuj
Ir nebepaklyst dar kartą.

Bet saulė vėl raudona
Blyškioj padangėj savo burtą taria
Ne tau Martynai, ne tau
Šis lengvas kelias.

Mylėti užmiršai ar to nemoki
Bausme skiriu tau tyrą kančią
Liepsnoki viduje, o išore būk šerkšnas
Jei iškentėsi tai - galbūt ir būsi vertas.

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/28 16:08:08 16:08:08

Ar čia pono Deepsorrow eilės? Koks visapusiškai talentingas žmogus..... Pagarba jam ir labai norėčiau būti jo 119-ąja mūza.....

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/28 18:53:09 18:53:09

Kas sekanti eileje?

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/29 09:27:46 09:27:46

Iš tiesų, jeigu tai pono Deepsorrow eilės, norėčiau aš būti sekanti eilėje (120-oji, man atrodo)... Toks žmogaus universalumas, versatilumas ir nepaprastas jautrumas... Tokio grožio eilės perspjauna tiek Rimbaud, tiek Verleno poeziją... Ka jau kalbėti apie mūsų veikėjus, tokius kaip Mykolaitis - Putinas arba H. Radauskas. Esate neatskleistas talentas, fainulka tiesiog Jus, Deepsorrow, reikia saugoti ir mylėti... Tikiuosi, duosite ir man bent nedidelį šansą prisiliesti prie jūsų genialumo...

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/29 14:41:44 14:41:44

Svečias: Iš tiesų, jeigu tai pono Deepsorrow eilės, norėčiau aš būti sekanti eilėje (120-oji, man atrodo)... Toks žmogaus universalumas, versatilumas ir nepaprastas jautrumas... Tokio grožio eilės perspjauna tiek Rimbaud, tiek Verleno poeziją... Ka jau kalbėti apie mūsų veikėjus, tokius kaip Mykolaitis - Putinas arba H. Radauskas. Esate neatskleistas talentas, fainulka tiesiog Jus, Deepsorrow, reikia saugoti ir mylėti... Tikiuosi, duosite ir man bent nedidelį šansą prisiliesti prie jūsų genialumo...

As tai 121-a ir darau oralini jam iskart dviguba Noriu prisiliesti prie visur...

deepsorrow

D

1894 įrašai

2013/05/29 15:13:22 15:13:22

Ne bankas, kad eilės numerį reiktų muštis. Žmonės ne avys, kad juos skaičiuoti, o aš ne piemuo, kad tai daryčiau. Apie susitikimus kalbėta buvo ne apie moterų skaičių

Su poezijos grandais sarkastišką palyginimą priimu ir nė nemanau lyginti savo rašlevos, kuriai prireikė 20 min. vien todėl, kad pagrįsčiau išsakytą nuomonę, su žmonėmis, kurie tam skyrė visą gyvenimą.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume