Geras kontaktas nekibirkščiuoja Sėkmės garantas - tik abipusis darbas ir žiūrėjimas viena kryptimi.

Realistas
2011/07/20 20:44:52 20:44:52
Geras kontaktas nekibirkščiuoja Sėkmės garantas - tik abipusis darbas ir žiūrėjimas viena kryptimi.
ieva
2011/07/20 20:51:37 20:51:37
Sitaip bendraujama tik su bendradarbiais, darbo draugai- unisex.
deepsorrow
2011/07/20 21:07:00 21:07:00
Tikrai taip toks darbas ir žiūrėjimas viena kryptim, geriausiu atveju gali atnešt tik materialius rezultatus ir draugiškus darbinius santykius, nebus kibirkščių – nenorėsi „būti“ su prie tavęs besiglaudžiančia moterimi čia ir dabar, tai tas pats kas varžytis dviviečių kanojų lenktynėse irkluojant vienam ir tikėtis prizinių vietų
30metis
2011/07/20 21:28:20 21:28:20
Su tavim pilnai sutinku, bet kaip bebutu apmaudu , taip kaip tu manancios buna jau uzimtos.
Realistas
2011/07/21 07:28:55 07:28:55
Darbas ir žiūrėjimas viena kryptimi, tai nereiškia darbą akcinėj, ar kokioj kito bendrovėj. Užauginti vienam kitą ir išsaugoti meilę tai didžiulis darbas, kuris matuojamas ne materialių ištekliu gausa. Darbas abipusis - jokiu būdu neturėjau omeny vieno irkluojančio. Kibirkštys - puikiai suprantu, kad ne fizikinį dydį įvardijot, bet kad jos neišblėstų, tai vėl tik abipusio darbo rezultatas.
voveruska
2011/07/21 09:59:18 09:59:18
Su pirmąją dalimi visai nesutinku, gerbiamas deepsorrow. Jei į kalbėjimą su kitais žiūrėsime kaip į priklausomybę nuo kitų ir savo problemų užkrovimą kitiems, tada neturėsime tikrai artimų žmonių. Gal ne iki galo suvokiate, bet būtent gilus išsikalbėjimas (o jis toks būna tada kai kalbama apie jausmus) suartina žmones. Ir labai smagu ne tik tada, kai tave paguodžia, bet ir tada kai paguodi tu. Dalijamas skausmas sumažėja. (Na, juk nekalbam apie tai, kad eisim išsipasakoti bet kam). Bet tas pasidalinimas juk neturi vesti į jokią priklausomybę, juk sprendimus vistiek darai pats taip, kaip pats rašote toliau poste. Beje apie problemų sprendimą rašote labai teisingai.
Bet...Savižudybėmis pirmaujame todėl, kad nesikalbame, todėl, kad norime viską išspręsti patys Kuriems pavyksta, pavyksta, kuriems nepavyksta, dažnai griebiasi savižudybės , būtent, dėl to, kad nėra sukūrę tokių santykių, kuriuose galima išsipasakoti
Taip, sutinku, versti kitus atlikti sprendimą už save at perdėtai savęs gailėtis - kelias, kuris nelabai ką duoda. Tiesa, nesakyčiau, kad tai gėdinga, gal labiau tai pavadinčiau silpnumu.
Bet suplakti į vieną norą išsipasakoti, pasiguosti, kad tuo metu būtų nors kiek lengviau ir problemų sprendimo primetimą kitam, manau, didelė klaida. Ir dar - to reikia mokytis. Jei neturi išsikalbėjimo patirties, tai nei pats mokėsi tai daryti, nei kito mokėsi išklausyti, todėl manau, kad šeima kaip įgūdžio suformavimo vieta labai svarbi. Nors, aišku, to galima išmokti ir vėliau.
O mes, moterys, tokios. Ne tik tokios, kokias aprašė autorius, bet ir mokančios paguosti, suteikti jėgų ir net sparnus kartais.
Bet tik tais atvejais, kai vyrai supranta, jog mes tai galime padaryti, o ne tik tada, kai vyras mano, jog Tik jo pareiga paguosti žmoną ar vaiką, kaip rašėte kitame poste, bet, šiukštu, ne pasiguosti pačiam.
Su visa pagarba jūsų pasisakymams kitose temose, manau, kad čia painiojates.
Lady-scorpio
2011/07/21 12:02:35 12:02:35
Gal ne visai teisingai supratau Jūsų mintį, Svetlana, bet sąvoka ''užsiauginti žmogų'' man visai nesuprantama. Nenorėčiau nei ''auginti'' kito, nei pati būti ''auginama''. Gal aš per daug išlepusi, bet, taip, noriu ''gatavo'' žmogaus, kuris augtų ir šalia kurio galėčiau augti pati, nes tik du augantys žmonės pajėgūs išlaikyti meilę.
Lady-scorpio
2011/07/21 12:18:05 12:18:05
Žinai, o aš nekreipčiau dėmesio į tokius ''keikūnus''. Protingi žmonės keiksmais nesisvaido, o kvailių nuomonė man neįdomi. Ir dar. Nieks negali mūsų įžeisti, kol neprisiimame to įžeidimo.
ieva
2011/07/21 13:57:14 13:57:14
Dirbti, kad zmogus patiktu, po to dirbti, kad isimyletum, po to darbas, kad ta meile issaugoti....Nesamone kazkokia.
Arba "uzsiauginti" partneri. O jei jis nenori "augti? Jei aplamai nenori keistis. Tai tureciau spjauti i lygsiolini savo gyvenima ir taikytis prie jo. Be to, kuom gali patikti zmogus, su kuriuo nieko bendra?
Pasakykit kas nors itikinamai, kam viso sito reikia.
Suprasciau, jei pasaulyje liktume dviese, bet dabar as noriu zmogaus,kuris jau yra man patrauklus fiziskai, panasiai masto ir jaucia. Ieskau jau uzaugusio.
40442id_VytasR
2011/07/21 15:49:05 15:49:05
[quote:2mzmj873]
Pasakykit kas nors itikinamai, kam viso sito reikia.
[/quote:2mzmj873]
Tam, kad galu gale gautum tai ko nori. Dabar tiesiog ieskai to ko is tikruju net nera, savo fantazijos.
Manau sutiksi, kad esi unikalus zmogus kurio kopijos nevaiksto aplinkui. Sakysi man nereik kopijos reik panasaus, bet kuo griezciau ieskai panasaus tuo mazeja galimybe rasti. Vadinasi darydama taip turesi arba apsistoti ties pakankamai mazai panasiu arba isvis nieko nerasti.