kai nustosi kudakuoti ir pradesi ziureti visu pirma i moters papus ir subine bei ismoksi ignoruoti visa kita - tada patapsi ir tu tuo normaliu geidziamu vyru kokiu tampa vede

vedes
2011/07/18 03:20:51 03:20:51
kai nustosi kudakuoti ir pradesi ziureti visu pirma i moters papus ir subine bei ismoksi ignoruoti visa kita - tada patapsi ir tu tuo normaliu geidziamu vyru kokiu tampa vede
rasytuxss
2011/07/18 15:02:45 15:02:45
as nemanau,kad yra idealu,visi mes skirtingi,tiek vyrai,tiek moterys turim ir tu blogu bruozu,bet turim ir kazka tokio,kas galbut patraukia kitu demesi.... posakis visi normalus tik vede,nemanau kad teisingas...arba geri vyrai jau priristi
Lady-scorpio
2011/07/18 15:47:59 15:47:59
Kodėl Jūs girdite (ir prisiskiriate) tik neigiamus apibūdinimus, skiriamus vyrams?
Prašyčiau man atleisti, bet Jūsų menka savivertė, nes Jūsų nuomonę apie save lemia kitų žmonių nuomonė. Beje, ne itin išmintingų žmonių nuomonė. Jūsų komentaras skamba kaip viešas pasiteisinimas, kodėl nesate tobulas. Pirmiausia susitarkite su savimi. Kai pats žinosite, koks puikus esate, nekreipsite dėmesio į piktų bobų šūkaliojimus.
voveruska
2011/07/19 10:23:53 10:23:53
Gerbiamas autoriau, niekada nesisvaidau epitetais visiems. Atsakau konkrečiai tik savo nuomonę parašiusiam. Kas liečia tamstą - sakėt, kad norit išgisti moterų nuomonę? Nematau to, nes jau antrame poste parašiau savo, kaip moters nuomonę apie tai, ką parašėte. Sakot čia diskusijos? Taip, sutinku. Tai, jei norėjosi išklausyti kitų nuomonės, tai gal nors į vieną moterišką, tame tarpe ir mano nuomonę, galėjot sureaguoti? Ne, praignoravot (kaip ir kiti vyriškos lyties diskutuotojai), nes ten parašiau, kad, gali būti, kad daug dalykų ir nuo vyrų priklauso. Neįdomu, geriau toliau visiems "kniaukti", kad "visos jos tokios", todėl ir parašiau, kad čia vyrų padejavimo kampelis, nes diskusijos nematau.
P.S. Aš taip pat vertinu vyrų gebėjimą būti jautriais ir nemanau, kad kalbėti apie jausmus -nevyriška. Todėl ir parašiau į šitą temą. Bet tik verkšlenti, išjungus logiką, manau, nėra vyriška. Ir užvesti temą, bet negirdėti, ką atsako žmonės, taip pat.
Ir dar, grįžtant į pradžią, prie jūsų šito klausimo [color=#008000:fpd84ubb]Tai kodelgi moterys kurios neva mylincios ausimis taip nemano? [/color:fpd84ubb].
Jūsų šitas klausimas pirmam poste keistas. Iš konteksto nelabai išeina suprasti: kaip jos nemano, ką jos mano? Ir iš viso, ar būna taip, kad visos moterys vienodai mano
ieva
2011/07/19 10:27:20 10:27:20
Tikrai, visos vienodai nemano. Kitos net i durna vyra ziuredamos, mano kad jis pusiau normalus.
Taip, kad autoriau, nepergyvenk. Tu turi daug sansu.
babulka
2011/07/19 13:16:30 13:16:30
o kodel jus ne kitokie
30metis
2011/07/19 15:46:55 15:46:55
Voveruska atsipalaiduok. Nezinau kuo as tave supykdziau. Visas nuomones as perskaitau. Voveruska, del to sakinio kuri tu istraukei is bendro konteksto, tai sutinku. is jo vieno nedaug kas aisku. Is to pasakymo as norejau pasakyti, kad jus per daug pavirsutiniskos ir nepazinusios gerai zmogaus ji tuojpat nurasot. Na bent man susidare toks ispudis. Gal as klystu. Nes na nevisi gi zmones greitai atsiskleidzia. Kitus pazinti reikia laiko. Ir tik veliau pamatai jo privalumus. Cia vel daug kam atrodys , kad as save bandau pateisinti. As zinau savo trukumus, bet zinau ir privalumus. O sveika savikritika visiems neprosali. Ir nesutikciau su ansciau issakyta nuomone , kad buk savimi ir viskas bus gerai. Taip buk savimi, bet stenkis tobuleti, neuzsibuti vietoje.
Lady-scorpio nemanau , kad ir tau butu labai malonu jeigu aplinkui visi vyrai keiktu visaip moteris. Manau visiems tai nemalonu. Bet tik as vienas isdrysau apie tai prabilti. O , kad as vuiska priimu perdaug asmeniskai nesutikciau. Jus gi nezinot kaip as jauciuosi. Jus tik spejat is mano zodziu. Kai garsiai buvo skaitoma istrauka is feministes knygos, as juokiausi kartu su moterimis. Nors ten ziauriai ant vyru buvo pavaryta. O kiti vyrai tik sedejo issizioje. Ir po to as vienintelis per daug asmeniskai viska priimu? Nemanau...
ieva
2011/07/19 17:31:01 17:31:01
Autoriau, moterys greitai nuraso vyrus tuos, kuriems nejaucia potraukio. Gali idealus zmogus buti, bet jei nekibirksciuoja ugneles, tai nekibirksciuoja... Tai nera vyro trukumas, tiesiog kazkas nesutampa.
babulka
2011/07/19 19:05:52 19:05:52
jei nera chemijos,nieko ir nebus,vat tep vat
deepsorrow
2011/07/19 19:47:08 19:47:08
Nelabai suprantu, kodėl abi pusės linkusios susibendrinti, juk niekas konkrečiai apie jus nekalba ir konkrečiai ant jūsų vardo tų pamazgų nepila, bet pyktis/susierzinimas kažkodėl kyla vadinasi gal reiktų susimąstyti ar tikrai nėra pagrindo - nėra ugnies be dūmų. Lietuviai ir taip gana pikto būdo žmonės, kam dar pykti dėl kažkokių bendrų išvedžiojimų, kurie gal buvo pasakyti pykčio akimirką, kam rautis plaukus, muštis į krutinę ir bandyti įrodinėt ne aš esu netoks , prisiminkime - kalčiausias visada ginasi daugiausiai.
Grįžtant prie autoriaus, taip ir man labai nepatinka tas požiūris, kad vedęs yra vertesnis ir tikrai jis eskaluojamas pakankamai dažnai, toliau (kaip aš jau esu minėjęs begalėje savo pasisakymų) nepamirškime požiūrio, kad vyras gerai atrodyti pats negali – gali būti tik gerai prižiūrėtas(suprask moters, vadinasi užimtas) arba gėjus.
Kalbant apie vyrų jausmus manyčiau didžioji dalis priklauso nuo auklėjimo ir nuo patirties, berniukai juk nuo mažens jau mokomi, kad didelis jausmų reiškimas nėra vyriškas, kad verkti nėra vyriška, kad kalbėti apie tai nėra vyriška, mergaitėms gi atvirkščiai. Taip vyrai nesikalba apie savo jausmus ir nuoskaudas, bet gal būtent todėl kad buvome mokomi ir dabar esame linkę viską uždaryti savyje, kažkokiu keistu būdu intuityviai jaučiame savo draugo nelaimę. Nereikia mums paguodos kalbų, mes nelinkę gilintis ir analizuoti situacijos kaip tai linkusios daryti moterys, vietoj to mes susitelkę į kitą tikslą – pamiršti šią nemalonią situaciją, todėl 95 % vyrų draugų sužinoję, kad išsiskyrėt su mergina nepuls jūsų guosti ir kartu verkšlenti kelias paras, o iškarto pasiūlys išeiti į puba/klubą ir pasibūt kaip senais studentavimo laikais, kaip sako vaistai netik pagal diagnozę, bet ir pagal ligonį. Klausite kodėl mes linkę pamiršti, kodėl neanalizuoti – vėlgi laikyčiau tai auklėjimo ir visuomenės suformuota nuostata, kad vykęs patinas yra užkariautojas jam viskas ir visada sekasi, todėl nesėkmes reikia užmiršti kuo greičiau.
Mielas vedęs ponas, kad mes ir taip laisvai be jokių ribojimų netik prisižiūrime moteriškų apvalumų nebijodami „silent treatment“ arba „no sex policy“, todėl nėra tai mūsų prioritetas, tad nereikia liet savo nuoskaudų ir bandyt guostis menkinant kitus forumo dalyvius. Dėkui.